Pneurevue.cz » Fórum » Prodáváte a servisujete motocyklové pneumatiky?

Prodáváte a servisujete motocyklové pneumatiky?

 

čtvrtek, 3. září 2009

Otázka ze dne 3.9.2009

 

Je to podle vás obchodně zajímavý segment?

 
 
 
profik
profik Tak ja som zobral cca 500ks roznych znaciek a rozmerov, ale stale mi nedosiel matador :(
sobota, 26. září 2009
 
Bořek
Bořek Tak co chlapi, jste už připraveni na zimní sezonu? Jste naskladnění a nachystani na to lítání, honění, stresy apod?
sobota, 26. září 2009
 
profik
profik Hogan, tolko chvalis to ihle ... az mam dojem, ze ty tam musis pracovat :) inak ja som s nimi tiez spokojny a trebars minuly rok som odobral cca 1000ks, a pochvalim trebars ich profesionalny pristup a spolahlivost, ale tie ceny radsej chvalit nebudem, pretoze pred dvoma rokmi mali v tomto naskok pred konkurenciou a teraz ceny konkurencie ledva dorovnavaju
sobota, 26. září 2009
 
Striga
Striga HOGANe, tak tím ceníkem to asi bude. Já nikdy nedostal jiný než oranžový. Chodí mi poštou do servisu a ještě mi ho každou sezonu zaveze jejich obchoďák.
pátek, 25. září 2009
 
HOGAN
HOGAN Striga já jsem od nich tak dřív moc nebral ale pak jsem čirou náhodou začal a teď jsem spokojene.Ale fakt je že když jsem míval ten obyčejnej oranžovej ceník,tak to bylo nic moc.Ale pak jsem si to nechal od nich vysvětlit a teď jsem v to jejich PP což mě ale nijak nezavazuje a ceny mám jiné,lepší než v tom oranžovým ceníku a z toho mého ceníku mám ještě bonus 2%.Vyplatí se mi to hlavně na Michelinech,Kleberech,Pirelli tam jsou ceny myslím vynikající.Dunlop je pak taky docela slušnej stejně jako Goodyear.Víš nikomu IHLE nenutím,ale vadími když pak nějakej tupec píše že je to špatný a drahý a tak.Já jsem si srovnal co mi nabídly ostatní a u nich mi prostě tyhle značky které já dělám vychází dobře. PS.Max Je zajímavý že ty co nadávají a jsou chytrý že je to drahé dokážou jen nadávat a to je všechno.Ale nějakej příklad pro srovnání nehodí.Asi se bojí a nebo to ani cenově srovnaný nemají.
pátek, 25. září 2009
 
Striga
Striga Nechápu Ihle a jeho zákazníky. Bud narazim na kolegy z branze, co na Ihle jen nadavaji, ze ma spatne ceny, ze rozeslal katalog s VO cenami vsem Icarum v CR apod. Priznam se, ze mezi ne patrim i ja. A nebo naopak nachazim pneuservisni kolegy, kteri si je nemohou vynachvalit, jake od nich maji ceny. Nechapu. V cem to muze byt? V jejich obchodacich?
pátek, 25. září 2009
 
HOGAN
HOGAN Max nechápu na co si stěžuješ,já od nich beru tak jak jsem psal cca.500ks ročně a ceny když jsem si to porovnal mám super.Tak asi od nich nebereš dost aby jsi se dostal na ceny jako mam já.Ale jinak to co píšeš je pěkná blbost a nebo sis to neporovnal s ostatními.
pátek, 25. září 2009
 
Max
Max S ihle jsem začínal a jak na to koukám tak za chvíli s ni mi skončím uplně nadobro.Ceny až na pár záblesku mají hrozný.Jediný co mají slušný je kleber.Pořádný ceny taj tak v prosinci jako to udělali v letě a to je jaksi dost pozdě.
čtvrtek, 24. září 2009
 
HOGAN
HOGAN Poo beru od nich tak cca.500ks ročně jsem v tom jejich PP klubu a za to mám Ty ceny.Mám i jiný ceník než jsem míval dříve ,takovej bílej.Prodávám hlavně ale Michelin a Kleber a částečně Pirelli.No a když jsem to porovnal co mi IHLE nabízí proti ostatním tak teď mám jasno,že celou zimu budu brát tuhle značku od nich!I když máš pravdu,letní ceník se jim moc nepovedl a byli docela dost drazí,ale asi o to víc se snaží teď.
čtvrtek, 24. září 2009
 
Poo
Poo Já jsem se právě k nim na to díval. Se vzorkem máš pravdu 100% Dunlop 3D, ale mě to ukazuje nákupní cenu bez DPH 939,- Registrovanej u nich jsem, neregistrovaný to tam asi ani nepustí, ale beru od nich jen velmi okrajově. Těžko ale brát víc, všechno mi to od nich vychází draho. Proto mě překvapuje že je tolik chválíš, máš ale jiné ceny.
čtvrtek, 24. září 2009
 
HOGAN
HOGAN Vyhlídka.A u koho?To by mě zajímalo.A taky dodací termín?Je 24 hodin od objednání?Mě se spíš zdá že jsi odněkud z příhraničí a tam Ti to někdo vozí.A co likvidace?To posíláš zpátky do Německa,to pochybuju.Víš já mám radši všechno ofic a čistý a prúhledný.
čtvrtek, 24. září 2009
 
Vyhlídka
Vyhlídka Za tu cenu se dá na západě sehnat Uniroyal plus66......Konkrétně 33,60€ s dopravou.....
čtvrtek, 24. září 2009
 
HOGAN
HOGAN Poo tento rozměr mi vychází v rozmezí od 820 do 850 bez DPH podle toho jestli je třeba zrovna v nějaké akci nebo ne.Ten dezen Formula Snow S5 si mužeš najít na stránkách IHLE nebo v tom jejich katalogu dezénú.Je fakt uplně stejnej jako ty Dunlopy 3D.
čtvrtek, 24. září 2009
 
Poo
Poo Ahoj Hogane na kolik tě vychází nákup toho Sebringu třeba 195/65-15 T ?
čtvrtek, 24. září 2009
 
HOGAN
HOGAN Bořek nejdřív díky za info ohledně těch Hankookú.Pak bych chtěl říct že naprosto souhlasím že s těma Čínskejma ale i Korejskejma pneu není radno si zahrávat.Ke mě například vúbec nesmí.Já osobně když po mě někdo něco takového chce tak mu nabídnu SEBRING se kterým mám fakt dobré zkušenosti a je jen o pár korun dražší než ty Číny.Prodávám je již druhý rok,tedy 4 sezonu a neměl jsem zatím žádnou reklamaci a dokonce někteří zákazníci přišli s tím že byli spokojení a že je chtějí znovu.Hlavně zimáky.Ten dezen Snow S5 je identickej s Dunlopem 3D a dokonce ho u IHLE prodávali již rok před tím než vyběhl Dunlop na trh s tímto dezénem.No a vyrábí je prý Continental,tak že ta kvalita by měla být od nich garantována.Doporučuji.
čtvrtek, 24. září 2009
 
BIB
BIB Se značkou Fortune mám taky jednu zkušenost, zákazníkovy se při jízdě do Chorvatska na dálnici odlepil běhoun, naštěstí na zadním kole takže to ustál a přežily to, pak už nehleděl na korunu a koupil Klebery...
pondělí, 21. září 2009
 
Bořek
Bořek Včera přijel zákazník na geometrii,že mu to tahá po výměně pneu doleva. Kluci mně zavolali na dílnu ať se jdu na něco kouknout.215/40R17 FORTUNA F2000 najeto 1500km, pneu popraskané a odloupnuté kousky na kraji běhounu zaviněné tvrdosti pneu. Házivost katastrofální. Nejvíc jsem ho ale dorazil, když zjístil cenu těchto pneu za kterou mu to nějaký tuningový obchod prodal. Bylo to za 2500,-kč za ks. Přičemž plná cena je 2350,- a já jsem mu řekl,že bych mu ji teď bez problému sehnal za 1500,-kč, ale protože Čínu nedělám ,už kvůli těm problémům s reklamacemi, které teď bude zažívat on, tak mu klidně dohodím prodejce kde ty gumy za ty peníze klidně sežene. Byl hodně naštvaný,že ho takhle oklamali na kvalitě i ceně.Ale komu není rady tomu není pomoci. Prodejce si teď užije své a pak si možná uvědomí, že takhle se to nedělá. Reklamace to byla jednoznačná a teď jsem zvědav jak zákazník dopadne, protože se určitě vrátí, to jsem si jistý.
neděle, 20. září 2009
 
BIB
BIB S pneu Vraník spolupracujeme už hodně let a je to pro nás férová firma, bereme teda jen Off-road protektory + teplé nákladní celoprotektory a kvalita je velmi slušná, případné reklamace řeší bleskově ke spokojenosti zákazníka, číny nám nabízeli taktéž ale samozřejmě bez úspěchu..
pátek, 18. září 2009
 
Poo
Poo Je tu někdo kdo se zůčastnil konference v Plzni a může se s námi podělit o zážitky?
pátek, 18. září 2009
 
Bořek
Bořek Jen pro zajímavost. Byl u mne tento týden zástupce výrobce protektorů pneuvraník a nabízel mi jak protektory, tak nějaké čínské os. pneumatiky ani už nevím jaké, ale velmi slušně jsem mu zdělil ať se na mne nezlobí, ale tímto směrem se já nemíním obracet. Byla by to cesta zpátky a jsem přesvědčen,že by to byl špatný směr. Musím, ale uznat že to bylo velmi příjemné posezení,diskuze o problematice na úrovni a mněl jsem z toho pozitivní pocity.Bohužel pro něho to z obchodního hlediska nemělo žádný význam, ale respektoval mé rozhodnutí, jako já respektuji jejich výrobu a prodej.
čtvrtek, 17. září 2009
 
 
 

Newsletter

Archiv

 

Reklama

MarketPoint

 
 
 

5. května 1323/9
140 00 Praha 4

Tel.: +420 261 221 953
Tel.: +420 241 409 318

Fax: +420 241 403 333
E-mail: info@pneurevue.cz