Pneurevue.cz » Fórum » O všem, co hýbe gumařinou

O všem, co hýbe gumařinou

 

pondělí, 14. května 2012

Pravidla registrace a diskuze na fóru

 
 
 
Anonym
Anonym sočástka
čtvrtek, 20. září 2012
 
Anonym
Anonym No a kdopak ma jedny stranky na kterych se caní ze je koncova cena a potom druhé stránky kdy je cena bez dopravy a pote je doprava 100Kč na kolo. Jeje ja uz si nemohu vzpomenout kdo to je:-)) Porad stejna píseň...
čtvrtek, 20. září 2012
 
Michal
Michal A podotýkám, že to pneugolem, ta adresa je normální byt v paneláku na Praze 10
čtvrtek, 20. září 2012
 
Anonym
Anonym Jirka - pneu Heli nemají na skladě skoro nic. Byl jsem se tam podívat a je to díra s max. 100 ks pneu, poházených po dílně. Jsou s někým propojení a stav skladu není aktuální. Dvakrát jsem u nich objednával kusovku a vždy mi přišla odpověď, že už ji nemají. Čínské barumky prodávali oni, dobré pneu a pešíček. Tak ať si každý udělá obrázek sám, odkud vítr fouká.
čtvrtek, 20. září 2012
 
FAKE
FAKE Koukám u toho eshopu na recenze a letos mezi TOP5 dle hodnocení a ještě před rokem a něco si psali recenze sami (na Heuréce se to poměrně přísně kontroluje, takže se to pak hromadně maže) viz starší recenze zde http://obchody.heureka.cz/pneuheli-cz/recenze/?f=59 a vypadalo to opravdu jako podvodná firma, ale teď buď nalezli způsob jak oblbnout Heuréky systém, což si nemyslím, že je možné, nebo to dělají opravdu "dobře" - zvláštní posun
čtvrtek, 20. září 2012
 
Anonym
Anonym Napadá mne že jestli to nejsou ty Číny Barumky. V létě tady Heli dovezli ty 195/65-15 jako první.
čtvrtek, 20. září 2012
 
Anonym
Anonym A PNEUGOLEM z pepíkova je nějakej jejich zpřátelenej komplic
čtvrtek, 20. září 2012
 
FAKE
FAKE no PNEU HELI neznám, ale je to zrovna jeden z těch eshopů, kde je ta nízká cena nepochopitelná, přestože mají dopravu 100Kč/ks - například cena Barumky je pro mě záhadou http://pneumatiky.heureka.cz/barum-polaris-3-205-55-r16-91t/
čtvrtek, 20. září 2012
 
Anonym
Anonym Zná někdo podvodníky PNEUHELI??
čtvrtek, 20. září 2012
 
Anonym
Anonym Bořek-Třinec--Děkuji chlapi.
čtvrtek, 20. září 2012
 
Michal
Michal Bořku, tak to co udělal Nokian je, že si vypustil za jízdy olej z dobře jedoucího motoru. Ale finové mají doufám, aspoň trochu všech pět pohromadě a vědí, že pro ně to může být smrtelné a velká ztráta, protože oni mají nízkou letní produkci a všichní víte, jaký je poměr prodeje letních nokianů vůči zimním, takže pro ně ta zima je klíčová. Bořku jinak s tou dopravou. Fake to napsal ale jen z části, ta cena balíku se odvozuje hlavně od váhy, záleží teda asi na spedičce jak postaví podmínky, ale jim padají přepravy, tak hodně slevili, ale když si uděláš nějaký průměr za všechny gumy, tak to vychází nějakých 100 Kč za balík s příplatkama i balným. já sice nejsem prototyp toho pravého internetového prodejce, protože já se soustředím hlavně na Prahu, kde mám největší odbyt a kde si to řeším sám a taky dávám hodně gum místním autoservisům a do toho dělám další služby. Záleží na spedičce, jak to má postavené, do páru můžeš dát i dvacítky, když jsou do nějaké váhy, pokud to spedička dovolí. Ale na těch dopravách je teda vidět, kdo jak velké marže má. Proto ten dement pešíček dělá ten manipulační poplatek při osobním odběru, protože to je jeho marže. Teď jsem se dočetl a co je určitě dobře, že EU vydala směrnici, kde by všechny internetové obchody měli mít v ceně produktu zahrnuté všechno, dopravné a balné, tím pádem by Pešíček ty svoje stupidní poplatky musel rovnou připočítat a cena by se ukázala jako celek a to je přesně jak píše FAKE ta sviňárna, lidi vidí nejnižší cenu a pak jim tam naskáčou dopravy a diví se. A to by bylo jedině dobře, protože pak přestane to vysírání od lidí kvůli cenám. Nevím, nechápu ten pneunet, aby se jim to podle mě vyplatilo, tak by museli mít nějakou nákupní cenu v podobě tak 60-63% a i to je se skřípáním zubů a to si nejsem úplně jistý, jestli by jim to ty blázni v nokianu podobě mozkového zatemnění dali. Já to vidím na reálný nákup v podobě 55-56%, kdy mají marži 1-2%. Vyplatit se to nemůže. Každý si pamatujeme, že reálné a dobré slevy od Nokianu se pohybovali kolem 45%-49% to už bylo královské, ale tady to je úlet jako hrom.
čtvrtek, 20. září 2012
 
Anonym
Anonym Taky dobrá volba.
čtvrtek, 20. září 2012
 
Anonym
Anonym Proto dělám jen Yokohamu
čtvrtek, 20. září 2012
 
Anonym
Anonym Bořek-Třinec---Ledy se hnuli a Finové do 3 týdnů přijedou do Čech. Sice teď momentálně nic nevyřeší, to snad jen ti u nás mohou rychle řešit situaci, ale je to pozitivum už že přijedou a budou to akutně řešit. Můžu s jistotou říct, že to bude hodně ostré a pokud budu moci jako nezávislý člen s nimi pohovořit věřte že nenechám na nikom tady v centrále niť suchou. Tohle se nikdy nesmí opakovat a jestliže jsou tady u nás skvělí prodejci tak se je už nesmí nikdy podrážet a okrádat. Jinak celá prodejní síť padne jako domeček z karet. To jde dnes velmi rychle. Sami to všichni dobře víme.
čtvrtek, 20. září 2012
 
FAKE
FAKE Bořek: co se týká nákladů na dopravu, ta si to většinou všichni necháváme pro sebe, nicméně není tajemstvím, že DPD teď přetahovala větší pneumatikáře za cenu 63 Kč/balík + dobírka cca 20Kč + plus jejich různé příplatky (např. palivový) - věřím že zákazníkům o které jim doopravdy šlo, nabídli třeba ještě nějakou objemovou slevu, ale to už jsou korunové záležitosti, do balíku dáš dvě pneumatiky do určitého rozměru (dá se říct že skoro všechny sedmnáctky a nízkoprofilové osmnáctky) pak musíš balit pneumatiky po jednom. No a balné Tě stojí skladníka, který je stejně pořád v práci, plus dvě nebo tři pásky na páskovacím stroji. Jenom k té dopravě zdarma Bořku, už jen pár větších hráčů dává dopravu zdarma (Káčka, Pneunet), většina už pochopila, že to není cesta a že lidé jsou zvyklí paltit dopravu i když si objednají tričko, tak proč by to mělo být jinak u pneumatik. Ty menší eshopy teď naopak dávají dopravu nesmyslně vysokou třeba i 100Kč/kolo aby vyjížděli s cenou dobře ve srovnávačích a lidi se pak diví když dělají objednávku kde jim najednou naskočily ty čtyři stovky. Ale jsme opět u toho, každý svého štěstí strůjcem.
čtvrtek, 20. září 2012
 
FAKE
FAKE Bořku určitě je možné, že Nokiany má Pneunet z Polska, nicméně na 100% vím, že v tuhle chvíli jsou za tuto cenu dostupné minimálně v pěti skladech v Německu. Bohužel jako většina VO neukazují absolutní počet skladem, tak si netroufám posoudit kolik toho mají, nicméně vzhledem k tomu, že já na rozdíl od jiných šťastlivců zde nedělám Nokian okrajově, ale poměrně hodně, tak to sleduji každý den.
čtvrtek, 20. září 2012
 
Radek
Radek Ty nokiany jsou z polska. I dodavatel z německa, který je má za hodně dobře nadává na tu polskou cenu.
čtvrtek, 20. září 2012
 
Anonym
Anonym petr d.- chlapi jak budete řešit to debilní značení hodnot ze štítků do dokladů a faktur? Resp. chystají se nějaké aktualizace do pneuprogramů?
čtvrtek, 20. září 2012
 
Anonym
Anonym Bořek-Třinec---Chtěl bych se jen zeptat Michale, FAKE apod. kolik jsou skutečné náklady na balné a dopravné u pneumatik. Nemám absolutně zkušenost. Ať mám představu co to udělá se slevou když je to zadarmo zasláno. Je mi jasné že KK bude mít cenu úplně jinou, ale takový nějaký průměr by mne zajímal. Díky.
čtvrtek, 20. září 2012
 
Anonym
Anonym Bořek-Třinec---Stopy vedou na sever. Nechci a nebudu dělat nějaké fámy, ale nedá mi to se s Vámi nepodělit o myslím solidní informace. Podle zjištění jsou nokiany na pneunet z Polska. Nějací polští....... přijeli do Čech dali si řeč s centrálou a udělali slušné čísla a ti naši šikulové v Nokianu se uhamtili a dali tam co se jen dalo a za peníze které vidíme pak na internetu. Dát na běžné rozměry 54% a k tomu dopravu zdarma se dostáváme na % které tady nikdo nemá včetně Vianoru a to je velký problém. Ať už to je z Polska nebo Německa je jedno. Jisté je že to tady nemělo takhle dojít a Nokian udělal zásadní chyby v slušnosti obchodu, spolupráce a cenové politiky. Kdyby ošidili mne tak to ještě nějak se dá překousnout, ale že doslova okradli VIANOR, Points a další velké odběratele u nás je neomluvitelné. Rychle ať se scentrují a udělají zásadní řešení, protože to jinak dopadne přesně jak píše Michal, FAKE i já. Nokian lze dobře nahradit a zapláčou jen a jen oni. Letos to možná nepoznají ale v blízké budoucnosti velmi razantně ano. A taky si myslím, že okrást vlastní VIANOR je ostuda a neschopnost někoho kdo tam na centrále nemá co vůbec dělat a protože to není jako u Premia, kde se maže jen med na pusu a skoro nic se nedělá pro ty partnery, tak tady snad někdo výše než jen v ČR to pořádně zasekne včas než bude už pozdě.
čtvrtek, 20. září 2012
 
 
 

Newsletter

Archiv

 

Reklama

MarketPoint

 
 
 

5. května 1323/9
140 00 Praha 4

Tel.: +420 261 221 953
Tel.: +420 241 409 318

Fax: +420 241 403 333
E-mail: info@pneurevue.cz