Pneurevue.cz » Fórum » Myslíte si, že by pneuservisy měly cenově znevýhodňovat montáž pneumatik, které si zákazník přinese?

Myslíte si, že by pneuservisy měly cenově znevýhodňovat montáž pneumatik, které si zákazník přinese?

 

pondělí, 19. března 2007

Otázka ze dne 19.3.2007

 
 
 
 
Bořek
Bořek Opravdu je to zbytečné se hádat a špinit se.Je lépe se teď věnovat intenzívně práci a záleží jen na nás jak se k tomu postavíme,aby jsme vyšli s čistém štítem a zákazník pochopil,že pneu z hyparmarketu a internetu nejsou to co my budeme dělat a respektovat.Přeji vám všem pevné nervy a ať máte takových pneu co nejméně.
pondělí, 26. března 2007
 
Alois
Alois A je to tady,hádáte zbytečně,každý se k tomu problému staví různě ale hledat defekty na pneu jinde koupených se nezdá ani mně,bud odmítnu nebo navýším cenu. To je tak asi vše co můžu dělat abych byl za slušný servis.Sezona začíná tak pevné nervy a optimismus do budoucna .
pondělí, 26. března 2007
 
Lalis
Lalis Plasky díky za to že jsi upřímný.
pondělí, 26. března 2007
 
Plasky
Plasky Pamatuj si slova,že nikdy neříkej nikdy a jestli to znevýhodnuješ na kolo 50kč,tak jsi stéjný ubožák jak tvrdíš o mě.Až to budeš dávat minimálně za 150kč na kolo dráž,nebo to nebudeš přezouvat vůbec tak budeš opravdu dobrý.Ted však neotravuj a běž něco dělat at nezkrachuješ.
pondělí, 26. března 2007
 
karel
karel Je to tvrdé řešení,ale na opravdu suvereního zákazníka to může mít zajímavý účinek a schladí to jeho vychytralou hlavičku.
pondělí, 26. března 2007
 
Poo
Poo Ty seš úplně blbej, jak můžeš soudit někoho koho vůbec neznáš. Montáž pneu které nejsou od nás finančně znevýhodňuji již více než 2,5 roku, ale k tvým praktikám bych se nikdy nesnížil.
pondělí, 26. března 2007
 
Plasky
Plasky Ostudu?Já bojuji i za tebe,protože ty beztak přezouváš tyto pneumatiky za stejné peníze jako svoje nové a nevidíš nic.Máš černou pásku na očích,tak si ji stáhni a uvidíš pravdu.nejsme jediní,kdo to dělá,ale jsme z mála co o tom mohou a nemají strach napsat.Přemýšlej nad tím.
pondělí, 26. března 2007
 
Poo
Poo Plasky, Lalis je mi z vás špatně. Že je třeba se internetu bránit, s tím plně souhlasím, ale tohle!!! Děláte mám pneuservisákům tak akorát ostudu!!!
pondělí, 26. března 2007
 
Plasky
Plasky Defekt je taky řešení a když to je tak 17"kolo,tak je zajímavé vidět reakci zákazníka.Taky jsem to udělal a je mi to úplně jedno,co si o tom kdo myslí.A protože internet nemám rád,tak to schvaluji.Kdo dokáže,že je to výrobní vada,či přeprava byla špatná,nebo někde na překladišti nějakého dopravce se stala chyba.Aspon bude mít,ten internetový prodej trhlinku a my servisy se zasmějeme při reklamaci zákazníka.My jsme ze hry ven a at si to vyřeší on.Nenapsal bych toto sám od sebe,ale vidím že nás je víc,co uvažují dopředu a na zadní vrátka myslí narozdíl od těch co nevidí absolutně nic.
pondělí, 26. března 2007
 
profik
profik kim: asi si neuvedomujes fakt, ze pneuservis zije z pneuservisnych prac a predaja pneumatik. U mna je to tak asi 50% na 50%. Takze zisk z predaja pneumatik, ti takpovediac momentalne sponzoruje cenu prace. Takze cisto teoreticky, ak nepredam ani jednu pneumatiku, bude u mna prezutie musiet stat 2xtolko, co teraz, aby som mohol fungovat dalej, pretoze podnikanie je cinnost za ucelom tvorby zisku a nie charita. Takze cim viac sa bude nakupovat cez internet, tym viac sa to vrati nasim zakaznikom zvysenim cien pneuservisnych prac. Jednoducho nakupom cez internet vlastne vobec neusetris, v blizkej buducnosti sa ti to vrati ako bumerang a spomenies si na to pri kazdom prezuti. Treba sa pozriet do zahranicia ako tento problem vyriesili a pochopis, ze ani tu nikto zadarmo robit nebude.
neděle, 25. března 2007
 
Lalis
Lalis Kime můžeš mi vlézt na záda.Za prvé co se týče K+k,tak to jsou pěkní hajzli.Pneuservisy jim dali pomocnou ruku a oni je využili a zneužili!Jsou to podrazáci!Za druhé,právě proti takovým je třeba nastolit podmínky,které je minimálně zpochybní a znevěrohodní.A malý defektík neuškodí a aspon to přinese své ovoce.Takže ty internetový blbečku neotravuj a prodávej raději třeba prezervativy.Protože jak už tady někde zaznělo,pneumatiky opravdu na internet nepatří.To nejsou ledničky,pračky,televize,co zapneš do zásuvky a jede to!Gumy takhle díky zato nefungují a to je si třeba uvědomit a dát to najevo takovým jako jsi ty-blbým internetovým obchodům!A všem servisům říkám upřímně-bojujte proti INTERNETU
neděle, 25. března 2007
 
kim
kim Tady se teda člověk dovídá věci. Takže přirážka už nestačí, je třeba udělat vůči zákazníkovi otevřený podvod. Nepřemýšleli jste o tom, že ten, kdo si pneu přivezl v kufru, je třeba vůbec nemusel kouit na internetu. Mám dojem že nářky na iternet jsou jenom projevem vlastní konkurenční neschopnosti. Někdo tady píše o k+k - vřdyť to jsou gumaři jako vy všichni, mají servisy a vyrostli v době když internet ještě vůbec nebyl. Všichni mají stejné možnosti. Přiražku ať si každý účtuje jakou chce., to je jen součást obch. politiky, ale otevřený podvod, to teda ne.
neděle, 25. března 2007
 
Lalis
Lalis Já to řeším jinak.Učtuji 150,- za kolo navíc a sem tam tam najdu dírku,která se tam nějak objeví a ta se musí opravit a zákazník pak nadává,že na internetu už nikdy pneu nekoupí.Nemazlím se s tím a nestydím se za to.Blbce z internetu nepodporuji!
sobota, 24. března 2007
 
Bořek
Bořek Je těžké se odhodlat ke kroku který může poškodit jméno firmy.Přesto jsem k tomu před 2 lety přistoupil a na servise i v kanceláři visí cedulka,že z technických a provozních důvodú nové pneu a protektory dovezené zákazníkem nepřzouváme.A když se mě zeptá proč?Tak mu vysvětlím,že nevím odkud ty pneu má,jaká je to kvalita,že ručím za práci,že je zajímavé když prodám své ověřené pneu,tak nemám reklamace na práci a že se mi stávalo,že zákazníci pak přijížděli že jim to třepe,tahá doprava,doleva,hučí apod.Tak jsem to přestal dělat.Samozřejmě,že je to má obrana proti těmto pneumatikám a proti těmto lidem.Pneumatika není internetovým sortimentem a nemá tam co dělat,protože si to nikdy tan zákazník nenamontuje než u nás v servise a to je mu třeba vysvětlit,podat a řešit.A pokud my budeme pořád couvat,ustupovat a podrážet sami sebe,tak nic nezískáme jen to že brzy zjístíme,že to opravdu dále už nejde a budeme muset zbalit fidlátka!A koho je to vinna? No přiznejme si to.Je to jen a jen naše vinna a nikoho jiného.Taky jsem se bál a přemýšlel jestli dělám dobře,když to tak provedu,ale dnes to vím naprosto přesně,že jsem to udělal moc zodpovědně a nejlépe jak jsem jen mohl.Výsledky jsou vidět a to je hlavní,protože ti co mě zatracovali a pomlouvali,ted jen tiše ZÁVIDÍ.
sobota, 24. března 2007
 
Kiko
Kiko Aloisi já jsem taky v malém městě a snažil jsem se domluvit.Bohužel to někdo nepochopil a já jdu svou cestou.Dávám na sadu +600kč a můžu ti říct,že je mi ted pomalu jedno,že někteří odjíždějí,protože když si popočítám náklady tak jasně vidím,že by mě to do pár měsíců zrujnovalo.Tak ho pošlu s gumama jinde a dělám své věrné zákazníky.Neohlížím se na nikoho a brzy tyto gumy přestanu ůplně přehazovat,protože by mě zahltili.A ti druzí na to příjdou později,ale příjdou.
sobota, 24. března 2007
 
Alois
Alois Vážení kolegové souhlasím že je třeba se internetovým obchodům postavit,ptali jste se někdo vašich dodavatelů jak se na to dívají oni ,jsou-li také ochotni spolupracovat.Myslím že bojkot jen od pneuservisů nebude stačit,spolupráce importérů a velkoprodejců by asi nebyla od věci.Já osobně to nevidím do budoucna nijak růžově pro servisáky kteří se nedohodnou aspon ve svém regionu či městě na stejném postupu, at odmítáním jinde koupených pneu nebo vyšší cenou.U nás na malém městě to neprošlo, vždy se najde nějaký takzvaný kazišuk.S pozdravem Alois.
sobota, 24. března 2007
 
profik
profik tieto gumy by sme vobec nemali obuvat
sobota, 24. března 2007
 
Kiko
Kiko Tak to je opravdu hnus!Karasové jsou tím známí.Je třeba se k tomu postavit a začít s tím bojovat!Internetový obchod je třeba ničit.
pátek, 23. března 2007
 
Plasky
Plasky Jen se podívejte za jaké peníze dávají na www.kkpneu.cz gumy zákázníkům a k tomu ještě přidají 6%!!!Některé nákupní ceny nemájí ani pneuservisy.Je to hnus a je třeba začít otázku pitomého internetu okamžitě řešit!pneuservisáci otevřete oči,jinak bude hodně zle!
pátek, 23. března 2007
 
Karel
Karel Pokud mi postaví někdo auto a řekne,že má gumy vzadu tak při následné montáži ja kola namontuji a je ceník ,který je platný a tam je jasně napsáno že dovezené gumy mají jinou sazbu.A že se on jako zákazník neïnformoval je jen a jen jeho problém.Takže to neřeším.Ted už pomalu zavádím,že se při přistavení auta zeptám co tam má a informuji ho o jiné sazbě i když to není má povinnost.Pokud odjede tak mi to opravdu nevadí.
středa, 21. března 2007
 
 
 

Newsletter

Archiv

 

Reklama

MarketPoint

 
 
 

5. května 1323/9
140 00 Praha 4

Tel.: +420 261 221 953
Tel.: +420 241 409 318

Fax: +420 241 403 333
E-mail: info@pneurevue.cz