Pneurevue.cz » Fórum » Očekáváte, že s novou "zimní" legislativou se vám zvedne poptávka po zimních pneumatikách?

Očekáváte, že s novou "zimní" legislativou se vám zvedne poptávka po zimních pneumatikách?

 

středa, 11. května 2011

Otázka ze dne 11.5.2011

 

Budete činit nějaká opatření - např. v oblasti předzásobení?

 
 
 
Anonym
Anonym zase se tady kecá o sračkách.Jakmile dá někdo odborný podnět ,tak jste v prdeli.viz geometrie atd
pátek, 13. května 2011
 
PP
PP Michal : A z čeho zjistili jakej tam má být zátěžovej a rychlostní index ... ?
pátek, 13. května 2011
 
Michal
Michal To jo, já na ně celou dobu koukal s otevřenou pusou a valil oči, jeden to četl ze šanonu a tři kolem běhali dokola a koumali kde co.:-)
čtvrtek, 12. května 2011
 
profik
profik to michal: znie to ako sci fi :)
čtvrtek, 12. května 2011
 
Michal
Michal Já to měření zažil osobně na svém autě, měli nějakou digitální měrku, kterou jsem předtím ještě neviděl. Je to asi dva roky zpátky. Kontrolovali mi i, zda mám správný index zátěže a rych. index. docela jsem koukal, stalo se mi to na plzeňské D5 na nájezdu, policejní mondeo, vyskákali z toho 4 s nějakým velkým šanonem a koumali kde co, zda mám vzadu zástěrky dokonce.
čtvrtek, 12. května 2011
 
profik
profik Meral Vam uz niekedy policajt hlbku dezenu Vasich pneumatik? Podla mna na to nemaju ani vybavenie.
středa, 11. května 2011
 
Michal
Michal Já si myslím, že se zavedením povinnosti zimních pneumatik se toho zase tak moc nestane, předpokládám trochu vyšší tlak posledních 14 dní v řijnu, ale na druhou stranu to také dost ovlivní počasí. Prodej vyššího počtu kusů pneu nějak zásadně skokově neočekávám. Předpokládám, že to bude stejné jako jiné sezony. Dost prodej také ovlivní, zda lidé a firmy budou nakupovat nová auta. Loni se jich prodalo přece jen hodně a bylo to opravdu znát. Co se týče předzásobení, tak to nebudu nějak zásadně hrotit. Bude hodně záviset, zda budou výrobci avizovat nedostatek gum jako loni, kdy se to opravdu projevilo. Pokud ne, tak budu brát podobně jako Hrouda, o čem vím, co určitě prodám.
středa, 11. května 2011
 
Petrlas
Petrlas Naopak,já si zase myslím,kdo bude mít dost zimních pneu,ten vyhraje.
středa, 11. května 2011
 
servis jižní morava
servis jižní morava Myslím, že nic převratné nenastane. Jak jsem tu již psal, že letos nazouváme běžně 2,5mm, bojím se, že stejné to bude i na podzim. Dokud policii budou zajímat jen pásy ve městě a 50 na výjezdu, případně nová i když nefukční lékárnička, ale sehnout se k pneumatikám je pro ni příliš vyčerpávající, může se situace ještě zhoršit. Také vím o dost servisech, kteří již dost nakupují zimu a chtějí vzít +30% více. Docela to zavání průserem.
středa, 11. května 2011
 
profik
profik Ani v SR po uzakoneni zimnych pneumatik predaj nijak rapidne nevzrastol. Zakaznik, ktory setri, akurat nejazdi cely rok na letnych, ale na zimnych. Pokial nebude v SR povinnost letnych aj zimnych pneumatik, ziaden zvyseny dopyt nenastane. To vsak vlada u nas neschvali, pretoze je expert na nefunkcne zakony /taktiez napriklad aj zakon o fajceni na verejnosti atd./ Radsej postavi zakon tak, aby ludia aj nadalej fajcili v podnikoch a aj nadalej jazdili na zimnych v lete, pretoze by prisli o spotrebne dane. Cize zakon nic neriesi, ale alibisticky mozu tvrdit, ze existuje. Tak neviem, ako postavili zakon u Vas?
středa, 11. května 2011
 
Hrouda UL
Hrouda UL Asi to budu řešit pořád stejně a na sklad vezmu jen to co vím že prodávám každý rok. Zákazníci už dávno přezouvají jak mají bez ohledu na to co praví zákon.A kdo to nedělá tak to stejně dělat nebude, jezdí se i bez tech. kontroly a někomu to nevadí " já jedu jenom kousek" je odpověď a to se nic nestane. A další věc je to že si stejně přinesou své pneu jeté nebo nové. Mám tu borce co si loňské léto přinesl vlastní nalepovací závaží a pomě požadoval jeho osazení.Normálně jsem ho vyhnal, příště bude chtít abych mu to přezul na jeho mašině od autokelly,páč on by potřeboval ušetřit a sám si naní zlomí ruce.Tak snad bych mohl já třeba za petku kolo!!!!
středa, 11. května 2011
 
 
 

Newsletter

Archiv

 

Reklama

MarketPoint

 
 
 

5. května 1323/9
140 00 Praha 4

Tel.: +420 261 221 953
Tel.: +420 241 409 318

Fax: +420 241 403 333
E-mail: info@pneurevue.cz