Pneurevue.cz » Fórum » O všem, co hýbe gumařinou

O všem, co hýbe gumařinou

 

pondělí, 14. května 2012

Pravidla registrace a diskuze na fóru

 
 
 
Radek
Radek SJM-především v tom závěru krásně popsaná situace.
pátek, 5. října 2012
 
Anonym
Anonym Guma-Souhlasím s JJ i SJM.Bohužel je to svatá pravda.Nevím jak z toho kola ven.Výrobci a importéři pneu z toho mají jen srandu.Oni potřebují taxikáře,součástky a jim podobné.Bez nich by nikdy neprodali tolik premiových kusů.Katalogové ceny jsou nesmysl,ale 50% slevy je už zajimávé i pro důchodce.Marže nepokryje režii.Prodavač něco stojí,prodejny,čekárny sklady a celý ancábl.Zisk na pneu pokryje pouze plechové boudy/sklady/,které vyrostli jak houby po dešti.Ale jak rychle vyrostli tak mohou rychle bez velkých investic zmizet.Vrhnou se na jiný sortiment,kde to zase zničí kulturu prodeje a zase půjdou o dům dál.No nic, je krásně tak jsi jdu nahřát starý kosti před víkendem.
pátek, 5. října 2012
 
Anonym
Anonym JJ v naší rodinné firmě je to přesne tak.Otec něco vybudoval,ale dnes z toho nemá radost.Dříve se bralo na přímo ninimálně a dnes se cpou do každé "kutě".Obor ztrácí na kvalitě.Prodávat to nemá smysl,jelikož by to nikdo nezaplatil.Je už v důchodu,bere rentu,ale radost nemá.Zdraví za poslední roky šlo do háje tak jako celá naše společnost.Volby nic nevyřeší,jelikož pákama hýbou jiní lidé a ti na vysokých židlích jsou jen nastrčené postavičky.Nebudu si ničit zdraví tím,že si budou nosit vlastní pneu.Holt se bude propouštět a to je nemilé.Nelze vše dotovat z vydřených a ušetřených peněz..Zdraví je jen jedno.Z 10 lidí zbude pouze 4 .Je mi to líto,ale oni to chápou a ví jak je obor zničenej.A taky si nikdo z nich pneuservis nepořídí.
pátek, 5. října 2012
 
Anonym
Anonym SJM--dobré ráno přátelé, nenechejme s sebou cloumat emocemi, stojíme sotva na startovní čáře. Tady u nás na Moravěnce jako obvykle, na hovno. Lidé se pomalu trousí, vyptájí se, zjišťují ceny a někteří mě serou, no prostě klasika. Co mě ale překvapilo, jsem já sám. X krát jsem se přistihnul, jakou radost mě dělá teplý slunečný den, nebo vypnutý mobil - všechno věci neslučitelné se zimní sezonou servisu, na kterou jinak čekám celý rok. Kde jsou ty časy, kdy jsem myhlížel každou vločku a tetelil se radostí. Myslím, že již jsem to psal na jaře, že mě obor již netěší a nic se nezměnilo. Asi je to věkem a také opravdu blbou náladou ve společnosti obecně. Zrovna včera jsem tu měl pána, čerstvého důchodce, který začal v devadesátém roce s mišákama a vypracoval se rychle jako raketa. Pravil: "Věděl jsem, že ty časy hojnosti nebudou trvat věčně (do firmy jsme kopovali pouze Mercedesy nákladní i osobní), ale že se poslední 3-4 roky nebudu moci dočkat důchodu, nikoliv abych si užil majetku, ale protože si připadám jako neschopný idiot, který dělá 10 h. denně a není schopen vydělat ani 1/10 co dříve a vztahy, které dnes panují v oboru jsou pouze svinstva a podrazy. Lituji každého, kdo má roky do důchodu a lituji budoucí důchodce".
pátek, 5. října 2012
 
Anonym
Anonym Jarda.Dobré pneu,to se nepletu,vodu nekalím a Verex taky nejsem.Ty rozvozy od Goodyearu jsou pravdivé tak co se čertíš.Divím se že se pleteš kdo jsem,přece víš jak na to,podle IP adresy jak jsi tady psal
pátek, 5. října 2012
 
Michal
Michal Jirko, neboj, ono to přijde. Jojo, loňsku se to nevyrovná, ale zase když si vzpomenu na ty nervy, kdy tady stáli auta až k bráně, tak doufám, že se to opakovat nebude. Teď je to hodně dobrý, sice ty lidi musím nutit, aby se přijeli přezout, ale tenhle týden už byl docela dobrý blázinec, dnešek nejsilnější den za posledních 14 dní..
čtvrtek, 4. října 2012
 
Anonym
Anonym Jirka - bohuzel teply podzim neni pritel pneuservisaku. Proto ty nervy. Neni nad prvni snih a naledi na prelomu zari rijen. Za tyden se sklady vyprazdni a ceny jdou raketove nahoru. A vsichni vydelavaji. Tak to bylo loni. Letos se bude prodavat pomalu a dlouho. Importeri budou stihat dodavat a to je prusvih. No hosi myslim, ze s nekterymi obchodniky se na presrok uz neuvidime :-)
čtvrtek, 4. října 2012
 
Michal
Michal Netečou Vám tady pánové trochu nervy? Já chápu, že jste nervozní ze sezony, co bude jak bude, ale tohle jsou dneska tady úplně zbytečné dohady.....
čtvrtek, 4. října 2012
 
Anonym
Anonym Promiňte p. Částka tady není zkalená voda,tady je už močůvka a hnojůvka.Co se zaselo to se taky bude sklízet.Hnus mne napadá jako nejslušnější slovíčko.
čtvrtek, 4. října 2012
 
Anonym
Anonym Na každou svini se vaří voda,Jednou je to vašík,po druhé drožkař a po třetí třeba,třeba......Těch čurákůje tady spousta ŽE???? NAZDAR
čtvrtek, 4. října 2012
 
DobrePneu
DobrePneu "Jardo", to se teda dost pleteš. Tuto službu nám Goodyear nedělá. Pokud si objednáš celý kamion, tak se to dá s logistikou domluvit, ale rozhodně nám nerozváží pneumatiky po zákaznících. BTW. Znám pouze jednoho zákazníka , kterému jsme to nabídli. "Jardo alias Verex" , ten gumařský píseček je velmi malý a není potřeba kalit vodu...
čtvrtek, 4. října 2012
 
Anonym
Anonym Jarda.Nová služba GOODYEARU,rozvoz pneu zdarma.Rozvezou Vašim zákazníkům pneu zdarma.Součástka si objedná pneu,dá seznam kam a kolik a GY.rozveze po republice zdarma.To je firma,premie jsou za třetí čtvrletí doma.Dobře to děláte pražští Pepíci.Jsem zvědavej jak to bude za IQ2013,za IIQ2013,to se budu smát zase já.
čtvrtek, 4. října 2012
 
Hrouda
Hrouda V osobních to je bordel, ale nákladní to je zážitek pánové. Dne si na náš servis stěžoval zákazník že jsme mu nechtěly přezout předek AVIE na 17,5 disku za 280kč kolo protože u bejvalého HAŠI to tak dělaj a unás se ho snažíme okrást :D PS. pneu si koupí u JOPEKA a unás chce montáž za 280 kč komplet kolo.
čtvrtek, 4. října 2012
 
Anonym
Anonym http://www.popgom.cz/pneumatiky/pneumatiky-195-65-15-91-t--zimni-pneumatiky-cestovni (doporučuju vybrat třeba barum a koukněme kdo přezouvá internet za 200,-)
čtvrtek, 4. října 2012
 
Anonym
Anonym Dnes přišel moula z ulice na přehoz-vlastní pneu z netu.Že prej kolik to bude stát.Pravím že 1200 kč 15 kola.Moula šel málem k zemi,tak jsem mu dal na výběr,A ) tady jsou rukavice a můžete začít sám,B ) Tady jsou motérpáky a jako za stara , A to vše zadarmo a ještě mu za tu práci zaplatím.A on jestli jsem normální.Já mu pravím: vzdělaný muži,máte určitě vysoké IQ tak si vyklikejte partnerský servis a s pánem bohem. Kurva mě to s těma čurákama už nebaví a to není sezona....
čtvrtek, 4. října 2012
 
FAKE
FAKE FERDo říkám to tu pořád dokola, ať si každý dělá co chce, pokud Ti za to zákazníci dají 850 Kč, paráda, přeju Ti to, máš zřejmě lepší obchodní model, lepší služby, lepší chování, lepší cokoliv, já s ohledem na okolní konkurenci (a nemluvím o garážistech) jsem to nastavil jak jsem to nastavil. Já to prostě tak vidím a to že "pneusvět" vidíme každý zcela jinak víme oba už poměrně dlouho ;-)
čtvrtek, 4. října 2012
 
FAKE
FAKE 560 vč DPH
čtvrtek, 4. října 2012
 
Radek
Radek máš pravdu 800,- koukám na to v rychlosti, už je docela cvrkot.
čtvrtek, 4. října 2012
 
Anonym
Anonym Tak u mne by to bylo v těch 18kách za 850kč.Jinak je pravda že je mechanická zatím lepší než ty gumo přehozy.Práce je dost a gumy jsou ještě v poho.Sezonu se nebojím,rachoty bude tři prdele.Zisk s pneu je ale na psí zvratky.Jak to vidím na internetu co je to zas za bordel je mi na blití.Kdo dělá jen gumy tak mu nezávidím.Příští rok se z toho hodně lidí posmolí a jen čisté pneuservisy nejvíce.Kdo se vrhnul aspoň na nějaké mechanické opravy ten má šanci.FAKE ty starý internetový pardále dělat 15-16 al disky za litr je normál.Jestli ti tvoji lízali to dělají za 7-8kil tak si to děléjte.A že vznikají kvůli takovým boudaři je asi taková kravina jako kdybych tebe převlékli do montérek a nechali tě dělat na dílně v sezoně přezutí a byl by jsi beznadějně nejlepší mechanik.To je taky jen tvá halucinace a mokrý sen s plinkami.Zduř.
čtvrtek, 4. října 2012
 
 
 

Newsletter

Archiv

 

Reklama

MarketPoint

 
 
 

5. května 1323/9
140 00 Praha 4

Tel.: +420 261 221 953
Tel.: +420 241 409 318

Fax: +420 241 403 333
E-mail: info@pneurevue.cz