Anonym
Barum Polaris 3 195/65 R15 1025,-Kč
Akce-výprodej!
Tento produkt je zařazen jako super akce – proto jsme nucení účtovat dopravné 100kč/ks s DPH
Pokud si vyzvednete zboží osobně na prodejně budeme účtovat 60kč/ks s DPH manipulační poplatek.
pondělí, 30. července 2012
Moris Opět zdravím a zase mi to nedá abych nereagovál na politické dění kolem mě. Včera jsem četl že jedný z Italských provincií došli úplně peníze na veškeré opravy a budování silnic proto se chystá předložit plán na silnice prašný" no tohle tak číst v roce 2004 asi by tady nikdo z nás určitě tomu nevěřil kam nás až sloučení do evropský unie zažene. A proto se čim dál víc skeptickej co se týká vstupu do kterýkoli ze sítí.Opět posílání slušnýho balíku peněz mimo náš stát jako už to dělá kaufland tesco a dálší.Nemyslím že by někomu úplně cizímu záleželo na tím, aby se já měl zítra lepší - je to jen obchod....
Anonym ug7+ stejně nebudou. Prej je to akce která je i v německu a bude to jak loni. super cena a nic nedodaj.
Anonym Karel-Vidím to podobně.
Anonym A to co se děje i u dalších panabohů nemá obdoby.Budete ještě někteří hodně čumět co jsou schopni vyplodit za nesmysly.Brzy čekéjte hnus a podraz.Pak se z toho nepozvracejte.Zavřete dílnu,pověste klíče na hřebík a běžte někteří na ÚP.Bude to tak lepší,protože děláte jen někomu poskoky stéjně jako ten můj kamarád Fake.
Anonym A do kdy ještě chcete přezouvat ten posr... internet?Do kdy to budete trpět?Až lehnete jak to střelené prase?Mnoho z vás je tu frajeru kteří kecají jen na hubě.Jen blbě kvakate a hovno pro zlepšení děláte.Ještě nezačala zima a už je tu svińárna za sviňárnou.UG8 + WSM4 jsou neprodejné tak tu pikolíci z goodyearu nasmolí UG7+, udělají v tom humus bordel jako svině a vy tady budete jen nadávat ,ale přezouvat to budete jako pipky potichu a ještě polezete některým do zadku.Kur... chlapi proberte se!Aspoň to rapidně oddělte a zdražte práci!Interneťáci už koumají co vymyslí když mají plné sklady a bojí se co a jak bude a posmolí co jen půjde.Ceny zimních gum půjdou pořádně dolů.Na úkor vašeho zisku.A že z bude po prdeli to si můžeme napsat za tři měsíce koncem října, kdy to někteří konečně pochopí,ale bude už pro ně pozdě.
Anonym Slym---neklesejte na mysli chlapci, před 5ti minutami projíždím kolem naší Robinky a on je natural téměř za 38 ! O kačku výš jako včera. Ještě pár takových dnů a bude UG7 i za 1000Kč pro polovinu lidí příliš drahá.
Michal No...já tipuju 1080 + 100 Kč doprava v rámci super akce:-)
Anonym UG7+ Pešíček 1150,- uvidíte...
Michal na čt24 psali, že letos by mělo skončit 80 ze 130 slevových portálů..já se nedivím, to je taková blbost ty slevový portály..
Anonym Jo ale jak pak nějaký poblázněný interneťák vyběhne s UG7+ za 1200-1250kč,tak zkus něco jiného prodat.Raději se na tohle vykašlu a v zimní sezoně nebudu internet vůbec řešit a dělat.Ať to přezouvají garažisté ve slevomatu za 200-300kč.Do pr.. s nimi
Anonym Hoši já asi pokoupím co se dá.Za ty prachy mám akorát barumku v nákupu.
Anonym Guma-souhlasím s tebou Michale.To si člověk myslí jak dobře nakoupil a pak přijde pHnída a je to zase tam co sním vždycky.Pešíček cenovou politiku okoukal od něho,také pod nákup.Hlavně,že jsem velkej velkoobchod.Nebýt takovýhlech kurvičů cen,tak by bylo lépe,alespoň nějaká marže.Takhle máme všichni h....o.ON jede ,ale na zájezd.
Anonym Souhlasím s Michalem a s Bořkem, GPD i Prochy se vloni chovali velmi slušně, na to co se dělo a třeba tirex nebo KaK to byla hrůza děs. Vždy jde samozřejmě o cenu, ale v okamžiku, kdy budou GPD a Prochy stejně jak KaK, nebo nepatrně nad nimi, tak mám jasno u koho vezmu. Od těch, co nás vloni okrádali, aby nahrabali co nejvíc rozhodně ne. A Tirex ten mi nesmí do baráku i kdyby dával oktávku za 500 :-) jsem prostě takovej
Anonym Procházka to má skoro v barvách Point s )))To bude hodně velký hráč ve společných vyjednávacích podmínkách
Anonym přinejmenším doprdele )))
Anonym Kam toto vše spěje? Do ........................
Michal Jirko já naštěstí ne. Já jsem letos neobjednal ani jednu Dunlopku a Goodyearku. Vzal jsem jen pár Sava Eskimo S3+ a nazdar. Počítejte, že jestli tohle dostal i p. Hnídek, tak příští měsíc má ty UG 7+ i Pešíček.
Anonym Jirka - přesně jak říkáš Michale, dojde ke kanibalizaci vlastních výrobků Goodyearu. A ty už většina má na skladě že? Říkám to už dlouho. V octávce naskladnit 50 ks a víc nic. Vždycky přijde cenová bomba jako teď a teď už nakoupím :-))))
Michal Hele ale ta UG7+ v loňském maloobchodním vůbec nebyla, takže ji asi zase vrátili do výroby. No, tím nepadá jen UG8, ale myslím, že i Dunlop 3D, 4D se tím zkanibalizuje.