Pneurevue.cz » Fórum » U koho budete letos nakupovat pneumatiky pro zimní sezonu?

U koho budete letos nakupovat pneumatiky pro zimní sezonu?

 

úterý, 10. srpna 2010

Otázka ze dne 10.8.2010

 

Jaké zkušenosti máte s velkoobchody?

 
 
 
tom,pneu
tom,pneu Tome, posílám Ti náš firemní e-mail machalekvladimir@seznam.cz
neděle, 19. září 2010
 
Tomáš D
Tomáš D Tome napiš e-mail poslu ti info.
neděle, 19. září 2010
 
tom,pneu
tom,pneu dej mi kontakt prosímte na poláky,nebo na sebe rád bych se asi taky dal tímto směrem.mam menší pneuservis,ale jak píšeš asi by se mi to vyplatilo kupovat to v polsku..protože ty ceny u nas....
neděle, 19. září 2010
 
tom,pneu
tom,pneu a od koho tome?handlopex?
neděle, 19. září 2010
 
Tomáš D
Tomáš D Z Polska mám zkusenosti a ver ze se to vyplatí už od 4ks predevsím koncern Bridgestone a Barum.
neděle, 19. září 2010
 
tom,pneu
tom,pneu ahojte pneuservisaci,ma tu nekdo nejake zkušenosti s nakupovaním pneu z polska?vyplati se to třeba už při nákupu cca 100ks?
neděle, 19. září 2010
 
OSVČ
OSVČ Z odbdobných důvodů jsem odešel a dělám sám na sebe. Věřte tomu, že pokud máte prostory a své práci rozumíte, tak o zákazníky nouze není.
neděle, 19. září 2010
 
Radek
Radek Dobrý večer milí čtenáři a majitelé pneuservisú.Dúvodem,proč píši tento dopis na tyto stránky je prostý,ale né jednoduchý.Je to na dlouhé psaní a vyprávění,ale určitě si uděláte posudek sami.Nerad bych v tomto dopise někoho shazoval,nebo nějak urážel,ale rád bych svými slovy napsal jaké toje pracovat v pneubranži u soukromého majitele.Osoba,která bude číst tento dopis se určitě co nejdříve ozve,ale nato už neberu zřetel,neboť jsem si užil své.Nechci urážet,ale naopak dát něco pro ty,co chtěj pracovat jako já a být spokojení stím,co mají.Začnu asi tím,že mám rodinu a vždycky jsem rád pracoval a dělal vše pro to,aby má rodina byla spokojená ikdyž v některých chvílích to nebylo zrovna moc pozitivní a to né vúči mě,ale vúči mého bývalého zaměstnavatele,ikdyž člověk pracoval na 120%.Vždy byl nějaký problém.Ve firmě jsem pracoval 5 let,ale ikdyby tam člověk pracoval celý život je to jedno,protože majiteli bystese asi nikdy nezavděčili proto,co jste za tu dobu pro něho udělali.Po těch 5 letech,co jsem ve firmě zažil,jsem rád,že jsem vúbec zkončil a SÁM odešel,ikdyž jsem měl strach že dlouho práci vtomto oboru asi neseženu.Nerad bych zahodil tuto práci,která mě baví po tolika letech a to jen kvúli tomu,že se ty roky musely přežívat pod přísným dozorem kamer a ve strachu,jestli bude výplata dostačující nebo přežívající.Ikdyž je firma prozpívající,se svými zaměstnanci zaměstnavatel zametá a znezžívá je,na jiné účely než vúbec mají v popisu práce.Pracovní smlouva je asi jen výsměch,potom co si zpětně vemu do ruky a čtu,co bylo v popisu práce,čas,doba,mzda,atd.Je toho tolik,že bych tady byl asi ještě 2 dny,než bych tady vše napsal,ale raději to ukončím.Tento dopis je určený všem čtenářúm a příznivcúm PNEUREVUE ať ví,jak to chodí a zvlášť pro Pana Bořivoje Filipce z Třince.PS:Tohle není pomsta,ale pravda nashledanou!!!
neděle, 19. září 2010
 
pneuservisak
pneuservisak pro Hogana z Ihle, prestan delat kampan, ceny jsi porovname a nakoupime u levnejsiho. Se Sebringama jed nekam, jsou tady levnejsi a atraktivnejsi znacky ...
neděle, 19. září 2010
 
s-mann
s-mann k aféře špijóna. Možná máte vážená redakce pravdu,možná ne. Jistě znáte rčení,že sejdou-li se dva právníci,budou mít na věc tři právní názory. Také žijeme ve státě,kde místopředseda NS, nejvyšší SZ a další, se mohou dle rozhodnutí soudu nazývat "justiční mafie", kde jména vrahů a násilníků jsou utajována, ale oběti a celé jejich rodiny jsou vláčeny médii,šlušnost je vnímána jako slabost, ale hroší kůže za lpění na postoji. Měl jsem pocit, že onen "špijón" nemá v úmyslu zveřejňovat fotografie dětí kohokoliv. Možná chtěl jen ukázat, že za zářícími vývěsními štíty firem se mohou skrývat nejen křišťálově čisté osobnosti. Příkladů z nedávné minulosti a současnosti najdeme stovky. A nyní k otázce: Cooper a Avon nakupuji v Rakousku,Barum, Matador a Bridgestone v Polsku, ostatní v D,NL a B. Toto je zároveň má zkušenost s českými velkoobchody. Nad nimi ovšem ční jeden, jež překonává ta nejhorší očekávání. Pro jistotu nejmenuji, jen naznačím Tre.... . Znalí jistě pochopí.
pátek, 17. září 2010
 
HOGAN
HOGAN Pro Tom zkus třeba ten Sebring co prodává Ihle-v zimě s nima mám super zkušenosti.Mají stejný dezen jako Dunlop 3D a prodávám už je 3 zimu a ani jedna reklamace nebo stížnost.Hodně zákazníku jsem si na ně na zimu naučil místo Barumek na kterých už mi fakt skoro nic nezbývalo.
pátek, 17. září 2010
 
Mensa
Mensa pro špojóna (píše se špión) - ještě nikdy jsem na této diskuzi nesmazal příspěvek - dnes jsem to udělal poprvé. Z právního hlediska fakt, že údaje z OR jsou veřejně přístupné, neznamená, že se mohou kopírovat a zveřejňovat. To je trestný čin. Ale to není to hlavní. Váš příspěvek považuji za podlý a ubohý. Co bude dál - zveřejňování osobních údajů dětí dotyčných či jejich fotek? Osobní výpady na tomto fóru velmi často překračují meze slušnosti, ale stále byly s přivřením obou očí jakž takž akceptovatelné. Vy jste však tyto meze překročil. Ať jste kdokoli, nejste na tomto webu vítán.
čtvrtek, 16. září 2010
 
Stanislav T.
Stanislav T. Na nokiany je GPD a ještě lepší je ALMA PNEU.
čtvrtek, 16. září 2010
 
Mixous
Mixous Zdravím, také uvažuji o Nokianech, ale na přímo se to brát nedá.......Nevíte někdo kdo má lepší podmínky?
čtvrtek, 16. září 2010
 
Tom
Tom Mam z těch Klebru trochu obavy, jak jsem psal v lete jsem je mel levnějsí jak Barumky ale i tak mi jich dost zbylo tak na zimu vemu par jinych treba Nokian apod.
čtvrtek, 16. září 2010
 
HOGAN
HOGAN Pro TOM jo s těma Pirelkama máš pravdu ale přez to si myslím že na ně mají v Ihle slušný ceny.Teď jak mi přišel ten leták s kondomama tak je tam od 55% do 60% sleva od 1ks.Jinak v některých těch hodně prodávaných rozměrech mají slušný i Dunlop a Bridgeston.A proč neděláš Kleber?
čtvrtek, 16. září 2010
 
Anubis
Anubis I když se mnohé věci dají najít v obchodním rejstříku, nevím, zda je správné, aby se tady na diskuzi uváděla rodná čísla nebo adresy kohokoliv.
čtvrtek, 16. září 2010
 
Tom
Tom No ja bych řekl že Pirelli je ještě víc znehodnocena značka než Barum, kam se podíváš všude se prodává okolo 60% slevy. Micheliny nema Ihle uplně nejhorší ale brát jen Michelin to jsem nechtěl a Klebry moc neprodávám zdá se mi že je už lidi nechtějí dost mi jich zbylo ještě z léta a to byly opravdu za super cenu.
čtvrtek, 16. září 2010
 
HOGAN
HOGAN Pro Tom a Pavel já jsem od Ihle dostal super ceny na předzásobu-hlavně na to co prodávám Michelin,Kleber a Pirelli.Než jsem udělal předobjednávku tak jsem si to porovnal a vyšli mi o malonko líp než ostatní u kterých jsem měl poptávku.Fakt ale je jestli děláte znehodnocenou značku Barum a teď už i Continental tak tam mají cenu na nic hlavně u Barumek.Ale tyhle značky se snažím neprodávat-nechám je ať si je prodávají na internetu.
čtvrtek, 16. září 2010
 
Anonym
Anonym S Mudrákem jsem si psal .Na otázku proč mě,když mám reg.u jejich Tirexu vychází nákup daleko hůře,než na jejich Axe,mi nebyl schopen odpovědět..Jsou to všechno podvodníci a Pneureuve jim leze do...za reklamu...
čtvrtek, 16. září 2010
 
 
 

Newsletter

Archiv

 

Reklama

MarketPoint

 
 
 

5. května 1323/9
140 00 Praha 4

Tel.: +420 261 221 953
Tel.: +420 241 409 318

Fax: +420 241 403 333
E-mail: info@pneurevue.cz