Pneurevue.cz » Fórum » Vítáte zavedení povinného používání zimních pneu v Česku?

Vítáte zavedení povinného používání zimních pneu v Česku?

 

pátek, 4. února 2011

Otázka ze dne 4.2.2011

 

Očekáváte výrazný nárůst prodejů těchto pneu, jakmile zákon vstoupí v platnost?

 
 
 
Anonym
Anonym barum -banda hajzlu jako všichni.vypráskat je patním lanem přes záda... )))
úterý, 8. března 2011
 
Bořek-Třinec
Bořek-Třinec Hroudo to je problém který u nás je a přetrvává. Barumky a Matadory koupí kde kdo za lepší peníze než my servisy a proto ji těžce blokuji. Tohle je právě to co mne nesmírně štvalo a proto je beru jen okrajově. Raději si prodám např. Nokiany, kde mám aspoň já jistotu kvality, nepodrážení servisu a mají dnes už i kolikrát lepší cenu než Barumky a Matadory. A mimochodem od 1.5.2010 chystají Barumáci další zdražení a má být pořádné. Teď mi dávají na nákladní při platbě hotově 31% a stojí to za houby když dopravcům dájí to samé a vím i o jednom co má 32% a na fakturu, což je pro mne nepřipustné.
úterý, 8. března 2011
 
Radek
Radek Je to všude stejné bez rozdílu značek :-(
úterý, 8. března 2011
 
Poo
Poo Proč nepřítel? Tak si to vem, když přijede jejich obchďák tak ti sice maže med kolem huby ale v zápětí je schopem dát Tvému třeba i stálému zákazníkovi podmínky stejné a nebo i o fous lepší. Stačí aby měl 2-3 auta. Nesmíš brát v potaz jejich ulhaná slova ale činy! A to je diametrální rozdíl, co říkají a co ve skutečnosti dělají! Takhle je to tedy alespoň u nás a nevěřím že by to bylo jinde lepší. Jak daleko máš od sebe jejich prodejnu-Best Drive?
úterý, 8. března 2011
 
Hrouda UL
Hrouda UL Nepřítel ? proč? Nerozumím dělám jim obrat dost velkej a platím včas? A relkamu jim dělám tím že doporučuji jejich zboží ikdyž na barumce nejezdím .
úterý, 8. března 2011
 
Poo
Poo Ale ty jsi nepřítel, chápeš?
úterý, 8. března 2011
 
Hrouda UL
Hrouda UL Dík za odpověď.Já jsem to předpokládal že se to děje všude tak nějak stejně. Nějak tomu nerozumím proč? Já nakupuji celý rok a dopravce jednou za 150tisíc km.
úterý, 8. března 2011
 
Poo
Poo Ano, taky mám na nákladní 28%. Prodávat za těchto podmínek nákl.Barum je bez šance když sami dávají dopravcům běžně i 29%. Tě podlezou kdy si vzpomenou a udělají to velmi rádi.
úterý, 8. března 2011
 
Hrouda UL
Hrouda UL Mohu se zeptat jakou slevu poskytuje Barum Vám na nákup nákladních pneu (pokud je tu někdo kdo ještě dělá barum conti)nám 28% zdá se mě že nejsem schopen konkurovat.
úterý, 8. března 2011
 
tink
tink U těch pneumatik C je to absolutně běžné. Výrobci než aby drahý a často nedostatkový kaučuk rvali do C pneumatik, které jsou na výrobu dražší a odběry menší a následná marže za prodané kusy menší, rvou do osobních pneumatik.
pondělí, 7. března 2011
 
Cink
Cink Kam se prosím poděly "C"? To se již nedělají? Copak máme zase plánované hospodářství, nebo již výrobci předpokládají že Kalouskovu reformu malí přepravci nepřežijí a tak nebudou třeba? Letos zatím ve 3 dodávkách ani kus. Mám to jen já, nebo je to běžné?
neděle, 6. března 2011
 
Anonym
Anonym trochu k pneumatikám.Už se začíná zdražovat a to o 5%.Honem rychle nakoupit,levnější to nebude
sobota, 5. března 2011
 
Pošuk
Pošuk Naši politikové jsou ve vatě a v klidu. Daňové zatížení obyvatel ČR zřejmě dosáhlo svého stropu. Mafie legalizované státem v podobě pravých I levých politických stran ale zatím ve své odtrženosti od reality, pohrouženy do plýtvání svých sil ve vzájemném mocenském zápasu nepřišly na to, že daňové zatížení obyvatel této země nemůže být vyšší a chtějí-li přežít, pak ve vlastním zájmu budou nuceni situaci řešit nikoli jen kosmetickými změnami ve které zdá se vyústí současná ekonomická reforma. Podobně jako v arabském světě už možná akutně hrozí, že I naši politici vlevo I vpravo budou smeteni hněvem tzv. obyčejných lidí, kam bylo vehnáno již I spoustu podnikatelů, kteří třeba věřili tomu, že pokud sami přiloží ruku k dílu, budou se mít lépe. Vždy, když mělo dojít ke zlepšení, přišel mafiánský stát tvářící se jako kamarád se kterým se nediskutuje a postupně a nenápadně různými menšími či většími odvody (vždy s argumentem že to je jen trochu a jinde na tom vyděláme) a všechny tzv “dole” stovnal téměř do jedné linie. Například u současných důchodů je celkem jedno kolik kdo odvedl na sociálním pojistném, ale kolik let plátce daně odrobotoval ve prospěch systému. Ekonomika byla umrtvena daňemi utracenými za Grippeny, Pandury či fotovoltaickou daň na místo toho, aby tyto odvody sloužiy k rozvoji smysluplných veřejných statků. Snad pro jistotu, aby se podnikatelé bez práce nenudili, byli zaměstnáni navíc nesmyslnými byrokratickými předpisy. Skoncujme s českými Mubaraky. Jen nás vysávají jak pijavice a sami mají příjmy z nakradených veřejných soutěží
sobota, 5. března 2011
 
Anonym
Anonym co tak je povraždit ty kurvy jedny.kradou.Stejně je lidí jako sraček
sobota, 5. března 2011
 
Dost
Dost s-mann: 100% pravda co říkáš. Tento stát je zralý na předání klíčů. A taky tomu dojde, jako k tomu došlo v historii už x-krát. Ale pokud se budeme bát šmejdů, kteří vedou tento národ ke krachu a ztrátě identity, bude to ještě horší. Sám jsem udělal zkušenost, že bát se není žádné řešení, oni se taky bojí, a hodně, protože mají čeho.
sobota, 5. března 2011
 
s-mann
s-mann Ještě jeden malý příklad Hroudo, jak fungují úřady životního prostředí. Do r.95 jsem prcoval ve velké fy. (za komančů 3000 lidí) která měla i tzv. těžkou automatovnu ( soustr. automaty dělaly 24 h denně v olejové lázni několik desetiletí). Když po "ukradené revoluci 89" začaly chdit kontroly z žp. a provedly sondu, prohlásili, že zde můžemě těžit ropu několik let a dále se tomuto území již vyhýbali obloukem, jelikož to bylo politicky a ekonomicky nebezpečné. Fa postupně upadala až v r. 2007 šla do konkurzu. Koupil ji místní mafián s topnými oleji, sponzor ods i cssd, majitel několika stavebních a realitních firem. Údajně dostal dotaci na odstranění ekologické zátěže. Jediné co provedl, budovy zboural a prodal na obchodní a průmyslovou činnost pozemky. Docela nedávno jsem zavítal do jedné provozovny, stojící na onom ropném poli. Slovo dalo slovo a s majitelem onoho superčistého provozu jsme mluvili o starých časech a přišla řeč na výstavbu, jak odbor žp důsledně dbal na olejonepropustné podlaze a olejovém hospodářství. Když se dozvěděl, že v v 93 tam dělali vrty do 8m a pořád samé ropné produkty (hlouběji jim vrtné zařízení nedosáhlo), byl docela na mrtvici. To je zářná ukázka, jak funguje naše státní správa. Přeji hezké sobotní odpoledne.
sobota, 5. března 2011
 
s-mann
s-mann Co tu meleš Hroudo, jaký strach? Ty jsi něco ukrad,někoho, oloupil, nebo snad zabil. Ty jsi sliboval národu snížení daní a provedl opak, ty jsi si snad koupil titul, ty si pronajímáš kancelář za max. a naše prachy v domě chlapa, co Ti zaplatil agitačku, ty jsi nakoupil pro stát nefukční padáky, zbytečné Pandury, lékárničky po 1000 kč/ks? Ty jsi navýšil Blanku o 10 mld? Ty jsi udělal z topného oleje naftu a leteckého benzínu obyčejný? Tys nechal zbudovat O2 arenu? Ty jsi nechla uklidit Mrázka nebo se bavíš předjížděním zprava a pak to zašlápněš? Věřím že ani jedno. Tak co blážníš Hroudo. V tomto státě jsou zástupy jiných, co by měly mít strach, bohužel nemají a ví proč.Ty se snažíš jen poctivě živit, uspokojit zákazníka, platíš daně a možná ještě dáváš práci někomu, kdo živí svou rodinu a platí rovněž daně. Tak se také podle toho chovej, to platí ale pro nás všechny. Co jsme to za stát, kde by se poctivý majitel měl bát úředníka, že mu našel sprej,který koupil v obchodě na dílně. To jsme ve fašistické Německu třicátých let, nebo socicialistickém Československu padesátých let? Tam se také všichni báli úředníků, jež se tvářili jako ti vyvolení, jež mají nést to poslání a břímě zastupovat stát a byly to jen obyčené kur.. . Nenechávejme si už konečně srát na hlavu a ještě poděkovat potom té pyjavici, že Ti ve své velkodušnosti napaří třeba jen 5000 pokuty. Již dost.
sobota, 5. března 2011
 
Hrouda UL
Hrouda UL Také tak zákazníci zatím sondují, ale něco už se prodalo jedu strategii kupte nebudou :D Ale zatím není žádný fofr.Budu Vás kolegové informovat jak jsem pochodil na živ. prostředí. Nemám strach mám co mám mít, ale nikdy neříkej hop a tak dál.
sobota, 5. března 2011
 
s-mann
s-mann Jsme holt Švejci. Ročně se prodá miliony sprejů jednotlivcům, které v lepším případě končí v popelnici. Krásným příkladem je "zelená úsporám". Přijedou vám podivní profíci vyměnit okna. Za den, dva odjedou a zanechají po sobě 10 prázdných sprejů. Kolik oken se jen loni takto v čr vyměnilo? A stavební firmy jsou kapitolou samy pro sebe. Tam je ale náročné někoho chytat za ruku, to na service je 100x snažší. Nechám toho a ptám jak jste naskladněni. Já musím říci že zatím osobní docela v pohodě, ale C jaksi opět drhnou. Lidi se již chodí ptát. Je cítit, že jsou to ti, co mají hlouběji do kapsy a potom skrblíci. Jinak klid.
sobota, 5. března 2011
 
Anonym
Anonym S chutí bych poslal na kdejakého patlala kontrolu a nejen ze živ.prostředí. Ale ty ku..vy lezou většinou do servisu a dílen,jelikož jsou na očích.A o těch přizdisráčích co jen fušujou tam nikdo asi nevi a nezabloudí..
čtvrtek, 3. března 2011
 
 
 

Newsletter

Archiv

 

Reklama

MarketPoint

 
 
 

5. května 1323/9
140 00 Praha 4

Tel.: +420 261 221 953
Tel.: +420 241 409 318

Fax: +420 241 403 333
E-mail: info@pneurevue.cz