O všem, co hýbe gumařinou

05. úno 2013 18:54 od
Zdravím Brouka Pytlíka a chválím,že po mé včerejší sodě se konečně hezky přihlásil a jak se snaží.Matěji máš +.Jinak podepisovat se Vy někteří analfabeti ať se může každému odpovídat.ManažereXY v něčem máš pravdu, i já nejsem zastánce protektorů a ojetin,ale když vidím kam to ti výhradní smradi,internetoví skunci a třeba takoví poskoci jako byl zapachající zabetonovaný mrtvý FAKE a třeba i ty u nás dodupali,tak se tomu nedivím.Ty pneuservisy musí z něčeho žít a jestli má na nové gumě hovno s papírem tak kur...ať si prodává třeba ty jetiny na kterých vyděláááááááááá!do toho ti je prd s omáčkou.Když je bude prodávat a nebude podporovat šméjdy třeba jako jsi ty tak zdechnete hlady vy ne on.On sice těžce bude dýchat,ale přežije,ale ty když neprodáš tu gumu co jsi zprasil na ni cenu,tak jsi v řiti a můžeš se tak maximálně škrábat v prdeli!Takže ať se prodavají třeba jetiny či protektory tak je to aspoň něco pro ten pneuservis na žití.Ty si pak prodéj manažereXY třeba svoje boty,protože se nechytáš prodat co se týče gum ani ho....Zduž buku kravaťácký.

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

• BroukPytlik
Více
05. úno 2013 16:43 od BroukPytlik
Jestli má být toho diskuze o něčem, tak se prosím neurážejte když má někdo jiný názor než vy

• Anonym
05. úno 2013 16:28 od Anonym
Ty trotle ty asi budeš něco jako tan FAKE.Ten šel taky od válu

• Anonym
05. úno 2013 16:25 od Anonym
hele...konecne...pseudomanager., taky názor.......Laco

• Anonym
05. úno 2013 16:23 od Anonym
Já být manager prodeje, řeknu vám asi to: Strčte si keci někam, mě nazijímá váš servis, je mi ukradená značka kterou zastupuji, protože dnes manageruji Pirelli, zítra Michelin a pozítří třeba hrnce Zepter. Jako managera mě nezajímá co řídím, ale co z toho má můj chlebodárce a potažmo já. Ten produkt, v tomto případě pneumatika je pouze prostředek k dosažení zisku, na který se nemohu jakkoliv citově vázat. Mimochodem, mnozí z vás mají plnou hubu keců o kvalitě, úctě k zákazníkovi a když dojde na marže, najednou vám vyhovují protektory i ojetiny. Tak kdo je větší gauner? Manager XY

• BroukPytlik
Více
05. úno 2013 15:50 od BroukPytlik
já myslim, že pešíček prostě tlačí káru před sebou a snaží se rychle prodat aby měl peníze na zaplacení faktur. Nakupuje v ČR protože mu stát vrátí dph ale on bude platit až po sezoně... tedy pokud bude platit... Já dělám s českým velkoobchodem a mám 37% bez povinosti odebrat Continental, ale jsou to prý nadstandartní podmínky.

• Anonym
05. úno 2013 15:37 od Anonym
jo dělám

• Anonym
05. úno 2013 15:34 od Anonym
A děláš ji na přímo 12345 z Barumu, kolik??? Já mám jen 36%....zdraví Fero

• Anonym
05. úno 2013 15:30 od Anonym
Martin: Proč se nepodepíšeš, neumíš to???? Pořád dokola!

• Anonym
05. úno 2013 15:25 od Anonym
To už ti kokoti KK z Ostravy ji prodávaj alespoň za 1189kč.

• Anonym
05. úno 2013 15:22 od Anonym
12345: Taxíku jde na ruku ContiBarum.Můj nákup s dph 1058 tj 37%.Pak si je ještě odvezou to co neprodá šmejdi jedni.

• BroukPytlik
Více
05. úno 2013 15:07 od BroukPytlik
spíš je to tím , že beres od best drive a ne od barumu. To je totiš vžitý omyl. Best drive je maloobchodní síť, která současně velkoobchodně prodává i dalším servisům, ale má svoje náklady a cenovou politiku. Druhou variantou je odebírat od velkoobchodu, kde musíte vzít 5000 ks s podílem 30% conti abyste se dostali na lepší podmínky. 3 možností je oslovit velkoobchodní partnery jako KK, DP, Urban, Kely, Tirex, GPD kde ti mouhou dát až 37%, a nebo odebírat ze zahraničí. Pešíček bere od velkoobchodu stejně jako Grill, ale nedávají VO slevy ale rovnou to perou do ulice.

• Pavel
Více
05. úno 2013 14:07 od Pavel
Barum Bravuris 2 195/65 R15 H nákup od barumky 1108Kč s DPH (sleva 34%)Beru od nich 16let.Pešíček do ulice 1065Kč s DPH i s poštovným!Tomu fakt nerozumím.

• Moris
Více
05. úno 2013 13:14 od Moris
spíš mi to přijde jako muzejní exponát.....soudním podle velmi širokých odvodnovacích drážek, že musí být dost hlučná.......

• Michal
  • Autor tématu
Více
05. úno 2013 12:42 od Michal
Poo: to je moc hezká guma, taková kombinace závodní pirellky na rally, Potenzy RE002 Adrenalin a i trocha toho letního goodridu je tam vidět:-)

• Anonym
05. úno 2013 12:20 od Anonym

• Anonym
05. úno 2013 11:14 od Anonym
"Cenová hlídka-BP tou poslední poslední větou jsi řekl vše: "svobodná média" a jací lidé. Média jsou poplatná zájmům majitelům a inzerentů a vládnoucí špičky žijí v symbióze s mocnými médii. Filtrace, řazení a důležitost zpráv si dnes nezadá s předlistopadovímy a to tu máme bohudík internet, který v té době nebyl. Jen tak se jde dopátrat jaká je přibližně pravda. Zamysleme se, kolik svinstva, lží a přetvářky jen v pneuoboru. Myslíte, že jinde je to jiné?"

• Michal
  • Autor tématu
Více
05. úno 2013 11:10 od Michal
Broukpytlík: souhlasím. Musíme se více uskromnit to je celé, dokud se ty peníze točí a je z toho aspoň nějaký zisk, je to dobré, horší by bylo, kdydy lidé opradu začali stagnovat a to ekonomické kolo se úplně točit přestalo.

• BroukPytlik
Více
05. úno 2013 10:39 od BroukPytlik
"Ona to zase taková trgedie není. Pokud tržby a prodeje klesají o procenta, znamená to že jsme se dostali na úroveň roku 2010 kdy tržby ještě rostly. Copak všichni zapoměli jak jsme se měli v roce 2010 dobře? Co je závažně je to , jak nás "svobodná" media masírují a jací lidé nám vládnou a rozhodují. "

• Anonym
05. úno 2013 10:28 od Anonym
"Cenová hlídka-namátková svodka dnešního tisku:Elektřina je na burze rekordně levná, domácnosti i firmy ale za proud zaplatí víc kvůli podpoře obnovitelných zdrojů. __Vánoční sezona se obchodníkům nepovedla a celému maloobchodu se nepodařilo vymanit z recese ani loni. Tržby obchodníků v Česku meziročně klesly o 1,1 procenta, v prosinci o 5,1 procenta. Pokles zaznamenal jak samotný maloobchod, tak i motoristické odvětví.___Průmyslníci letos spatří světlo na konci tunelu. Pozor ale na automobilky, varuje Špicar___V Německu se prodává méně nových aut. Ve Francii a Itálii je ještě hůř

Německá ekonomika se dlouhodobě potýká s poklesem prodeje nových aut. Jen v lednu se meziročně prodalo téměř o deset procent vozů méně. S propadem automobilové poptávky se kvůli krizi potýká celá Evropa.

Zkopírovat nadpisy i s vyhledáním zabere 40 sekund."