Pneurevue.cz » Fórum » Očekáváte, že s novou "zimní" legislativou se vám zvedne poptávka po zimních pneumatikách?

Očekáváte, že s novou "zimní" legislativou se vám zvedne poptávka po zimních pneumatikách?

 

středa, 11. května 2011

Otázka ze dne 11.5.2011

 

Budete činit nějaká opatření - např. v oblasti předzásobení?

 
 
 
Koula
Koula Děkuji za hodnocení.
úterý, 24. května 2011
 
Bořek-Třinec
Bořek-Třinec Koulo stroje MB jsou velice solidní, klidně si je kup. Mám jeden a bez jakýkoliv problému. Doporučím s klidem.
úterý, 24. května 2011
 
Bořek-Třinec
Bořek-Třinec Je smutné, že letošní Brno již teď mohu říct za sebe je a bude obrovským propadákem. Absolutní nezájem firem o představení novinek a vybavení pro nás pneuservisáky je na dlouhé a hluboké zamyšlení. Nebudu to tady ale vůbec rozebírat. Všichni kteří v oboru delší dobu děláme, dobře víme proč tomu tak je a snad se nad tím někdo z výstaviště zamyslí. Utrpí částečně obor jako takový, na druhou stranu, dobrý a kvalitní pneuservisák ví kde má dnes již jít. Výběr dodavatelů je až moc velký na tak malou zemičku v evropě.
úterý, 24. května 2011
 
Praktik
Praktik Solidní italské stroje s vynikajícím prodejcem a bezproblémovým servisem.
úterý, 24. května 2011
 
Koula
Koula Máte někdo zkušenost se stroji M&B Engineering ? Přemýšlím o koupi.
úterý, 24. května 2011
 
Ferda
Ferda Nebude TG PNEU,MOTORTEC GATE,TECGHNOLOGY-GARAGE a DALŠÍ A DALŠÍ.A ja na to taky kašlu.Kam jsme to dospěli?Brněnské veletrhy by se měli stydět a přemýšlat sami nad sebou.Hanba jim.
úterý, 24. května 2011
 
Anonym
Anonym Jak jsem tak koukal ,asi v tom slavném Brně na veletrhu nikdo nebude,možná jem prodavači párku a limonád.AD Technik -nebude,Technology garage-nebude,Rema TIP TOP -nebude...... Čína -Ferdus -bude )) Je to asi škoda času tam zajed.Raději se budu válet u bazénu a koukat na maso na ohni..AŤ SE TY PI...E VZPAMATUJI.Zlaté časy cca 5 let pozadu ,to byla paráda 2 dny nestačilo
úterý, 24. května 2011
 
Hrouda UL
Hrouda UL Já se pokusil najít na netu cenu např. Micelinu 195/65R15 a to je cca 1450 s dph a cena conti u mě na servisu je 1497 a mám doma 20% tedy mohu jít i levněji a přesto mám zisk. Za kolik tedy koupíte michelin aby si ho u vás někdo koupil a netahal to z netu? Samozřejmě že ten contik taky na netu koupí levněji ale pořád levněji než míšu a dnes jde o cenu. Mohu upřímě říct že když lidi nebudou hledat levnou pneumatiku a zároveň alespoň troch dobrou tak taky začnu dělat Michelin ale v našem místě to nejde vedle YOKOHAMY a TOYO co tu někdo střílí nákladní LINGLONG to se potom těžko prodává Michelin
úterý, 24. května 2011
 
radek
radek Jenže mraky lidí chce stejně jen barumku.
úterý, 24. května 2011
 
servis man
servis man Raději ji nahradím Klebrem,Savou a Conti Michelinem -větší podpora prodeje,lepší cena.
úterý, 24. května 2011
 
radek
radek A kdo ti dá na Barumku víc ? Asi nikdo.
pondělí, 23. května 2011
 
servis man
servis man to není zas tak moc,když vemeš takové množství.Barum je na zimu nejdražší za poslední dobu a jejich dostupnost nebude nijak velká.V zahraničí se taky pohybují ceny docela vysoko v porovnání s jinou značkou.Jen nevím,kde udělal kapitalista z NDR chybu )))
pondělí, 23. května 2011
 
Roman
Roman Sleva na Barum 2500 ks 33+3 za mix
pondělí, 23. května 2011
 
servis man
servis man Na barum seru -chovají se jako kokoti.I muj nákup a prodej některých int.obchodu mi najde na rozum.Mojích 33% nákupu a prodejní cena na některých netech je stejná.))))
pondělí, 23. května 2011
 
já
Budete někdo dělat předzásobení od Barumu? Já bohužel nedosáhnu na podíl Continental...
pondělí, 23. května 2011
 
Hrouda UL
Hrouda UL Pokud to není tajné jak jste na tom se levou na předzásobko? Ja beru u Barumu a mám BA 34% a conti 44% z ceníku pro MOC. je to zamozřejmě podražené oproti loňsku.A zeptám se jinak dělá tu někdo vubec barumu??? :) Nebo děláte jiné pneu.
neděle, 22. května 2011
 
radek
radek Nechápu co myslíš tím že po takové palbě z venčí i z Barumu, zůstanou naši mazaní zástupci stranou
sobota, 21. května 2011
 
servis jižní morava
servis jižní morava Přeji hezké sobotní odpoledne. Je po bouřce, která schladila dnešní a včerejší úmorný den. Včera naprosto super pátek, plynulé přezouvání celý den a až na vyjímky brali i pneu. Nechápal jsem a po práci vyrazil do města. V pohodě jsem si prošel kus města v očekávání, že na zimy narazím vyjímečně, ale opak byl pravdou. Čárky si sice nedělám, ale odhaduji min. 30-35% zimu. To možná vysvětluje, že se tak slabo jdou nové léta a i neťáci mají pořád dost, řekl bych až příliš, ale já také. Když si tak sečtu 1+1, zima by mohla být velmi slušná, na jaro se evidentně odložila spotřeba, což se doufám, projeví na podzim. --- Neznám ceny barumu, ale mám ceny na předzásobení z Beneluxu, v první chvíli jsem myslel, že mě zapmněli dát rabat. Pochybuji, že po takové palbě z venčí i z Barumu, zůstanou naši mazaní zástupci stranou. Pokud ano, smeknu před nima. Hezký den.
sobota, 21. května 2011
 
Kikos-Ostrava
Kikos-Ostrava Podle posledních neprověřených informací tam nebudou téměř žádní solidní a značkoví prodejci.Většinou jen Čína a to různě namalovaná.Tak dopadli Brněnští vystavovatelé,kteří si nevidí do huby a jsou nenasžraní.Lidi taky ubudou.Dobře jim tak.
pátek, 20. května 2011
 
servis morava
servis morava kolegové nevíte náhodou kdo bude na letošním autosalonu v Brně z prodejců auto pneu servisní techniky???
pátek, 20. května 2011
 
 
 

Newsletter

Archiv

 

Reklama

MarketPoint

 
 
 

5. května 1323/9
140 00 Praha 4

Tel.: +420 261 221 953
Tel.: +420 241 409 318

Fax: +420 241 403 333
E-mail: info@pneurevue.cz