Pneurevue.cz » Fórum » U koho budete letos nakupovat pneumatiky pro zimní sezonu?

U koho budete letos nakupovat pneumatiky pro zimní sezonu?

 

úterý, 10. srpna 2010

Otázka ze dne 10.8.2010

 

Jaké zkušenosti máte s velkoobchody?

 
 
 
Stanislav T
Stanislav T A ještě jsem pane Anubisi zapomněl napsat v tom rozčilení, že nepotřebuji bojovat z internetem.Já ho právě pomalu a jistě v přezouvání ignoruji,blokuji a sleduji, že když někoho s těmi pneumatikami nepřezuji, tak se mi nic nestane a v klidu si dělám svoje a nerozčiluji se jako když si přečtu že TOMKET apod. dělají jen dluhy a podvody!!!Já nejsem žádný otrok internetu a ani nebudu.A myslím, že ten můj postoj a boj je právě cílený a vyzývám všechny ať internet taky bojkotují,ono to přinese svůj užitek.
pondělí, 6. září 2010
 
Pavel - Morava
Pavel - Morava Nechte toho a poraďte mi s utaovákama.
pondělí, 6. září 2010
 
Stanislav T
Stanislav T Anubisi tgranát bych použil na takové jako je Tomket apod. Je mi z nich špatně.Pro mne to jsou prostě podvodníci.Žijí jenom na dluh,rozhazují cizí peníze a pak nezaplatí.Myslím si to a těžko mne někdo bude přsvědčovat o opaku.
pondělí, 6. září 2010
 
Anubis
Anubis Dobře, to je Tomket, s-manne. Jeden příklad z mnoha. Já za vítězství v testech považuju první místo, maximálně další dvě. Vredestein nebo dokonce Goodride, který vychvaluje Tomket, není nic pro mě. Takže když Tomket napíše, že Vredestein je vítězem Adacu, tak všichni internetoví prodejci jsou podvodníci?
pondělí, 6. září 2010
 
PP
PP Podle mě je to v pořádku. Pro ně je prostě 13. místo vítěztvím. Tak proč se nepochlubit:-))
pondělí, 6. září 2010
 
s-mann
s-mann Malá ukázka klamavé reklamy pro pana Anubise, nechci říkat přímo slovo podvodník. Jde o informaci nej,nej,nej prodedejce:Vredestein Snowtrac 3 - vítěz testu ADAC skladem >20 ks pneu k dodání do 24 hodin mimořádné předsezónní ceny do 6. 9. rozměry: 205/55 R16 ------- A nyní mám ofic.stránku ADAC.de --winterreifen test 2009--205/55R16H--1.Conti TS830,2.Donlop SP 3D,............13.Vredeistein Snowtrac3,.....18.Kenda Polar Trax Netušil jsem, že ta pneu, která se umístí na 13 místě z 18ti je vítěz. Já si myslel, že se umístila v poslední třetině. A kdo je tady potom hňup?
pondělí, 6. září 2010
 
Pavel - Morava
Pavel - Morava omlouvám se za hrubku dovybavit
pondělí, 6. září 2010
 
Pavel - Morava
Pavel - Morava Ahoj kluci vím, že se to tu již někdy řešilo, ale poraďte mi. Teď hned potřebuji koupit 2 rázové utahováky. Cena obou je 10000 bez DPH. Co by jste si koupili vy. Chci CP, ale etrvám na tom. Vím, že může být spousta akcí u různých dodavatelů. Třeba jste teď někdo výhodně koupili tak se prosím o zkušenosti podělte. Pokud máte někdo zkušenosti s nějakou novou značkou, která na trhu není příliš dlouho, ale jste s něma opravdu spokojeni tak taky sem s tím. Dále budu na zimu kupovat tlakové dělo, pokud máte někto doporučení sem s tím. Pokud tyto řádky čtě nějaký prodejce, tak čekám nabídky. Nákup okamžitě. Rozšíříl jsem o jedno stání a potřebuji ho dovibavit. Díky všem za rady a doporučení. P.S. Někde jsem slyšel dobré ohlasy na aircraft máte s ním někdo zkušenosti? Pavel- Morava
pondělí, 6. září 2010
 
Anubis
Anubis Pane Stanislave dobrý den, proč my prodejci na internetu jsme podvodníci (píšete z podvodného internetu)? Proč byste chodil k nám do kanceláří s granátem? Neznáte lepší způsob boje proti konkurenci?
pondělí, 6. září 2010
 
Stanislav T.
Stanislav T. Nechápu už v tomhle oboru ale vůbec nic.Jsem jen malý živnostníček a na tyhle frajery bych vzal nejraději granát a roztřelil je v těch jejich kancelářích s nooteboky.Je to hnus a proto souhlasím,že je třeba dávat zábrany při montáži internetových pneu.Sám to dělám tak,že když mi je přivezou tak jim řeknu,že to bude na přesně mou danou časovou objednávku,že mám zrovna práci i když ji nemám,že čekám zákaznika,že to bude o něco dražší apod.Nevadí mi že někdy jedou jinde,kde mu to udělají,protože to nejde tak dělat,aby si jen vozili pneu z podvodného internetu a jak tu někdo napsal jsme pak jen ti umazanci.A já ve skutečnosti nejsem jen špinavec a přezouvač.
neděle, 5. září 2010
 
s-mann
s-mann Po dlouhé době pěkné počtení. Znám jen kupecké počty, ale nějak mě to nesedí. Poraďte: marže z prodeje 2008-26%,2009-18%, %vyjádření výkonové spotřeby(služby a energie)2008-86%,2009-85%, mzdy 2008-10%,2009-19%. Asi jsem úplný trotl,ale zatím co v r.2008 číní náklady na služby a mzdy 96% z marže, v r.2009 je to 104%. A kde jsou prosím další náklady na odpisy,úvěry a pod. Z čeho financují ty ceny do slosování?(GPS a auta). Jediným větším majetkem a to na úvěr, jsou luxusní auta a motorka, jako v garážích naftového šejka. Ta 1300 GSX a Viper je perlička. Také zaměstnanci se ve firmě zjevují a mizí jako v Arabele. Ve zprávě r. 2009 uvádí, že ve sledovaném období bylo 71 a předešlém 15 zaměstnanců, ale přitom ve výroční zprávě 2008 je uvedeno 57zaměstnaců. Kam se vypařilo těch 42 lidí? Zajímavá je i finanční analýza. Vykazuje trvale se zhoršující parametry a některé ukazatele jsou alarmující. Jen tak dál. Pokud podstatně nezvýší marži (nezdraží), nemohou to ustát. Mezi tím tu ale vyrostly hordy šílených interneťáků, kteří ceny deformují(slušně vyjádřeno)více, než oni. Dnes také většina řidičů ví, že ceny tomíků již dávno nejsou na netu nejlevnější a pátrají všude. Dalším faktorem je fakt, že výrobcům jdou prodeje v evropě zase dobře a tudíž není třeba tlačit na cenu i u velkých odběratelů. Myslím, že akce Vredestein dokládá jistou křeč. Nevidím tam snadné východisko. Nabízí se ovšem česká specialitka, vznešeně nazývaná retrukturalizace. Omlouvám se všem za to, že jsem dal průchod svým úvahám.
sobota, 4. září 2010
 
Franta K.
Franta K. Tak tomu říkám špína a blivajz.My makáme jak mourovatí a oni si dělají dluhy a ničí obor jako celek na náš úkor. Je asi jen jedna cesta.Omezovat zákazníkům jakýmkoliv způsobem montáže těchto pneumatik.A tím pádem omezovat podvodný internetovy prodej,kdy si nějaká úzká skupina tzv. podnikatelů dělá z pneuservisů jen montážní středisko a vydělává za neplacení faktur.Hloupí jsou však i pak dodavatelé,kteří za vidinou velkého a rychlého zisku dávají takovýmto podvodníkům ještě vůbec zboží.Ooo,jak hluboce klesli.
pátek, 3. září 2010
 
ekonom
ekonom výroční zpráva a uzávěrka za rok 2009 Tom... s.r.o. Takto se to páni umazanci dělá: např.pohledávky po lhůtě splatnosti 11.000.000,- závazky po lhůtě splatnosti 139.000.000,.!!!!!!!!!! provozní výsledek hospodaření -5.000.000,- Dlouhodobý fin.majetek pořízený formou fin.pronájmu: např. MB E 220,VW Golf 2.0 GTI,Suzuki 1300 GSX, MB S 63 AMG, Dodge Viper 8.4, Jeep Grand Cheroke 2ks, Jeep Wrangler Rubicon atd. - neuhrazené splátky k 31.12.2009 cca 17.000.000,- atd. http://www.justice.cz/xqw/xervlet/insl/getFile?listina.@slCis=101184733&listina.@rozliseni=pdf&listina.@klic=b6e81d609d7170161dac8dcb32b35294 a vooootom to je
pátek, 3. září 2010
 
KELLY
KELLY Chcete mít zadarmo stroje tak berte náhradní díly od Kelly.Více na www.autokelly.cz/vybavenizdarma To jsou právě ti,kteří kazí obor pneubranže.
pátek, 3. září 2010
 
Kikos-Ostrava
Kikos-Ostrava s-mann,hezky a pravdivě napsáno.Nezůstane nám nic jiného než zavřít hubu a makat.Letošní zimu řeším minimálním naskladněním.Práce bude na zimu tolik,že se z toho zblázníme,ale ten zisk vidím velmi skepticky.Už jen podle toho jak se to v té naši repiblice vyvíjí.
neděle, 29. srpna 2010
 
FERDA-Ostrava
FERDA-Ostrava Budu něco naskladňovat od GPD a něco si přivezu sám.Moc toho letos nebude.Je to tak 25% zimního prodeje.Práce bude až nad hlavu,ale prodej pneu bude asi nic moc.
sobota, 28. srpna 2010
 
s-mann
s-mann Další hřebíček do rakve:Česko prožívá solární šílenství. Elektřina zdraží o 22 procent---Je třeba si uvědomit, že toto zaplatí domácnosti, firmy ještě o několik procent více. Co vyplává z toho pro služby, potažmo pneuservis? V lepším případě živoření. Tak obrovské zdražení energie, se promítne okamžitě do faktůry za el. a sekundárně do všeho. Státní zam.dostanou méně stejně jako v soukr. sektoru. Ten totiž nemúže zdražovat vzhledem k zahraniční konkurenci. Co udělají při takových cenách. Musí šetřit jinde a to na prac.síle. Nůžky se nám kur.vsky zavírají. Aby toho nebylo málo, přidala se letos neůroda. Analytici nás uklidňují, že potraviny se zdraží až před vánoci. Pro prodej pneumatik výborná zpráva. Já to vidím takto: lidi zaplatí inkaso,hypotéku,nájem,recepty,školy,jízdné,phm,jídlo a je vymalováno. Nějaká úroveň služeb většině bude ukradená. Půjdou po ceně, jako slepice po flu.. . Čím větší pajzl bude službu nabízet, tím lépe. Kdo bude dělat bez DPH, bude ve značné výhodě. Lidé pozbydou poslední zbytky loajality vůči státu, když tento stát dopřává jen tunelářům a běžný člověk(daňový poplatník) je jen póvl. Naše republika bude naprostá ekonomická rarita. Inflace vyskočí na 5-7%, ale mzdy klesnou o 10-15%. Výsledek si prosím domyslete každý sám.......
sobota, 28. srpna 2010
 
Tomáš D.
Tomáš D. Je to pravda, dnes už to dělá opravdu kde kdo, znám auto dopravce který si zřídil pneuservis a samozrejme pneu si vozí levně z Německa, Holandska atd. a takových je spousta! Je to hold rok od roku horší dost mých kolegu to za posledí 2 roky zapíchlo a raději začali dělat něco jiného protože jak říkaš už neprodáváme ale rozdaváme!!!!
sobota, 28. srpna 2010
 
Moris
Moris Problém je v tom,že dnes může začít rozdávat pneumatiky kde jaký kuchař i zedník a rázem se dostává na velmi podobné podmínky nákupu jako obchodník který, podniká několik let.... Myslím si, že dlouhodobá spolupráce a kvalitní pneuservis je záležitost,kterou naši dodavatelé neumí ocenit.Hážou nás do stejného pytle s internetem. Potom na místo, aby jsme prodávali spíše rozdáváme....Hlavně ať máme plné sklady.
sobota, 28. srpna 2010
 
Tomáš D.
Tomáš D. Marku a kolik ti davá GPD v předzasobení o proti běžným cenám v sezoně?? Pokud je to 2% tak se to opravdu nevyplatí. Ja již taky dělám předzásobení minimální!
sobota, 28. srpna 2010
 
 
 

Newsletter

Archiv

 

Reklama

MarketPoint

 
 
 

5. května 1323/9
140 00 Praha 4

Tel.: +420 261 221 953
Tel.: +420 241 409 318

Fax: +420 241 403 333
E-mail: info@pneurevue.cz