Pneurevue.cz » Fórum » Projevila se extrémně tvrdá a dlouhá zima na Vašem odbytu zimních pneu a poptávce po servisu?

Projevila se extrémně tvrdá a dlouhá zima na Vašem odbytu zimních pneu a poptávce po servisu?

 

středa, 24. února 2010

Otázka ze dne 24.2.2010

 

Nebo už spíše platí, že "všichni rozumní přezouvají" bez ohledu na to, kolik sněhu napadne?

 
 
 
Anonym
Anonym Asi budes muset taky koupit v nemecku nebo holandsku jako vetsina.....
úterý, 23. března 2010
 
Marek
Marek Dobrý den pánové. Zajímal by mě Váš názor na dostupnost pneumatik. Mám pocit, že dodavatelé naprosto zaspali. Je to skutečně otřesné, sklady jsou prázdné. Dodání pneumatik slibují, ale to je bohužel všechno. Sehnat méně obvyklé rozměry je prakticky vyloučeno a nebo se dostupnost pohybuje okolo 14ti dní. Samozřejmě takovou dobu dodání nelze nikomu nabídnout. Zákazník odchází a objednává pneumatiky na některém ze stovek interentových obchodů, kde již problém s dostupností samozřejmě není. člověk pak vypadá jako idiot. Zcela chybí ceníky, jak VO, tak maloobchodní. Například Chára stále nemá hotové maloobchodní ceníky. Pánové je to děs a bída. Tento trend nastartovala loňská jarní sezona a je vidět, že jentak neskončí.
pondělí, 22. března 2010
 
Poo
Poo ....vymaštěnej jak pekáč na buchty...
sobota, 20. března 2010
 
Zákazník
Zákazník Poo, už jsi zavřel servis, jo? A nechal jsi to internetu?
pátek, 19. března 2010
 
Poo
Poo Už je to tady!!! Už je to tady!!! :-) Hezký den všem pneuservisákům.
pátek, 19. března 2010
 
Vláďa
Vláďa mi to nějak uteklo
čtvrtek, 11. března 2010
 
Vlá
Vlá Ahoj, jo chystáme se
čtvrtek, 11. března 2010
 
Vlá
Vlá Ahoj, jo chystáme se
čtvrtek, 11. března 2010
 
BIB
BIB Je tu nekdo kdo jede do Teesdorfu na akci Michelinu?
čtvrtek, 11. března 2010
 
Tomáš D.
Tomáš D. Více méně souhlasím s ostatníma leden normálně prodávalo se unor par sad spíš lidé co jsi koupili nové auta a nechtěli jezdit na letních ale jinak velmi slabé.
sobota, 6. března 2010
 
Poo
Poo Tak pár lidí ještě přišlo a na únor se ještě zimáky docela prodávali(pár sad), většinou to bylo že v únoru už neprodá nic. Uvidíme co přinese jaro, sklad je nachystanej zatím ale chodí jen sondaři kteří zjišťují ceny a hlavně jestli jim to přezujem zdarma když si koupí 4!!! kola :-)
pátek, 5. března 2010
 
Marek
Marek Osobně jsem nezaznamenal zvýšený zájem o pneumatiky s ohledem na extrémní průběh zimy. Ti co stabilně přezouvají, bez ohledu na podmínky, měli přezuto a ti ostatní zkrátka nepřezouvají, pravděpodobně ze zásady. Na letošních prodejích se projevila špatná ekonomická situace a strach lidí ze ztráty zaměstnání. Nakonec anketa zde na webu hovořila jasně. Holt lidé musí řešit existenční problémy (jídlo, hypotéky, energie) a na to ostatní zkrátka nezbývá. Bohužel změnu trendu neočekávám a to především díky zhoršující se politické situaci a náladě lidí. S tím musíme dle mého kalkulovat a přizpůsobit se tomu. Je třeba se spíše na udržení služeb a holé přežití. Zisky se musí hledat v jiných odvětvích, na která současná situace nemá vliv (komodity, akcie, atd,).
pondělí, 1. března 2010
 
FERDA -MORAVA
FERDA -MORAVA Většina mých zákazníků už jsou rozumní a přezouvají bez ohledu na sních. Pár bláznů se ale vždy najde, kteří šetří do poslední chvíle a tak hodně riskují.
neděle, 28. února 2010
 
 
 

Newsletter

Archiv

 

Reklama

MarketPoint

 
 
 

5. května 1323/9
140 00 Praha 4

Tel.: +420 261 221 953
Tel.: +420 241 409 318

Fax: +420 241 403 333
E-mail: info@pneurevue.cz