Pneurevue.cz » Fórum » O všem, co hýbe gumařinou

O všem, co hýbe gumařinou

 

pondělí, 14. května 2012

Pravidla registrace a diskuze na fóru

 
 
 
Anonym
Anonym SJM-postřeh Jirky i Šichtařové je bohužel asi správný. Pokud většině národa rodinný rozpočet stačí na nájem,energie,jídlo, případně studia a dopravu, je holý nesmysl prodávat věci zbytné z 3% marží, protože se jich stejně neprodá více a koupí pouze ten, kdo je momentálně potřebuje. Myslím, že ani pneumatiky, když jsou levnější se nebudou prodávat více. A jestli si ten pitomec myslí, že na 200ks to nažene obratem, to je jeho věc. Již i tomket pochopil, že žádný strom neroste do nebe. Vezměme se pro příklad jídlo, hlavně pochutiny a pamlsky. Ty již spousta lidí vyškrtla z nákupů, prodávají se tudíž o hodně méně, ale jsou o 50% dražší než před 4 roky a často jsou to téměř prázdé obaly nafouknuté vzduchem. Markety ovšem od nás hlupců vědí, že si je koupí pouze ti, co na to mají a díky marži 150% bude kompenzován 50% pokles objemu. Pneuservis asi stagflaci neodvrátí, ale za to si pod sebou podřezává větev.
úterý, 31. července 2012
 
Michal
Michal Jsme do té EU neměli vůbec vstupovat. Ale člověk je holt blbej. S odstupem času je to celé nesmysl, jak si kdo mohl myslet, že společná měna ve všech státech by vedla k blahobytu, nebo, že se budou mít všichni stejně dobře, když je jiná úroveň, ve středu, jiná na jihu a jiná na východě....jsme holt pitomí, že jsme tohle nedomysleli dřív.
úterý, 31. července 2012
 
Anonym
Anonym bude vojna řekl Švejk.Na Brusééllll ))) a už vzali lidé vidle a pelášili ...
úterý, 31. července 2012
 
Anonym
Anonym Připravme se že to letos bude náročné po všech stránkách.Evropa jde do kytek a až se to rozjede tak se to požene jako lavina.
úterý, 31. července 2012
 
Anonym
Anonym To Jirka -- příspěvek na blogu idnes Merkéty Šichtařové------Evropa má jeden problém. A my ho máme s ní. Ne, nemám na mysli její předlužení (ne že by to problém nebyl). Nemám na mysli ani to, že nedodržuje svá vlastní pravidla (ne že by německý soud nerozhodoval o tom, zda záchranné fondy jsou v souladu s evropským právem.) Vážení, ten aktuální problém, který není jen nějakou hříčkou pro akademiky, ale který se dotýká všech, se jmenuje zdražování. Nebo přesněji inflace. Nebo ještě přesněji stagflace. Ekonomové se dlouhá léta tvářili, že už zapomněli, co to kdysi v 70. letech ta stagflace vlastně byla. A že už nám nehrozí. A aktuální statistiky to, zdá se, potvrzují. Ale na statistiky zapomeňte. Vězte, že už brzy by nás „dávno zapomenutý problém“ mohl znovu pálit. Zákeřnost stagflace - či zdražování, chcete-li - spočívá v tom, že se neprojeví hned. Ona přijde až měsíce poté, co její semínko bylo zaseto. Výraz stagflace znamená kombinaci stagnace (či dokonce poklesu) ekonomiky a inflace. A to je právě ten problém. Standardní hospodářská politika, o které vlády a centrální banky předstírají, že ji umí dělat, je totiž za normálních okolností zaměřena buď na podporu hospodářského růstu anebo na potlačení inflace. Když se snaží podporovat hospodářský růst, bývá jejím vedlejším produktem zvýšená inflace. Když se snaží potlačit inflaci, bývá jejím vedlejším produktem zpomalení růstu. Ani jedno – tedy ani podpora růstu, ani potlačení inflace – se tvůrcům hospodářské politiky obyčejně moc nedaří, zato přichází ony vedlejší účinky. Natož když mají být současně splněny oba cíle, které se vlastně vylučují. S tím si moc dobře neumí poradit ani teorie, natož praxe.
úterý, 31. července 2012
 
Anonym
Anonym Tak a teď vám to dovezou na servis a vy to blbci pokorně a rádi přezujete.Jste magoři.Internet zimu nepřezouvat!!!
úterý, 31. července 2012
 
Anonym
Anonym oktávka 1025,- no to je hnus velebnosti...
úterý, 31. července 2012
 
Anonym
Anonym Jirka - buďte všichni v klidu. Zásadní věc je ta, že lidi prostě nic nekupujou, takže můžeš mít akci super akci prostě cokoli a nic se neděje. Trošku lepší to bude v zimě, ale žádná bomba to nebude !!! Když vidím co do sebe někteří prodejci nechají narvat pneumatik, tak je mi jich líto. Kupní síla prostě není . Jsem ve velkém městě a přezouváme velké firmy. A víte co dělají ? Měsíc od měsíce zvedají ceny zboží a přeceňují. Neprodává se a tak si chtějí zachovat marži a zdražují. To logiku má, že ? Už se těším na prosinec, to nás bude o dost míň :-)))
úterý, 31. července 2012
 
Anonym
Anonym I já přezouvám zcela zdarma a to včetně závaží. Pouze si účtuji poplatek za hrbení u zvedáku 200Kč/ks.
pondělí, 30. července 2012
 
Anonym
Anonym Barum Polaris 3 195/65 R15 1025,-Kč Akce-výprodej! Tento produkt je zařazen jako super akce – proto jsme nucení účtovat dopravné 100kč/ks s DPH Pokud si vyzvednete zboží osobně na prodejně budeme účtovat 60kč/ks s DPH manipulační poplatek.
pondělí, 30. července 2012
 
Moris
Moris Opět zdravím a zase mi to nedá abych nereagovál na politické dění kolem mě. Včera jsem četl že jedný z Italských provincií došli úplně peníze na veškeré opravy a budování silnic proto se chystá předložit plán na silnice prašný" no tohle tak číst v roce 2004 asi by tady nikdo z nás určitě tomu nevěřil kam nás až sloučení do evropský unie zažene. A proto se čim dál víc skeptickej co se týká vstupu do kterýkoli ze sítí.Opět posílání slušnýho balíku peněz mimo náš stát jako už to dělá kaufland tesco a dálší.Nemyslím že by někomu úplně cizímu záleželo na tím, aby se já měl zítra lepší - je to jen obchod....
pondělí, 30. července 2012
 
Anonym
Anonym ug7+ stejně nebudou. Prej je to akce která je i v německu a bude to jak loni. super cena a nic nedodaj.
pondělí, 30. července 2012
 
Anonym
Anonym Karel-Vidím to podobně.
pondělí, 30. července 2012
 
Anonym
Anonym A to co se děje i u dalších panabohů nemá obdoby.Budete ještě někteří hodně čumět co jsou schopni vyplodit za nesmysly.Brzy čekéjte hnus a podraz.Pak se z toho nepozvracejte.Zavřete dílnu,pověste klíče na hřebík a běžte někteří na ÚP.Bude to tak lepší,protože děláte jen někomu poskoky stéjně jako ten můj kamarád Fake.
pondělí, 30. července 2012
 
Anonym
Anonym A do kdy ještě chcete přezouvat ten posr... internet?Do kdy to budete trpět?Až lehnete jak to střelené prase?Mnoho z vás je tu frajeru kteří kecají jen na hubě.Jen blbě kvakate a hovno pro zlepšení děláte.Ještě nezačala zima a už je tu svińárna za sviňárnou.UG8 + WSM4 jsou neprodejné tak tu pikolíci z goodyearu nasmolí UG7+, udělají v tom humus bordel jako svině a vy tady budete jen nadávat ,ale přezouvat to budete jako pipky potichu a ještě polezete některým do zadku.Kur... chlapi proberte se!Aspoň to rapidně oddělte a zdražte práci!Interneťáci už koumají co vymyslí když mají plné sklady a bojí se co a jak bude a posmolí co jen půjde.Ceny zimních gum půjdou pořádně dolů.Na úkor vašeho zisku.A že z bude po prdeli to si můžeme napsat za tři měsíce koncem října, kdy to někteří konečně pochopí,ale bude už pro ně pozdě.
pondělí, 30. července 2012
 
Anonym
Anonym Slym---neklesejte na mysli chlapci, před 5ti minutami projíždím kolem naší Robinky a on je natural téměř za 38 ! O kačku výš jako včera. Ještě pár takových dnů a bude UG7 i za 1000Kč pro polovinu lidí příliš drahá.
pondělí, 30. července 2012
 
Michal
Michal No...já tipuju 1080 + 100 Kč doprava v rámci super akce:-)
pondělí, 30. července 2012
 
Anonym
Anonym UG7+ Pešíček 1150,- uvidíte...
pondělí, 30. července 2012
 
Michal
Michal na čt24 psali, že letos by mělo skončit 80 ze 130 slevových portálů..já se nedivím, to je taková blbost ty slevový portály..
pondělí, 30. července 2012
 
Anonym
Anonym Jo ale jak pak nějaký poblázněný interneťák vyběhne s UG7+ za 1200-1250kč,tak zkus něco jiného prodat.Raději se na tohle vykašlu a v zimní sezoně nebudu internet vůbec řešit a dělat.Ať to přezouvají garažisté ve slevomatu za 200-300kč.Do pr.. s nimi
pondělí, 30. července 2012
 
 
 

Newsletter

Archiv

 

Reklama

MarketPoint

 
 
 

5. května 1323/9
140 00 Praha 4

Tel.: +420 261 221 953
Tel.: +420 241 409 318

Fax: +420 241 403 333
E-mail: info@pneurevue.cz