Pneurevue.cz » Fórum » Očekáváte, že s novou "zimní" legislativou se vám zvedne poptávka po zimních pneumatikách?

Očekáváte, že s novou "zimní" legislativou se vám zvedne poptávka po zimních pneumatikách?

 

středa, 11. května 2011

Otázka ze dne 11.5.2011

 

Budete činit nějaká opatření - např. v oblasti předzásobení?

 
 
 
Bořek-Třinec
Bořek-Třinec Hroudo viděl jsem v akci toho Sicama TCS 60, je to docela šupa. Neskutečně šikovný stroj. Kdybych neměl svůj nový TCS52 SA, tak bych si ho určitě koupil. Dovolil jsem si dát na tebe kontakt prodejci. Doufám, že tě to neurazí.Bořek
čtvrtek, 16. června 2011
 
John
John Internetoví blbci se spojují v prodeji proti servisům,tak vy se zase musíte začít chovat proti internetu.Pešíček a podobní nemají ani pořádné internetové stránky a bude to asi jen nějaká pneudíra,která překupuje a kur.. ceny.
čtvrtek, 16. června 2011
 
Autodílna
Autodílna Nechte prosím Pešíčka Pešíčkem, každý ať si dělá co chce. Já od něho třeba beru více než 50 % pneu. Zákazníci mi pneu od Pešíčka vozí také. Taky si většina z vás kopí LCD nebo plazmu TV, nebo třeba PC, tak kde ji dají levněji. Totéž platí o kuchyňských spotřebičích, granulích pro pejsky atd. Každý zákazník, ať si vybere co je mu libo. Autodílna
čtvrtek, 16. června 2011
 
Praktik
Praktik Vem si raději tuhle mašinu.6 ramen je super. http://www.sicam.cz/katalog/59/montazni-stroje-nakladni--nad-26/486/jumbo-tcs-60
čtvrtek, 16. června 2011
 
Hrouda UL
Hrouda UL Zdravím pneuservizáky má někdo v dílně montážní stroj Promont B 958 GIGA Navigator 03 Prosím o reference. Mám pocit že je to příliš přetechnizované a že je tam moc věcí co se mohou v krátké době porouchat, ale jinak se zdá super i práce sním je dobrá, ale ta jedna pneumatika co jsem sním montoval nic nedokazuje zkušenosti davu jsou duležitější.
čtvrtek, 16. června 2011
 
John
John Dokud budete přezouvat dovezené gumy za levné peníze,nebo je neodmitnete tak takovi debilové jako je Pešíček,Karas,apod budou ku... ceny a vy se budete nervovat.Stačí se podívat na www.kdekoupitpneu.cz a pochopíte,že jste jinak brzy v prdeli.
čtvrtek, 16. června 2011
 
Poo
Poo Michale tomu zákazníkovi jsi udělal neskutečně dobrou cenu, vždyť 1950,- za 205/55-16 Saver V je 50% slevy z ceníkovky (3.928,-) To Ti zbylo pár desetikorun, což není k žití
čtvrtek, 16. června 2011
 
Thé de Ceylan
Thé de Ceylan Je to Pešíček - http://www.pneu-servis.cz/index.php?PneuID=1298&section=111&Pneu=Michelin%20Energy%20Saver%20205/55%20R16%20V Na tu slevu 57 % se ale musel dostat tím, že sehnal někde staré DOTky. Má tam i napsáno, že je to výprodej. No, Pešíčka jinak nekomentuju. Prostě malej napoleon co sežral všechnu moudrost světa.
čtvrtek, 16. června 2011
 
gumař
gumař To bude asi ten č...k Pešíček.Bych chtěl zhlédnout ty jeho sklady a servis,ne jenom ten pension )))
čtvrtek, 16. června 2011
 
Michal
Michal Dobrý večer všem gumařům. Prosím Vás, chci se Vás zeptat, je tady někdo z Vás, kdo má na letní Micheliny po všech bonusech, slevách atd. vyšší slevu než 57%??? Já sám mám 52,5%, vím, že to není maximum, ale jsem s tím spokojený a myslím, že si s tím docela slušně vystačím a dneska mě docela vytočil jeden zákazník, který mě otravoval kvůli Energy Saver 205/55 R16 91V, který jsem mu dával za 1950 Kč/ks s DPH, že jsem ho natáhnul, protože ji na netu viděl za 1695 s DPH. Tak mi to nedalo a koukám na to a koho nevídím....můžete hádat 3x, nápověda zní 30 Kč/ks dopravné...Proto se prosím Vás ptám, zda máte někdo více jak 57% slevu po všech bonusech, protože pokud ano, tak držím h.bu a krok a všechna čest, ale pokud ne, tak tu něco docela smrdí...mockrát děkuji a dobrou noc!
čtvrtek, 16. června 2011
 
gumař
gumař JJ já to taky tak dělal,jen reakce na článek v PR o montáži pax kol
pondělí, 13. června 2011
 
Michal
Michal gumař: já jsem za celou svoji karieru měl jen jednoho zákazníka, ten měl Michelin PAX na nějakém renaultu, který si dovezl přímo z Francie, když jsme se dopídili, kolik to stojí, tak ty kola prodal jak byly a koupil tam normální, úplně jiný:-):-)
pondělí, 13. června 2011
 
Michal
Michal Bořku, je to humus. Ale mohu Ti říct, že jsem se s tím opravdu nesetkal jen u jedné pneu a nebyly to ani řidiči, kteří by těm gumám dávali zabrat, znám je roky a dávám jim gumy na každé auto. A na těch Bridgestonech jsem si to vyzkoušel na vlastní kůži a to mě utvrdilo, že to tak prostě je. Jestli to tak je, tak je to opravdu podraz. A teď mě v tom utvrdil Michelin, mám nové Primacy HP, vyrobené v německu s homologací E2 - Francie a můžu říct, že na lepších gumách jsem nikdy nejezdil. Přiznejme si, dělají to výrobci aut a všichni víme, že třeba octavie vyrobená pro německo je úplně někde jinde, než ta pro ČR. Třeba já si nepamatuju felicii, která byla dovezená z německa, že by měla prorezlé ty zadní pátý dveře. Mám tu paní, ta si ji před 8 lety dovezla z německa, auto určené pro německý trh a ty pátý dveře jsou jak z továrny a to mi věřte, že je neměnila, to bych věděl (jezdí jen do vedlejšího autoservisu) a poznal a to není jediný případ. To je prostě strašný
pondělí, 13. června 2011
 
Tonda
Tonda Zajímavý článek o malých kolech, konečně by se vyřešily problémy s nedostatkem skladového prostoru:-)
pondělí, 13. června 2011
 
gumař
gumař Má někdo z Vás zkušenost s Paxem?? já dělám celkem běžně klasiku RFT a jím podobné.S výtvory dob předešlých -kroužky atd.se nesetkávám.
pondělí, 13. června 2011
 
Ferda
Ferda Jestli už rozdělují i gumy podle zemí kam to jde tak to je hnus. Rumuni,Češi můžou mít horší,ubereme kaučuk dáme více sazí.Němci,Francouzi ty nesmíme odrbat,těm dáme to nejlepší.To je teda pěkný bordel.
pondělí, 13. června 2011
 
Hrouda UL
Hrouda UL Bořku to určitě zkusím nějaký ten kus nabídnout.Podívám se do šuplete kam házím ty vizitky a kontakt na Lassu najdu.Možná že jsem dlouhý čas marnil přemlouváním jiných dodavatelů ( michelin,barum,goodyear,atd)o poskytnutí podmínek k prodeji u některých i marně a lassu jsem zavrhnul protože mě špatně informovali. Čas ukáže bude se prodávat nebo nebude?
neděle, 12. června 2011
 
Bořek-Třinec
Bořek-Třinec Michale velmi zajímavý postřeh a zkušenost. Tak tady něco pořádně smrdí pokud je tomu tak jak píšeš. To je pak nebezpečná hra výrobců a jestli se tomu tak děje, je to vlastně obrovský podraz. Na to že stejné pneumatiky výrobců z různých zemi jsou v různé kvalitě jsem si už zvyknul, ale rozdělování kvality směsí ještě také podle různých zemí mi připadá jako skoro rasová netolerance. Beru to snad jen v potaz u pneumatik, které jdou do severských států, ale jinak mezi Polskem, Německem, či Francií absolutně ne. Poprosím redakci, zda je pro ně možné prověřit týto informace a napsat v některém dalším díle časopisu pneurevue článek k tomuto tématu. Zajímaly by mne bližší informace o skutečnosti a případné výkruty výrobců. A to se pak máme na co těšit.Děkuji.
neděle, 12. června 2011
 
Bořek-Třinec
Bořek-Třinec Hroudo, dělám Lassu cca 8 let a ročně prodám opravdu slušné množství pneu této značky jak v letních tak především v zimních. Vím že patřím k lepším prodejcům v ČR. Když jsem začínal a objednal 1300 gum na zimu v této značce měl jsem strach a obavy jak se to uvede a jestli to prodám. Ale věřil jsem si a tak jsem do toho šel naplno. Dnes mohu upřímně a s klidem říct, že jsem na Lasse postavil svou firmu. Hodně ji za svůj růst vděčím. Byla to tenkrát trefa do černého. Dnes je situace všude a ve všem těžká a i když výrobce hřeší na dobu, jsem stále vcelku spokojen. Nevím kdo tam byl u tebe, ale nemám problém s tím, že se zákaznici rádi vracejí zpět pro tuto značku. Jsou spokojeni s kvalitou i kilometráži a tak nechápu co ti to tam kdo naplácal za nesmysl. A věř mi, že když nejsem z něčím spokojen pak je mi jedno jestli to je Michelin, Barum, nebo Lassa a řeknu to vždy nahlas a velmi důrazně. Nikoho nešetřím a rozdíly nedělám. Lassa je pro mne solidní značka, která má svou kvalitu a zatím k ní nemám výhradnější problém. Snad jen ta cena je na dnešek srovnatelná s známějšími značkami a to je trochu její problém, protože se málokdo z pneuservisáku chce pokusit riskovat jako předtím já, aby nabídnul něco co může zákazníka zaujmout a dá šanci i sobě na dnešní dobu slušně vydělat. Takže se neboj, klidně to zkus pomalu nabízet a prodávat. Chybu určitě neuděláš.
neděle, 12. června 2011
 
Hrouda UL
Hrouda UL Jsem překvapen z příspěvků ohledně pneumatik LASSA. Asi před třema roky se u nás ukazal obchodní zástupce Lassa nabízel spolupráci vše proběhlo OK ale na závěr rozhovoru mě upozornil že nemám říkat zákazníkum delší kylometrový proběh než cca 25000km.A že jednou montovaly pneu na audi TT a po 10 000km bylo ponich.Považoval jsem to za hloupost tohle nakupovat. Vaše příspěvky jsou překvapením a zajímalo by mě jak to doopravdy je ? Změnila se kvalita nebo obchodní zástupce byl tupec?
neděle, 12. června 2011
 
 
 

Newsletter

Archiv

 

Reklama

MarketPoint

 
 
 

5. května 1323/9
140 00 Praha 4

Tel.: +420 261 221 953
Tel.: +420 241 409 318

Fax: +420 241 403 333
E-mail: info@pneurevue.cz