Pneurevue.cz » Fórum » Dáváte si novoroční předsevzetí?

Dáváte si novoroční předsevzetí?

 

středa, 30. prosince 2009

Otázka ze dne 30.12.2009

 

Máte letos nějaké předsevzetí týkající se Vaší práce či podnikání?

 
 
 
HOGAN
HOGAN Hruška - východní Čechy.A proč tedy od GPD bereš dál?Většina větších netu je na ně napojena tím zpusobem jak se tu psalo.A oni za ně ještě rozesílají zboží.(třeba e-pneumatiky).Vždyť ty je vlastně tím podporuješ.
čtvrtek, 7. ledna 2010
 
HOGAN
HOGAN Tomáš D. Ostravsko - jmenoval jsi všechny velkoobchody,že dělají maloobchod jen o pár korun dráž než velkoobchod - s tím souhlasím to je slušně řečeno nefér.Asi výš že Ihle je jediné které to nedělá a drží se staré zásady že velkoobchod by neměl podřezávat větev svým zákazníkum (servisum)Ale jak výš že mají ceny na houby to nechápu.Možná od nich koupíš pár v roce a co bys pak chtěl?Cenu stejnou jako já který u nich bere pravidelně a dělá nemalý obrat?To bych pak byl zase naštvanej já,že Ti dávají stejnou cenu jako mě!!Proto s Tebou nesouhlasím protože já si myslím že ceny za které u nich nakupuji hlavně Micheliny,Klebry,Pirelli a Dunlopy s Goodyearem jsou velice dobré - a tím jsem si jistý - porovnával jsem si to s nabídkou od Cháry i od GPD.
čtvrtek, 7. ledna 2010
 
Kikos-Ostrava
Kikos-Ostrava Internet přezouvám minimálně a poměr je u mne asi na 200 kol svých, 4 gumy internetové s přirážkou.
čtvrtek, 7. ledna 2010
 
Tomáš D. Ostravsko
Tomáš D. Ostravsko Ja koupene jinde taky nepřezouvám.
čtvrtek, 7. ledna 2010
 
BIB
BIB pro upřesnění na 100 prodaných gum připadají 4 z internetu
čtvrtek, 7. ledna 2010
 
BIB
BIB 100/4 zatím za tuto zimu..
čtvrtek, 7. ledna 2010
 
Milan - Olomouc
Milan - Olomouc Ze 100 přezutých aut tak 40 aut přezouvá internetové gumy - většina z nich je z Tirexu (pneu360, axa, toppneu) a z Tomketu.
čtvrtek, 7. ledna 2010
 
Tom
Tom Já u mne nekoupené pneu nepřezouvám. Ani za příplatek. Ale kdybych přezouval, myslím, že by ty donesené pneu představovali tak 30 %.
čtvrtek, 7. ledna 2010
 
martin olomouc
martin olomouc Hned vedle servisu reklama Tomket,letos obuto asi 300 kol z netu.Levné ,Doré,Dotované a Nejlevněj....pneu jinak prodej ujde ,ale miulá sezona byla lepší.
čtvrtek, 7. ledna 2010
 
Hruška
Hruška Děkuji za ohlasy na moji otázku. Ale má-li mít diskuze větší smysl napište prosím všichni co jí čtete jeden řádek a to: Jaký je poměr PRODANÉ PNEU/DONESENÉ PNEU ve vašem servise. u mě 97prodané/3donesené. ze sta zákazníků a hned budem vědět víc:-))
čtvrtek, 7. ledna 2010
 
PP
PP Já si taky nemyslím, že ten internet trh nejak rozvrátí, nic méně ceny už pokazil dost..
čtvrtek, 7. ledna 2010
 
Tom
Tom Souhlasím s Poo, cokoliv na seznam.cz nebo blesk.cz otevřeš tam na tebe vyskočí tomketi. Podíváš se na televizní program a vidíš jak můžeš vyhrát oktávku u nich. Jsou všude. A na dálnici jejich plakáty taky vidím furt.
čtvrtek, 7. ledna 2010
 
Poo
Poo No nevím, asi mám na to štěstí ale kdykoliv vlezu na seznam.cz nebo do emailu na seznamu tak tam jejich banner skoro vždy je.
čtvrtek, 7. ledna 2010
 
milan-praha
milan-praha Zdravím, souhlasím s Hruškou, taky si myslím, že se vliv internetu často přehání. U mně to je poměrově podobné jako u p. Hrušky. Nezdá se vám, že např. nejlevnejsipneu.cz letos výrazně omezily reklamu? Zdaleka to není tako jako v roce 08, tehdy byly bilboardy všude, dnes na ně nenarážím zdaleka tak často. Nechci být přehnaný optimista, ale nemyslím si, že internet ten trh nějak zásadně rozvrátí.
čtvrtek, 7. ledna 2010
 
martin olomouc
martin olomouc Hruška-náš servis je členem právě Piont-S a jsem spokojený .Obsluhujeme leasingové společnosti a to za dost dobře placený servis.orientujeme se jen na maloobchod a pokud má někdo e shop na svých stránkách tak je to jen jeho věc,ale s tím,že zákazník ví za kolik má danou pneu.Neznám případ,že by někomu posílal pneu na druhou stranu ČR.Pneu bereme napřímo s on line stavem skladu.Děláme Conti group,Pirelli,Michelin,Bridgestone,Yokohama.Výhoda je ,že jsme zařazeni do jejích akcí pro konečné zákazníky.např.Michelin na zimu při nákupu pneu zpětný servis v hodnotě 400,-zdarma,Pirelli dárky pro zákazníky atd.Je to na každém jakou cestu zvolí.Já jsem spokojen.To že roste prodej a servis pneu přes net ,s tím bohužel nic nenaděláme.Je to věc servisu jak se s tím vypořádá.Někdo nepřezouvá vubec,někdo za základní cenu.A o tom to je.Tirex,Carena a spol tam neberu.Hezký den Martin Olomouc. www.autopneutichy.cz
čtvrtek, 7. ledna 2010
 
Hruška
Hruška Já tomu co někteří píší nevěřím. Opravdu si myslíte, že se prodá více pneu přes net než v servisech??? Ukažte mi servis, který přezuje více donesených pneu než sám prodá. Já např mám donesených pneu tak 2-3 ze sta. KOLIK MÁTE POMĚR VY ??? Např. zmiňovaný Tirex ten se rozmachnul az kdyz zacel dodavat servisum.Nebudme z nich tak pos... Ja napriklad planuji vzit jaro z Delda, chci se od tech lumpu tady odstrihnout.Ceny mi tam prijdou slusne. Od 200 ks to dovezou az na dvur. Uz jsem to nabidnul trem servisum okolo a budem to brat dohromady aby jsme ty kusy meli vzdy. Nebo jeste premyslim o S-pointu. Nemecka tradice a orientace ciste na pneuservis a servis. Zadne zpropadene internety. Nebo mate nekdo jine napady. Hold kdyz si nekdo nevazil toho ze beru okolo 4000 pneu rocne tak ted nebude mit nic. At si ty gumy co jsem bral prodaj pres net, musi najit dalsich 1000 internetaku preji jim hodne stesti:-))))
čtvrtek, 7. ledna 2010
 
Poo
Poo V Jižních Čechách zatím ani vločka nového sněhu, tomu to i tak nějak odpovídá, spíš jen sem tam nějaká oprava. Jinak situce na našem trhu mě taky pěkně dopaluje, chyba je podle mě na samém začátku řetězce, tedy u výrobců, ofic. zastoupení, na jednu stranu chápu že potřebují prodávat množství ale tohle.... Jejich xxletí prodejci-servisy jsou ubíjeni protože prodávají-montují jen svémů nejbližšímu okolí a tudíž nedělají desetitisíce ks. Stačí aby se objevil někdo úplně nový vzal tisíce kol a má lepší cenu než jejich mnohaletý partner. Trh se asi stále nepatrně zvětšuje/(zvětšoval?) ale určitě ne tolik jako je nárůst dovážených kol do ČR. A když je na jedné straně nárust na druhé musí být pokles. A nárust internetu je enormní. Zatím na to nikdo z velkých pořádně nezareagoval. Proč? Jsme jim jedno, zajímají je jen prodané kusy, ne xxletá dobrá spolupráce. Kam to ale vede... Ps.:internet si gumy nevyrobí, výrobce má možnost ovládat kohoutky
čtvrtek, 7. ledna 2010
 
Bořek-Třinec
Bořek-Třinec Hezký večer pneuservisáci. Tak nám proběhnul další den a protože dnes tady slušně sněžilo, tak to i hezky pěkně v klidu jezdilo. Samozřéjmně, že to už nejsou ty hrozné fronty, ale opozdilci, šetřilci z donucení se změny počasí, proražené a sjeté zimní pneu, ale i tak je to na leden opravdu zatím velmi solidní. Mechanické opravy taky přibyvají a tak je skoro pořád co dělat. Je to samozřejmně zapříčiněno počasím, které přišlo pro nás tak vhod. A jak jste na tom teď chlapi vy? Máte dost práce? Jde vám prodej pneu? Děláte i jiné služby mimo pneuservis? A ještě chci odpovědět na otázku Hrušky, že se snažím nakupovat co nejvíce od dodavatelů, kteří nedodávají přímo nebo nějakýma kličkama na internetový trh, ale jsou samozřejmně i výjimky kdy prostě musím šáhnout na tyto dodavatele, např. K+K protože to buď nikdo nemá, nebo to potřebuji okamžitě. Je jisté, že je třeba hledat nové cesty nákupu, které by byly speciálně pro pneuservisy. Problém je, že trh je tak zahlcen různymi prodejci a překupníky a ceny jsou tak zničené, že to prostě není vůbec jednoduché.
středa, 6. ledna 2010
 
Zakaznik
Zakaznik Borku nemusite nijak vysvetlovat Vas soukromy zivot. Do toho je vsem s prominutim prd. A ten ubozak co ho sem taha by zaslouzil pres ..... Nechci byt sprosty, ale vnimavy ctenar jiste pochopi.
středa, 6. ledna 2010
 
Tomáš D. Ostravsko
Tomáš D. Ostravsko Pardon Milan
středa, 6. ledna 2010
 
 
 

Newsletter

Archiv

 

Reklama

MarketPoint

 
 
 

5. května 1323/9
140 00 Praha 4

Tel.: +420 261 221 953
Tel.: +420 241 409 318

Fax: +420 241 403 333
E-mail: info@pneurevue.cz