Pneurevue.cz » Fórum » O všem, co hýbe gumařinou

O všem, co hýbe gumařinou

 

pondělí, 14. května 2012

Pravidla registrace a diskuze na fóru

 
 
 
Anonym
Anonym Jsou to č....ci.Celej Best podvod.
čtvrtek, 18. října 2012
 
Anonym
Anonym Předpokládám, že contitrade-bestdrive bude tvrdit, že to je nějaká chyba a že to opraví. Počítám, že to bude trvat tak 3 týdny... Pěkně to pan Sabol rozjíždí
čtvrtek, 18. října 2012
 
Radek
Radek Přitom jejich prodejny je prý nemají. To co dělají štve i lidi z bestdrivu.
čtvrtek, 18. října 2012
 
Anonym
Anonym Na Octavii 37% je děs! I když tam je doprava 99kč na ks tak je to podraz na všechny kdo prodávají Barumky.
čtvrtek, 18. října 2012
 
Anonym
Anonym No tak to je tedy něco, např Oktávka je tam levnějc než mám já z nakoupíno z předobjednávky, nechápu proč to pordelele dělají? Pešíček nebo Pneunet , ok vymaštěný soukromníci, ale proč výrobce podkopává svoji siť velkooobchodních zákazníku ? Mi příde že se výrobci a výhradní poslední dobou předhánějí v tom kdo bude větší svině.
čtvrtek, 18. října 2012
 
Radek
Radek Contitrade už asi neví kudy kam http://www.i-pneu.cz/ .
čtvrtek, 18. října 2012
 
Radek
Radek Muzes byt v klidu, jsou to rozmery, ktere bezne tolik neprodavame.
středa, 17. října 2012
 
Michal
Michal já se přiznám, že tahle sezona se mi líbí za poslední dva roky nejvíc...pěkně v poklidu, ne moc stres a prodává se jak na běžícím pásu a přezouvá se v klidu, nikdo není nervozní, že čeká, paráda....dneska teda trochu míň, tady 19 stupňů..na sluníčku i více
středa, 17. října 2012
 
Anonym
Anonym petr d. - michelin udajne udelal akci na vybrane zimni pneu, nevite o co jde?
středa, 17. října 2012
 
Anonym
Anonym Bořek-Třinec--Hroudo ani se neptéj jak to dopadne. Do toho ještě vstoupí blízké volby v Americe a to nebude sranda. Zdánlivě nesouvisející téma, ale čas ukáže že to ovlivní hodně. Včera a dnes nádherný pracovní den. Žádné honění, hezky v poklidu bez stresu se přezulo slušné množství aut. Prodano gum jak máku a zůstává mi se modlit jen aby nenasněžilo a v klidu se dopřezulo slušné firmy a rozumné lidi.
středa, 17. října 2012
 
Hrouda
Hrouda to je jako s pneumatikama to je konec všeho 500kč na jednom voze to je hrůza a co dude dál ???
středa, 17. října 2012
 
Radek
Radek V tom článku na idnesu je hezky napsaná pravdivá pasáž - "Nikdo nevydělá," konstatovala suše Susan Dochertyová, šéfka evropského zastoupení General Motors na pařížském autosalonu. "Největším problémem autoprůmyslu je absolutní pád cenové disciplíny,"
středa, 17. října 2012
 
Anonym
Anonym Bořek-Třinec--Lukáši mám taky kartáčovku a je pro mne skutečně super-- http://www.darner.sk/index.php/sk/umyvacie-zariadenia-kolies-dybox
středa, 17. října 2012
 
Anonym
Anonym J. Rous: Lukáši, kolega má na dílně wulkana 4+4 hp a hned po roce ho stála oprava víc než si myslsl. A to nemá nějak velkou dílnu. Já jsem pracoval na Slovensku v servisu s TOP AUTO myčkou kol - myslím označení wave, ale nejsem si jistej. Je to kartáčová, žádnej granulát a šlapala jako hodinky jen se studenou vodou bez chemie a všech těch sraček. Nevím, jestli ji někdo v čr prodává, ale já bych měl vybráno, kdybych na to teď měl peníze.
středa, 17. října 2012
 
Anonym
Anonym petr d. - beru ted vic od automontu a ty gianetti mě připadají těžší než alcaracke kfz ale jinak jsou myslim ok
středa, 17. října 2012
 
Anonym
Anonym Kolegove, nemate nekdo nahodou zkusenosti s plechacmi - v nouzi sme brali par sad z Kacka, 15" na VW, Oct., deklarovali nam ALCAR, no nakonec je na disku stitek Gianetti, dle webu jsou to Italove, jak psal Borek o tech 14" pro Fabii, tak na techto jsou pro zmenu bile tecky, no na disku kupodiv neni ani made in Italy... Jeste jsem dopatral, ze Gianetti je soucast CLN Group, daka MWD divize...
úterý, 16. října 2012
 
Anonym
Anonym Lukáš: má někdo z Vás myčku kol Wulkan 4+4 HP .Jak jste spokojeni s kvalitou a rychlosti mytí.Já mám Drester W550 už jsem dělal go celého čerpadla,ale zdá se mi ,že už zase myje špatně.Granulát používám org i náhradu,ale musím kola často utírat vlhkým hadrem,jelikož mi to zanechává šinavý film.Kartáče nechci má to kolega a nezamlouvá se mi.Děkuji za reakce.
úterý, 16. října 2012
 
Anonym
Anonym Lukáš:
úterý, 16. října 2012
 
mensa
mensa Vážení, úroveň některých příspěvků šla v poslední době markantně dolů. Rád bych proto připomenul, že hulváti nejsou na těchto stránkách vítáni. Všichni jste tu nedávno volali po registraci. Máte ji, jednu takovou "soft" a druhou "hard". Můžete si vybrat. Přes web můžete komunikovat s jednotlivci nebo skupinami (ti, kteří se nikdy neregistrovali, to ale nevidí). Nikdo tu také dosud nezaložil diskuzní skupinu, nikdo tu nenapsal blog. Moc dobrá vizitka odvětví to není. Ale prosím jen o jedno - zdržte se vulgarit a napadání jednotlivců, nebo jim to napište osobně a ne anonymně v davu. Díky.
úterý, 16. října 2012
 
 
 

Newsletter

Archiv

 

Reklama

MarketPoint

 
 
 

5. května 1323/9
140 00 Praha 4

Tel.: +420 261 221 953
Tel.: +420 241 409 318

Fax: +420 241 403 333
E-mail: info@pneurevue.cz