Pneurevue.cz » Fórum » O všem, co hýbe gumařinou

O všem, co hýbe gumařinou

 

pondělí, 14. května 2012

Pravidla registrace a diskuze na fóru

 
 
 
FAKE
FAKE pro pobavení, aneb co dnes přišlo z Nejlevnějších pneu ;-) takhel se na prostého člověka musí ;-) copy:"Nakupte zimní pneu včas! *www.NejlevnejsiPNEU.cz* Očekává se celoevropský nedostatek pneumatik. Tak nečekejte s nákupem na první sníh, objednejte si pneumatiky za nízké předsezónní ceny s garancí dostupnosti ihned!"
pondělí, 24. září 2012
 
DobrePneu
DobrePneu Až Vám Hruško pošlu do regionu 20.000 letáků na koncový zákazníky s velkoobchodníma cenama, tak budu chápat o čem to mluvíte. Jinak je to z vaší strany jen kalení vody. Takže polopatě i pro vás. Nějaký Váš kamarád s platnou firmou s podnikáním v autoopravárenství nebo prodeji aut od nás dostal velkoobchodní leták s průvodním dopisem a informací, že si může do 21.9. naskladnit za velkoobchodní ceny. Protože už pravděpodobně v tomto oboru nepodniká, šel za vámi a chtěl stejnou cenu. Problém je v tom, že tento člověk již nepodniká i když má platnou živnost v oboru... To je celý velký problém. Nabídněte mu UG7+, kretou si také necháváme pro dobré zákazníky a bude vše ok. Tato debata stále dokola bude asi dost nudná a únavná.Myslím ,že jsou zajímavější záležitosti, třeba Nokia které se tady mohou řešit. Pěkný den
pondělí, 24. září 2012
 
Anonym
Anonym Pane Castka vy jste fakt politik. ja o voze , vy o koze:-)))A opet se nezapomenete pochvalit. Jak v nedeli po 12 na CT1:-) Tak jenom: Nejde o muj jeden pripad. Jde o to ze jsem dnes rano zjistil jak se chovate.Pisete: Posilame potencionalnim VO zakaznikum. Tak to je pro Vas i mrtva firma, takze vlasne vsichni. Tak polopatě. Nekdo dostane od vas letak a potrebuje 4 gumy. Prijde do pneuservisu a necha si udelat nabídku. Treba na Goodyear. Od Vas jiz vidí slevu 53%. Je to servisaka znamej tak ten nakoupi od zastoupeni treba za 52 bez bonusu. tak mu da 50% necha si dve procenta. A on mu rekne: Co delas vole, ty beres tady tisice gum tak musis mit slevy, ja potrebuju 4 gumy a koupim je lacinejc. Di do prdele ty bejvalej kamosi na me si kapsu mastit nebudes. A je to!!!!! Tak tohle vy delate. jeste se obhajujete, a myslite jak prospivate pneubranzi no mozna tak ze inzerujete v pneurevue tak z vas nekdo neco ma. Ale jinak ..... nic moc Jinak věřte ja proti Vam nic nemam, jem proti vasi politice v pneubranzi.
pondělí, 24. září 2012
 
DobrePneu
DobrePneu Michale já si stále myslím, že když to pustíme jako káčka s rozdílem 3% tak to bude pouze krátkodobá záležitost.
pondělí, 24. září 2012
 
DobrePneu
DobrePneu Když jsem v diskuzi v PR psal před asi 2 lety , to co vy v minulém čísle o michelinu , poukázkách, euromasteru a cenové politice, tak se po mě všichni vozili, stejně jako dnes. Problém, že náš VO leták dostala i firma , která v oboru již nepodniká ale stále má živnost na prodej a servis aut je podle mě opravdu směšný. Drtivá většina prodejců, kteří hledají spolehlivého dodavatele potřebují dobrou cenu, možnost vrátit zboží, splatnost, rychlé dodávky, a to vše jim nabízíme. Opravdu není, a v blízké době nebude cenový rozdíl mezi velkým a malým pneuservisem 10%.
pondělí, 24. září 2012
 
Michal
Michal Jirko to není přece nic proti Tobě, že bychom to nechtěli říct. Dostaneš, protože budeš mít pořád lepší vyjednávací pozici, než se točit třeba na tom, že támhle Bořkovi v Třinci a Michalovi v Praze jste to zvýšili o tolik a tolik procent, já to chci taky. Navíc každý bereme jinde a i Tvému dodavateli dají jiné podmínky než mě nebo Bořkovi.
pondělí, 24. září 2012
 
Anonym
Anonym Jirka - no tak to jste mi Bořku a Michale moc nepomohli s tím nokianem, že si to každý musí pořešit sám. Takhle se právě daleko nedostaneme. Já mám pro strach uděláno takže pouštím informace o +-5% dodatkového bonusu :-)))
pondělí, 24. září 2012
 
Michal
Michal Pane Částka Hruška má pravdu, letáková kampaň je nevychytaná, ty letáky se pak dostanou do ruky každému. Ono nemá moc cenu v dnešní době dělat velkoobchod, proto s tím pane Částka tak narážíte. Podívejte na káčka, ti viděli, že to nemá cenu, že nejsou schopni ty rozdíly mezi VO a MO schopni udržet, tak to dělají všechno jako MO. Odbyt u VO jim šel dolů taky proto, že kde kdo šel dneska na přímo. Tím jim to začalo padat a zůstalo to na skladech. Ona to pro spoustu firem cesta není, protože brát na přímo si může dovolit opravdu stabilní pneuservis s velmi dobrou základnou, např. jako třeba p. Šedivý nebo Bořek, pro mnoho jiných, kteří to neodhadli to naopak byla náhlá smrt. Uvěřili krásné sametové kecy obchoďákům, na kterých je pravda asi tak 10%. Já bych mohl vyprávět tady v okolí. Ono je něco jiného si vzít velkoobchodně 50-200 gum a něco jiného být nucen jich vzít 500-600 nebo rovnou kamion, aby se dostali na nějaké slušné marže, na to už musí být kapacita. Ale to není jen případ káček, stejně to začalo padat Chárovi, Procházkovi, od kterých dřív bralo 10x víc servisů než dnes. Jenže o těch, které to braní napřímo položilo se už tolik nemluví. Být Vámi se na to vykašlu a dělám si jen maloobchod, plodí to akorát zlou krev a výsledek je nulový.
pondělí, 24. září 2012
 
Anonym
Anonym Interneťáci jsou v křeči.Zisk hovno plný sklady,tak škrábou kde se dá.Ono se pár ušmudlanců v boudě z vlnitého plechu,nebo těch co jim jinde nedají najde i pro sočástku dost.Haleluja žehnám Vaší práci,Ježíš vás spasí -)))
pondělí, 24. září 2012
 
Anonym
Anonym No vidíte a ja si myslim ze jste naprosto stejni jako Michelin. Prodate 4 gumy za velkoobchodni cenu komukoliv. Jako Michelin. Cpete se druhym do zakazniku letakovou metodou, jako oni poukazkou. Vase pocinami vede ke snizovani marzi plosne u vsech prodejcu, kdyz nechteji vypadat jako zlodeji, pritom marzi maji odpovidajici.. Ale vlastne rozdil tu je. Oni se za to tak stydi ze se radeji ani nevyjadruji a nebo poslou usmrkanej dopis o nicem. To vy se tady stavite do role podporovatele servisu a pritom, tedy podle meho nazoru branzi spise skodite, tedy jako vsichni co prodavaji 4 gumy za velkoobchodni ceny. Presne jako nasi politici ty taky budou omylat jak mysli na obcana a pritom mysli pouze na sebe. Presne sem mi zapada Vas letak. Zaplat si, ja se zviditelnim a tebe zminim na konci malym pismem. Presne jako platime dane a malinko na nas zbyde.A zkuste delat profi servis a Vase marze bude i vice nez 4 vetsi, ale chapu ze je to pro Vas pohadka o ktere si chcete nechat vypravet:-)) Ono kdyz ma byt vse tlaceno cenou, tak toho zisku moc nezbyde. To chapu:-))
pondělí, 24. září 2012
 
DobrePneu
DobrePneu Je pravda, že ve slibování a oblbování nejsme tak dobří jak Michelin... Ani to není naším cílem. Ale s vašemi radama o čtyřnásobném zisku by jste mohl napsat pěknou pohádku :-))
pondělí, 24. září 2012
 
Anonym
Anonym :-)) Ja ne, zatim vam na spek neskacu, ale urcite by jste nekoho oblbnul to vam docela jde.
pondělí, 24. září 2012
 
DobrePneu
DobrePneu vydržte Bořku , vydržte, na letáku se pracuje.
pondělí, 24. září 2012
 
DobrePneu
DobrePneu a Vy by jste mě volil ? :-)))
pondělí, 24. září 2012
 
Anonym
Anonym :-)) Pane Castka zkuste jit do politiky.:-)))
pondělí, 24. září 2012
 
Anonym
Anonym Bořek-Třinec--P.Částka stále čekám na Váš leták co jste mi slíbil jak bude pro servisy vypadat. Zatím nic nedorazilo. bofil@seznam.cz
pondělí, 24. září 2012
 
Michal
Michal Bořku, přesně, tohle si musí každý pořešit sám. Já už jsem dneska upravenej a jsem spokojený. Jinak mě ale jednoznačně zachránilo to, že jsem dostal skvělé podmínky na Barum Continental, takže jsem sklad narval matadorama, semperitrama, barumka a continentalama a pak pirellkama, michelinem, kleberem, bfG a kormoranem, takže mi na nokiany nezbyly prachy:-))))))
pondělí, 24. září 2012
 
DobrePneu
DobrePneu O něco lepší nabídku jsme posílali na naše dlouhodobé partnery, kde jsme "rozdávali " ještě více. To že má spoustu firem živnost na vše je Hruško vždy trochu problém. Tento leták jsme rozeslali na naše potenciáonální VO zákazníky. Můžeme ale zkusit Vám to nabídnout se 4x větší marží a uvidíme kolik toho prodáme.
pondělí, 24. září 2012
 
Anonym
Anonym Bořek-Třinec--Jirko to tady psát není dobré. Prostě to upravili a já jsem od svého dodavatele na Nokian celkem spokojen. Každý má svého a každý si to musí pořešit sám. Bojuj, pokud máš pozici a můžeš si to dovolit.
pondělí, 24. září 2012
 
 
 

Newsletter

Archiv

 

Reklama

MarketPoint

 
 
 

5. května 1323/9
140 00 Praha 4

Tel.: +420 261 221 953
Tel.: +420 241 409 318

Fax: +420 241 403 333
E-mail: info@pneurevue.cz