Pneurevue.cz » Aktuality » Obchod » Pneu revue na technologickém veletrhu Amper 2024

Pneu revue na technologickém veletrhu Amper 2024

 
veletrhy

neděle, 18. února 2024

Na brněnském výstavišti se bude konat ve dnech 19. – 21. 3. 2024 jubilejní 30. ročník veletrhu AMPER 2024 - SMART AND CONNECTED WORLD. Partnerem a vystavovatelem je také Pneu revue.

 

Celkem 400 vystavovatelů z toho 270 z České republiky a 130 ze zahraničí (Slovenska, Německa, Rakouska, Polska, Švýcarska, Belgie, Francie, Velká Británie, Turecka, Chorvatska, Maďarska, Irska, Itálie, Tchaj-wanu, Číny, Indie a dalších), představí ve veletržních halách V a F na celkové ploše 20.000 m2 svá nejnovější řešení, technologie a inovace z oborů elektrotechniky, energetiky, automatizace, ICT, osvětlení a zabezpečení. MEZINÁRODNÍ ROZMĚR VELETRHU umožňuje firmám získat přehled světového vývoje, inspirovat se pro vývoj svých produktů a rozšířit své působení na globálních trzích.

Jedním z velkých témat letošního roku jsou trendy a novinky v energetickém odvětví. Zdroje solární i větrné energie, její úschova, elektromobilita, dobíjecí infrastruktura, komunitní energetika, nejnovější kabely, trafostanice, úložiště, veřejné osvětlení apod. Trendem v oblasti větrné energie se staly větrné elektrárny pro rodinné domy, firemní budovy či průmyslové komplexy. Jednu takovou v rozměru 1:1 budete moci spatřit na stánku 1.10 společnosti SWPOWER Innovation a.s. v hale V. Veletrh nabídne také různé odborné přednášky a konference např.: Nové technologie podnikového managementu energií, Smart city v praxi, Nové směry ve FVE a podpora obnovitelných zdrojů a Efektivní elektromobilita v organizacích.

Novinkou letošní roku je AMPER INOVÁTORIUM – širší prezentace technických univerzit, výzkumných center a startupů. Přihlášeno je 7 vysokých škol s elektrotechnickým zaměřením z České a Slovenské republiky. Tyto instituce zvyšují INOVATIVNÍ ROZMĚR VELETRHU, proto je vhodné propojit jejich výsledky práce s praxí.

První den veletrhu proběhne tradiční soutěž o nejpřínosnější exponáty ZLATÝ AMPER. Novým členem odborné komise pro rok 2024 se stal Ing. Jiří Holoubek, prezident Elektrotechnické asociace České republiky, člen představenstva Svazu průmyslu a dopravy ČR, člen Rady vlády pro výzkum, vývoj a inovace a externí člen vědecké rady FEKT VUT v Brně.

Vysoký zájem účasti firem na letošním ročníku veletrhu, bohatý doprovodný program, marketingová spolupráce s významnými mediálními a odbornými partnery zajisté potvrdí i očekávaný SPOLEČENSKÝ ROZMĚR VELETRHU. Umožní jedinečné setkávání odborníků, kteří se již dobře znají, nebo naváží nové pracovní a přátelské vztahy nad progresivními řešeními.

Přípravy veletrhu můžete sledovat na amper.cz.

 
 
 

Komentáře k článku

 
 

Newsletter

Archiv

 

Reklama

MarketPoint

 
 
 
 

5. května 1323/9
140 00 Praha 4

Tel.: +420 261 221 953
Tel.: +420 241 409 318

Fax: +420 241 403 333
E-mail: info@pneurevue.cz