Pneurevue.cz » Fórum » Co všechno byste chtěli mít na nových internetových stránkách www.pneurevue.cz od ledna 2012?

Co všechno byste chtěli mít na nových internetových stránkách www.pneurevue.cz od ledna 2012?

 

čtvrtek, 8. prosince 2011

Otázka ze dne 8.12.2011

 
 
 
 
Petr
Petr Jak tak koukám, jak eshopy prodávají za nákup, někteří dokonce pod nákup, tak jim toho zbylo dost. Nějak jim to nevyšlo, ono prodávat levně a točit velké množství to už nefunguje že !!! No tak hurá naskladnit velké množství na léto a zas vás eshopů bude o něco míň :-)))
úterý, 20. prosince 2011
 
FERDA
FERDA Taky jsem přesvědčen,že to co vlastně musí přijít bude katastrofa pro mnohé.Bořek určitě Karle nefňuká.Znám ho.Dobře ví co píše a je v relativním klidu a nemá zapotřebí tady psát nějaké bludy.Bát by se měli mnozí z nás.
úterý, 20. prosince 2011
 
Hrouda UL
Hrouda UL Přez svátky také zavřeme, ale budeme pracovat na servisu na věcech na které není čas přez rok. Bořku tvůj článek mě děsí a mám z něj špatný pocit od nového roku už budu ve svém a pokud to půjde jak píšeš bude možná lepší se na to vys..... Nerad to říkám, ale budu rád když se tentokrát budeš plést a vše dopadne dobře. Přeji všem krásné svátky.
úterý, 20. prosince 2011
 
Urban Karel
Urban Karel Zdar chlapi.Proč je pan Bořek Stavitel takový pesimista,kdyžje naopak krásný den.Pneumatiky prodaný,přeskladnil jsem se jak jsi říkal Bořku.Nějaký kačky zbily,vánoce před náma tak jaké plačky.Vím že nás čekají jen samé sračky,ale takhle fňukat to Tě nepoznávám. Přeji Všem hlavně zdraví ostatní si koupíte.
úterý, 20. prosince 2011
 
profik
profik Zdravim kolegovia z CR :) Ja makam aj cez sviatky, aj ked vacsina zamestnancov si bude cerpat dovolenku. Takze firma pojde tak na 25percent a presne tak je asi aj prevadzka vytazena v tomto obdobi. Je urcite pre firmu nevyhodne, zavriet dvere co i len na jeden den. Stastne a vesele
úterý, 20. prosince 2011
 
Bořek-Třinec
Bořek-Třinec servis jižní moravo-Nestalo se tak zase nic moc závažného, co by mělo za následek proč bych vyloženě nepsal. Spíše sleduji z povzdálí jak se baví a píšou jiní. Myslím, že jsem zde napsal již hodně za řadu let a dlouhou dobu jsem se snažil najít cestu k jednotě a skutečným hodnotám kvalitních pneuservisáků. Některé myšlenky se mi podařili a jsem na to patřičně hodně hrdý, některé méně a některé vůbec. Nejsem tím zklamán, ale jsem zaražen z toho že mnoho servisů vůbec nepochopilo dobu, smysl a myšlení které je v mnoha případech už brzy zahubí. Mnoho z nich se chová tak jak chová, žije dneškem nemyslí na zítřek a už vůbec na pozítřek. Jsem stále přesvědčen a prostě to tak stále cítím o čem tu řadu měsíců píšu, že to co už asi docela brzy celkově přijde bude destruktivní, katastrofální, brutální změna v životě nejenom nějakého pneuservisáka, ale zasáhne životy všech kolem nás. Bude to trvat řadu let než se z toho vzpamatují i ti nejsilnější a bude to těžká doba. Proto již měsíce dělám kroky k solidního stavu a bezpečnému zajištění běhu firmy do budoucna. Vím, že nemůžu předvídat přesně jak to bude, ale můžu aspoň eliminovat první katastrofální náraz v krizi která položí už na začátku mnoho a mnoho různorodých firem. Nestojím na vavřínech, nejsem snílek, snažím se stále pokud to jde zlepšovat své služby a všechny kroky se snažím dělat velmi zodpovědně s maximální rozvahou do blízké budoucnosti, kterou vidím tak černě. Stavím si pomalu nový sklad pneu a dělám si to co potřebuji a jsem rád, že zatím vše funguje tak jak má. I když jsem myslím v pneu oboru velmi zodpovědný člověk, tak jsem Sám musel přehodnotit postoj k životnímu stylu, který mne někdy až pohlcoval a zavíral často jen do oblasti pneuservisu. A to není zrovna ta nejlepší a také nejšťastnější cesta života. Jsou i přednější věci a je třeba se dívat i jiným směrem. Dokud budu mít ale svou firmu, zaměstnance, budu zodpovědný za chod firmy, lidi, tak budu svou práci dělat s myšlením na kvalitně odvedenou práci, která bude po zásluze odměněna jak spokojenými zákazníky tak i po finanční stránce. Přeji všem opravdovým pneuservisákům krásné prožití svátku a ať mnoho z nich najde tu správnou cestu, která je přivede k osobní spokojenosti a štěstí. Bořivoj Filipec www.pneucentrumprofi.cz
pondělí, 19. prosince 2011
 
Michal
Michal My ode dneška a otevíráme 5.1. Nechali jsme vymalovat a dělají nám nějaké nové elektrické rozvody na stropě, jak nakázal pan domácí. Je mrtvo a kdyby někdo chtěl nutně přezouvat, tak je pošleme o kousek dál do jiného servisu. Je to můj kamarád, takže je to domluvené
pondělí, 19. prosince 2011
 
Tomáš
Tomáš končím ve středu a otvírám 9,1,2012.A´t si kluci pořádně odpočinou.8 let bylo otevřeno i mezi svátky,ale letos to zavíráme.
pondělí, 19. prosince 2011
 
BIB
BIB Kdy končíte pánové před vánoci? U nás jsme v práci naposledy ve čtvrtek, mezi svátky zavřeno a začínáme v úterý 3.1.
pondělí, 19. prosince 2011
 
servis jižní morava
servis jižní morava Bořku, čím to, že se neozýváš? Stalo se něco vážného?
neděle, 18. prosince 2011
 
Autodílna olomouc
Autodílna olomouc Prodejce pneuservisního vybavení AMI morava z olomouce si také zřídil pneuservis a k mému udivu přezouvá 225/50R17 Al disk za 360kč s dph auto+závaží.Odvedená práce KATASTROFA.Kolo dolepené,dosedací plocha zoxidovaná....
sobota, 17. prosince 2011
 
Broonl (severní Čechy)
Broonl (severní Čechy) Jinak se těším na nový web Pneurevue se slibovanou registrovanou diskusí, protože ty občasné "provokativní" příspěvky několika blbů zde mě fakt nebaví (ne že by tomu šlo zamezit úplně)
pátek, 16. prosince 2011
 
Broonl (severní Čechy)
Broonl (severní Čechy) No odpověď je jednoduchá - prodávají to, proto, že mají v UL ještě jednu pobočku a tady u toho měli sklad pro region, který s plánovanou centralizací skladu od Nového roku již nebudou potřebovat a tím pádem tedy ani dvě pobočky v UL. Co se týká ceny, tak to prý strašně záleží pro jaké účely to zájemce bude chtít a jestli by to koupil celé.
pátek, 16. prosince 2011
 
Anonym
Anonym Dost dobrý.... otázka kolik a proč to prodávaj ))
pátek, 16. prosince 2011
 
Michal
Michal Ondra OV - to možná, ale dost záleží na tom, jaký idiot tu pobočku řídí..
pátek, 16. prosince 2011
 
Martin
Martin Upadá to tady čím dál více.Samý provokativní idiot.
pátek, 16. prosince 2011
 
Ondra OV
Ondra OV Kupujte u BestDrive mají nádherné ceny a ten sortiment prostě paráda a kolik maji poboček jsou opravdu všude doporučuji mám velice dobrou zkušenost.
pátek, 16. prosince 2011
 
DDD
DDD Dle osla pešíčka vytvoříš,jelikož je prý konkurence předražená.By mě zajímal osobní názor vydavatele ,co si o tom ... myslí.Ale to je nereálné .Jinak Michelin jsem letos poslal do p...e,tak jako většinu importéru.Ani za let tryskáčem od nich nic nevemu na sklad.Ten notebok a LCD tv si mohou strčit do zadku.Elektronika je lévnější,než pneumatiky na skladě, a nemusím se modlit,jestli nějaký internetový idiot bude prodávat s 30 kč zisku a ještě dotovat dopravu.)))
pátek, 16. prosince 2011
 
Petr
Petr To máš úplně jedno kolik máš na michelin, díky Pešíčkovi nevytvoříš ani korunu zisku.
pátek, 16. prosince 2011
 
 
 

Newsletter

Archiv

 

Reklama

MarketPoint

 
 
 

5. května 1323/9
140 00 Praha 4

Tel.: +420 261 221 953
Tel.: +420 241 409 318

Fax: +420 241 403 333
E-mail: info@pneurevue.cz