Pneurevue.cz » Fórum » O všem, co hýbe gumařinou

O všem, co hýbe gumařinou

 

pondělí, 14. května 2012

Pravidla registrace a diskuze na fóru

 
 
 
Michal
Michal Oni jim ty manipulační poplatky a rozdělování cen za gumu a k tomu kilo za dopravu skončí. EU to zatrhla, protože je to nekalé a hlavně neférové. Pak se rozdíly smažou jedním vrzem...
neděle, 14. října 2012
 
Anonym
Anonym Částko ty lumpe já ti dám manipulační poplatek .Ty jsi stejnej zmrd jako taxikář.V pátek mi tady brečel jeden čurák,že u tebe na tvém druhém webu bral pneu a klikal a klikal až ta piča zjistila,že mu ůčtuješ dopravu.Ty jsi ale lump.A ten trouba zákazník taky.Poslal jsem ho do Tvé partnerské sítě. S pozdravem Lukáš Morava
neděle, 14. října 2012
 
Anonym
Anonym Haleluja Bůh Vám žehnej.Amen
neděle, 14. října 2012
 
Anonym
Anonym Třešňák.A máme po starostech.Užijte si zimní sezony,protože je poslední pod Vašim velením.V lednu přijde komunistická komise a budeme to muset předat jménem republiky.Konečně budu mít pokoj od všech jako je součástka a taxikář.Vím,že oni se na to taky těší,vyřeší jim to problém s neuhrazenýma fakturama.
neděle, 14. října 2012
 
Anonym
Anonym XY-zatím pevně věřím, že Alcar se stejně chlapácky postaví i k našemu společnému problému s AL. Doufám, že to páteční zaryté mlčení byla jen schoda náhod nebo pracovní vytížení.
neděle, 14. října 2012
 
Moris
Moris zdravím sezona je v plným proudu jde to velice pěkně nerad bych to zakřiknul........jinak volby katastrofa ale čekal jsem to..... KSČM hrůza kam až se dotáhli .....tento první týden opravdu super co se prodalo lidi chodí velice slušně a dopředu se objednávají občas nějaká ta sada z netu....Jinak co se týká disků ted jde hlavně ocel beru převážně alcar a bez problému....
sobota, 13. října 2012
 
Anonym
Anonym Guma.Já jsem věřil pane Rajdl,že ty kola nejsou od Vás.Váš zákazník
sobota, 13. října 2012
 
Michal
Michal No, mě to právě bylo divný Bořku. Protože já ty kola dostal v podstatě ve stejné době jako Ty, ale já beru jen od alcaru a všechny jsem projel a bylo to OK. A to jsem se fakt bál, protože jich bylo asi 38 na auta na příští týden na přezouvání, tak jsem měl docela stažený zadek, protože nevím, jak bych to pak celé zorganizoval..ale všechny jsou OK.
sobota, 13. října 2012
 
Anonym
Anonym Bořek-Třinec---Děkuji Vám za informace. Nevím co si mám teď myslet o discích které tu mám. Nevím co si mám myslet o Alcaru ani Autodemontu. V ponděli pečlivě srovnám a důsledně zkontroluji disky které jsou pro mne šrot a pro které si mají přijet s těmi co následně přišli a jsou dobré. Modrý puntík mne ale pořád vrtá hlavou.
sobota, 13. října 2012
 
Anonym
Anonym Jěště tak drožkaža,Hnídkovou ,Škárku a troubu z michulinu,Nokianu a jiné sráče 123pneu kokoty Axa-tirextyre,Karasovce.To by byla kanonáda co??
sobota, 13. října 2012
 
Anonym
Anonym Ja kuwa ,tuto reakci jsem vůbec nečekal.Klobouk dolů.
sobota, 13. října 2012
 
ALCAR_BOHEMIA
ALCAR_BOHEMIA pro Bořek-Třinec - Děkuji Vám za otevření tohoto tématu v diskusi a za poukázání na problém, který již několik měsíců komunikujeme. Na problém se zneužíváním katalogových čísel ALCAR jsme upozorňovali i v tiskové zprávě, kterou můžete shlédnout pod následujícím odkazem: http://www.alcar.cz/78987_CZ.pdf?exp=24561633207238&78987 Naše ocelová kola se vyrábí na stejných výrobních linkách a ze stejného materiálu jako kola například do výroby automobilu Škoda (rádi našim obchodním partnerům zorganizujeme exkurzi do výrobního závodu Hayes Lemmerz v Ostravě). Bohužel jsme zaznamenali, že některé firmy především z Polska, Slovenska a ze severní Moravy nabízí kola od několika výrobců včetně značky KFZ a automobilových výrobců společně s nekvalitními koly z Asie. Firma Automont od nás odebírá jen tu část sortimentu, kterou nenabízí žádný jiný dodavatel ocelových kol. Jedná se sice o širokou paletu několika stovek položek, ovšem až na výjimky nejde o kola Škoda, například zmíněné ocelové kolo 5210 od nás v letošním roce vůbec neodebírala. Budeme se snažit na tento nebezpečný nešvar upozorňovat i nadále. V případě jakýchkoliv technických či jiných dotazů se na nás samozřejmě neváhejte obrátit.
sobota, 13. října 2012
 
Anonym
Anonym Pánové zkuste si zadat na zboží.cz pneumatiku 205/50R17 93H Kleber Krisalp HP2 a vyje vám pneu od 2100 kč s dph doprodej dot 09 1 Ks .......,ale při rozklikutí se objeví pneu 205/50R17 kleber...-215/45R17 ??? nechápu.A hlavně se ukáže jak je to prolinkované.Axa,atd,atd By mě zajímalo co mi přijde
sobota, 13. října 2012
 
Anonym
Anonym Bořek-Třinec---Včerejší dvě perličky. Volala mi sekretářka jedné firmy, že dostali nabídku nějakých mistrů našeho oboru, že jim přijedou na plac a přezujou pneumatiky přímo na místě a jestli jsem schopen taky tohle dělat. Tak jsem ji slušně vysvětlil, že jestli chtějí umýt kola, foukat dusíkem, špičkově vyvažovat apod. tak ať raději přijedou na servis než si něco dělat na place třeba v dešti, sněhu apod. Řekl jsem ji ať si zkusí nechat přezout např. jejich krásný vůz z 245/45-20 a že se na to rád podívám jak to budou přezouvat a hlavně jak mu pak bude třepat volant po vyvážení na takovém mobilním zařízení. Nabídnul jsem ji že není problém jim dovézt jejich závazně objednané pneumatiky a jsem zvědav co budou dělat při defektech, převážení, servisu pneu , uskladnění, apod. kdy tyto věci mají u mne nadstandardně dořešené. A co pak nějaké reklamace? Byla hodně solidní a tak jsme to spolu vyřešili na místě. Řekla že šéf se trošku pobláznil. A ta druhá--Chvíli potom přijel jiný majitel firmy a nese mou nabídku co jsem dával jeho technikovi ve středu a já si říkám-to bude asi zase tlak na cenu, už mne to nebaví při pátku se z někým přetahovat. Jaké překvapení bylo když jsme si sedli a ukázal další nabídku, kdy řekl že jeho zaměstnanec poslal tu mou svému kamarádovi aby věděl co a jak a aby mne podrazil v ceně za práci. Ten pneuservis bych nazval základní pneuservis bez potřebné kvalifikace. Dusík to nezná, momenťák taky a myčku kol viděl jen z obrázku. Udivilo mne férové jednání majitele který moc dobře chápal že cena za mou práci je prostě daná určitými aspekty, které jsou neoddiskutovatelné. Opět i jemu jsem řekl ať tam zkusí přezout svůj Discovery4 s 19koly a protože je solidní znalý člověk ať tam u toho je a uvidí co uvidí. Opět došlo k pochopení mých nákladů a hlavně kvality práce a dohodli jsme se na další spolupráci která trvá řadu let.---Co říci na závěr. 1-I když jsem to tentokrát já ustál a řadu let někoho dobře děláte, vůbec nic to neznamená. Většinou nic pro ně néjste pokud jsou sami tlačeni dnešní dobou a proto se nikdy sám neorientuji jen na firmy, protože moc dobře vím že jsou velmi zrádné a ze dne na den jejich názory pomijivé. Co bylo včera nemusí platít né zítra ale i dnes.(ještě snad můj názor že jen ti co dělají a hlavně se výlučně směřují na operativní leasing to poznají do budoucna velmi razantně a budou plakat nad výdělkem) 2-Mobilní přezouvaní osobních a C vozidel je pro mne zcela holý nesmysl a nikdy nemůže nabídnout kvalitu a potřebnou nutnost na přezutí jako v kamenném pneuservise. U nákladních je to bez větších problému a tam to plně respektuji. 3-Servisy už mezi sebou neznají žádné zábrany a jsou schopni jít na cenu za práci která není absolutně k ničemu a stejně musí skončit že padne na pusu. A to znám XX příkladů. Cenou nikdy nikdo nic na dlouhou dobu nezískal a nezíská. Jen je vše v devastaci a skoro každý podráží každého. Válka je v palbě z nasazením těžkých zbraní. To je však jen začátek.
sobota, 13. října 2012
 
Anonym
Anonym Hoši mám 2 stání a 4 komplety vyv+zouvák.Podotýkám,že hodně aut se mylo 4 krát,jelikož myji vše co jde na vyvažovačku.+ hromada uskladněných aut,kde jsou kola již vyvážená a jen se montují.
sobota, 13. října 2012
 
Anonym
Anonym Bořek-Třinec--Pokud máš servis min. se 4 stánimi a aspoň 6-8 mechaniků je to na hraně. Pokud více je to v pohodě možné. Víme všichni co jde a co ne. Jinak ale souhlasím-mytí je přínosem, určitým odlišením a ukazuje cestu vpřed.
sobota, 13. října 2012
 
Michal
Michal Hruško - velmi dobrý příspěvek!
sobota, 13. října 2012
 
Michal
Michal Jirko navíc bych se taky bál, že tam to staré nebude dobře držet, oproti tomu novému..
sobota, 13. října 2012
 
Michal
Michal Bořku - přesně. 125 aut denně je blbost, nebo tomu prostě nerozumím. To má pán asi jen živnost na mytí kol, to bych pak chápal, nedovedu si představit přezout 125 aut za den. V pátek jsme dělali 35 aut a bylo to od 6:30 do 20 hodin a to bych řekl, že to bylo denní maximum na jeden zvedák..Leda by měl aspoň čtyři zvedáky a dva mechaniky na zvedák, to by pak reálné bylo, kdyby vše šlapalo jako po másle a nebylo u nějakého kola zdržení.
sobota, 13. října 2012
 
Anonym
Anonym Bořku věř že jsem se nesekl.Díky boudám a servisům co to nemyjou mám práce až až.Jsem znám hodně vysokou cenou,ale i kvalitou.Spousta zákazníků jede do boudy a pak si jdou ke mě umejt kola.Jinak jedu na 2 myčky a uvažuji o 3.je to slušná investice stejně jako 3D geometrie.Mít více místa tak beru ještě jednu.Dnes den plnej pneumatik RFT na Bmw X3 225/60R17, 5 GT 245/45R19,X6 285/45R19,255/50R19,275/40R20 a 315/35R20.Kolo servis komplet 600Kč.Uskladnění těchto velkých kol 800/sezona.Nejsem "šopa z vlnitýho plechu"
sobota, 13. října 2012
 
 
 

Newsletter

Archiv

 

Reklama

MarketPoint

 
 
 

5. května 1323/9
140 00 Praha 4

Tel.: +420 261 221 953
Tel.: +420 241 409 318

Fax: +420 241 403 333
E-mail: info@pneurevue.cz