Anonym povzbudivá zpráva))))))--Prodeje českých aut klesly v Německu v červenci o osmnáct procent. Tamní automobilový trh ale klesl jen o pět.
Největší propady zaznamenala kolínská TPCA, v absolutních číslech ale nejvíce padá Škoda Auto. Pokles v Německu je pro ni takový, jako kdyby zcela přestala prodávat v Česku.
Například Škoda Fabia byla řadu měsíců nejprodávanějším dováženým autem v Německu. Ty doby jsou pryč. Oproti loňsku prodeje klesly o více než čtyřicet procent a lépe už se v zemi prodává i rumunská Dacia Duster nebo sesterský Seat Ibiza. Obojí by se v posledních letech zdálo nemyslitelné.
Škoda údaje Spolkového úřadu pro motorová vozidla nekomentovala.
úterý, 14. srpna 2012
Hrouda To je pravda. taxikář od vedle taky nedá třeba 17" ve 40cítce, ale nejčastější rozměr 15" 14" prostě rozměry kde jsou platící a vděční zakazníci co jen neserou keci tak tam to kurvěj.
pondělí, 13. srpna 2012
Radek Hroudo máme kousek od sebe taky konkureci, která dělá za 75,-kolo. Dělají ale kola do 16" s vyšším profilem do ostatního nejdou.
pondělí, 13. srpna 2012
Anonym tady každe píše, nepřezouvat internet... podívejte se kolik mišugeňáckých partnerů přezouvá popgom. Od Cháry až po garáž xy za 150,-/kolo
pondělí, 13. srpna 2012
Anonym Josef.Průměrně dva zákarníci měsíčně.Ale ty nervy,jeden jako druhý,samý vysírkové.Konec.Ať si to přezouvaj na internetu.Jim stačí ten hrabat,mají jiné podmínky.Výrobní cena pneumatiky je pár kaček,zbytek jde do nich.
pondělí, 13. srpna 2012
Anonym Hroudo to ti nezávidim. Ale myslim, že k tobě jezdí lidi rádi , proto ještě podnikáš... Taxikář nevydrží dlouho...
pondělí, 13. srpna 2012
Hrouda 149kč s DPH je hrana, ale dá se to tak v horším případě udělat. Jenže pán taxikář od vedle ( není to ten co ho tu každý zná je to jiná veš co má dílnu 150m od nás) to dělá za 300 komplet a to už není možné ustát bez nervů.
pondělí, 13. srpna 2012
Anonym Je vidět , že bestdrive chce sebrat zákazníky konkurenčním pneuservisům. Prodávat za velkoobchodní ceny a ještě přezouvat za 149,- to je jako vyhlášení cenové války všem pneuservisům.
Moris Tak když se tu diskutuje o popgomu opět si musím rejpnout i do druhé strany a to do ipneu.cz aneb převlečenýho contitradu. Již minulý rok jsem si od nich objednával nějaké pneu, protože contitrade je pro mě neměl ale pro koncovýho ano a dá se říct že za moje velkoobchodní podmínky tak jsem si je musel objednat z ipneu - úsměvné.... no a minulý týden mi do mejlu přišla lakavá nabídka od ipneu.cz na přezutí v sítí bestdrive - 149.- / vč. DPH komplet do 17" se vším všudy a s možností nákupu pneumatik na ipneu.cz. To je ten náš problém i když se nás pár šprajcne proti přezutí internetových pneu nebo zdražíme tak někdo jiný toho zcela zneužije a použije proti nám. - never ending dream.
pondělí, 13. srpna 2012
Anonym Máš alespoň díky tomu více práce?? Kolik Ti to hodí zákazníků za měsíc.Dík
pondělí, 13. srpna 2012
Anonym Josef.Žádné, dělám jim jenom blbce a smetanu slíznou oni.Zítra končím.
pondělí, 13. srpna 2012
Anonym Já jen jestli to přináší nějaké výhody.
neděle, 12. srpna 2012
Anonym Josef.Já proč?
sobota, 11. srpna 2012
Anonym Milan_ Je tady někdo ,kdo montuje pro Popgom pneumatiky????
pátek, 10. srpna 2012
Anonym Jo a Hnída ten má taky nadstandart.To je taky kurvič
pátek, 10. srpna 2012
Anonym No to jo,ale určitě jen díky tomu,že mu Point vše přefakturuje a pointu tím bude dělat odběr a néé malej.Ostatně to je férové.Jinak by asi do ničeho nelez.
pátek, 10. srpna 2012
Anonym Procházka měl , má a bude mít vždy lepší podmínky než Point S
pátek, 10. srpna 2012
Anonym :-))) přesně... když ptáčka lapají pěkně mu zpívají
pátek, 10. srpna 2012
Anonym POINT-S,POINT-S POINT-S,POINT-S,POINT-S se neposerte)))