Pneurevue.cz » Fórum » Jakou otázku do Otázky měsíce byste navrhli, aby se diskutovalo k věci?

Jakou otázku do Otázky měsíce byste navrhli, aby se diskutovalo k věci?

 

pátek, 8. dubna 2011

Otázka ze dne 8.4.2011

 
 
 
 
Anonym
Anonym U Pirelek mě obecně sere jejich nerovnoměrné opotřebení.V loni jsem dal zákazníkovi místo mich.pirelku a byl tak nasranej,guma poskákaná jako koza,hlučná jako raketoplán.Letos už zase michelin a je to komfort.Podotýkám,že ložiska a geometrie je vše pořád stejné..
středa, 13. dubna 2011
 
Michal
Michal Já jsem těch Alpin A4 teda moc neprodal, z bídou nějakých 40 kousků, ale co se tak už přezuli, tak říkali, že je to super, že jim to funguje velmi dobře. Já jsem v zimě prodal opravdu hodně Kleber Krisalp HP2 a na to, jak je tam pneu levná, tak si to lidi ale neskutečně chválili, jak to výborně funguje. S čím jsem ale měl docela co dělat byly Pirelli SottoZero I a II, na to si dost stěžovali, hlavně, že to nefunguje v hlubokém sněhu.
úterý, 12. dubna 2011
 
Michal
Michal No, já jsem s tím asymetrickým měl taky problém, ale nakonec jsem na to vymyslel takový monolog, po kterém radši každý odejde a nechce to se mnou dál rozvíjet. Vysvětluju jim, že asymetrický je kombinace směrového a symterického a je rozdělený na polovinu, kde vnější hrana drží auto na silnici ve stopě a nejkrajnější vnější blok je navíc zesílený a tím je dosaženo vyšší stability při jízdě do zatáčky, a je tím také sníženo opotřebení, ke kterému docházelo u směrových nebo symetrických dezénů. Vnitřní hrana naopak odvádí vodu (nejlépe je to vidět na Goodyear excellence), stejně dobře, jako to dělal směrový dezén a tím, že je kombinovaný, tak je zásadně snížena hlučnost....od té doby, co tohle používám mi na to nikdo neřekl ani slovo:-):-):-) ale je to šílenost, co jsem vymyslel, já vím:-):-)
úterý, 12. dubna 2011
 
Mrak
Mrak Bořek; Kikos: to takhle jim to vysvětluju taky, ale technika tím neuspokojím, každou sezónu narazím na dva až tři lidi, kteří se s vysvětlením "prostě to tak je a funguje to" nespokojí a řeší to se mnou třeba týden, prostě pakárna.
pondělí, 11. dubna 2011
 
Anonym
Anonym Dočteš se o pár příspěvků níže.
neděle, 10. dubna 2011
 
Anonym
Anonym o jakých pneu se bavíte???
neděle, 10. dubna 2011
 
Anonym
Anonym Ano, krom těch dvou všichni hodnotí že je o mnoho lepší než A3
neděle, 10. dubna 2011
 
BIB
BIB prodalo se jich u nas několik set kusu a jen jeden clovek si ztezoval ze mu huci, pak se zjistilo ze mu huci lozisko takze asi povedena pneu, dal jsem je na manzelcino auto a vlastní hodnoceni ze v jizdnich vlastnostech vyborne, snih, voda a sucho ale asi nevydrzi tolik km jako A3, uvidime..
neděle, 10. dubna 2011
 
Anonym
Anonym Dva zákazníci také říkali že hučej. Prodali jsme jich cca 4tis a nikdo jiný nic neříkal. Obecně si je chválí.
neděle, 10. dubna 2011
 
Moris
Moris Jaké dostáváte odezvy na Michelin A4 přijel k nám nedávno zákazník a stěžoval si na hlučnost.....
neděle, 10. dubna 2011
 
Bořek-Třinec
Bořek-Třinec Ďělali se už i asymetry právé i levé, například Pirelli, ale neosvědčilo se to,tak to zrušili. Nemyslím že by tyto pneumatiky nefungovaly, naopak podle mne byly skvělé, ale asi proto, že to dělalo výrobcům velké problémy s výrobou, skladováním, logistikou, prodejem apod. Tak je pro ně jednoduchší to dělat tak jak to je teď a mají klid. Fungovat určitě musí, je však otázkou jaký by byl celkový jizdní rozdíl jako celek mezi nimi.
sobota, 9. dubna 2011
 
Kikos-Ostrava
Kikos-Ostrava Prostě řekni,že výrobci dobře vědí co jim počítače naprogramují za vzorky a my s tím nic neuděláme.Je to trochu proti logice,ale je tomu tak.A určitě by to jinak nedělali,kdyby to bylo jakkoliv nebezpečné.Rychlosti na těchto pneumatikách v indexu 210,240 apod. o tom svědčí.
sobota, 9. dubna 2011
 
Mrak
Mrak Mě by zajímalo, jak vysvětlujete "technikům" mezi zákazníky funkčnost asymetrického dezénu. Vždycky když vyrukují s tím, že nemůže fungovat správně odvod vody jsem v koncích a nejsem schopný jim to vysvětlit tak abych je uspokojil. Popravdě mi to není schopný vysvětlit ani žádný z našich dodavatelů.
sobota, 9. dubna 2011
 
Michal
Michal Mně by se nejvíce líbilo, kdyby se tady diskutovalo více o dezénech pneumatik. Jaké jsou odezvy od zákazníků a co si o nich myslí samotní servisáci, které podle nic vydrží déle, nebo co si o nich myslí. To by třeba mě hrozně pomohlo a byl bych za to rád. člověk bych pak byl zase o něco chytřejší, když mi sem přijde člověk a ptá se na to, tak mu mohu odpovědět jen z toho, co jsem tady osobně zažil a rád bych měl i jiné názory od jinud.
sobota, 9. dubna 2011
 
Anonym
Anonym žádnou pořád se tady kolola mele o internetu a o sračkách.Já bych uvítal rozumnou debatu na téma kalibrace a přesnost hustící techniky a manometru.Zakoupil jsem za 15 let podnikání snad 40 hustících manometru od značkových fa.-Wonder , schrader či co a každý po velmi krátké době ukazuje +- ,1-2 desetiny rozdílu.a to je Velmi moc a ten daný prodejce mi řek,že je to OK .Kde a jak a za kolik kalibrovat??? Správný tlak je duležitější ,než kdejaká pneumatika.Ale zase se najde PLAKANEK co opět rozjede debatu o netu.Považuji se za servis na velmi vysoké urovni co se vybavení týče a nemíním číst sračky garážníku a pneudír.Dík za pochopení a toleranci va vyjadřování.
sobota, 9. dubna 2011
 
PP
PP Internet.. :-D :-D
sobota, 9. dubna 2011
 
 
 

Newsletter

Archiv

 

Reklama

MarketPoint

 
 
 

5. května 1323/9
140 00 Praha 4

Tel.: +420 261 221 953
Tel.: +420 241 409 318

Fax: +420 241 403 333
E-mail: info@pneurevue.cz