Pneurevue.cz » Fórum » U koho budete letos nakupovat pneumatiky pro zimní sezonu?

U koho budete letos nakupovat pneumatiky pro zimní sezonu?

 

úterý, 10. srpna 2010

Otázka ze dne 10.8.2010

 

Jaké zkušenosti máte s velkoobchody?

 
 
 
s-mann
s-mann Dobrý večer. Byl jsem pár dnú na cestách a nestačím se divit. Pro Toma: Polské obchody zná dnes kde kdo,Handlopex atd. Vrátil jsem se z polska před chvílí. Dost zajímavé a proti loňsku značný posun. Poláci mají obchod v krvi, stejně jako holanďané (Van den Ban,Inter sprint a belgické Deldo). Nabyl jsem po jednání(v létě) v Beneluxu, že mají z poláků ve střední evropě dost nahnáno. Polsko se 40miliony obyvatel je vzrušovalo jako trh a nyní se bojí polských prodejců minimálně ve střední Evropě. Nicméně jak jsem řekl, Poláci se začínají chovat jako standartní velcí prodejci a okolnosti je donutily ke standartním postupům. Upřednostňují nejprve velké, následně sřední a nakonec malé odběratele. Cena jde ruku v ruce s odběrem, normální věc. Myslet si, že vezmu dodávku a zajedu pro 300 ks všeho možného za super cenu je naivní. Objednej si ale v dubnu 4000,5000 ks zimních, zaplať 50% zálohu za přibližnou cenu a múžeš se v srpnu dohadovat o konečné ceně, ale ne dnes. Navíc je letos na trhu znatelně méně pneumatik, takže na nějaké velké spekulování na značku a cenu zapomeňte. Tuto informaci jsem si přivezl z cest. P.S. Svůj neprofláknutý zdroj v Polsku i v Rakousku pochopitelně nemohu sdělovat na potkání, nejsem blázen.
úterý, 21. září 2010
 
Tomáš D
Tomáš D Souhlasím s Anubisem už toho nechte a věnujte se pneumatikám a oboru!!!!!! Myslíte si že když budete jen nadávat a poumlouvat že to něco změní?? Například jsem žádal S-mana at doporučí nějake zahraniční velkoobchody a nic!!! Ale Tomket jim podobní a internet tady budete omýlat pořád dokola!!!
úterý, 21. září 2010
 
Anubis
Anubis Divím se, že některé z vás pořád baví sledovat Tirex, Tomket nebo Bořka a navážet se do nich kvůli cenám a nebo přístupu k lidem. Jsou to obyčejné pomluvy. Místo toho hraní si na špiony a pavlačové drbny by více prospělo nejen diskuzi, ale hlavně vám všem, se více soustředit na blížící se zimní sezonu, více diskutovat o tom, kde levněji koupit pneu, které značky jsou či nejsou vhodné na český trh, podělit se o reakce zákazníků. Podiskutovat o strojích. Ve slušné formě diskutovat o vztahu internetu k pneuservisům. Škoda, že sem Bořek už nechodí. Ale potom, co se tady do něj někteří jedinci sprostě obouvají se mu nedivím. Jako jeden z mála zde uvedl své skutečné jméno a jak dopadl.
úterý, 21. září 2010
 
Anonym
Anonym jo jo jo a že jsou zadlužení jako prasata a flákají další dluhy je všem u prdele a nikde se o tom nemluví a v časopise ani omylem.Tam je pouhé lobování .z čeho ty navigace platí,když dluží takové peníze .A ti čuráci v Continentalu jim lezou do prdele a posílají .aniž by měly někdy zaplaceno a nám malým a středním co platíme 100% včas na nás serou.
úterý, 21. září 2010
 
Anonym
Anonym Jsou to lumpi a podvodníci na nej.... pneu
úterý, 21. září 2010
 
Anonym
Anonym REFERENCE ZÁKAZNÍKŮ: „Dobrý den přeji, děkuji za perfektní dodavatelský servis, než jsem se nadál, tak jsem měl pneumatiky doma. Takhle nějak si představuji perfektní servis, dodáno druhý den od objednání a aniž jsem byl přítomen, tak řidič vše předal k mé 100% spokojenosti a já jsem jej telefonicky dostihl už na zpáteční cestě. Ještě jednou mockrát děkuji a přeji i nadále mnoho spokojených zákazníků!“ Sirový Vladimír „Dnes jsem od Vás obdržel vyhranou navigaci, za což Vám z celého srdce děkuji. Jsem absolutně spokojen jak s cenovou nabídkou, která opravdu nemá u nás konkurenci, tak i s rychlostí, jakou dokážete objednané zboží doručit, a samozřejmě i kvalitou dodaných pneumatik. Přeji Vám do budoucna mnoho spokojených zákazníků a úspěch ve Vašem podnikání.“ Mésároš Alexander „Dobrý den... Moc Vám děkuji za precizní jednání a skvělou spolupráci... Zboží jsem dnes přebral v naprostém pořádku, bez jediné chybičky, opravdu děkuji a rád Vás doporučím dalším zájemcům o new pneu... “ Tippelt „Dobrý den, děkuji Vám za velmi vstřícný přístup a takřka bleskové dodání objednaných pneu, mohu jen potvrdit pro potencionální zájemce, že proklamované snížení ceny na základě e-mailu dodržujete. Ještě jednou díky“ Marek Žilka „Dobrý den, chtěla jsem Vám poděkovat za super rychlé vyřízení reklamace naší pneu. Ještě se mi nestalo, že by byla vyřízena tak rychle a hlavně, že jsem se nemusela o nic starat. Vaše firma si zařídila odvoz i dovoz zpět. Takto by měly fungovat všechny firmy a tímto věřím, že získáte ještě víc zákazníků, než máte dosud. Já vás chválím kde mohu. Ještě jednou noc děkuji a jestli mohu přispět tímto hodnocením na Vaše int. stránky, poraďte mi jak, velmi ráda to udělám.“ Filousovi „Byl jsem mile překvapen, když mi pneumatiky objednané v půl sedmé večer dorazily následující den.“ Martin N., Olomouc „Děkuji za vřelý přístup a dobré rady při výběru pneumatik a alu pro můj vůz, radost u vás nakupovat.“ Jaroslav B., Pardubice „Objednávám na www.nejlevnejsipneu.cz již nekolik let a jsem vždy velice spokojen s širokým výběrem, dobrou cenou a hlavně termínem dodání.“ Jan B., Praha „Musím opět potvrdit, že jste naprosto jedineční. Vše, co nabízíte, a tím vlastně slibujete na vašich stránkách www.nejlevnejsipneu.cz dodržujete bezezbytku. Mám od vás již třetí zásilku a kvalita služeb je stále výborná. Díky.“ Janíček, Svitavy „Jsem vašim dlouholetým zákazníkem a nadále vašim dlouholetým zákazníkem zcela jistě budu. Vede mě k tomu ta skutečnost, že objednané pneumatiky doručíte perfektně a včas. Navíc jsem byl velice příjemně překvapen s postupem a rychlostí vyřízení mé reklamace č. 139161. Reklamované pneu jsem pouze připravil k vámi organizovanému odvozu, váš technik mi po několika dnech volal, že reklamace je oprávněná a reklamace byla již vyřízena. S tímto kladným a perfektním přístupem k zákazníkovi se dnes setkávám ne moc často. Ještě jednou děkuji a těším se na další spolupráci. “ Jiří Mohapl, Olomouc
úterý, 21. září 2010
 
Anonym
Anonym 98% zákazníků doporučuje NejlevnejsiPNEU.cz! HAHAHA
úterý, 21. září 2010
 
Anonym
Anonym 98% zákazníků doporučuje NejlevnejsiPNEU.cz! HAHAHA
úterý, 21. září 2010
 
Anonym
Anonym http://www.nejlevnejsipneu.cz/cz/info.php
úterý, 21. září 2010
 
Anonym
Anonym http://www.nejlevnejsipneu.cz/cz/info.php
úterý, 21. září 2010
 
HOGAN
HOGAN Pro PNEUSERVISÁK nebo možná jinak pro primitiv s dodatkem velkej.Mužu se na nějakou kampaň vykašlat.Napíšu sem jednou za čas svuj názor což je trochu rozdíl proti tomu dělat kampaň.Od koho beru Ti taky muže bejt uplně ukradený no a závěrem jestli prodávám Sebring a jsem s ním spokojenej nebo něco jinýho Ti muže bejt uplně víš kde.
pondělí, 20. září 2010
 
Benjamínek
Benjamínek Jo a u koho budu nakupovat gumy na zimu? No a to já právě ještě nevím, za tři neděle otvírám :-) 4xnormal@seznam.cz
pondělí, 20. září 2010
 
Benjamínek
Benjamínek Tak jsem se rozhodl podnikat jako pneuservisák. Podle všeho se vrhám do těžkého bussinesu. Dle toho co se tu píše je mi to jasné, ale jdu do toho. Možná si nabiju hubu a možná ne. Chtěl jsem Vás zkušené najivně poprosit o nějaké rady do začátku. Na něco jsem si musel příjít sám, něco jsem se dozvěděl od známých, něco na webu a jistě mám šanci se něco dozvědět od Vás konkurentů. 4xnormal@seznam.cz Kolegové děkuji.
pondělí, 20. září 2010
 
Hrouda UL
Hrouda UL Dobrý den všem pneuservisum. Mohu někoho zvás poprosit o kontakt na dobrý nákup pneu z PL Nebo D Děkuji budu vděčný. sandarobert@iol.cz Doposud beru u barumky.
pondělí, 20. září 2010
 
Tomáš D
Tomáš D pro s-mann: můžeš nám tedy poradit nějaké obchdody pro náku pneumatik třeba z Německa nebo Nizozemí kde se dají opravdu dobře nakoupit?? Díky.
pondělí, 20. září 2010
 
Kobra
Kobra U nás to stojí již několik let celkově za nic.Pneu není dnes dobrý ani výhodný kšeft a tak se nedivme,že hledáme nové cesty a zdroje.Bereme tam kde jde,ale u našich českých výhradních dodavatelů to není.Ti si nechávají příliš moc do kapes a nám dávají příliš málo.Tak ať si je v této zlé době taky hezky vyžerou.A myslím,že to mají stéjně neli ještě těžší než my.
neděle, 19. září 2010
 
Stanislav T.
Stanislav T. Taky si myslím, že by pomohlo dát nějaký kontakt na pořadného dodavatele pneu jen pro servisy.U nás už za chvíli nakoupíme gumy třeba i v papírnictví, kde si je koupíme jako pastelky nebo barvičky.
neděle, 19. září 2010
 
Radek - Praha
Radek - Praha Kontak na poláky mně také zajímá. Vždy když jsem tam něco poptával, tak to o nic moc levnější nebylo. mekta1@seznam.cz , děkuji.
neděle, 19. září 2010
 
tom,pneu
tom,pneu Tome,zatim ni nic nedorazilo,jestli si mi to posilal.
neděle, 19. září 2010
 
Kikos-Ostrava
Kikos-Ostrava Mi se Polsko nevyplatilo. Vždyť už i KK PNEU má internetový prodej v Polsku, tak nevím nevím zda je to nějak výhodné. Napište někdo nám všem nějaký pořádný pneuobchod.
neděle, 19. září 2010
 
 
 

Newsletter

Archiv

 

Reklama

MarketPoint

 
 
 

5. května 1323/9
140 00 Praha 4

Tel.: +420 261 221 953
Tel.: +420 241 409 318

Fax: +420 241 403 333
E-mail: info@pneurevue.cz