Pneurevue.cz » Fórum » O všem, co hýbe gumařinou

O všem, co hýbe gumařinou

 

pondělí, 14. května 2012

Pravidla registrace a diskuze na fóru

 
 
 
Anonym
Anonym Bořek-Třinec--Byl jsem Michale velmi blízko i Pešíčka. Mít vice času tak se za nim 100%stavím. Strach určitě nejenom z taxislužebníka nemám a kdo mě zná ví že se s nikým nemazlím. Řeknu mu to co mám na jazyku a hezky plně od plic. Mám to však rád do očí a ne někde za rohem pomlouvat jako je to často vidávat. Nechejme však Pešulu někomu kdo si na něm pořádně zgustne. A věřte že ta doba se blíží. Zatím ať si svítí jještě chviličku jako hvězdička na nebi, však pohasne navždy jako říticí se meteorit o tom jsem přesvědčen. A taky věřím že jich bude více, protože parazitu obchodu je tu několik které tu nemají vůbec co dělat.
sobota, 1. září 2012
 
Michal
Michal Bořku, i já moc děkuji za info. V podstatě máš stejné dojmy jako já, o čem jsem psal na začátku týdne a co jsem se já na návštěvě dozvěděl já a plně se s Tebou ztotožňuji. Na mě to možná padlo ještě trochu víc. Já sám jsem na jaro už taky stejně tak jako SJM tak z 80% připraven, nakoupil jsem toho v srpnu hodně ve výprodeji a ten zbytek se doplní na začátku jara a to se jedná o pár sad. Na úspěšné zvládnutí zimy vidím dle mého osobního názoru velmi jednoduchý recept. Makat, starat se o své stálé zákazníky, věnovat jim opravdu čas a péči, nestresovat se tím, co je kolem a hlavně si hlídat svůj vlastní "byznis". Stálí zákazníci, kteří se rádi vracejí to je opravdové zlato a poklad pro firmu. Já opravdu s otevřenou náručí vítám každého zákazníka, který si u mě chce uložit sadu. Stálí zákazníci, kvalitní firemní, který hlavně platí je opravdu to nejdůležitější, co může být. Nesnažte se zvládnout všechno a nabírat hodně nových, protože přesně jak píše Bořek, kdo chce všechno nemá nic. Co je horší, že ten trh je imporťáky zdecimovaný a pociťují to i ti, kteří od imporťáků neberou, protože i tak jsme jedna "velká síť", která je provázána a ten otřes cítí každý. No, buďme, ale trochu optimisti, čeká nás podzim plný práce a snad i nějaké ty penízky prasátko nastřádá.:-) P. S. Bořku, doufám, že jsi v jižních čechách navštívil i pana Pešíčka a profackoval ho za nás za všechny, aby se mu aspoň trochu rozsvítilo?:-):-):-)
sobota, 1. září 2012
 
Anonym
Anonym zapomněl jsem se --SJM
sobota, 1. září 2012
 
Anonym
Anonym Bořku dík za stručné, jasné a neveselé informace. Někde jsem níže psal, že i nám zůstalo moře léta a jsem již dnes tak na 80% zásoben na 2013. Plánuji naskladnit pár desítek ks. No když čtu, že i velkoobchody jsou plné léta, vychází mě, že se budeme všichni přetahovat zase o něco chudobnějšího zákazníka a to vše po Novém roce, kdy bude zase všecho nejen pro vyšší DPH dražší. Lehce odbočím. Tento týden jsem poslouchal komentář v rozhlase o tom, že vysocí představitelé OSN poprvé otevřeně oficiálně označili Irán za nebezpečí pro mír na blízkém východě. Jde o zákulisní politiku USA, které připravují půdu pro útok Izraele na jaderná zařízení. Kolik by na druhý den stála ropa si raději ani nepředstavuji. Bohužel, toto nebezpečí je reálné a v kombinaci s naším rozkradeným státem ovládaným zloději, tuneláři a alkoholiky,vytváří pro žití i podnikání nesnesitelné podmínky. Za komančů jsme alespoň měli naději, že jednou půjdou od válu, ale co teď?
sobota, 1. září 2012
 
Anonym
Anonym Bořek-Třinec--Jeden postřeh z cest. Když jsem měl možnost s velkoobchodníky mluvit o příštím jaře tak všichni, ale skutečně všichni jednoznačně řekli že jim zůstalo hodně pneu skladem a proto rok 2013 a speciálně léto budou jen doskladňovat některé pneurozměry. Zbytek pneu mají někdy ve velkém množství, potřebují se ho zbavit a tak nebudou nic víc naskladňovat. Jejich odhady doskladnění se pohybovali tak 15% max. 20% běžné objednávky na naskladnění. Což je podle mne co jsem mohl zhlédnout obrovským propadem. Je pravda, že většina z nás co jsme už řadu let v oboru, tak toto předpovídali, ale ty čísla jsou až nepředstavitelná. Pneutrh podle mne promiňte mi to chlapi kolabuje a je na cestě kam se neměl vůbec nikdy dostat. Všeho moc taky škodí a tohle je jasný příklad, že to český trh jednoznačně a vůbec neustal. Samozřejmě i díky slavné Evropě a jejich nesmyslů. Výhradní příští rok hodně ostrouhají a zapláčou. Jestliže velkoobchodníci jsou nabiti až po střechu letními pneumatikami, pneuservisy naštvaní za podrazy které jim udělali za pár let a letos speciálně a mají dost letních na svých skladech a to jsem taky viděl, tak jsem docela přesvědčen že budou příští rok asi jen šoupat boty a pomalu se stěhovat někam jinam, protože je někdo nahoře pořádně vytáhne za uši. Je to však taky dobře, protože si to udělali téměř s výhradně sami. Čísla, čísla a jen čísla byly jejich záměrem. Nedívali se na levo na pravo a kdo chce moc nemusí mit taky nic, to je můj názor co jsem viděl, slyšel a mohl vypozorovat. Bude to ještě hodně těžké, ale trh se musí skutečně pročistit ve všech sektorech pneuservisní činnosti.Čím dřív tím lépe.
sobota, 1. září 2012
 
Anonym
Anonym Bořek-Třinec--Dobrý večer pneuservisáci. Měl jsem teď mimořádně možnost dva dny jezdit po našich pneuservisech a velkoobchodních prodejcích. Z cest jsem si přivezl hodně zážitku, postřehu, námětu a nezměrných informací. Zarazilo mne pár věcí jak a proč někteří propadají pocitu strachu. Viděl jsem jak se vede jinde v pneuservisech, vyslechl jejich poznatky z letošní sezony. U některých procitli jejich velké obavy už z té příští a šel poznat celkový pocit strachu z toho co a jak bude v blízké budoucnosti v oboru následovat. Šlo to slyšet dost nahlas a až moc často po letošním létě to bylo zdůrazněno. Bylo jedno jestli to bylo někde na jihu Moravy, na Vysočině či jihu Čech. Situace nebyla vůbec nikde optimální. Vidím, že i když rozdíly byly dost velké, tak pořád je aspoň u těch co jsem byl určitá šance tuhle přicházející nic moc dobu vcelku dobře přežít. Někteří ti silnější podle mne to ustanou s menšími obtížemi, někteří to budou mít horší a někteří budou bojovat o život, ale pokud rozum převládne nad rozmary a nesmysly, mají velkou šanci to ustát a pokračovat ve své práci. Všechni které jsem navštívil nebyli nikterak typem nějaké ušmudlané garáže, nijak malí a bezejmenní, právě naopak. Někteří patří v ČR ke špičce pneubranže ať už v pneuservisní činnosti tak v té velkoobchodní. Děkuji všem kteří mne pozvali, přivítali a otevřeně hovořili o problémech dnešního světa pneu v ČR. Můžu všem jen upřímně popřát vydržte a bojujte.
pátek, 31. srpna 2012
 
DobrePneu
DobrePneu S Conti CPC5 máme ve většině případů lepší zkušenost než CPC2. Máme ale podezření, že často záleží na zemi výroby a to nejen u Continentalu.
pátek, 31. srpna 2012
 
Michal
Michal Já mám pravý opak, dal jsem to spoustě firmám, kteří předtím měli dvojky a moc si je chválili, že jsou o dost tišší a lépe sedí. Ale je taky fakt, že to byla většinou 205/55 R16, takže jak v užších rozměrech nevím..tam se zase tolik nedávali.
pátek, 31. srpna 2012
 
Tire
Tire Taky z jiného soudku. Máte nějaké reakce zákazníků na letošní novinky? Co se týče Continentalu ContiPremiumContact 5, zákáznici jsou s ním spíše nespokojeni oproti jeho předchůdci CPC2, nejvíc si stěžují na jízdní stabilitu.
pátek, 31. srpna 2012
 
Anonym
Anonym FK další "dobrá zpráva". Vím, že také přímo nesouvisí s gumařinou, ale odráží obecný stav slavné EU a jejich nařízení, podobně jako štítkování pneumatik. :http://lelek.blog.idnes.cz/c/285473/Konec-zarovek-v-EU.html
pátek, 31. srpna 2012
 
Michal
Michal http://www.youtube.com/watch?v=nfhbUSFSmQI&feature=player_embedded to jentak pro zasmání, vždycky se mi líbí v těch filmech, když někdo někomu nožem propíchne gumu, jak moc "reálné" to je...tak tady je realita.
čtvrtek, 30. srpna 2012
 
Anonym
Anonym FK "dobrých zpráv není nikdy dost" V nejbližší době prudce poroste cena masa, především vepřového a drůbeže. A možná ho bude nedostatek. Tak zní vzkaz předních producentů masa v Česku, kteří se ve středu sešli v Pardubicích s vedením Agrární komory ČR. V kuloárech zazněla i nadsázka, že bůček bude dražší než kaviár. "přezouvat se může, ale jíst se musí"
čtvrtek, 30. srpna 2012
 
DobrePneu
DobrePneu Dobrý den pane Menso, 87W se dá sehnat pouze DOT06 protože jak píše Michal, již se nevyrábí.
středa, 29. srpna 2012
 
Michal
Michal No, to bude těžké, protože 87 zátěž už jako aktivní nevidím, jen 91Y..:-(
středa, 29. srpna 2012
 
mensa
mensa Nebyl jsem přihlášen, tak ještě jednou. Jeden můj známý neúspěšně shání pneu Pirelli P Zero Nero 215/45 R17 87W. Nemáte, nevíte o někom: Předem dík.
středa, 29. srpna 2012
 
Anonym
Anonym Přátelé, jeden můj známý neúspěšně shání pneu Pirelli P Zero Nero 215/45 R17 87W.
středa, 29. srpna 2012
 
Radek
Radek Oceňuji že aktivně sledujete příspěvky p.Mensa.
středa, 29. srpna 2012
 
Michal
Michal :-)) No věřím, pan Částka je velký a aktivní investor, co se týče reklamy nejen tady, ale těch bilboardů co člověk potká kolem silnic:-)
středa, 29. srpna 2012
 
mensa
mensa To víte Michale, kdo platí, má za tři. :-) Ale aspoň Vás můžu uklidnit, že ta reklama tam alternuje, takže někdo jiný má nad rámečkem třeta Tirex nebo GT Radial :-)
středa, 29. srpna 2012
 
Michal
Michal Ježišmarjááá. V zimě oceníte Dobré pneu.cz...to je reklama teda a hned tady nad rámečkem..Vy mě chcete zahubit v redakci, ne?:-)))
středa, 29. srpna 2012
 
 
 

Newsletter

Archiv

 

Reklama

MarketPoint

 
 
 

5. května 1323/9
140 00 Praha 4

Tel.: +420 261 221 953
Tel.: +420 241 409 318

Fax: +420 241 403 333
E-mail: info@pneurevue.cz