Pneurevue.cz » Fórum » Jaké jsou vaše zkušenosti s dodavateli servisní techniky?

Jaké jsou vaše zkušenosti s dodavateli servisní techniky?

 

úterý, 20. února 2007

Otázka ze dne 20.2.2007

 

Zaznamenali jste rozdíly v kvalitě strojů jednotlivých značek? Jste spokojeni s úrovní servisu?

 
 
 
Karel
Karel Velmi dobrou zkušenost mám s AUTO PROGRESSEM CZ.Solidní jednání a přístup je zde samozřejmostí.Doporučuji.
neděle, 18. března 2007
 
užovka
užovka Vynikající zkušenost mám s výrobky značky SICAM. Stejnětak úroveň firmy Motortec, která tyto stroje distribuuje, je velmi dobrá. Pokud bych vybíral stroje dnes, rohodoval bych se mezi SICAMem a CORGHI.
neděle, 11. března 2007
 
Karel
Karel Děkuji Bořku za typ na myčku pneu.Zaujala mě.Je to povedené a vypadá to dost dobře.
středa, 7. března 2007
 
Koncek
Koncek Gumítku máš pravdu!Je to tak a je to smutné.
pátek, 2. března 2007
 
gumitek
gumitek Kdyby pneuseervisy nepracovaly zadarmo, mají na lepší vybavení a obor by šel nahoru. V naší zemi musí všechno zatáhnout marže z pneumatik - včetně lidí, strojů, závaží, záplat atd. Je to normální? Pneuservisáci, probuďte se!
středa, 28. února 2007
 
Petrlos
Petrlos Tady nikdo nemá stroje a každý je spokojen se servisem?To je snad zázrak!Nebo už skoro všechny pneuservisy zkrachovaly,anebo to dělají jak v Africe-pákami?
středa, 28. února 2007
 
Bořek
Bořek Taky jsem nedávno řešil otázku,jakou myčku koupit a po výběru jsem se rozhodl pro Slovenskou,od firmy Darner.Mám ji zatím krátce,ale musím říct,že mě opravdu mile překvapila.Největší výhodou proti ostatním myčkám vidím v tom že to neslouží jen jako myčka osobních kol,ale po jednoduchém přepnutí je funkční ruční tlaková myčka z kterou můžete umýt tlakem až 150barů jak nákladní kolo,nebo třeba osobní vůz zákaznikovi.Jednoduché řešení,které dokáže udělat 2 činnosti.A to mě osobně přesvědčilo,proč jsem si koupil tuto myčku.Prodávající firma,byla velmi vstřícná na mé požadavky a věřím,že jsem se rozhodl dobře.
pondělí, 26. února 2007
 
N.T.
N.T. Mám Švédskou a jsem hodně zklamán.Už existuje i Polská kopie a je to to samé.Nedoporučuji.
sobota, 24. února 2007
 
Karel
Karel Může mi někdo poradit,kde koupím kvalitní myčku pneu na osobní kola?
pátek, 23. února 2007
 
Bořek
Bořek Slovenský kolego doporučuji ti stroj od Sicamu-Falco 1200 ITE Racing.Je u nich v nabídce bazaru.Perfektní stroj.Mám 3 a je to bezkonkurenční stroj nejenom na Runfletty.Opravdu stojí za to.
čtvrtek, 22. února 2007
 
Koncek
Koncek Ano křupani,to je to s čím se setkávám už řadu let.Například TG pneu,prodejci strojů SICE skoro pokaždé,když mě navštíví,nebo když se setkáme si neodpustí nepříjemné poznámky na vybavení mé dílny jinými stroji.Takhle si prodejce absolutně nepředstavuji a vím jistě,že si od nich nic nekoupím.Musí se nad sebou zamyslet a nezhazovat jiné dodavatele,protože se sami ponižují.
čtvrtek, 22. února 2007
 
profik
profik Mal by som otazocku, ako riesite prezuvanie RunFlatt pneumatík? Na klasicke vyzuvacke je to doslova hazard. Specializovany stroj od sicam a corghi sa mi zda byt dost draha zaplata na tento problem.
čtvrtek, 22. února 2007
 
bell
bell Jo, naprosto souhlasím. Motortec je výborná firma se zázemím, která ví, co to je marketink. Nepodceňuji kvalitu strojů, ale schopnost komunikovat se zákazníkem a vyhovět jeho potřebám je dnes naprosto zásadní. Kvalitu mají dobrou skoro všichni, ale mnozí prodejci jsou, omlouvám se, že to tak říkám, křupani. :-)
čtvrtek, 22. února 2007
 
Bořek
Bořek Když jsem před 6lety začínal,měl jsem už zkušenosti ze servisů kde jsem pracoval s různými značkami strojů.Některé byli dobré,některé horší a rozhodování bylo tehdy velmi těžké.Nakonec jsem se rozhodnul pro značku SICAM s kterou jsem nikdy předtím nepracoval a kterou jsem neznal,ale přesvědčil mě sortiment,cena a především záruční a servisní podmínky těchto strojů.Mohu říct,že to tehdy byla trefa do černého.Dnes již mám 5 sezouvaček osobních,1 nákladní,3 vyvažovačky osobní a 2 nákladní od této firmy a jsem velmi spokojen.Firma Motortec z Brna,která tyto stroje prodává,tak je opravdu profesionál ve svém oboru a doporučuji ji každému.Jednáním,přístupem k zákazníkům,servisem,ale také absolutní solidností mě přesvědčili o tom,že jsem se rozhodl dobře a věřím že naše spolupráce zústane i nadále ve velmi dobré rovině.Ještě jednou vám stroje i firmu doporučuji.Více na www.sicam.cz .
čtvrtek, 22. února 2007
 
profik
profik Ja pracujem s vyvazovackou cemb65 a vyzuvackou sice415. Obe stroje sa do roka pokazili :) Vyzuvacka sa kazi dodnes, uz mi na nej praskol valec, liatinove uchyty elektromotora a najnovsie sa zdeformovala hlava. Podla mna su nahradne suciastky do tychto strojov dost predrazene a nie vzdy rychlo dostupne. Kupil som ich preto, lebo som vtedy zacinal a poznal som len jedneho jedineho predajcu takychto strojov. Musim vsak podotknut, za sa mojim mechanikom s nimi vyborne pracuje. Asi ked budem dokupovat niejake stroje, dal by som si doporucit aj nieco kvalitnejsie. Viete nieco doporucit? Inak pravdepodobne spustim nakladny pneuservis a to je pre mna zatial velka neznama, privitam vase postrehy a doporucenia aj na tuto temu. S pozdravom Profik
středa, 21. února 2007
 
 
 

Newsletter

Archiv

 

Reklama

MarketPoint

 
 
 

5. května 1323/9
140 00 Praha 4

Tel.: +420 261 221 953
Tel.: +420 241 409 318

Fax: +420 241 403 333
E-mail: info@pneurevue.cz