Pneurevue.cz » Fórum » O všem, co hýbe gumařinou

O všem, co hýbe gumařinou

 

pondělí, 14. května 2012

Pravidla registrace a diskuze na fóru

 
 
 
Anonym
Anonym Bořek-Třinec--Hrouda tu byl několik krát podepsaný a kdo to sleduje ví přesně kdo je. Hruška a Martin Olomouc taky. Nejsem jediný.
úterý, 4. září 2012
 
Anonym
Anonym A je taky kromě bořka ještě nekdo podepsaný?
úterý, 4. září 2012
 
Anonym
Anonym Zaměstnanec pneuservisu z Prahy. A když se se znáte proč nenapíšete celé pravé jméno a jméno servisu???
úterý, 4. září 2012
 
Hrouda
Hrouda Já nechápu kam někteří chodí na ty informace o tom kam kdo vyváží a kdo komu co dluží a podobné choulostivé informace . Těžko to někde píší. Když se všichni tak důvěrně znate proč se tu nepodepíšete ??
úterý, 4. září 2012
 
Anonym
Anonym podepíšu se a pak vyjde najevo , že procházka vyváží michelin a dunlop a mění třeba za bridgestone nebo pirelli??? Nejde o to popíchnout PP, to je velkej vzor pro většinu lidí z branže, i pro mě, ale o to co by udělalo srovnání cen.
úterý, 4. září 2012
 
Anonym
Anonym K. Anonyme přestaň tady psát co třeba není pravda. Napřed se podepiš pod svůj příspěvek a pak piš o Německu.
úterý, 4. září 2012
 
Anonym
Anonym kdyby se srovnaly ceny , tak by možná Procházka přestal vyvážet do německa :-)
úterý, 4. září 2012
 
Michal
Michal Teda ten rozhovor s Procházkou to je paráda. To je jak symfonie, no jo, jenže podívejte na tu klientelu, jen 10% činí soukromí zákazníci. To je jiná liga. Ale krásně to všechno řekl. Ale přesně tam psal to, co si myslím já a co jsem tu psal, že by se vůbec česká zastoupení měla v první řadě snažit, aby ty služby a nákupní ceny byly tak výhodné, že by nikdo ani neměl potřebu kupovat z cizích trhů...jenže to je bohužel utopie...
úterý, 4. září 2012
 
Anonym
Anonym jen se na netu prodávají za nákupní cenu cca 50-55%
úterý, 4. září 2012
 
Michal
Michal Bořku, co se týče Pirelli, tak dřív jsem s nimi spolupracoval asi více, já mám oz Šafránka a je poměrně fajn chlap. Co se zastoupení týče, tak to nějakou hlavu a patu má a podle mě ten přístup je asi nejlepší ze všech, co tu jsou. Ten příštup tam je poměrně kvalitní. Sice oni hodně a poměrně dost s netem spolupracují, viz Grilouš, Pešíček, onio, dlouhý roky tady dodávali jednomu bulharovi, co měl eshop, ale pak je zaříznul s prachama a co vím, tak ho utnuli. U té pirellky je problém, že u ní je fakt obrovský rozdíl mezi nákupem v cizině a tady. Dřív dělávali každou sezonu takové dodatkové slevy, nebo akční netto ceny na určité rozměry, což bylo fakt super, prodávali se skvěle, ale o to já jsem přišel, protože se mi hodně přestali prodávat, už jsem se ani s těmi dodatkovkami přestal chytat, tak vůbec nevím, jestli to ještě dělají(?). Oni pak hodně zvedli maloobchodky, teda to spíš italové, ale to jim podle mě dosti uškodilo, takže v menších rozměrech se přestali v podstatě prodávat úplně, v létě se to prodává hodně od 16 výš a hodně v 18kách. Takže já tam vždycky čekám na nějaký výprodej, protože tam v těch velkých gumách jsou pak fakt velké rozdíly. Zima je pak kapitola sama pro sebe. Tam se prodávají hlavně v SUV a RFT, tam jsou super, loni ale 2x dost značně zvedli cen u těch větších osobních gum a v podstatě se to neprodávalo. Takže tím moje spolupráce s Pirelli v podstatě skončila, marže slušný i přístup super. Jako, pokud by jsi dostal ty dodatkovky, tak je to super, ale ani tak to na nějaký velký zásobení jako třeba dělám u conti, nebo i nokianu, tak to už bych se dneska bál...ale na zastoupení si za tu dobu rozhodně nemůžu vůbec stěžovat. vždycky fakt velmi solidní chování.
úterý, 4. září 2012
 
Michal
Michal samozřejmě článek o důvěře michelinu, tím jsem začal a mohu konstatovat, že to je pěkná čočka pro mišáky a jedna velká pravda. Jinak pánové Šedivý z Rad pneu a pan Máca jsou velký frajeři, teda ale pan Šedivý to shrnul naprosto přesně. Dost mě šokovalo, že Michel Dain byl přímo u Procházky a rozmlouval mu vstup do pointu. To je síla. Teď jdu na rozhovor s PP.
úterý, 4. září 2012
 
Anonym
Anonym Bořek-Třinec--Dnes u mne byl p. Rybín-Pirelli. Příjemné posezení a pro mne rozumná ,pohodová a dobrá diskuze. Chci se chlapi zeptat jak je na tom s chováním Pirellka vůči pneuservisům. Jak drží a nedrží ceny apod. Nemám zkušenost proto poprosím o recenzi.
úterý, 4. září 2012
 
Anonym
Anonym Já ho ještě nemám .Míšo napiš rychle první dojmy!!!!!!!!!!!!!!!!!
úterý, 4. září 2012
 
Michal
Michal Pneurevue je tady...tak to toho dneska už moc neudělám:-)
úterý, 4. září 2012
 
Anonym
Anonym profesor byl vskutku moudrým člověkem
úterý, 4. září 2012
 
Anonym
Anonym Rok 2013 bude rokem krizí. CNN předpovídá vlny protestů v Číně nebo Brazílii Rostoucí ceny plodin vyvolaly protesty nejen v arabských zemích a dokázaly svrhnout doposud pevné režimy. V roce 2013 bychom se měli připravit na další změny. Ceny obilovin a dalších plodin neustále stoupají a hněv hladového davu může vyvolat vážné nepokoje například v dosud celkem klidné Číně.
úterý, 4. září 2012
 
Anonym
Anonym SJM-také jsem jednou a naposledy šel do VŘ ( asi je to tak 3, 4 roky), ale s velkou recesí, protože že slyšel o tom vyprávět legendy. Prostudoval jsem se spolužačkou právničkou zadávací podmínky, kde nevznikaly mě po odstoupení žádné sankce. Tak jsem tam napral extrémně nízké ceny( pozn. v zadání bylo, že jediným kritériem je cena a jednalo se státní instituci mající na Moravě odloučené pracoviště). Nevyhrál jsem. Asi před dvěma lety jsem se tu srazil z člověkem, který tam v té době byl zaměstnán. Vysoutěžili Polaris2 na Fabie 185/60R14 T za 1600 Kč !!!! Mimo jiné také později vysoutěžili autolékárníčky do osobáků za asi 1200 Kč!!! Vůbec nejraději mám firmy, kde pověří asistenku ředitele (většinou slečna kolem 20 roků) aby zajistila pro firmu nejlevnější nákup značkových pneu, 100% garance na všechno, přezutí okamžitě bez předchozí domluvy a platba samozřejmě na fa 30-60 dnů a zádržné 10% po dobu jednoho roku. Ta slečna v 99% neví zda T nebo W, jestli je to obyč,XL nebo runfl. , ale má z netu nastudované ve zboží pouze nejlepší ceny. POdám slušnou nabídku, ale zásadní je doba trvání nabídky a tu dávám dnes po zkušenostech tak max. 1-2 dýdny. To mě již několikrát pomohlo, když po měsíci dorazil manager firmy a začal tady řvát, co je to za bordel, že jsme jim jasně poslali nabídku a tudíž on na ty gumy má nárok za tu cenu. Pokud mě paměť neklame, žádný se nikdy neomluvil. Dnes tam píšu onu poznámku hodně velkým písmem s vykřičníkem. Vše, co je v diskuzy popsáno o zastopeních, taxikáři atd. je věcí jen a pouze úpadkem morálky a hodnot s obecnou platností pro celý svět. Souhlasím s názorem téměř 100 letého pana profesora, který pro Baťovy školy sestavoval plány po zocelení těla a ducha, který prohlásil: Všichni dnes mají plná ústa vzdělání a že jen vzdělaný národ se bude mít dobře. Pokud ovšem vzdělání nejde ruku v ruce s výchovou, dostáváme se do situace, kdy největšími zločinci v tomto státě, kteří kradou po desítkách a stovkách mil. jsou JUDr. Mgr. Ing. . Sebelepší vzdělání, ale s absencí výchovy a morálky je pro obecné blaho zbytečné.
úterý, 4. září 2012
 
Michal
Michal Morisi, to jo, u michelinu jsou na ty nálepky po celý gumě experti. Ono se to taky hodně udělá přepravou, protože třeba na zimních nedrží nic. Mě už se po zemi ve skladu válí těch EU štítků, jak to z toho po měsíci padá, až hrůza. JOjo, ty M-Power byly hezky udělaný, ale já neměl odvahu to někomu nabídnout. Stačí, že dodneška se mě lidi ptají: Fulda? Kdo to vyrábí? to je určitě nějaká čína.. Tak to s marangoni ani zkoušet nebudu...Ale schválně dej pak vědět, jak s nimi byli lidi spokojení.
pondělí, 3. září 2012
 
Michal
Michal Hroudo já s bonusy vůbec nekalkuluju, počítám prostě 1350 Kč a když bonusy daj, tak daj a je to moje. Ale nepočítám s nima, protože když by se zase rozhodli to jako nedat, tak abych nebyl ještě víc nasranej. Má dluhy Hroudo, jenže ten pitomej michelin vždycky nějak udělá na úkor ostatních a já jen doufám, že v té pirellce aspoň řeknou dost, jenže jestli i jemu udělají ty splatnosti do příštího roku, tak je to tam, kde to bylo...Hroudo, já už do výběrových řízení radši ani nejdu, to je všechno levá, kam se podíváš. A řekl jsem si, že komik už být nechci. Já jsem dělal nabídku asi na 120 kol, nové pneu+ nové ocel.disky, montáž a uskladnění, všechno do jedné státní inštituce. Fakt jsem o to moc stál, ale stejně mě nevybrali. Vyhrála firma, která to udělá o 42 tis dráž. Sice právník po přečtení říkal, že bych mohl podat stížnost, ale já na to nemám sílu. To je asi páté výběrové řízení do státní, co jsem prohrál, i když jsem byl levnější a už na to kašlu. Stačila mi ta zahradnice, která vyhrála, ale jelikož v poražené firmě figuroval europoslanec, tak zařídil, že málem přišla i o ŽL, na to nemám nervy.. a že bych někomu chtěl dávat úplatek nebo kola zadarmo, tak to mi za to nestojí. Tak si už dělám jen malé firmičky a obyčejné zákazníky. Na takový kraviny už nemám nervy a pak se ještě stresovat, jestli mi to laskavě ta daná instituce vůbec zaplatí, to fakt ne..
pondělí, 3. září 2012
 
Anonym
Anonym Jo s čárovejma kodama na patce jsme si toho už užili, stačí trochu horší disk a uchází skoro každá
pondělí, 3. září 2012
 
 
 

Newsletter

Archiv

 

Reklama

MarketPoint

 
 
 

5. května 1323/9
140 00 Praha 4

Tel.: +420 261 221 953
Tel.: +420 241 409 318

Fax: +420 241 403 333
E-mail: info@pneurevue.cz