Pneurevue.cz » Fórum » O všem, co hýbe gumařinou

O všem, co hýbe gumařinou

 

pondělí, 14. května 2012

Pravidla registrace a diskuze na fóru

 
 
 
Anonym
Anonym Strýček Jedlička-Ahoj Bořku,zajímalo by mne jaké a s kým máš zastoupení.Pokud to není tajné.Děkuji za info.
neděle, 23. září 2012
 
Anonym
Anonym Tomáš-může mi tady někdo vysvětlit co se děje kolem toho Nokianu.Já je moc nedělám tak nejsem v obraze.Jak se vlastně přišlo na podraz v nákupu a jsou to opravdu pneu dodané zastoupením u nás v ČR?Děkuji
neděle, 23. září 2012
 
Michal
Michal Víte, co nechápu, jestli jsou tak blbí, nebo tak vychcaný. Každýmu přece muselo být jasný že když někdo objedná tak šílené množství gum, že to nemá na běžný prodej, ale že to půjde na net nejen v rámci polska, ale i do nejbližších států. Jako to, že jim dali ty marže, to by se při tom gigantickým množství dalo samozřejmě pochopit, ale přece museli vědět, co může taková masa gum způsobit a že zrovna Poláci jsou vychcaný. Klika je, že se to dostalo i do německa a tamní prodejci vlítli na finy, co to má znamenat, proto přijeli už včera a ne až ty tři týdny, jak bylo původně avizováno. Ale pánové tady je vidět, že každá levárna se vrátí, protože jestli to budou kompenzovat...co kompenzovat, oni by to teď měli dorovnat, aby si vůbec zachránili krk a vůbec nějaký aspoň zbytek respektu, protože pokud to zůstane bez odezvy, tak příští zimu je nokian mrtvou značkou. A taky by mělo proběhnout případně to, že bez ohledu na to, jakým typem prodeje se kdo zabývá včetně vianoru, pokud ten Nokian s tím nic dělat nakonec nebude, tak by všichni bez rozdílu měli vzít všechny zimní naskladněné nokiany a poslat to šupem do Ejpovic, ať si tam s tím vydláždí klidně cestu.
sobota, 22. září 2012
 
Anonym
Anonym Bořek-Třinec---Tak jsem si odskočil na víkend z Moravy do Doks na návštěvu a protože mám nahromaděné myšlenky tak musím napsat aspoň pár řádků. Cestou na Máchuv kraj mne telefony zvonily a i já jsem vesele žhavil linky. Hlavním tématem bylo samozřemně Nokianský podraz na naše obchodníky a na nás servisy. Je to téma současnosti a je velice ožehavé. Čekat na sníh se v září moc nevyplatí a kurzem Polského zlotého bych to vůbec nezastřešoval a hlavně se na to nevymlouval! Tady se hraje úplně jiná hra a Nokian ČR to moc dobře ví a může se stydět co provedl VIANORU jako celku a dalším prodejcům. Jen když budu hodně skromný tak rozdíl mezi VIANOREM u nás a překupníkem z Polska je v rozmezí 6-8% což vidíme na internetu. A jestliže budu zase velmi skromný a můj dodavatel prodá jen zimního Nokianu za 30-40 mil. tak si každý umí spočítat kolik je to v rozdílu 6-8%! ! ! Tyto peníze bych chtěl zpátky po našem zastoupení,kteří to dali jen tak i do Polska což je jasný úkaz kdo je tady zcela neschopen dělat zodpovědného a fundovaného obchodníka. A tento můj dodavatel ty peníze chce a to je dobře že se nebojí ozvat, protože i já chci mít teď cenu která odpovídá trhu a on se. A že ho nešetřím je jasné, ale můj tlak směřuje s dalšími prodejci na zastoupení které udělalo fatální chybu. Je to teď lavina, ale ta musí strhnout masy servisů, dodavatelů až k těm co si zatím neuvědomují, že Český trh je značně rozpolcen, nazlobený ale stále ještě připraven čelit jakémukoliv útoku ze strany výhradních. Výrobci mají strach a vědí že ztratit je moc jednoduché a jejich prodeje se musí řídit jasnými pravidly jinak brzy nemaji šanci obstát. Vždyť hlavní zdroje současnosti automobilky budou brzy hodně nahrané a výrobci pneu budou pak bojovat o každého kdo jim prodá tu jejich značku. Proto i výrobce nebude akceptovat úlety typu Nokian. O českém Michelinu se už vůbec nebudu zmiňovat, ten to má podle mne u nás na servisech hodně spočitné a u dalších mnoha prodejců taky, takže to na jaře pozná nejvíce. Nepočítejme, že se něco mění i když odpoví v Pneurevue. Teď po tom co udělali a jak se zachovali i s nesmyslným dopisem který mnohým zaslali. Že Pirelka nedala Pešulovi, že UG7 je maličkým hitem prodeje na servisech je jen dobře a maličkou záplatou na dnešní situaci v sektoru pneu. Takže vrátím li se ale k Nokianu, klid do sněhu jim určitě nenechejme a dořešme společně problém zvaný harakiri Polsko, protože tohle je podle mne pokus o sebevraždu v přímém přenosu. Věřte, že tady jste a jsme pány situace my servisy a všichni solidní prodejci a je třeba to využít včas, než to zafouká třeba ten sníh na který tak čekají.
sobota, 22. září 2012
 
Anonym
Anonym Jsem zvědav jestli se Michelin či jeho mluvčí stihne do příštího čísla pneurevue k tomu pěknému článku vyjádřit (přeci jen je to fofr vyplodit odpověď v tak šibeničním termínu několika málo měsíců) a nebo jestli zvolí osvědčenou taktiku vyhnívání a ukáží jak moc u zadku nás mají.
pátek, 21. září 2012
 
Anonym
Anonym Hruško, díky za oskenovaný dopis od Michelinu, velmi pěkné, udělají podraz, nejsou schopni se ani domluvit kterou lež budou prezentovat jako výmluvu a není jim hamba to vychalovat jak jsou moderní a ještě mají tu drzost mluvit o důvěře. Chce se mi blejt velebnosti.
pátek, 21. září 2012
 
Moris
Moris doufám že to vám všem vykompenzují do poslední koruny.....zmrd z třeboně toho moc v michelinu nemá až na 205/55 R16 54%slevy jinak nic moc ale jestli mu to nastřílí do sezony na sklad to otázka...... ale jestli to opět bude prodávat pod nákup z michelinu tak co mi zbude to vracím nebo nezaplatím co se mi u nás může stát nic jako to dělá on......
pátek, 21. září 2012
 
Radek
Radek Kompenzace budou, na některé rozměry prý i individiální. O tom už je rozhodnuto.
pátek, 21. září 2012
 
Anonym
Anonym S nokianem vse odlozeno na pondeli a nebo pristi tyden. Zatim vymluvy na pohyb polskeho zloteho, ale jak dnes rekl jeden chytry pan, tak akorat cekaji na snih aby uz nikdo nevolal a meli klid.
pátek, 21. září 2012
 
Anonym
Anonym pochybuji,že něco dají,to by šlo do mnoha milinů
pátek, 21. září 2012
 
Michal
Michal Jirko a hlavně jestli vůbec. Prý by se dneska mělo něco rozseknout...
pátek, 21. září 2012
 
Anonym
Anonym Jirka - už se vám někdo z nokianu vyjádřil jak to budou kompenzovat ???
pátek, 21. září 2012
 
Anonym
Anonym )
pátek, 21. září 2012
 
Anonym
Anonym www.pneumatiky-pneu.eu nebo http://www.centrumpneumatik.cz/
pátek, 21. září 2012
 
Anonym
Anonym Jakej e shpo provozuje ten Hnídek??
pátek, 21. září 2012
 
Anonym
Anonym Nebojte i oni přestanou a brzy.
pátek, 21. září 2012
 
Anonym
Anonym Ano znam pneuobchod.cz reklama na wc na vsech benzinkach na bilboardech atd. A co je z toho dnes. Asi jen spousta dluhu. A vsichni tomu porad tak nejak veri dal a mysli ze v prodeji za minimalni marzi najdou ameriku. Kdyz se podivam na Pneu Hnidek, pred lety nas obchod dcery majitele rozestval, kdyz jsem zjistil ze nakupuji prakticky stejne jako zakaznici do ulice. Dali velke penize do reklamy a prodali hodne, ale mozna ani nevydelali na tu reklamu. Dalsi roky uz neivestovali do reklam a pozic a podivejte se na ten web dnes. Naprosto rozumne ceny , ze i ja obcas prodavam lacineji. Ale prodejem pres internet znicene vazby jsou pryc a dodnes mne to mrzi. Jsem tedy presvedcen ze vsechny projekty prodeje s takto minimalni marzi jsou pouze kratkodobe zalezitosti casto s nekalejma umyslama
pátek, 21. září 2012
 
Michal
Michal Hruško přesně. A jsem rád, že ta Pirellka dodržela to, co jsem tady psal před měsícem, protože tohle udělal jeden bulhar v Praze před 5 lety a prostě dostal stop a nové gumy nedostal. Nechápu Michelin, že mu leze tak strašně do prdele.
pátek, 21. září 2012
 
Anonym
Anonym Za peníze dá dnes skoro každý.Na dluh jen hlupáci.
pátek, 21. září 2012
 
Anonym
Anonym Jirka - naprosto trefné hruško. Kecy, že když jim to nedaj, že si to přivezou z venku. !!! Přivezou h....
pátek, 21. září 2012
 
 
 

Newsletter

Archiv

 

Reklama

MarketPoint

 
 
 

5. května 1323/9
140 00 Praha 4

Tel.: +420 261 221 953
Tel.: +420 241 409 318

Fax: +420 241 403 333
E-mail: info@pneurevue.cz