Pneurevue.cz » Fórum » Máte zkušenosti s mobilním pneuservisem?

Máte zkušenosti s mobilním pneuservisem?

 

pondělí, 18. října 2010

Otázka ze dne 18.10.2010

 

Uvažujete o něm jako o jedné z alternativ rozšíření nabídky služeb?

 
 
 
Autodilna
Autodilna Nechme prosím zákazníka, aby si vybral, kde se o jeho auto budou starat. Zákazník není magor, vybere si sám.
neděle, 14. listopadu 2010
 
René
René Radkovi: to máš pravdu, to jsou ty, co podnikají jen z nouze, nejlíp by jim bylo kdyby dělali vedoucí v mototechnách, komunálech, opbh atd, měli moc, privilegia a zákazníci před nimi lezli po koulenou. Konkurence, svoboda, liberální trh, to jim nevoní, to radši socilalizmus.
neděle, 14. listopadu 2010
 
Radek
Radek Opravdu věcná diskuze :-)) Sem už píše fakt už jenom pár zoufalců, kterým vadí snad úplně všechno - internetové obchody, menší pneuservisy, autoservisy, velkoobchody .....
neděle, 14. listopadu 2010
 
Autodilna
Autodilna http://www.autocentrumjanos.cz/index.htm
neděle, 14. listopadu 2010
 
Autodilna
Autodilna Tady treba jedna firma, která dokazuje, že to jde a de to dobře. ( moje konkurence ). Pokud vidím vaší nenávist tak adresu své provozovny nezveřejním, ale berme Janoše jako vzor.
neděle, 14. listopadu 2010
 
SHERLOCK
SHERLOCK Tohle by na tebe už mnělo taky platit.Neboj oni si tě najdou. http://www.nasepenize.cz/prace-nacerno-by-mohla-podnikatele-stat-i-zivnostensky-list-6596
neděle, 14. listopadu 2010
 
Autodilna
Autodilna Nevím o čem mluvíš musm být cenově pod autor. servisem škoda, který je opodál. Desky mení škodovka za 250 kč (práce). Přezutí plechů má za 600 kč. Ono pokud mám v dílně práce dost a to celoročně tak není problém slušně fungovat. Dílna jela dobře i bez pneuservisu. Pneuservis jsem zkusil a udělal jsem moooc dobře. Ročně přezuji tak 500 aut. Pro mne vítané. Letos jsem musel omezit i opravárenskou činnost, aby jsem zvládl nával pneuservisu. Oslovilo mne i několik zákazníků, že by měli zájem o nákladní pneuservis. V dílně mám 2 chlapy celoročně ( netvrdím, že jsou v pracovním poměru, ale nestěžují si) a při jarním a pozimním přezouváním beru další dva kluky. Ve druhé dílně to bde malinko složitější, ale to nechte prosím na mě.
neděle, 14. listopadu 2010
 
Sherlock
Sherlock Autodílna je jen obyčejný provokatér.Zrodil se asi z internetového prodejce gum a hraje si na servisáka.Po tom co napsal je zřéjmé že lže jak tiskne.Absolutně tomu nerozumí a nemá o autoopravarenství přehled ani páru.Zkrachoval by dříve než by vlastně začal.Takže pánové se na něho vykašleme a neodepisujte mu,protože je to někdo kdo jen závidí a otravuje dobré,skutečné a nevymyšlené servisáky.
neděle, 14. listopadu 2010
 
FERDA -MORAVA
FERDA -MORAVA To ti tak žeru ty chudáčku.Za ty peníze by jsi nezaplatil ani zaměstnance,natož druhou dílnu.Maximálně je okrádáš anebo máš načerno Ukrajince.
neděle, 14. listopadu 2010
 
Autodilna
Autodilna Dílnu mám 100 m čtverečních je to novostavba desky na felicii i octavii mením za 200 kč za prácí těch 8 aut jsem dneska přezul taky , ale mám práci na celý rok. Neurážím tak to chudáci nedelejte taky. Na jaře otvírám další dílnu na 2 stání teď jes ve stádiu schvalování na stavebním úřad on legalizovat provozovnu chvilku trvá. Mám se dobře věřím tomu, že se máte dobře taky. Pro svou kmenovou provozovnu mám od jara i nákladní pneu, ale vám machrům konkurovat samozřejmě namůžu. Do roka budu dělat náklaďáky i v druhé provozovně. Mějte se sezónní pracanti.
sobota, 13. listopadu 2010
 
FERDA -MORAVA
FERDA -MORAVA Já si myslím že ten garážista bude někde v budce co dostal po babičce,nebo mrzne v plechovém skladu apod.Bere náhradní díly od Kelly,kde mu dali špičkové čínské strojové vybavení za odběry a prodává ty jejich starline zmetky.Geometrii dělá pomocí drátů a tyček,tzn. náhodilý hokuspokus,mýčku pneu má tak tu hadici,ale protože teče studená voda která je drahá,tak to ani nemyje.Takže když to zhrnu je to jen boroček a blbeček,který si hraje na chytrého a zatím je tupý jak vidle v hnoji.
sobota, 13. listopadu 2010
 
servis morava
servis morava Pánové kolegové pneuservisáci,nechme dílnu dílnou,garáž,garáží.To co oni vydělají za celou sezonu na práci to máme za týden max.Tak se není čemu divit,že nemá to co nemá.Ať už vybavení,nebo servis na urovni.Já myju 1500 kol týdně to je 30000kč jenom za mytí.Pokud to dělá hadicí tak to je osud.Já mám hadici,nebo hadičku na jiné věci....
sobota, 13. listopadu 2010
 
Hrouda UL
Hrouda UL Dorej nářez ferdo jen tak dál. Dílna fuj fuj
sobota, 13. listopadu 2010
 
FERDA -MORAVA
FERDA -MORAVA Autodílno ty jsi chytrý jako pytel hoven a blbý jak balík slámy.Chtěl bych tu tvou šopu co tam jako opravuješ vidět.Beztak stará plechová bouda obitá maximálně palubkama.A hraješ si tu na machra hňupe!A mi se daří dobře,takže žádná nervozita hlupáku.
sobota, 13. listopadu 2010
 
servis morava
servis morava kamaráde,mě se daří dost dobře.Jen za dnešek něco kolem 15aut na pneuservise a 5geometrii.já jsem velice spokojený.A za kolik teda měníš ty desky na felicii a octavii??U mě to je časově na stejno.No záleží jestli Ty čistíš třmeny a používáš měd.pastu a odsávačku brzd.kapaliny??Já felicii 350,- a octavii 500,-.Práce max.15minut..
sobota, 13. listopadu 2010
 
Autodilna
Autodilna servis morava: zajímavé, myslím že zákon č. 185/2001 Sb dodržuji. Argumentaci, že malé kolo je jevnější než velké, tak je obuti malého dola levnější než většího u mne neobstojí. Praci účtuji podle nákladu a obtížnosti. Není jedinný důvod přezout felicii levněji než fabii. Uklidni se, jsi zbytečně nervozní, asi se nedaří. Není se čemu divit s takovým přístupem k zákazníkovi. Sezonu co sezonu mám více zákazníků, kteří vymenily neuservisy za autodílnu. Fabii jim přezuji stejně draho i kvalitně jako třeba Mondeo. Pokud na konkrétní kola nemám tak je nedělám a pošlu je ke konkurenci, to je ale naprosté minimum kol, kvůli kterým pro mne nemá cenu měnit pneuservisní vybavení. V auto oboru se pohybuji spoustu let a vím, že jsou kvalitní a polidní pneuservisy také jich znám spoust co jen melou o práci, ceny si cucají z prstu a postupně přichácí o zákazníky.
sobota, 13. listopadu 2010
 
servis morava
servis morava Hážu balvan!!Malé auto je taky levnější než velké auto a ceny pneu jsou také podmíněné velikostí.Já třeba i Geometrii mám podle velikosti kol a samozřejmě i podle toho co se seřizuje a zda to vyžaduje více práce-nahřívání atd..A to DPH je garážníci 20%. ze 100Kč to dělá 20korun,jestli víte...Asi těžko budeš měnit přední brzdové desky na felicii za stejné peníze jako na octavii. Časově a co se týče obtížnosti ti to vyjde nastejno..Vem si kalkulačku a počítej náklady-revize zvedáku,kompresoru,el.nářadí,protipožární zařízení, atd.,elektřina,voda,odvody .Pokud je vubec děláš.Potom mi není trapné,ani blbé poslat na takové hnizdopizdily kontrolu.Jak asi vedeš odpadové hospodářství?? Každý nakoupený olejový či jiný filtr ti musí sedět v odpadech,pokud ho neprodáváš do ruky..Víte vy vůbec,co to znamená??A co vám říká podvojné učetnictví?? To se ale týká jen SRO.Škoda odpadlo by zrno od plevele.Jsem pro tvrdé postihy až do 1000000Kč a zákaz činnosti.
sobota, 13. listopadu 2010
 
Autodilna
Autodilna Servis jižní morava: Proč jsou 13-tky levnější než 14-tky nebo 15-tky. Máš nějaké větší náklady na 14-tky než na 15-tky nebo je to jen škubání lidí. Naopak s 13-tky jsou prasnější než 15-tky. Je to tvá cena, OK, ale podle mne je ničím nepodložená. Mám cenu na všechny lechy stejnou na ALU taky, jen dodávky plechy za cenu alu a OFF mám taky o malinko dražší. Prostě mám ceny úměrné nákladům. DPH je na diskuzi. Kdo j bez viny ať po mne hodí kamenem.
sobota, 13. listopadu 2010
 
servis jižní morava
servis jižní morava 13- 720 s vent.,14-17 820 s vent., 18 a víc ALu 1480, dodávky a offroad plech 1050. To jsou ceny po slevě pro stálou klientelu se slevou 15%. Nové sady z internetu jsou letos vyjímkou. POZOR! na rozdíl od garáží jsou to ceny s DPH. Právě DPH je pro mnohé z nich neznámý pojem.
sobota, 13. listopadu 2010
 
Pneudíra
Pneudíra Plech 13-700, 14-16-800kč. alu+50-100kč.Pracoviště nevlídné jakost práce vysoká vybavenost skvělá.Jsem z vesnice a držím se hesla všichni jsou si rovni.Prodej pneu stoupá interneťáku ubývá.A Ještě musím dodat likvidace pneu pro interneťáky na vesnici je problém a mám to zpoplatněný.
pátek, 12. listopadu 2010
 
 
 

Newsletter

Archiv

 

Reklama

MarketPoint

 
 
 

5. května 1323/9
140 00 Praha 4

Tel.: +420 261 221 953
Tel.: +420 241 409 318

Fax: +420 241 403 333
E-mail: info@pneurevue.cz