Pneurevue.cz » Fórum » O všem, co hýbe gumařinou

O všem, co hýbe gumařinou

 

pondělí, 14. května 2012

Pravidla registrace a diskuze na fóru

 
 
 
Anonym
Anonym Internetoví trotli mi neotravují život.Gumy jsou skoro všude,div ne už i u rohlíku v Penny.Zisk nic moc,ale z práce je to perfekt.Tak zatím zduř a FAKE tobě zvlášť.Neflákej se pořád za tím monitorem a začni něco kloudného dělat!
čtvrtek, 18. října 2012
 
Anonym
Anonym Roboty plná dílna.Servis jede,gumy frčí,přezutí letí jedno za druhym.Super říjen a vše se dá zvládat.Jen tak dál.
čtvrtek, 18. října 2012
 
Anonym
Anonym J. Rous - k probíhající sezóně. nebudu mluvit o sobě, ale kousek vedle je typický garážista - dělá za 350 celé auto do 15"...vždy měl pořád plno a býval dražší...za poslední dva dny prý měl celkem 7 aut :D sám to ale nekontroluji, ale jeho soused je postarší pán, který je celý den doma a nemá co napráci :D Tady vidím velkou změnu oproti minulému roku, kterou určitě vítám!
čtvrtek, 18. října 2012
 
Anonym
Anonym J. Rous - našel jsem ji zde: http://www.top-automotive.sk/Produkty/Produkt/Umyvacka-kolies-WAVE-3000-BASIC a zde: http://www.benone.cz/kartacova-mycka-kol-wave-3000/ ...tak jen tak pro zajímavost, kdyby si ji nemohl najít...jinak čekal jsem ji asi "trošku" dražší...
čtvrtek, 18. října 2012
 
Anonym
Anonym Poo. takové polovlažné, chvilu práce hodně a z toho třeba hodinu dvě výpadek, lidi ale nemají peníze, a každý druhý je v nejistotě jak mu vydrží zaměstnání a je to samozřejmě znát. Mrak lidí má dvoje kola, jen si to pak doma přehodí a do servisu vůbec nepříjdou.
čtvrtek, 18. října 2012
 
Anonym
Anonym J. Rous - Lukáši nedalo mi to a ze zvědavosti jsem zabrousil na internet, kde a za kolik se dá ta top auto wave myčka koupit.
čtvrtek, 18. října 2012
 
Anonym
Anonym Jirka - myslím, že to jede všude. Kde ne , tak tam je chyba. Každopádně prodávám a nedokupuji. Konec první vlny se blíží a druhá přijde se sněhem. A bůh ví kdy sníh dorazí.
čtvrtek, 18. října 2012
 
Anonym
Anonym Bořek -Třinec--Tak jak chlapi dnešní den proběhnul u Vás? Tady bylo slunečno a nádherně. Práce slušně, prodej pneu taky hezký na takové super ne zimní počasí. Jen ať to tak ještě vydrží.
čtvrtek, 18. října 2012
 
Anonym
Anonym Mycku mame, ale TurboWash 2000 se kterou nejsem spokojeny takze nemuzu doporucit a tu tvoji poptavanou neznam takze tezko psat nejakou reakci, na to ani nemusim byt nejaka sopa.
čtvrtek, 18. října 2012
 
Anonym
Anonym Lukáš. Díky 2 servisákům za reakci k myčce kol,Asi tady jsou samé kutě,které myčku nemají.
čtvrtek, 18. října 2012
 
Anonym
Anonym věřte nebo ne , ale věta, měli jste si objednat více v předobjednávce je i pro nás prodejny Bestdrive na denním pořádku, když zjišťujeme, že základní sortiment chybí(samozřejmě jsme některé prodejny limitovány velikosti skladů). Zrušili nám rozvozy z regionálních prodejen a slibovali nacpané centrální sklady a že nebude problém a zase ten problém je a dokonce ještě větší než v předešlých letech. A když vidím místo termínů dodání jen samé křížky tak mám chuť jít zametat chodníky.
čtvrtek, 18. října 2012
 
Anonym
Anonym pro zasmání- i-pneu kontaktní osobe ing.Lopata , to je jako čorka (kradené)
čtvrtek, 18. října 2012
 
Anonym
Anonym vzpomínám si na slova pana Stoklasy " v české republice mají gumaři jen jednoho velkého nebezpečného konkurenta" Barumcontinental. Měl pravdu ten chlapec.
čtvrtek, 18. října 2012
 
Anonym
Anonym Já si spíš myslím, že ipneu má contitrade proto aby pánové z velkoobchodu nebyli takový machři a ukázali jim že dokážou s těmi jejich největšími zákazníky (DP,NP) držet také krok.Každopádně to rozhodně trhu neprospívá :-(
čtvrtek, 18. října 2012
 
Tire
Tire ipneu.cz jsem kritozoval na franchizové radě už minulý rok když nás podkopávali nesmyslně velkejma slevama, které tam lidem do ulice nabízí (narodil od bestdrive.cz kde ty slevy jsou o poznání nižší). Bylo mi řečeno, že to boj mezi maloochodní divizí a velkohobchodem a nic s tím prej neudělají. Letos to ale nabralo ještě jeden paradox zatím co maloochod má pneumatik celkem dost velkoochod je v řadě i základních rozměrů se zásobama na nule nebo má jenom continental což je přeci jenom prémiová značka a né každý zákazník je ochoten si připlatit. Velkoochod má prej slíbeno z výroby, že něco příští týdny dostane ale nikdo neví kolik a co. maj v tom pěknej bordel. Když jim toto vyčítám tak mi jenom suše řeknou: Měl sis udělat větší předobjednávku tečka. no každopádně chlapci si neuvědomujou že jim pak utíkaj kšefty jako dneska např. kdy jsem objednal na tři Yeti tři sady nokianů pač nemaj nic co by mi mohli nabídnout.
čtvrtek, 18. října 2012
 
Anonym
Anonym Panove nikdo nic nenicil, pochopte ze Barumka je cistej klientelismus prorostlej celou spolecnosti. Holt si panacci bejvali komanci co nesli podnikat nasli cestu jak si prijit k penezum. Zjistili ze maji dost velkou moc a tak jak se tady uz psalo, potrebují pouze otocit co nejvetsi mnozství pneu a tedy penez protoze mají o 10-15 % slevu jinde nez ostatni. A cast se potom vrati do kapes tech co o tom rozhoduji. To byly NP a ted DP. No a par jedincu co se k tomu v Barumce nedostalo tak se nasrali a udeli i-pneu ktere si prosadili aby jim skodili a vsechno neslo jenom pres ne. Je to hnus falovej a opovrzení hodnej ale co stim???
čtvrtek, 18. října 2012
 
Radek
Radek A přesně jak je napsáno níže Barum Conti byl ten kdo zničil barumku prostřednictvím tomketu.
čtvrtek, 18. října 2012
 
Radek
Radek No řekl bych že zasvěcení ví že mezi barum conti a contitrade je rozdíl jen v iču.
čtvrtek, 18. října 2012
 
Anonym
Anonym No , zasvěcení ví že contitrade a continental je opravdu rozdíl a ne jedna firma :-)
čtvrtek, 18. října 2012
 
Anonym
Anonym Jseš naprosto na omylu. Přes nejlevnější pneu hrnuli jako první. Exkluzivní podmínky pro Grilla a malá domů pro X Y.
čtvrtek, 18. října 2012
 
 
 

Newsletter

Archiv

 

Reklama

MarketPoint

 
 
 

5. května 1323/9
140 00 Praha 4

Tel.: +420 261 221 953
Tel.: +420 241 409 318

Fax: +420 241 403 333
E-mail: info@pneurevue.cz