Pneurevue.cz » Fórum » Vybavení pneuservisu

Vybavení pneuservisu

 

úterý, 20. prosince 2016

Zdravím všechny kolegy. Rád bych zde založil téma o vybavení pneuservisu kde si budeme moci navzájem předávat zkušenosti. Jak ty špatné, tak dobré. Mnozí z Vás mi dají za pravdu, že i když si člověk vybavení před koupí vyzkouší, tak na případné nedostatky přijde až časem. Rád bych zde načal téma zouvaček a vyvažovaček. Já osobně mám zouvačku Beissbarth VAS 6634 - s pomocným ramenem a automatickým palcem. Palec se jevil jako super. Nicméně taky super je, ale jak na co. U nízkých pneu nezaskočí a je tam velké riziko protržení pneu. Rameno, taky nemá takovou sílu jak jsem čekal. U většiny kol i 22" run-flat bez problému, ale pak přijde 205/55 R16 Michelin primacy na disku Škoda a už je problém. Další příklad: Litáky Citroen Jumper 225/75 R16C - taky docela kumšt zout a neodrbat celý disk. Já osobně bych za 250 tis vybíral asi jinak. Ted se poohlížím po nové, tak řeším vyrobce, typ a hlavně jestli palec nebo ne. Zajímala by mne i Vaše zkušenost s různými zouvačkami. K vyvažovačce se raadši nebudu vyjadřovat. Jsem ostuda a čína co mi stojí na dílně mě pije krev, takže budu řešit i vyvažovačku. Nějaká zkušenost? Něco osvědčeného do 150 tis včetně DPH? Mam ještě rovnačku disků, Ateg TPMS od Alcaru, Haweku Probike II a pár blbin, kdyby někdo chtěl něco vedet nebo vyzkoušet není problém. Hezký den všem. JIrka

 
 
 
 
Bobes
Bobes Děkuji za reakci. Neměl by k tomuto typu někdo návod. Pantáta důchodce jej nemůže najít a na netu jsem jej také nenašel. Bylo by škoda ji dát do šrotu. Je jak nová a mému rodinnému vozovému parku by mohla být ještě užitečná. Dík za pomoc
pátek, 16. srpna 2019
 
Hrouda
Hrouda Cemb jsem měl a pořád mám jsou to už muzejní kousky a nepracuji na nich,ale nemám to srdce je hodit do šrotu a tak jsou ve skladu. Ale vždy bez problémů ne jako ty herky za statisíce co mám na dílně . Výdrž a funkčnost CEMBU za jedna .
pátek, 16. srpna 2019
 
Bobes
Bobes Zdravím pánové. Mám možnost koupit vyvažovačku CEMB NEO11. Máte nějaké zkušenosti s touto značkou? Bude jen na takové to domácí žvýkání. Žádné velké divočení neplánuji. Dík za reakce.
pátek, 16. srpna 2019
 
roman
roman Tak tento týden mně klekla zouvačka od ATEKu stará 20 měsíců. Rozhodně jsem čekal, že vydrží podstatně déle. Původní zouvačka Siems & Klein mně vydržela 17 roků. Jelikož mám jednu mašinu a bez ní jsem (zejména v tuto dobu) v zádeli, tak jsem v rychlosti též objednal níže uvedeného "číňana" https://www.vawobchod.cz/lc889-automaticka-zouvacka-osobni-a-dodavkove-pneu a jsem zvědavý, co to vydrží. Nečekám od toho zázraky, ale víc peněz se mě nechtělo do zouvačky investovat, zejména po mých zkušenostech s životností mého původního ATEKu. Doufám, že vydrží víc, než ten ATEK. Zatím číňan funguje bez problémů, uvidíme časem, jak dál se to bude vyvíjet.
pátek, 23. listopadu 2018
 
Filip15
Filip15 Zdravím, co se týče zouvaček, já mám tuhle https://www.vawobchod.cz/lc889it-automaticka-zouvacka-osobni-a-dodavkove-pneu a jsem s ní velmi spokojen, Ono záleží co všechno od té zouvačky očekáváš. Pro mě jako hobby servisáka je naprosto dostačující. Vyvažovačku mám https://www.vawobchod.cz/cb910gb-poloautomaticka-vyvazovacka-osobni a platí zde to samé co předtím. Na náklaďáky to prostě není. Jinak ale ten obchod nabízí i jiné, zkus se tam kouknout https://www.vawobchod.cz/. Myslím, že tam si určitě vybereš. To co mám já doma je hodně kvalitní, jsem spokojen. Jinak obchod nabízí celkově výbavu pro servisáky, najdeš tam vše, co do servisu potřebuješ.
neděle, 25. února 2018
 
RadekC
RadekC Základní nářadí pro vybavení servisu jde nalézt tady. https://www.ynaradi.cz/autonaradi Od zvedáků, stojanů i přes opravny karoserií, stahováky, nabíječky, pneu nářadí atd.
pátek, 23. února 2018
 
 
 

Newsletter

Archiv

 

Reklama

MarketPoint

 
 
 

5. května 1323/9
140 00 Praha 4

Tel.: +420 261 221 953
Tel.: +420 241 409 318

Fax: +420 241 403 333
E-mail: info@pneurevue.cz