Pneurevue.cz » Fórum » Jste spokojeni s tím, jak Vaši dodavatelé zajišťují servis strojů a zařízení ve Vašem pneuservisu.

Jste spokojeni s tím, jak Vaši dodavatelé zajišťují servis strojů a zařízení ve Vašem pneuservisu.

 

úterý, 12. ledna 2010

Otázka ze dne 12.1.2010

 

Napište své osobní zkušenosti, ať již pozitivní nebo negativní.

 
 
 
FERDA-Ostrava
FERDA-Ostrava A právě proto,že to není tvůj jediný příjem je tady ten problém.Kdyby to byla vyloženě tvá činnost tak nepřežiješ a mluvil bys a psal úplně jinak.Proto u mne spolupráce s internetem neexistuje.
sobota, 6. února 2010
 
garážník
garážník jen pneuservis a výměnu autoskel, samozřejmě prodej drobného zboží, ale jen minimum. Nadruhou stranu uznávám, že to není můj jedinný příjen a nejsem na tom závislý. Všem přeji hezký den.
sobota, 6. února 2010
 
Anubis
Anubis Poo, problém Česka je, že si lidé neváží lidské práce. Vidím to sám, že lidé koupí pneu na internetu - podle cenového vyhledavace nejlevneji, kde se da - a jeste by chteli prezuti zdarma, protoze koupili 4 ks. Zisky na pneumatikach na internetu jsou male, ja se snazim hlavne o mnozstvi, dikycemuz ziskavam pak i zisky. Takze delit se s pneuservisem o zisk neni mozne. Podle mne internet musi dohodit pneuservisu zakaznika. Zakaznik si objedna v teple sveho obyvaku pneumatiky, spokojene si u toho vypije kafe, jednim tlacitkem si je necha poslat do sveho nejblizsiho pneuservisu a pak jen dostane zpravu, ze pneu jsou nachystany. Prijede do servisu, pneu ta zaplati, prezuje (podle ceniku daneho pneuservisu, pripadne s nejakymi jinymi cenami - ale zakaznik je musi predem znat). A ted by pneuservis mel pridat sve sluzby - napriklad plneni klimatizace, umyti pneu, uskladneni pneu. Pneuservis ma v tu chvili zakaznika pred sebou, osobni kontakt je nenahraditelny, takze ted je potreba k tomu pridat hlavne sluzby. Spolupracuji takto s nekolika pneuservisy a vyhodou pro ne je, ze hlavne v obdobi mimo sezonu jim neustale dodavam zakazniky na prezuti. Podle mne je toto budoucnost spoluprace mezi internetem a pneuservisem. Netvrdim, ze je to nejlepsi zpusob. I proto prave chodim na tyto stranky, proto ctu tuto diskuzi, abych videl i nazor z druhe strany. Nesmirne si napriklad vazim Bořka i když právě on má zcela odmítavý přístup k internetu. Uz muj prvni prispevek v teto diskuzi byl toho stylu, ze prodavam pneumatiky v e-shopech, ze mne to zivi a ze chci najit optimalni formu kooperace s pneuservisy. Hlavni je dostat k zakaznikovi kvalitni pneumatiky.
sobota, 6. února 2010
 
Poo
Poo garážník: a děláš i něco jiného nebo jen pneuservis ?
sobota, 6. února 2010
 
Garážník
Garážník Já to podobně praktikuji již 3 roky a jsem spokojen. Samořzejmě, přijdou i zákazníci mimo nasmlouvaný netshop. Vpodstatě se mi starají o získávání zákazníků. Přezouvám třeba tu fabii za 450 kč. Provizi z pne nemám. Tento způsob se zamozřejmě nevyplatí velkým naprosto samostatným pneuservisům. Menším určitě ano, je lepší přezouvat za 450 než sedět v dílně bez práce. Mimochodem mám stroje vyrobené v číně, senou se blížící nejlevnějším SICAMům. 3 roky naprostá spokojenost. Set zouvačka a vyvažovačka 80000 kč. Pokud přijde někdo s gumou, kterou nejsem schopen přezouut tak mu rád doporučím mnohem lépe vybvenou konkurencí. Nedivte se , že se nepodepíšu, když nám tu dáváte najevo co jsme a odpad, a že by jste nám nejradší rozbili huby. Je to prostě tak jsou firmy různých úrovní, nemusí být každý gigant. Nechte prosím zákazníka, koho si vybere. Nemám žádně zprávy, že by mí zákazníci nebyli s mou prací spokojení.
sobota, 6. února 2010
 
Poo
Poo Ahoj Anubis, také nejsem zrovna tvým fandou(myšleno internet,jinak jsem docela rád že tu očas napíšeš) ale přesto jakou máš představu o spojení internet-pneuservis? Zákazník by si vybral kola na netu, poslali by se k němu nebo rovnou do pneuservisu? Jaké ohonocení pro pneuservis za montáž např Fabie 14"plech vč. materiálu? Nějaká provize z prodeje pneu?
sobota, 6. února 2010
 
Moris
Moris Souhlasím s anonymem.Internet ne!
pátek, 5. února 2010
 
Anubis
Anubis Milý anonyme, když nezvládáš konkurenci a raději bys byl v komunistickém světě, není problém. Na Kubě se ti bude líbit. Případně je tu ještě KLDR. Pozor, to není tak Korea, kde vyrábí Hankook. A s nulama ses nepřepočítal?
pátek, 5. února 2010
 
Anonym
Anonym Jsi padlej na palici ,Já a internet ,to raději prodám firmu a odjedu za Fidelem na Cubu. :-))) Teď na to koukám odlet sobota s poplatkama 14 dní 14320Kč. To je litr deně ,když to prodám za 15000000 kak tam bude žít i dalších několik generací a budou jako baroni.Jestli na to máš tak ti to prodám.
pátek, 5. února 2010
 
Anubis
Anubis Martine, podle mne také předpokládáš správně. Propojení internetu a pneuservisu je jedinou cestou správnou cestou, kterou vidím já jako internetový prodejce pneumatik.
pátek, 5. února 2010
 
martin olomouc
martin olomouc Dobrý den kolegové ,já si myslím ,že to bude nahrávat prodejcum autodílu,kteří jako Kelly budou nabízet stroje nějaké kvality za určitý odběr dílu.Jen u nás v Olomouci co vím si takhle pořídilo stroje kolem 10 dílen a vrakovišť.Otázka je co to udělá s cenou pneumatik a hlavně práce.Předpokládám,že velcí internetoví prodejci budou ve velké míře shánět partnerské servisy.
pátek, 5. února 2010
 
Poo
Poo Taky z toho mám trošku obavu, bude to děsnej nápor. Každej to nechá na poslední chvíli a pak to bude chtít hned a po 2-3 týdnech dnech blázince bude hotovo. Už vidím jak se tu sjede několik dobrých letitých/velkých zákazníků a budou se dožadovat přednostního přezutí všichni naráz
pátek, 5. února 2010
 
Radek-Praha
Radek-Praha Bude to ještě větší nezvládnutelný nápor. Ti lidé , kteří si předtím nekoupili zimní, tak ted nebudou kupovat letní a zimáky budou dojíždět. To je z obchodního hlediska. Z hlediska bezpečnosti je to jen dobře.
středa, 3. února 2010
 
lukáš -Sy-
lukáš -Sy- dobrý večer pánové, napadlo mne, když jsem včera slyšel v rádiu o novém zákonu pro povinné přezouvání pneu.. /jestli to tedy projde parlamentem/ celkem by mne zajímaly vaše názory na toto téma. Ja jsem byl přesvědčen o tom, že to bude super až ten zákon vyjde v platnsot, ale postupně mne to nadšení opouštělo, když jsem zjistil, že by mohlo také dojít k tomu, že to vlastně nebude možné zvládnout pokud by to uzákonili třeba od 01.11. jak znám český národ tak by si každy vzpomněl poslední týden že musí přezout a nedovedu si představit co by nastalo v pneuservisech a možná od půlky listopadu by nebylo co dělat.. jak to vidíte vy pánové.. jinak doufám Bořku že už Ti je lépe a uvidíš ted vše mnohem lepé :)
úterý, 2. února 2010
 
Seva
Seva Nazdar pánové, ještě bych se chtěl vrátit k servisu strojů a S4TS. Nerad bych vám bral ideály, ale myslím si, že pravým účelem sdružení je jen „nový“ způsob prodeje strojů Sicam a M&B. Řadu let jsem dělal servis garážové techniky a vím, že kromě šikovných rukou a bystré hlavy potřebujete pro kvalitní servis dostatek náhradních dílů. A to je hlavní důvod, proč nejste spokojeni s některými dodavateli. Řada z nich, ve snaze nabídnout a dodat co největší sortiment strojů od různých výrobců, zapomněla na to, že musí také nemalé finanční prostředky uložit do pomalu obrátkových ND. Dříve, díky osobním vztahům českých importérů s výrobci, bylo rychlé dodání ND otázkou hodin či dní. Dnes, řada evropských výrobců ve snaze ustát příval levných asijských strojů spojuje výrobu s dříve konkurenčními firmami a centralizuje a minimalizuje sklady, což způsobuje, že dodání ND je v řádech několika týdnů či měsíců. Takže kdyby tu chtěl někdo seriózně provozovat kvalitní a rychlý multi-značkový servis pneuservisní techniky dodané od roku 2000 musí nejdřív investovat obrovskou částku do ND a skladu a ne pěkný článek do časopisu.
pátek, 29. ledna 2010
 
Pavel
Pavel Beru montážní pastu, čistič, utěsňovač patek, tekutý kaučuk, pak nějaké drobné nařadí, ventily a hlavně závaží. Ještě jsem uvažoval o levnějším utahováku. Pavel
čtvrtek, 28. ledna 2010
 
Poo
Poo Ahoj Pavle a co bereš za chemii? Já dělám čistě jen pneuservis a z chemie použiji jen párkrát někaký ten odrezovač a mazadlo na šrouby, to je pár sprejů do roka jinak nic.
čtvrtek, 28. ledna 2010
 
Pavel
Pavel O Hektorovi od DD jsem taky uvažoval, budu teď u VaW brát závaží a chemii na jaro tak jsem myslel, jestli nezkusit jejich utahovák. Jiný v nabídce nemají. Naky není podínkou, že když je něco levnější tak je to i lepší i když je to časté. Díky Pavel
čtvrtek, 28. ledna 2010
 
Poo
Poo Ahoj, v téhle cenové kategorii (cca 3.300 bez)bych osobně nevybíral, u dodávek může být už problém a jsou těžký ale když už, třeba jako druhou záložní tak spíš Hektora od DD ta má 610Nm, VaW to u Kukena nepíše. (Hodnotu povol.momentu považuji za jedno ze zásadních kritérií a oni to tam nenapíšou!) Doporučuji 2T přidat a už máš slušnou pistoli, silněší, lehčí, tišší
středa, 27. ledna 2010
 
Pavel
Pavel Nazdar lidi, máte někdo zkušenosti s utahovačkou Kuken od V&W MORAVA? Nebo mi můžete doporučit něco od konkurence v podobné cenové relaci? Diky Pavel
středa, 27. ledna 2010
 
 
 

Newsletter

Archiv

 

Reklama

MarketPoint

 
 
 

5. května 1323/9
140 00 Praha 4

Tel.: +420 261 221 953
Tel.: +420 241 409 318

Fax: +420 241 403 333
E-mail: info@pneurevue.cz