Pneurevue.cz » Fórum » Myslíte si, že výrobci a dovozci pneumatik investují dostatečně do reklamy a pomáhají tím maloobchodníkům v odbytu zboží?

Myslíte si, že výrobci a dovozci pneumatik investují dostatečně do reklamy a pomáhají tím maloobchodníkům v odbytu zboží?

 

středa, 8. října 2008

Otázka ze dne 8.10.2008

 
 
 
 
Poo
Poo 185/65-14 86T Goodyear UG7+ ceníková cena od 1.10.08 je 2306,-bez = 2.744,- s DPH. Z těchto cen máme jako pneuservis slevu 48% (a to ještě musíme splnit předzásobení). To je 1427,-s DPH náš nákup jako pneuservisu. Další komentář si raději odpouším protože bych se musel rozčílit....
čtvrtek, 9. října 2008
 
Kikos
Kikos Píšeš tu bludy a nesmysly a jsi interneťák stéjně!Nevím který pneuservis ti dal cenu za 1899,-,a ani mě to nezajímá,ale u mě na pultě je za 1370,-.Není to 1099,-ale je to dobrá cena.Tak si ty Ostravská lopato nas....
čtvrtek, 9. října 2008
 
Maxim
Maxim a ještě něco...jak jsem říkal Kikošku nauč se hledat, protože nejlevnější UG 7 ve 185/65/R15 má www.obchodnet.cz za 1.347,- (ale tam se platí doprava) následovaný Pešíčkem www.pneu-servis.cz a www.pneunet.cz tam jsou za 1.350,- (u obou doprava zdarma) ... abys vědel, kdyby jsi je chtěl objednat, tak ať víš kam jít...no a pak je můžeš zákazníkům nabízet s přirážkou jak je obvyklé. Podívej, nic ve zlém, ale pokud mi někdo nabídne stejnou gumu o 800,- dráž a pak ještě chce dalších 800 za přezutí tj. vývar 4.000,- tak do toho opravdu nejdu. Pokud by mi dal aspoň tu práci zdarma, jako jsem před dvěmi lety dostal ke čtyřem koupeným Michelinům, tak bych to vzal a asi dál nepátral, ale protože se mi zdálo 1.899,- trochu moc, tak jsem na ten net pro info kouknul a když mi vyjely gumy o něco levnější tak jsem začal podrobněji pátrat, až jsem vypátral ty za 1.099,- a jestli budete netové gumy přezouvat nebo ne a jestli budete mít dvoje ceníky tak to je mi jedno...stejně na to podle mně časem koukne ČOIka tak co.
čtvrtek, 9. října 2008
 
Maxim
Maxim Jinak si myslím, že nejlepší reklamu interneťákům tady bohužel dělá právě Kikoš, protože jestli si jeho názory někdo přečte, tak myslím už do pneuservisu taky nepáchne a raději si objedná levněji gumy přes internet a potom (pokud bude mít problém s jejich přezutím v pneuservisu i když jsem koukal, že některé internetové obchody si už nějaké pneuservisáky nasmlouvali) se jednoduše objedná s předstihem na přesný termín do autorizovaného servisu a protože manažeři servisů jsou chlapci sice v sáčku a kravatě, ale taky umí počítat a hlavně většinou mají finance na investice, tak proč by na základě poptávky nerozšířili služby svých pneuservisu...návratnost tady určitě nějaká bude.
čtvrtek, 9. října 2008
 
Maxim
Maxim Bohužel je to tak, protože já už třeba po přečtení těchto diskuzí opravdu klasický pneuservis nenavštívím, protože nevím co od něj čekat a jestli nenarazím právě na zakomplexovaného Kikoše. Vím, že normálních bude určitě více, ale Vy osobně v mé situaci byste to riskli? Jinak Kikošu jestli sis všiml, tak já jsem jasně napsal o jaký rozměr se jedná a o tomto rozměru jsem se taky bavil, protože u jiných rozměrů může být situace úplně jiná ... takže se ty lopato zklidni a opravdu nejsem jasnovědec jaký rozměr sis zrovna ty si vyhledal. A s tím osočováním, že jsem interneťák už prosím Tě přestaň, začínáš už se ztrapňovat, to ale asi pro svou zaslepenost nevidíš.
čtvrtek, 9. října 2008
 
Alois
Alois Opravdu duchaplné od Kikose,tento způsob debaty je poněkud neštastný,propichovat pneu z netu tak to už moje hlava nebere.Rozumím že lidi chtějí nakoupit co nejlevněji ale taky musí počítat s dražší prací,náklady na provoz stoupají-energie,nájmy apod.1000+ Dph za 14 kola je pro gumaře za práci docela slušná cena ,kafe a očista to jen bonbonek mimo sezonu.Já přezouvám netové gumy,jen Ćínu a protektory z marketu ani za boha.Ty výlevy některých rádoby pneuservisáků tady na diskusi nás docela poškozují.Mějte se jak chcete ahoj.
čtvrtek, 9. října 2008
 
Kikos
Kikos Lopata jsi ty a jsi interneťák!Schválně jsem ti dal 185/65-15 a ne 14,ale aspoň jsi ukázal že jsi interneťák,lopata a lízoprdelník!
čtvrtek, 9. října 2008
 
Maxim
Maxim Nauč se hledat na netu lopato: http://www.nejlevnejsipneu.cz/cz/pneumatiky.php?druh=2&vyrobce=&sirka=185&profil=65&prumer=14
čtvrtek, 9. října 2008
 
KISS
KISS No pánové,možná na tom něco bude. Když tak každý den čtu o zavírání,propouštění a dočasném přerušení výroby v automobilkách,možná i u Fordu vezmou zavděk přezováním,úklidem a podobně. Jen si nějak nedokáži představit, jak před salonem stojí kolona s int.gumami a ti nagelovaní panáci v salonu a servise,co se plouží jako lemry makají jako barevní od 7 do 22 a poslouchají s úsměvem ironické poznámky netrpělivých majitelů. Po šichtě,když nemají sílu ani zout boty si řeknou. Máme 50 litrů, no není to lepší než prodávat Fordy? Tam to sice máme zarobené za 1h bílého límečka ale spokojený zákazník je na druhou stranu zas jen jeden. A dnes jich máme 50. Fakt k popukání.
středa, 8. října 2008
 
Henry
Henry Maxime zapomněl jsi napsat,že ti taky utřeli prdel a ty jsi jim lízal boty, ty internetový blbče.Jednou na to dojedeš a pak se budeme smát my servisy.
středa, 8. října 2008
 
Kikos
Kikos Tady jde teď vidět,že jsi lhář,protože za 1099,-na netu tyhle gumy nejsou,neseženeš a jsi chudák!!!Nelevnější pneu je mají v plusu za 1394,- a staré 7 za 1757,-.Takže příště nežvaň blbosti a piš si někam jinam.Jsi lháááááááááář!!!A interneťák!!!
středa, 8. října 2008
 
Maxim
Maxim Jinak moc díky za toho blbce, táhni pryč, včeličky atd...a to jsem tady na tom webu vlastně jen hledal nějaké info k těm UG 7 a teď už aspoň vím o co jde. Myslím, že pokud se nepřizpůsobite době tak značná část z Vás jednoduše časem lehne...sice to bude chvíli trvat a nějaký čas přežijete na službách, ale podle diskuze vás pouze služby neuživí...smůla to je trh, pokračujte dál v současném nátlaku (nepřezouvání, zvýšené ceny) aspoň si urychlíte smrtelnou agónii a nebudete se dlouho trápit, protože jestli se nepřizpůsobíte současným terndům, tak to rovnou zabalte.
středa, 8. října 2008
 
Maxim
Maxim Ano, od chvíle co jsem si letos zažil zmiňovaný poslední nákup a po tom co tady teď čtu o Vašem přístupu k zákazníkům např. teorie včeliček atd., tak můžu s klidem říct, že jsem se stal interneťákem a do pneuservisů klasických nikdy neodvezu už ani služební auta natož své soukromé, protože jsem na těchto stránkách k Vám jaksi ztratil důvěru. Pokud Vás zajímá rozměr těch UG 7 tak je to 185/65/R14 T a klidně si objeďte své kolegy v Ostravě a koukněte se i na web. Jinak myslím, že weboví prodejci určitě nepotřebují reklamu na Vašich ubrečených diskuzích, které Vám spíše zákazníky odradí, ale jak jsem řekl...jen tak dál chlapci a můžete to klidně zabalit. Navíc pokud si chcete dát větší ceny za přezutí dovezených gum, tak jen pro zajímavost autorizovaný servis Ford v Ostravě mi disky umyl, pneu přezul a staré zlikvidoval, vyvážil, vyměnil ventilky, nahustil plynem, umyl a vysál auto + uvařil kafe a to vše za 1.000,- Kč + DPH.
středa, 8. října 2008
 
 
 

Newsletter

Archiv

 

Reklama

MarketPoint

 
 
 

5. května 1323/9
140 00 Praha 4

Tel.: +420 261 221 953
Tel.: +420 241 409 318

Fax: +420 241 403 333
E-mail: info@pneurevue.cz