Pneurevue.cz » Eventy » Zprávy » Představujeme řečníky konference PNEU & BUSINESS 2014: Ing. Zdeněk Picek

Představujeme řečníky konference PNEU & BUSINESS 2014: Ing. Zdeněk Picek

 
Lide

úterý, 13. května 2014

V tomto a následujících newsletterech budeme postupně představovat profily vystupujících a témata přednášek chystané konference PNEU & BUSINESS 2014, která proběhne 10. září 2014 v Pardubicích.

 

Zdeněk Picek se specializuje na trénink prodejců přímého prodeje a manažerů distribučních sítí. Při svých trénincích čerpá z 12leté praxe a zkušeností z manažerských pozic výkonných ředitelů CEO a marketingových ředitelů CMO. Je absolventem Marketingového institutu při Českém manažerském centru v Čelákovicích (CMC Čelákovice). Na Lancashire University (Preston, Velká Británie) studoval marketing a strategické poradenství. Je žádaným konzultantem pro své prokazatelné výsledky v koučování a tréninku prodejců a manažerů. Realizoval tréninky a koučování široké škály společností včetně těch v oblasti výroby, prodeje a servisu pneumatik.

„Přežít, vyžít, dožít, nebo… PROSPEROVAT?“ To je téma nejen přednášky Zdeňka Picka, ale i mottem konference jako takové. Jeho prezentace je totiž osou celé konference a syntézou všech klíčových témat, která v jejím průběhu zazní. Pro uvedení přednášky si Zdeněk Picek vypůjčil jednu z Ezopových bajek.

Jednoho dne šel Ezop po břehu moře. Na úzké cestičce sedělo několik rybářů, a přestože měli zachovávat ticho, velice hlasitě mezi sebou rozmlouvali. Když Ezop přišel blíže, seznal, že si hlasitě stěžují. „Už to není, co to bývalo, ryby jsou, ale je jich málo,“ stěžoval si Jan. „Ba, ba, je to tak,“ přidal se Josef. „A teď musíme pracovat obzvláště tvrdě, protože se objevili cizí rybáři a my nemáme prostředky, jak se jich zbavit.“ Do toho Petr: „Nemáme dost sítí a pruty jsou staré,“ přidal se Petr. Nepřipomíná vám to něco? I když se svět od dob Ezopa změnil k nepoznání, základní principy jeho fungování zůstávají stále stejné. Jak obstát v době, „v níž už to není, co to bývalo“, „objevilo se mnoho cizích rybářů“ a „máme staré pruty a chybí peníze na nové“?

Přihlašte se na konferenci PNEU & BUSINESS 2014

 

 

Napsal: redakce

 
 
 

Komentáře k článku

Eventy

Přihláška

Pneu & Business 2014

 
 
 
 

Newsletter

Archiv

 

Reklama

MarketPoint

 
 
 

5. května 1323/9
140 00 Praha 4

Tel.: +420 261 221 953
Tel.: +420 241 409 318

Fax: +420 241 403 333
E-mail: info@pneurevue.cz