Pneurevue.cz » Fórum » Dáváte si novoroční předsevzetí?

Dáváte si novoroční předsevzetí?

 

středa, 30. prosince 2009

Otázka ze dne 30.12.2009

 

Máte letos nějaké předsevzetí týkající se Vaší práce či podnikání?

 
 
 
Tomáš D. Ostravsko
Tomáš D. Ostravsko A to je to o čem tady mluvím přesně jakto napsal Martin!!!!!
středa, 6. ledna 2010
 
Milan - Olomouc
Milan - Olomouc Ale co si budeme povídat, je nás tady na netu jen pár a my firmy jako Tyrex nevytrhneme. Tyrex prodá na inetu víc gum pod hlavičkama axy, top a nebo alexu než prodá všem dalším pneuservisům dohromady. Tak si těžko můžeme nějak vyskakovat. Na Česko je tady hodně velkoobchodů a hodně firem, které dále prodávají gumy na zákazníky. Takže se velkoobchody musí otáčet a snažit se hlavně prodávat. Tyrex, Carena, Chára a jiní to pochopili a když už tady e-shopy jsou, tak jim dodávají. Pokud si GPD účtuje 100000 za napojení, tak je samo proti sobě. Internetovému obchodníkovi stejně jako nám je jedno, kde to koupíme. Ceny a služby jsou skoro stejné. Je ale pravda, že Tyrex by nemusel tak okatě prodávat pod hlavičkou Tyrex. Ke mně do servisu každou chviličku přijede někdo, že si koupil na netu pneu a pak koukám, že i když to kupují na různých e-shopech, ve finále to vždy dostanou z Tyrexu. A mám snad z Tyrexu přestat brát? Na Barum, Dunlop a Nokian mi dávají nejvýhodnější slevy.
středa, 6. ledna 2010
 
Kikos-Ostrava
Kikos-Ostrava Určitě ho pak nebudu podporovat a budu se snžit brát co nejméně.
středa, 6. ledna 2010
 
Hruška
Hruška Tak vida ze muj nazor neni ojedinělý, no a když to nabídnou okolí tak se vám chce věřit, že to nedělají sami????? A názor že pneu přes net prodávají nějací studentíci s noutasem a jsou důležití hráči na trhu je naprosto směšný:-))) Ceny zkazily ti kterým my servisy děláme hlavní odběr a oni se ještě nestydí prodat něco tímto způsobem. OTÁZKA: KDYBY JSTE VĚDĚKI ŽE TEN OD KOHO BERETE PRODÁVÁ I TÍMTO ZPŮSOBEM BUDETE HO NADÁLE PODPOROVAT DALŠÍM VYSOKÝM ODBĚREM PNEU????
středa, 6. ledna 2010
 
Tom
Tom Hruško, o tý xml větvi mi taky obchoďák říkal, ale GPD si za ní účtuje 100 tisíc a to interneťáky odrazuje od toho s nima pracovat. Takže to byl elegantní způsob jak se studentíku s noťasi zbavit, aby nekazili pneubranži.
středa, 6. ledna 2010
 
Hruška Východní čechy
Hruška Východní čechy Já s GPD spolupracuji již dlouho a u nich to chodí tak, že Vám dají tzv. XML vetu za kterou jim zaplatíte a tím na jakých koliv stránkách je jejich sklad on-line. Takže klidně podpoří servis at si udelá svoje stránky, ceny si dá jaké chce a oni to poslou rovnou zákazníkovi jako od Vás a faktura jde Vám. I já jsem o tom uvažoval, ale pak jsem se chytil za nos a začal počítal a hlavně jsem si uvědomil, že nevidělá nikdo jenom zase ten velkoobchod. Jak může někdo prodávat za jiné ceny na netu a za jiné na servise to je zhovadilost prvního stupně ten servis pak neví vlastně čí je a jakou jde cestou. Nechtěl jsem se dožít toho až to nějaký zákazník zjistí a otluče mi o to hlavu co jsem za hovado kdyz mám dražší pneu v servise a levnější na netu.
středa, 6. ledna 2010
 
Tomáš D. Ostravsko
Tomáš D. Ostravsko AZ-pneu není shop GPD to je pravda az-pneu bere např. Barum a Conti přímo z Barumky a taky jim dávají mohem více než na pneuservis a Ku.. tak ceny. Ale když jsem se byl jednou podívat v pneuservise GPD prodávali tam Pirellky 205/55 R16 za -50%!!!!
středa, 6. ledna 2010
 
Tom
Tom Chlapi, já beru od GPD a oni fakt interneťákům neprodávají. Nebo víte o nějakým jejich shopu? To, že je jejich shop www.az-pneu.cz je blbost. Ptal jsem se jejich obchoďáka a ten mi řekl, že na rozdíl od Tirexu, nestojí za žádným shopem.
středa, 6. ledna 2010
 
Jakub
Jakub Dobrý den, jsem živnostník a u p. Filipce dělám několik let. Po dnešním ranním článku nepodepsného pána jsem se rozhodl napsat svůj názor. Nedávno odešel z firmy zaměstnanec, který byl velmi solidní mechanik a kterého p.Filipec jako všechny hodně naučil vše co dnes umí, ale dělal za zády podrazy a snažil se jen aby to ve Frýdku zavřel. Nakonec to vyvrcholilo, že se domluvil s majitelem dílny ve Frýdku Místku, kde má p.Filipec pronájem, že ho vystrnadí a bude tam dělat s ním pneuservis. Majitel objektu koupil ČÍNSKÉ STROJE a už provozuje s tímto mechanikem na jedné dílně ještě s p. Filipcem, který je tam v nájmu pneuservis. Takže rarita. Dva pneuservisy v jedné dílně u sebe, to se určitě nikdy nevidí. A proto se domnívám, že to je právě ten zaměstnanec, který tady dělá špatnou věc a špiní dobrou práci a činnost kterou p.Filipec dělá a udělal nejenom pro nás mechaniky, ale také pro všechny kteří to dělají jako on z láskou, pečlivosti a zodpovědností. Nepíšu to pod žádným nátlakem, nějakým donucením, nebo proto abych si udžel místo, ale protože to tak cítím, vidím a je to pravda. Hanba takovýmto lidem, kteří zatahují velmi choulostivé osobní věci do profesních problému na diskuzní forum pneuservisního oboru. Jednou se mu to může vše zlé vrátit jako bumerang. Jakub Mikulok
středa, 6. ledna 2010
 
Tomáš D. Ostravsko
Tomáš D. Ostravsko Ano jsem pro vrátit se k věci. Je pravda že je hloupost brát zboží z Velkoobchodu kteří prodávají cca o 30kč dráž pneu normáním lidem. Ale at už je to GPD,Carena,Tyrex,K+K a mnoho dalších všichni prodávají za maloobchodní ceny s mmimálním rozdílem od velkoobchodu, kde tedy brát???? Napadá mě snad z Velkoobchodu jen Ihle ale tam je to zase o mizerných cenách. Brát tedy zboží přímo od dovozců, má to ovšem nějaké výhody kdž všichni lpí na co největším předzásobení. Známy je Frenšiz. Barumu a myslím že na před zas. měl na Barum 48-49% Conti o něco více. Ale co je to za výhoda když běžně dnes seženete Barum za 45% slevy???
středa, 6. ledna 2010
 
Hruška Východní čechy
Hruška Východní čechy Také já vyjádřím podporu Bořkovi.Co je komu to soukromí. Vrátím se k tématu diskuze. Mé předsevzetím je nebrat pneu a disky od něhoho kdo vystupuje jako velkoobchod a přitom prodává takřka za to samé maloobchodně. Proto se již nyní snažím sehnat jiné zdroje než jsem měl doposud, a nevěděl jsem že toto dělají. Když se nám toto jako servisům podaří, tedy zprůhlednit tyto podlosti uvidíte, že nebude tak zle. Zdroje pneu jsou dostatečné i bez toho abychom živili tyto podlé velkoobchody.
středa, 6. ledna 2010
 
Bořek-Třinec
Bořek-Třinec Děkuji vám všem za podporu a vím odkud asi vítr vane. Mrzí mne to, že je tak ubohý tento člověk a dal se na takovouto cestu, ale sám na to doplatí tomu věřím. I když to tu možná nepatří, jsem člověk který se pravdy nebojí napíšu jen v krátkosti svůj příběh. V roce 2004 jsem si po 3leté známosti vzal svou tehdy přítelkyni, která mi pomohla vybudovat servis ve FM a Třinci. Měsíc po svatbě, kdy jsme byli štastní a plánovali rodinu, jsem ji poprvé odvezl do nemocnice pro zhroucení. Tenkrát mi lékaři v Havířově nic neřekli, jen to že to bylo snad přepětím, vyčerpáním. Rok na to jsme museli vyhledat opět lékaře a bohužel i po dvou našich návtěvách, kdy se stav velmi zhoršoval, mne přesvědčovli že to není tak špatné se stalo to, že má žena se pokusila spáchat sebevraždu. Byla odvezena do sanatoria a tam mi lékaři jednoznačně řekli že trpí velmi vážnou ale léky zvladatelnou nemoc tzv. maniodepresivní psychozou. Nikdy ani svým nejhorším nepřátelům bych nepřál prožit to co jsem prožil. Bojovat každý den i hodinu o život své ženy, byl pak půl roku mým hlavním smyslem a cílem. Pak kdy už jsem věřil, že se to může konečně zlepšit přišlá další těžká část této zákeřné nemoci a udeřila silou ne deprese ale mánie, která přinesla další rány a bolesti na mé duši. Žena se se v tomto nemocném stavu se mnou rozvedla, ja se zhroutil a sám jsem vyhledal pomoc psychologa. A jsem rád a štastný, že tu dneska vůbec jsem a že mám teď fantastickou přítelkyni, která mi dala nejenom dítě, které jsem mněl u lékařů u své ženy pro její nemoc zakázano. Ale dala mi i nový směr a naději života. A někde zhora jsem dostal druhou šanci. A proto si vážím nesmírně života, protože i když jste někdy na dně a jste na pokraji fyzických a duševních sil, tak je pořád naděje a ta žije. A díky práci, dobrých lidi kolem sebe a přítelkyni jsem to i já přestál. Bylo by to na dlouhé vyprávění, ale nebudu tu už nikoho otravovat svými problémy. Chtěl jsem jen ať víte pravdu a teď ji víte a já se za ni nestydím a nebojím se ubohých lidí, kteří jsou jen opravdu velmi zlí lide jak to napsal John. Zamyslete se vy pane ... než něco napíšete a osočíte, protože na každého jednou dojde a nikdy neříkejte nikdy. Bořivoj Filipec www.pneucentrumprofi.cz mobil 608 868 868
středa, 6. ledna 2010
 
Anubis
Anubis A opět se projevuje ubohost některých lidí. Bořek jako jeden z mála vystoupí pod svým jménem, uvede o sobě tolik dat a pak anonymní kecalové osočují a machrují, kolik toho ví z osobního života... I když jsem internetový prodejce a Bořek mne nemá rád, respektuju ho a tvrdím, že je to férový chlap a do jeho osobního života nikomu nic není.
středa, 6. ledna 2010
 
BIB
BIB Bořku stojím při tobě, že i sem zavítá všudepřítomná závist by mě nenapadlo ale holt takový jsme národ, úspěch není dopřán..
středa, 6. ledna 2010
 
John Liberecko
John Liberecko Pane nepodepsaný na čínských strojích dělající. Ať je to ze soukromí p.Bořka jak chce, ale to co jste vy napsal je podle mne ta největší ubohost jaká může existovat. Tohle se prostě nedělá a nepatří to tady do diskuze. Jsem jen vedoucí v pneuservise a velmi rád sleduji dikuze asi dva roky a vidím, že on aspoň píše nejvíce a ať je to jak je, na jeho internetových stránkách to jde vidět, že ten Třinec opravuje a buduje. Jako jeden z tisíce dal do časopisu havárii zvedáku a snaží se tady něco udělat pro nás všechny. Neznám ho, ale je to podle mne pneuservisák důší i srdcem a to je pro mne nejpodstatnější. Napište jako on své stránky jestli máte, telefon a jméno a pak se uvidí jestli jste taky pořádný pneuservisák. Ale podle toho, že děláte na čínách tak určitě ne a jen škodíte a pomlouváte. Jste opravdu zbabělý a zákeřný zlý člověk.
středa, 6. ledna 2010
 
Bořek-Třinec
Bořek-Třinec Vážený pane,jedno je jisté,že Čínu neprodávám, max.značku VERUBER která je Thajsko a prodává ji společnost AM pneu, která je má jako svou levnou značku, ale má všechny certifikáty. Sám ze sebou si nepíšu a co se týče mého soukromého života, tak do toho Vám osobně je opravdu houby. Jste absolutní ubožák a chudák. Protože ten kdo mě OPRAVDU DOBŘE zná dobře ví,že má žena těžce onemocněla těsně po naší svadbě a jsem rád, že dnes žije,pracuje,má rodinu a stále jsme velmi dobří kamarádi. Když nevíte co to to byla za těžká nemoc a co byla příčina, tak raději mlčte, protože ať se náhodou pak třeba nestane něco Vám, protože si to tímto jen přivolávate. Jde z Vás ubohá závist a zbabělost a jestli mi to chcete říct do očí, nebo zavolat z nezakrytého čísla tak to uděléjte, jinak prosím vynechéjte raději tyto stránky a mne vypusťte ze své pusy. Jen Vám řeknu , že vám není hanba p. zbabělý a nepodepsaný?
středa, 6. ledna 2010
 
Anonym
Anonym Pane Filipec,mi to připada jako by jste si psal sam se sebou ???? Navic vas dobře znam a vim jaky jste lhař !!!!! To že neprodavate ČINU,taky neni travda,zamyslete se sam nad sebou,a dejte pozor at neodvezete dnešni nynějši družku taky do blazince,protože ta prvni to měla určitě s vas !!!!
středa, 6. ledna 2010
 
Bořek-Třinec
Bořek-Třinec Samozřejmně, že je potřeba podpořit i takové jako je Lukáš-prodejce pneuzboží, který nám zde napsal a vyjádřil názor na dnešní situaci v pneubranži. je třeba si vážit lidí, kteří nás podporují a pomáhají a nebrat je jen, že z nás mají peníze, žijou z nás, obírají nás apod. To je špatné myšlení s kterým se ale často setkávám a hodně z nás tím argumentuje. Nechápu některé myšlení lidí v naši branži pak se diví že mi se daří a jim ne a pořád hledají hloupé a naivní výmluvy, vytáčky a pomluvy na všechny a všechno kolem, ale na sebe samého si nepřipustí ani slovíčkem něco pošeptat nebo si už vůbec šáhnout. Promiňte mi to slovo-UBOHOST,ale je to tak.Dnes už toho nechám, protože se těším na zítra, kdy mám objednáno par autíček na nové sady tak jdu raději snít o hezkých věcech. Držte se a bojujte.Bořek.
úterý, 5. ledna 2010
 
Bořek-Třinec
Bořek-Třinec Pravda se brzy ukáže pánové a je dobře, že vznikla taková služba jako je Service 4 Tire Service, protože to je ta cesta, kde se ukáže pravda o kvalitě strojů. Já věřím, vím a jsem absolutně přesvědčen , že tato společnost žádné Čínské stroje nebude opravovat a to je velmi důležité pro nastavení celkové kvality služeb v pneubranži. Myslím a věřím, že to je cesta správným směrem, je to začátek směru který je důležitý nastavit pro budoucnost a čas mi dá určitě zapravdu. www.s4ts.eu Věřím v tuto špičkovou službu a vy opravdoví pneuservisáci ji podpořte a využívejte, protože to je cesta a směr, kterým se musíme začít ubírat a podporovat takové kvalitní služby i lidi kteří dobře vědí co dělají. Je to můj názor.
úterý, 5. ledna 2010
 
Kikos-Ostrava
Kikos-Ostrava Ferdo nerozčiluj se. Já už to taky nemíním s nepodepsaným pánem řešit. Taky bych si typl že to je nějaký UNIVERÁK,nebo něco jak teď dělá ten mladý Bečváč a pěkně tím otce podrazil a zostudil. Zatím to jsou u nás na Českých dílnách jen Čínské šroty.
úterý, 5. ledna 2010
 
 
 

Newsletter

Archiv

 

Reklama

MarketPoint

 
 
 

5. května 1323/9
140 00 Praha 4

Tel.: +420 261 221 953
Tel.: +420 241 409 318

Fax: +420 241 403 333
E-mail: info@pneurevue.cz