Pneurevue.cz » Fórum » Dáváte si novoroční předsevzetí?

Dáváte si novoroční předsevzetí?

 

středa, 30. prosince 2009

Otázka ze dne 30.12.2009

 

Máte letos nějaké předsevzetí týkající se Vaší práce či podnikání?

 
 
 
Jake00
Jake00 Zdravim všechny tak to je teda počteničko tady :-) nejsem nijak velkdy pneuservis ale stroje použivam od TG a spokojenost ... ty činy a golem techy to je parada ....Pneuservis Závodný Lhotka
pondělí, 7. října 2013
 
Bořek-Třinec
Bořek-Třinec Hezký nedělní večer pneuservisáci. První pracovní letošní týden je za námi a protože tady přálo počasí našemu oboru, tak musím říct že to byl velmi náročný a podařený pacovní týden. Prodej zimních pneu na toto období je absolutně nadstandartní s kterým jsem určitě nepočítal. Překvapily pak především ale stavební fa které hned po novém roce přezouvají kompletně nákladní a stavební vozy. To je pro mne velké, ale milé překvapení. Je to známka snad dobrého rozjezdu stavebních firem. A kéž by to byla pravda, nášemu oboru to jen a jen prospěje. Jinak mne mrzí, že se neozval ani p.Zdeněk Broulík www.pneucl.cz z České Lípy ani p.Petr Dědeček www.nejlevnejsipneuhk.cz z Hrádce Králové, kterým jsem poslal stránky naší diskuze ze dne 28.12.2009, aby se vyjádřili proč přezouvají nové pneu zadarmo a jaká je jejich obchodní politika. Doposud nenašel ani jeden odvahu sem napsat takže si to nechají asi pro sebe. Bohužel i tohle svědčí o úrovni chováni mezi pneuservisáky. Tak ať to tak pořád dělají. Já jsem přesvědčen že je právě toto jednání zahubí. Chtěl bych se zeptat Lukáše ze Svitav jestli na letošní rok jejich fa na trh přinese něco nového, nebo jestli nějak rozšíří svou obchodní činnost podnikání?
neděle, 10. ledna 2010
 
Hoho
Hoho Ahojte,jak se máte.HoHo
sobota, 9. ledna 2010
 
FERDA-Ostrava
FERDA-Ostrava Pirelli je podl mne nejvíce zk... značka pneumatik na našem trhu. Běžně je všude na internetu 50% na zákaznika. Kde to žijeme? Pro mne je to nezajimavá značka,omezuji její prodej na minimum a daří se mi to.
pátek, 8. ledna 2010
 
Milan - Olomouc
Milan - Olomouc Zrovna dneska jsem taky jedny Pirelli sháněl pro zákazníka a ten mne pak uzemnil cenou. Na www.seznam-pneu.cz je měli v akci se slevou na koncového zákaznika 56 %. To se pak člověk nestačí divit.
pátek, 8. ledna 2010
 
Poo
Poo Já jsem právě potřeboval jednu sadu poměrně velkých Pirellek na 4X4, volal jsem jim tam ale dostali jsme se na nějakých 52,5, takže to od nich neklaplo. Je pravdou že od nich ale skoro vůbec neberu.
pátek, 8. ledna 2010
 
HOGAN
HOGAN Poo a hlavně mají je skladem vesměs do druhého dne.
pátek, 8. ledna 2010
 
HOGAN
HOGAN Poo ano je to tak Pirelli od IHLE od 55% do 60% podle rozměru a taky podle toho jestli je mají zrovna třeba v nějaké akci.
pátek, 8. ledna 2010
 
Tomáš D.
Tomáš D. Pirelli je to ruzne nejcasteji tak od 55 do 60%
pátek, 8. ledna 2010
 
Poo
Poo A na kolik Vám vychází Pirelly i Ihle?
pátek, 8. ledna 2010
 
HOGAN
HOGAN Tomáš D. to máš pravdu mě to taky dělalo problém,ale dohodl jsem se s jejich obchoďákem a on mi nechal ten dodatečný rabat hned nastavit.Pak jsem tedy většinu začal brát od nich abych splnil to množství které jsem mu slíbyl a pak už to běželo automaticky.Jestli chceš múžu Ti na něj dát kontakt.
pátek, 8. ledna 2010
 
Tomáš D.
Tomáš D. Hogan: 51% na micheliny je už celkem slušne a hlavní je to že je mají na skladě ale myslím si že můžou dát mnohem více!!!. Nevím přesně kolik jsem vzal cca 600ks a to převážne plechy protože ty mají dobré. Ale o to vubec nejde kdyby obchodák řekl vemte za rok např. 3000ks a budete mít takovy a takový rabat tak to vemu ale nemůže pul roku nebo rok brát za vysoke ceny a pak čekat že se možná něco změní takže pro mě Ihle osobně moc není až na ty Pirellky, Plech. disky a nějake akce.
pátek, 8. ledna 2010
 
HOGAN
HOGAN Tomáš D.Ostravsko - a kolik u nich tedy děláš když máš taky to PP?
pátek, 8. ledna 2010
 
HOGAN
HOGAN Tomáš D.Ostravsko - pardon z pravého sloupce toho jejich PP Ceníku.Prostě z toho jak je tam PP Individual.
pátek, 8. ledna 2010
 
HOGAN
HOGAN Tomáš D.Ostravsko - u IHLE mám ještě z toho PP ceníku z levého levnějšího sloupce 4%.Beru většinu od nich a Barum se snažím moc neprodávat,ten mají opravdu nic moc,ale zase ja fakt když všude Barumky dojdou tak oni je mají pořád.Tak že u nich dělám slušný obrat a s těmi procenty se dostanu u Michelinu a Klebru tak o 2% líp než jsi psal.A to si myslím je slušné,nebo alespoň pro mě ano.To samé si myslím i o Dunlopu a Goodyearu.Pirelli mají dobré i bez těch mých 4% to beru pak jako třešničku na dortu.
pátek, 8. ledna 2010
 
Pepa -Praha
Pepa -Praha pro Hruška: Řekl bych že pokud se zeptáš dodavatele komu dodáváš a budeš na něj tlačit tak bude hnat tebe sviňským krokem. To je jako by někdo z konkurence přijel za tebou a ptal se tě na tvé zákazníky. Ale můžeš to zkusit a pak sem napiš jak jsi dopadl Netu bych se nebál. A to že mají reklamy všude je jejich věc-platí za to taky. Všichni si můžeme dát reklamu na net, jen na to nemáme....
pátek, 8. ledna 2010
 
Hruška
Hruška Děkuji za odpověd na moji otázku. Z odpovědí je jasně vidět že servisy prodávají mnohem více pneu, než se prodá přes net. To znamená že tady brečíme, ale vše máme ve svých rukou, stačí sepsat kdo na koho je napojený a komu dodává. Pak se každého dodavatele zeptat kam dodává a jestliže neodhalí karty hnát je svinským krokem podvodníky. A věřím že do jedné dvou sezon by bylo všechno jinak.Pro Hogan:Psal jsem že od nich již brát nebudu. Neříkám, že neobjednám jednu dvě sady když to bude hořet, ale tím oni nevydělají spíš já že uspokojím zákazníka. Tímto bych bral včerejší otázku za vyřešenou děkuji za spoustu poznatků.
pátek, 8. ledna 2010
 
profik Kosice, SR
profik Kosice, SR V Ihle sa naozaj, okrem Pirelli, neoplati nakupovat. Dufam, ze sa tohto roku polepsia, lebo sa mi s nimi az doteraz spolupracovalo dobre a povazujem ho za silneho a seriozneho partnera, ale ako to tu niekto napisal, pri predaji na servise cca 3600 pneumatik rocne, prirodzene ziadam lepsie nakupne podmienky, ktore mi zatial nevedeli dat. Obzeram sa teda po strategickom partnerovi a moznosti sa zaclenit do niektorej z pneuservisnych sieti. Inak u mna na servise je pomer predaja pneumatik versus internet asi tak 100/4.
čtvrtek, 7. ledna 2010
 
Radek-Praha
Radek-Praha Já si vzpomínám že když Ihle začlo v čechách tak začli také hodně podsekávat ceny a ty jejich katalogy dostal skoro každý včetně mých zákazníků. At už to byl dopravce, lékař, nebo zedník. Rozesílaly to tehdy každému kdo měl IČO. Stejně jako dnes Tirex atd
čtvrtek, 7. ledna 2010
 
Tomáš D. Ostravsko
Tomáš D. Ostravsko Hogan: Samozrejme nerikam at Ihle dáva všem stejně,at dava dle odberu ale kdyz beres hodne at mas patričně vyhodnou cenu, tento rok jsem byl u Ihle v PP klubu tedy bral za vyhodnejsí ceny a vychazelo to na Michelin a Kleber 48% nekdy 49% to dostanu u jakehokoli dealera Michelinu co se tyce Koncernu Goodyear dostanu jeste vice o cenach na Barum ani nemluvím za ty ceny co mi to nabizeli v predzasobeni jsem to prodaval koncovym zakaznikum. Jedine co maji celkem slusne je Pirelli. Takze verdikt je ze se to zase až tak nevyplatí dle meho nazoru, protoze pokud delam odber chci dobrou cenu a Ihle ji udelat umí jen to nedela. PS: Nevím zda má jeste nejaké cenové zvyhodnení nez PP klub jak jsi na tom byl ty co se tyce rabatu??
čtvrtek, 7. ledna 2010
 
 
 

Newsletter

Archiv

 

Reklama

MarketPoint

 
 
 

5. května 1323/9
140 00 Praha 4

Tel.: +420 261 221 953
Tel.: +420 241 409 318

Fax: +420 241 403 333
E-mail: info@pneurevue.cz