Pneurevue.cz » Fórum » Jaké máte zkušenosti s obsluhou firemních zákazníků?

Jaké máte zkušenosti s obsluhou firemních zákazníků?

 

pátek, 16. května 2008

Otázka ze dne 16.5.2008

 

Jaké jsou klady a zápory tohoto typu klientely pro váš obchod?

 
 
 
Kikos
Kikos To je taky pravda,že mají mnohem menší náklady než my servisy.Ale taky si za to můžeme sami pneuservisy.Rozdávali jsme práci až moc zadarmo a teď mnozí z nás nejsou schopni to ustát a jen pláčou nad výdělkem.A bude ještě hůř,tomu věřte.Dal jsem se na cestu z které se už nechci vrátit zpět a to nemontování internetových a marketových pneu po vzorech co jsem slašel a hlavně viděl.Jsem maximálně spokojen.Klientu mi neubylo,naopak stále je to lepší a prodej pneu je taky velmi solidní a má letos vzrůstající tentdenci.Bál jsem se jak to bude vypadat,když ti chytráci budou vozit pneu z internetu,ale musím říct upřímně,že to byl dobrý tah je nepřezouvat.Proto se už těším na zimu,kde se ukáže síla servisu a jeho možnosti prodeje.A ať si přezouvají internetové pneumatiky servisy které nemají žádnou koncepci a třepou se jen na nějaké drobné.Možná že jsem se někoho z vás dotknul,ale opravdu jste hloupí,když se jen bojíte a máte pořád jen výmluvy.Protože vás to pohltí a vy stejně zkrachujete a ostatní půjdou dál.Zkuste zimu nepřezouvat internetové a marketové gumy a uvidíte že neprohloupíte.
sobota, 9. srpna 2008
 
jj
jj Ale vždyť právě tyhle velkoobchody dají internetovým prodejcům ty velké slevy, kde jinde by ty pneu braly , ale internetovým k přežití stačí menší zisk z jedné pneu než ti co provozují servisy co si budem povídat
čtvrtek, 7. srpna 2008
 
pája
pája Asi velkoobchodníkům došla slova i činy, jak je vidět. Zřejmě jim jsou internetoví nemakačenkové a překupníčci milejší než odborné servisy se zázemím a znalostmi...
sobota, 26. července 2008
 
profik
profik je tu niekto zo strany velkoobchodnikov a vysvetli mi, preco sa nevie dostat na ceny internetovych shopov? co si tie pneumatiky sami vyrabaju, ze ich maju lacnejsie na zakaznika ako vo velkoobchodoch pre pneuservisy?
pondělí, 21. července 2008
 
profik
profik to gill: Ďakujem, asi si ešte počkám na akciu od sicam a rozhodnem sa, trh si totiž už vyžaduje 22"-24" prezutia a moja mašinka to už nezvláda to pepa: no už som im 3xvolal, že kedy začnú s distribúciou pneumatík a nič, tak ešte chvílu počkám, ceny sú totiž lákavé
úterý, 24. června 2008
 
gill
gill Zouvačky roman: mám jednu, vesměs dobré zkušenosti, jedná se údajně o solidní italskou výrobu. servis ok. Dělá to ten, co dřív dovážel corgi.
neděle, 22. června 2008
 
PEPA
PEPA Provedl jsem testovací objednávku Treadtel pneu. Čekám již druhý týden marně na poměrně běžný rozměr, co inzerují na letácích. Asi se nic nezměnilo, vyjma změny názvu s původního Pneutop. Dodávka do 24h,cha,cha,cha a co teprve v sezóně.
neděle, 22. června 2008
 
profik
profik ma niekto skusenosti s vyzuvackami pneu Roman?
čtvrtek, 19. června 2008
 
Bořek
Bořek Já osobně jsem velmi spokojen.Počasí přálo a vystavovatelé i když byli už velmi unavení,tak se stále činili.Škála servisního zařízení byla velmi obšírná a zajímavá.Odpustímli si některé vystavovatelé,kteří se domnívám tady ještě nepatří,jak do kvality tak mentality,tak jsem byl opravdu s nabídkou velmi spokojen.Oproti minulému roku byla výstava mnohem bohatší a pro mne splnila očekávání,které jsem mněl.
úterý, 10. června 2008
 
Poo
Poo Ahoj Bořku tak jak bylo v Brně? Docela by mě to zajímalo.
pondělí, 9. června 2008
 
Artl
Artl Odmyslím-li si trucky, tak China,China a ti ostatní. Ve čtvrtečním odpoledni panovala lehce pesimistická očekávání budoucího vývoje také pneu branže, v důsledku cen ropy a kurzu koruny,který ukrajuje přepravcům tržby.
pátek, 6. června 2008
 
Kikos
Kikos Tak co chlapi byl tam už někdo na Autotecu?Jak to tam vypadá?
pátek, 6. června 2008
 
Bořek
Bořek Pneuservisáci nezapomeňte,že se od 4 do 8.6 koná AUTOTEC a jsou tam opravdu velmi zajímavé věci.Sám jedu až v neděli 8.6.,protože přes týden jsem na servisech.Chlapi se už taky těší,tak jsem moc rád,že si celá firma zajede do Brna a nabere inspiraci.Přijeďte taky,domnívám se že to prospěje všem.
sobota, 31. května 2008
 
Bořek
Bořek Co by měl pneuservis splňovat?To je velmi těžké říct,ale určitě toho je strašně moc.Něco chce živnostenský úřad,něco prac.úřad,něco bezpečnost práce,něco hygiena a samozřejmně i finanční úřad.Ucelený komplet podle mne neexistuje.Všude musíš zajít nebo si pozvat kontrolu a pak teprve zjístíš co kdo a jak chce.Např.i bezpečák,který dělá pro mě nevěděl některé nové části zákona..Byly to malé věci,které jsou podle mě bezvýznamné,ale jsou v zápise a musí být odstraněny.Kontrola byla včera znovu u mě a udělali závěrečný zápis,který mě vcelku potěšil,ale malé nedostatky je třeba přece jen odstranit.Taky chápu,že jsou od toho aby něco našli.Jedno je však jisté,jsem rád že přišli a teď vím že to co dělám podle svého nejlepšího přesvědčení je správné.Stojí to hodně,a taky proto nemohu být levný a dělat za hubičku.
středa, 28. května 2008
 
Poo
Poo Ahoj, taky jsme tu měli kontrolu bezpečnosti práce, už je to ale víc jak dva roky zpátky. Pán byl velmi rozumný a vstřícný a bral to tak že nám prošel papíry, dílnu, sklad a co nebylo v pořádku poukázal na to a případně poradil jak a co je třeba udělat. A za půl roku to přišel zkontrolovat. Čas ale stále běží a věci se mění a proto jsem se chtěl zeptat, nevíte někdo kde se dá najít co všechno musí pneuservis mít a splňovat?
úterý, 27. května 2008
 
Kikos
Kikos Tak to je opravdu pořádný mazec,co všechno chtějí za nesmysly.Divím se,že ti ještě nezkontrolovali jaký záchodový papír použiváte u vás v pneuservise.Opravdu je toho hodně co chtějí a musím si taky v tom udělat pořádek.Díky.
pondělí, 26. května 2008
 
Bořek
Bořek I když to nesouvisí s tématem,ale myslím že to je pro pneuservisáky dost důležité tak vám napíšu návštěvu která mě poctila.V pondělí mi volali z bezpečnosti práce,že mě v úterý poctí návštěvou.A to se stalo.Kontrola byla zaměřena na všeobecnou bezpečnost.Takže od pracovních smluv,zpracovaného bezpečnostní rizika pracoviště,pracovního oblečení,pomůcek pro práci,nářadí,revize všech elektrospotřebičů a nářadí které se v servise a kanceláři nacházejí+kompletní revize elektro domu+pak revizi plynového kotle a zpalinových cest.Specialitou pak byly zvedáky a především všechny TLAKOVÉ NÁDOBY v servise.To jsem tedy poznal,že v tom se vyžívají.A tady jsem poznal,jak vélmi je důležité mít zajištěnou tuto službu,abych mohl normálně dál fungovat bez jakýchkoliv problémů.Za těch 5 let co spolupracuji s fa zabývající se bezpečnostní práce,jsem do toho dal velmi slušné peníze,ale teď vidím,že se to opravdu vyplatí,protože kontroly jsou velmi důsledné a tvrdé a umluvit něco na poli bezpečnosti práce je nesmysl.Sazby za případné nesplnění závad jsou opravdu velmi vážné a dá se říct,že mohou být i konečné pro podnikání.Proto na to opravdu myslete a ti co nemají tyto věci v pořádku,tak si to uděléjte,ať nejste pak překvapeni,kolik to stojí nervu,času a peněz.
neděle, 25. května 2008
 
Kikos
Kikos Za 750,-pneu i s prací to neudělají ani slavní KK.To by musela být snad lepená pneu z papíru.Karasi jsou známí svým podrazem na servisy všude.Ale jak říkám,na každé prase se najde řezník.I na ně dojde.To co udělali servisům nemohou ustát a vím o tom taky,že mají finanční problémy a to dost nemalé.Artle nech jim ty firmy z kterých mají houby a děléj si svoje zákazníky a věř že to nebude dlouho trvat a pak té fa zavoléj a zeptéj se kde jsou slavní bratři Karasové a kde jsi ty?Oni budou v .....a ty budeš klidně pokračovat dál,tomu věř.Akorát teď ďělají ve všem nepořádek a podrazy.Zapomněli,že my servisy jsme jim pomohli nahoru a oni nás podrazili.Proto nepřezouvám žádné nové dovezené pneu a když tam vidím štítek KK,tak říkám zákazníkům ať si to jdou přezout těch 90km k nim a nevozí mi to do servisu.
neděle, 25. května 2008
 
Marián S.
Marián S. Tak to Karasové nemaji za takovou cenu pneumatiky na skladě a už aspoň začali účtovat při koupi pneu od nich kolem 400,-kč za sadu.Jsou to drobné,ale předtím neučtovali nic.Takže ta firma jen lhala a zkoušela to na tebe.Jo a jinak Karasové mají a budou mít velké problémy.Topí se v dluzích a ůvěr překlenují úvěrem a tak dělají nesmysly proti všem rozumným pneuservisům.Fa se snaží prodat,ale tady v ČR nemají moc šanci a západní sousedé nechápou jaký tady máme chaos v cenách.A to je pravda přátelé.
sobota, 24. května 2008
 
Artl
Artl Tak jěště jednou: požadovali pneumatiku 185/65R14 a přezutí a to vše do 750 Kč vč.DPH za 1ks,čili auto komlet do 3000 i s DPH.
sobota, 24. května 2008
 
 
 

Newsletter

Archiv

 

Reklama

MarketPoint

 
 
 

5. května 1323/9
140 00 Praha 4

Tel.: +420 261 221 953
Tel.: +420 241 409 318

Fax: +420 241 403 333
E-mail: info@pneurevue.cz