Pneurevue.cz » Fórum » Vítáte zavedení povinného používání zimních pneu v Česku?

Vítáte zavedení povinného používání zimních pneu v Česku?

 

pátek, 4. února 2011

Otázka ze dne 4.2.2011

 

Očekáváte výrazný nárůst prodejů těchto pneu, jakmile zákon vstoupí v platnost?

 
 
 
Poo
Poo Jo, je to nebezpečný :-) odpad 15 01 10 http://www.sako.cz/sso/cenik/
čtvrtek, 3. března 2011
 
Hrouda UL
Hrouda UL Má někdo zkušenost s uřadem pro životní prostředí? měljsem tu ná servisu návštěvu a musím na kobereček.Nemám nijak doloženo kam dávám použité spreje např. do WDčka a konkoru. Odběr starých pneu mám od barumky komunál od tecnický, oleje od fa MINOREC ale nemám doložené spreje.to je hustý asi na těch 15 ks za rok budu muset pořídit extra popelnici nebo co?
čtvrtek, 3. března 2011
 
Buďas
Buďas Co se dá dělat, pokud nejsem velký pneuservis s nasmlouvanou prací, což já nejsem, tak se musím připravit na to, že Prace bude s 80-ti % duben-květen a říjen. Něco málo v době letních dovolených a jinak minimum práce. Ono mne to až zas tak moc nevadí nemusím brát lidi na delší dobu. Vezmu si lidi s kterýma pracuji už nějaký ten pátek na 3 měsíce v roce a jinak to zvládnu sám. Dám jim 150 kč na hodinu a všichni budeme šťastní. Ono je to obrovská finanční úspora, když se nemusí platit lidi-ti dnes stojí nejvíce. Je to pořád lepší než jak to bylo kdysi se hnali na neschopenku-což je dnes nesmysl. U velkých profi pneuservisů je to samozřejmě něco jiného a to úplně. Mluvím jen o menších více-měně rodinných pneuservisech. Buďas
středa, 2. března 2011
 
BIB
BIB osobni mrtvo, nákladní dobré, agro velmi dobré, dělat jen osobaky tak neni momentalne do ceho pichnout..
středa, 2. března 2011
 
Anonym
Anonym kolegové,máte nějakou práci??? u mě mrtvo zaměst.jsem dal volno :-(((((
středa, 2. března 2011
 
Radek
Radek Máš pravdu.
středa, 2. března 2011
 
bezejména H
bezejména H Vážený Jirko, toto se stává nejen u internetových obchodů, ale i u pneuservisů s přímou vazbou na přímého dodavetele těchto pneumatik, jelikož se stává to, že doprava a dovoz těchto pneumatik vyrobených převážně v Japonsku není tak flexibilní.
středa, 2. března 2011
 
jirka
jirka toto co tu píšeš bezejména se děje převážně u internetových prodejců kteří nemají trvalé vazby na ofic. zastoupení a zjevně tu zaplevelili diskuzi
středa, 2. března 2011
 
beze jména H
beze jména H U Yokohami lze předpokládat vysokou kvalitu, ale bezesporu problémem těchto pneumatik bude určitě jejich možnost sehnání např. určitého typu dezénu. Např. zákazník koupí 4ks a v případě propíchnutí 1 ks má pak většinou smůlu s možností dosehnání 1ks, který často není k dodání a tak místo 1ks musí dokupovat 2 ks jiného výrobce- což rozhodně není super.
úterý, 1. března 2011
 
Anonym
Anonym má někdo zkušenost s pneu Yokohama??Co vím,tak mohou konkurovat i Michelinu,co se kvality týče.Jen ta jejich orientace v dezénech..
pondělí, 28. února 2011
 
Bořek-Třinec
Bořek-Třinec Krásný den pneuservisáci. Včera jsem byl na Slovensku na představení pneumatik Japonské značky YOKOHAMA. Tímto bych chtěl poděkovat za pozvání společnosti PointS, která mi i když nejsem členem umožnila toto setkání. Jsem nesmírně rád, že zde pneuservisáci z celé ČR velmi dobře našli společnou řeč a někdy až s obrovským zaujetím diskutovali nejenom o problémech kterým naše odvětví prochází, ale i o obchodu, systému prodeje, práci ze zákazníkem, kvalitním vybavením servisu apod. Vše bylo i pro mne poučné a cením si toho, že jsem poznal další chlapy, kteří svou práci mají nesmírně rádi a dělají ji z láskou a z nebývalou citovou vazbou k oboru. Děkuji i za návštěvu tří pneuservisáků z kterými jsem včera hovořil a dnes za mnou přijeli do Třince. Toto je pro mne to pravé pneu prostředí a né sedět buď zavřený v garáži a fňukat jak to nejde, nebo sedět za počítačem v obýváku a prodávat kola z připojení na internetu. Cesta v pneuoboru není a ani nebude ještě nějakou dobu lehká, ale já věřím a jsem naprosto přesvědčen, že ty kvalitní pneuservisy které pochopí logiku a smysl čím jsou nepostradatelní pro zákazníky, nabídnou komplexní služby a postaví se k tomu jasně a čelem, pak přežijou a budou časem maximálně spokojeni před těmi kteří nepochopili dobu, smysl a život skutečné pneubranže. Ještě jednou díky Vám všem, kteří čtete a hlavně píšete tuto diskuzi a i když někdy tady jsou články silně vybočující z našeho oboru, tak je přínosem přece zde diskutovat a ještě lepší je se sejít jak na takových schůzkách jakou jsem navštívil včera, nebo přímo jako dnes na servise, kde si myslím, že je to v dnešní době už i nepostradatelné. Každý servisák má někdy jiné nápady, myšlenky, vize a je dobré se o ně někdy podělit, načerpat z toho pozitiva a snažit se dělat svou práci jak jen nejlépe jde.
pátek, 25. února 2011
 
Hrouda UL
Hrouda UL Michale určitě je pravda co říkáš, ale v tomto případě to není možné naskladnit na servis protože až si zákazník doveze kostru tak já udělám protektor.Na své vlastní kostry co mám dělám protektor na sklad okamžitě, ale jednou je to barum podruhé conti a zákazník potřebuje svou pneu do páru. Kaučuk je také problém, ale v tomto případě to je podle mě špatně v protektorovně není to poprvé.V žádném případě je nechci komandovat,ale utíkají nám všem možnosti obchodu z důvodu dlouhého čekání.
pátek, 25. února 2011
 
Dan
Dan Neznám to, ale raději bych si vzal něco od Italů ze Sicamu,nebo MB.Jistý fungující servis je důležitý.
pátek, 25. února 2011
 
Pavel
Pavel čauky!Máte někdo zkušenost s vyvažovačkami ATH HEINL?Prodává je VŠ HUMPOLEC.
čtvrtek, 24. února 2011
 
servisman
servisman to Petr: Máš pravdu Petře, určitě je to velkým přínosem a je dobré, že již loňská sezona rozdrtila nejrůznější překupníčky a int. obchody na prach. Zrno se oddělí od pleva, příživníci odpadnou a zůstanou jen ti, kteří poctivě makají. Buďme rádi za takovou očistu. Myslím, že je to tak dobře.
středa, 23. února 2011
 
Petr
Petr To jsem rád že zas nebudou pneumatiky. Alespoň zase vydělám na tom, že jsem se naskladnil. A tak by to mělo být. No a ty překupníci, kteří jen točili kusy z obýváku si budou muset najít jinou komoditu, kterou pro ně bude držet někdo ve skladě.
středa, 23. února 2011
 
Anonym
Anonym domnívám se,že letos bude hlavně problém s pneu 18"--- ,SUV,van.
středa, 23. února 2011
 
Michal Praha
Michal Praha to Hrouda- Celkově to je jedno kdo za to může. Máš to stejný jako s posledním naskladněním zimáků. kdo může za to že jsem neměl dostatek pneu? Já protože jsem nechtěl brat moc na sklad nebo výrobce který nevyrobil tolik pneu? Spíš bych to svedl na sebe, protože jsem měl více objednat a vzít to ryziko na sebe, ale stéjně nevím jestli bych vše dostal. Jen jsem chtěl říct že to bude spíše tím že není kaučuk. Já taky doplňuji až jak mám málo skladem....a to je trošku pozdě.
středa, 23. února 2011
 
Hrouda UL
Hrouda UL Zdravím kolegové je tu řeč o protektorech a také rád něco přihodím! Posledních pár měsíců je skutečnost že se probouzí obchod s protektory, ale asi zase brzy usne protože neustále v protektorovně Wetest a Fa Jopeco nemájí materiál na protektorování v našem místě je zájem o K104 z Wetestu a U729 Jopeco není matroš kdo zato může? Nedostatek kaučuku nebo neschopnost někoho objednat materiál včas tak aby nedošel?
středa, 23. února 2011
 
Anonym
Anonym se nějak rozjela kampaň int.obchodu.pořád tam něco bliká..
středa, 23. února 2011
 
 
 

Newsletter

Archiv

 

Reklama

MarketPoint

 
 
 

5. května 1323/9
140 00 Praha 4

Tel.: +420 261 221 953
Tel.: +420 241 409 318

Fax: +420 241 403 333
E-mail: info@pneurevue.cz