Pneurevue.cz » Fórum » O všem, co hýbe gumařinou

O všem, co hýbe gumařinou

 

pondělí, 14. května 2012

Pravidla registrace a diskuze na fóru

 
 
 
Michal
Michal Já tu Lassu vůbec neznám. Jen jeden zákazník je měl na multikáře, se kterou to koupil, byly úplně nové zimáky a v prvním sněhu nedojel ani do mírného kopečka k bráně u sebe v areálu, takže jsme je hned vyhodili a od té doby jsem je na žádném autě ani neviděl. Daytonky mi ale špatné v těch menších rozměrech úplně nepřišli...
pondělí, 15. října 2012
 
Anonym
Anonym tak se podívejte na Bričky z turecka. Samá reklamace, proto tam dělaj už jen dodávkový, ani Dayton tam nedělaj.
pondělí, 15. října 2012
 
Anonym
Anonym Dayton je proti Lasse šrot i když ji dělají v Evropě ale v několika fabrikách a proto stojí Dayton hodněkrát za houby.Turci mají jeden závod a výrobu si hlídají.Jsou lepší a kvalitativně mnohem výš.
pondělí, 15. října 2012
 
Anonym
Anonym Srovnávat lassu a Dayton opravdu nejde. dayton se vyrábí v evropě, lassa v turecku. Je to jako srovnat disky z indie s alcarem.
pondělí, 15. října 2012
 
Michal
Michal Bořku to já si zase na Pirelli nemůžu stěžovat, je fakt, že bez nich bych se moc neobešel, protože všechny ty káry drahý s velkýma kolama chtějí většinou jen pirelli. V září jsem měl zákazníka s Audi RS6 a chtěl tam jen P Zero 275/35 R20 a nutno říct, že ta Pirellka jako jedna z mála, když to objednám, tak to další den přišlo a tohle se mi u jiných imporťáku nestalo a tak to funguje vždy. Je fakt, že někdy jsou mimo mísu, ale já si stěžovat vyloženě nemůžu.
pondělí, 15. října 2012
 
Anonym
Anonym SJM--já tuším, kus teh bordelu je také vtom, že sezony jsou čím dál kratší (loňská zima bude dlouho neopakovatelná) a ti velcí i rádoby se tak tvářící, mají obrovský problém takovou masu pneumatik k zákazníkovi v krátkém časovém úseku vůbec dostat. Proto se např. někteří do září tváří, jak jim zásobování servisů leží na srdci, aby následně to pustili do ulice s 50%. Zamozřejmě vědí, že to spoustu servisů nasere, ale kalkulují s mizernou pamětí českého člověka ( sobotní bolby to jen potvrdily) a také s tím, že najít takového dodavatele, který je bez viny, je v česku téměř nemožné. Viděl jsem na vlastní oči, co obnáší za den vyexpedovat po balíčcích třeba jen 5000-6000 ks ve stovkách rozměrů a dezenů. Je to opravdu cvrkot desítek lidí, ale poenta je, že i při tom šílenství, co tam panovalo, odejde z baráku za měsíc max.100 000 ks a je po sezoně. Každý z nich sleduje statisky návštěvnosti, speciální programy to vyhodnucojí a hledá se řešení, jak prodeje natáhnout na co nejdelší období. Je to fakt promakané a na západ od nás to i docela dobře funguje. Tady je ale jedna proměnná, český člověk, přesněji řečeno, v porovnání např. němcem, doslova chudý člověk ( 10% majetných zde nehraje roli). A zase jsme u toho, rudo-oranžové koalice jsou toho důkazem a člověk se těm lidem ani nediví, když jsou zahnáni chudobou do kouta. Zoufalí lidé dělají zoufalé činy. Nevidím to vůbec dobře a tuším, že nás čeká asi horký podzim.
pondělí, 15. října 2012
 
Anonym
Anonym Dunlop,Goodyear,Fulda i Sava material dobrej,ale ta obchodní politika a obchoďáci to zazděj.Kamil
pondělí, 15. října 2012
 
Anonym
Anonym Bořek-Třinec--Míšo, Dunlop a Goodyear nastavil takové poblázněné ceny že servisáci to vůbec nenabízí. Já sám velmi okrajově. Mám pár sad a ty klidně prodám až jako poslední, třeba až v lednu. S pirrelkou jsem měl teď takový problém a sklamali, že kdyby nepřijel obchodní zástupce osobně a neomluvil se mi do očí za to co mi provedli a nepodal mi ruku, tak je snad roznesu. Měli velké štěstí a ještě jsem je neodstřihnul. Vím ale jistě že zatím jsou někde daleko ve frontě mi něco více dodávat. Pokud něco nefunguje tak to nemá pro mne smysl.
neděle, 14. října 2012
 
Michal
Michal Zatím jako největší propadák sezony hodnotím Dunlop, Goodyear, Sava a Fulda...za prvé se potom nikdo ani neptá a za druhé to opět podělali s cenovou politikou, ale zase jde nahoru pirellka, po letech kdy trochu padala, tak se zase vrací do kurzu...
neděle, 14. října 2012
 
Michal
Michal Pro Anonyma: já už jsem tady o tom psal asi před necelým měsícem. Já jsem to tehdy vyčetl na teletextru české televize, kde se odkazují na lidové noviny. Já to zkusím najít a hodit odkaz...
neděle, 14. října 2012
 
Anonym
Anonym pane Součástko,10.září jste psal,že Vaše zákazníky přezujete do 15.10.Jak to dnes vypadá,už máte přezuto?Jindřich.
neděle, 14. října 2012
 
Anonym
Anonym Kašli na něho je to skunk.
neděle, 14. října 2012
 
Anonym
Anonym Nokian beru,ale ten Škárka...
neděle, 14. října 2012
 
Anonym
Anonym Bořek-třinec--- Mimochodem levnější 97 v nákupu je snad jen Matador, Hankook a Barum. Nemám problém prodat Lassu a to s absolutním přehledem a v klidu. Zatím ale v tomto rozměru u mne vládne vládne Nokian wra3. Tam to jede.
neděle, 14. října 2012
 
Radek
Radek Nejlevnejsipneu za vyšší ceny toho tolik neprodá, tak to pouští zase za minimum na www.nejlepsipneu.cz . To budou v conti koukat až tomket položí.
neděle, 14. října 2012
 
Anonym
Anonym Bořek-Třinec---Anonyme, cena je přesto slušná a já je prodávám docela dobře. Že máš nákupku o něco vyšší je tvůj problém.Přesto ti může zůstat ažaž na dnešní dobu. Staň se autorizovaným partnerem a získáš další % navíc. Na rozdíl od ostatních nemusíš skoro nic zavazného dělat. A Daytona to není ani za mák. Já bych řekl že to srovnáváš jako Polskou Debicu s Francouzským Michelinem. Daytona mimochodem ani 97xl nemá.
neděle, 14. října 2012
 
Hrouda
Hrouda Toto místo je super a to v mnoha věcech. Dá se tu pozorovat jaké má kdo problémy a co se děje jinde v servisech, ale tak jako mnozí z nás tu čerpají informace a postoje druhých ( v tom dobrém ) tak na druhé straně tu je mnoho čtenářů, kteří těží z toho co se tu píše v tom špatném směru (naši podlí dodavatelé ). Nechci nikoho urazit . Tady se napíše že to NĚCO není dobré a že se s tím musí udělat TO a nebo TO a než se věci dají do pohybu tak dotčená strana se na tento útok připraví a bezpečně ho odrazí !!. Je jen málo jedinců co jsou tu přihlášení a na věci které se tu píší o jejich způsobu podnikání nebo druhu zboží zareagují a podají vysvětlení proč tomu tak je a co se bude dít dál. Je tu dost těch co nikdy nenapíší pod přihlášeným jménem jenom se tu baví jak nám zatopí pod kotlem. A tím co se tu píše se dozvědí jak se jim vlastně daří a kde je ještě prostor nás jako konkurenci přidusit. Nikdy tu není napsáno jaké má problémy ten a nebo ten dovozce nebo výrobce. Nikdy tu není odpověď na to proč Bestdrive nebo Michelin a nebo Goodyear atd. to dělá tak a nebo tak, proč váš velkoobchodní dodavatel prodává zboží za vás bez vás . A to je přesný obraz naší společnosti dostat, ale nic nedat.
neděle, 14. října 2012
 
Anonym
Anonym Bořku: za kolik pálíš pneu z AM pneu 215/55R16" 97XL Lassa zima ??můj nákup s DPH 2399Kč. což je balík. Ty jejich ceny jsou úpostavený na palici.Je to kvalitní pneu o to nic,ale je to vlastně Daytona .
neděle, 14. října 2012
 
Anonym
Anonym Kde jsi to vycetl?
neděle, 14. října 2012
 
Michal
Michal ..akorát, že to má platit až od roku 2014.
neděle, 14. října 2012
 
 
 

Newsletter

Archiv

 

Reklama

MarketPoint

 
 
 

5. května 1323/9
140 00 Praha 4

Tel.: +420 261 221 953
Tel.: +420 241 409 318

Fax: +420 241 403 333
E-mail: info@pneurevue.cz