Pneurevue.cz » Fórum » Vítáte zavedení povinného používání zimních pneu v Česku?

Vítáte zavedení povinného používání zimních pneu v Česku?

 

pátek, 4. února 2011

Otázka ze dne 4.2.2011

 

Očekáváte výrazný nárůst prodejů těchto pneu, jakmile zákon vstoupí v platnost?

 
 
 
canon
canon Hlavně Jopeco nemá dostatečné skladové zásoby pneu a velmi brzo je vyprodanej.A ceny pneu nejsou ohromujicí.To byl u tebe Bořku asi pan Tesař ten má nastarost Moravu.
středa, 16. února 2011
 
Hrouda
Hrouda Jopeco je k ničemu nedrží ceny koncov. stejně jako servis. a je po obchodech ve vašem regionu všechno podělaj. To samé Kaltpneu jsou možná ještě horší ti Vám dají méně než dopravci z ulice s jedním nákladním autem a řeknou máte dost za montáž.
středa, 16. února 2011
 
Poo
Poo Dodávají hlavně i koncovým zákazníkům. Např u nákl. Hankook ti lehko vypálí rybník. Stejná nabídka na autodopravce i na tebe.
úterý, 15. února 2011
 
Bořek-Třinec
Bořek-Třinec Chlapi dnes mne tady navštívil obchodní zastupce z Fa JOPECO. Protože tuto firmu fyzicky neznám, jen z doslechu, chci se Vás zeptat jakou zkušenost s ní máte?
úterý, 15. února 2011
 
Hrouda Ul
Hrouda Ul Dík Bořku Je to lepší!!! Ale po pravdě mě to moc neuspokojuje. Ale to neznamená že to co píšeš není dobré jen to není to co no protě není to ono, Ale dík
úterý, 15. února 2011
 
Bořek-Třinec
Bořek-Třinec Hroudo ať nejsi smutný, tak ti napíšu třeba můj výlet v sobotu. Byl jsem se svou přítelkyní na návštěvě v Jindřichově Hradci a samozřejmě mi to nedalo, protože jsem tzv. blázen do pneuservisu abych nenavštívil nějaký v tom městě. Náhoda tomu chtěla a 14dní si píšu ze synem od p. Mácy a ten mě pozval k sobě na servis. Přijel jsem tam, Vláďa byl velmi ochotný, vstřícný a i když měl práci věnoval se mi jak jen mohl. Prošel jsem si jeho servis a sklady a byl jsem opravdu velmi mile překvapen velikostí,zásobami a celkově slušnou kvalitou servisního vybavení. Samozřejmě, že nikdo není dokonalý a každý ma svoje chybičky a společně jsme o nich diskutovali. Bavili jsme se především o problémech dnešní doby v pneubranži, dodavatelích, internetu apod. Mám s toho velmi dobrý pocit a věřím, že i on pochopil několik nových věcí které jsou potřeba do budoucnosti, aby zvedl kvalitu svých služeb, kdy jenom pneuservis do budoucna nebude vůbec stačit. Konkurence by ho pohltila a to by byla nesmírná škoda. Je to mladý kluk a já upřímně říkám, že je budoucnost dobrého kvalitního pneuservisu v ČR. Musí však nastolit určité změny ve stereotypu který u něho vládne a nesmí se jen ohlížet zpátky. Cesta vede jen vpřed a i když jsou před ním velké překážky, tak naprosto věřím, že je překoná. A já mu z celého srdce přeji ať mu to vše vyjde jak si bude přát. Má fantastické podmínky, které jdou bezesporu využít, jen musí chtít. A já mu v tom moc fandím a mám radost, že jsou mezi námi takoví lidé jako on.
pondělí, 14. února 2011
 
michal PV
michal PV nevím čím si mám udělat radost,jako jaký stroj či zažízení si koupit )) Chtěl jsem generátor dusíku,ale na tom se nedá mos vydělat
pondělí, 14. února 2011
 
Hrouda UL
Hrouda UL Je tu depresivno a smutno napište někdo něco heského o naší práci
pondělí, 14. února 2011
 
michal PV
michal PV nevíte jestli ještě funguje Swissgarage?? Nějak se po nich slehla zem.Na veletrhu už nějaký pátek mrtvo a inzerce v pneureuve taky nic..
sobota, 12. února 2011
 
Bořek-Třinec
Bořek-Třinec Když se ještě vrátím k našim dodavatelům. Myslím, že na našem trhu je opravdu z čeho vybírat. Pro mne solidní partneři jsou TG pneu, V&W MORAVA, Luděk Macháč, a především BVB CZ. Obchoďák Lukáš Pavelka je člověk, který mi osobně přirostl k srdci a mám s jejich Fa dobrý dojem, pocit a především zkušenost.
pátek, 11. února 2011
 
Bořek-Třinec
Bořek-Třinec Jsem naprosto přesvědčen,že hezké a profesionální servisy jsou po celé naši republice ať už je to v Aši nebo tady v Třinci. Stačí se podívat na internet a projít si kraj po kraji a nalezneš mnoho povedených servisů. A napiš si prosím příště nějaký Nick, ať ti můžou servisáci třeba i odpovědět. Je to hodně neslušné nenapsat nic, nebo jen otazníky.
pátek, 11. února 2011
 
???
??? já jen,že na sev.mor.je spousta hezkých servisu ONDŘEJI
pátek, 11. února 2011
 
Ondřej K.
Ondřej K. Když se neumíš nijak nazvat,tak se hloupě ani neptéj.
pátek, 11. února 2011
 
Anonym
Anonym BIB-- odkud jsi?? sev.morava??
pátek, 11. února 2011
 
BIB
BIB Kolem Kastini jsem nedávno jel, hodně hezké + mnoho reálných fotek z provozu, super. DD mě naštvali hlavně v minulosti když mě dodávali závaží aj. už jsem to tady někdy dřív psal takže se v tom nebudu znovu babrat, ten jejich pneushop byla jen poslední kapka :-)
pátek, 11. února 2011
 
Anonym
Anonym A co pořád řešíte Pešíčka?? On je z Jižních Čech,to Vám sned jezdí zákazníci jen s pneu od něho??Podle webu to vypadá,že má jen ten pension,ani foto pneuservisu nemá.H.mm asi je to teda gigant
pátek, 11. února 2011
 
Anonym
Anonym Pokud vím tak ho podle nálepek na pneu zaváží Michelin
pátek, 11. února 2011
 
Anonym
Anonym zajímalo by mě,kde bere pěšíček gumy,kastini pneuservis znam,je pěkny,hodně pěkny
čtvrtek, 10. února 2011
 
Anonym
Anonym "pneu kastini" nádherný web ,čistota,spousty autentických fotek,at zákazník ví kam jede.Už ať je zde reg.a možnost náhledu prezentace servisu zde diskutujících._by mě zajímalo zda má takový nádherný servis -WEB -i nějaký partner int.prodejce -:)))))))
čtvrtek, 10. února 2011
 
Poo
Poo Nemám důvod se DD nějak zastávat ale podle mě žijeme ve "svobodném" státě, kde si každý do jisté míry může dělat co chce. Moc nechápu ten odpor proti tomu že chtěli zkusit prodej pneumatik. Internetových prodejců jsou desítky a jestli o jednoho víc nebo míň je přeci úplně jedno. Když si vezmeme naše dodavatele pneumatik, téměř všichni z nich dodávají i internetu a co s tím naděláme? Nic. Bereme od nich dál protože nám nic jiného nezbývá. Dodavatelů opravných materiálů je u nás myslím až moc a můžeme si hodně vybírat a dávat jim to proto takhle sežrat mi příjde hloupé. Taky to klidně mohli udělat tak aby ten jejich pneušop nebyl nikak viditelně propojen s DDpneu a klidně mohli fungovat a byl by klid, nikdo by nic nevěděl. Nechápu jak si někdo může myslet že by měl jejich pneušop vliv na jeho pneuservis když neťáků jsou tu desitky. ( pro rýpavce: s DD nemám nic společnýho, jen od nich sem tam beru když přijedou, kvalitu mají podle mě velmi dobrou)
čtvrtek, 10. února 2011
 
 
 

Newsletter

Archiv

 

Reklama

MarketPoint

 
 
 

5. května 1323/9
140 00 Praha 4

Tel.: +420 261 221 953
Tel.: +420 241 409 318

Fax: +420 241 403 333
E-mail: info@pneurevue.cz