Pneurevue.cz » Fórum » Kde dnes nakupují pneuservisy pneumatiky?

Kde dnes nakupují pneuservisy pneumatiky?

 

středa, 5. ledna 2011

Otázka ze dne 5.1.2011

 

Máte stálé dodavatele - jednoho, nebo více? Testujete si často nové dodavatele? Podělte se o své zkušenosti.

 
 
 
Koula
Koula Třeba tady http://levnepneu.cz/
středa, 2. února 2011
 
Marek
Marek Tak se to dělá ,on má a za balík.Můj nákup 195/70R15C Kleber trans alp je 1750kč s dph a on to mydlí za 2960 Kč.Kuwa v michelinu je nemaj Hmm ,kde jsou??
středa, 2. února 2011
 
Canon
Canon Ale ty ceny na rajpneu jsou strašné, chtějí vydělat majlant, jsem sehnal Micheliny a za mnoho lepších podmínek a dnes jsem objednal 40ks Klebrů.
středa, 2. února 2011
 
Tomáš D.
Tomáš D. To si nemyslím na ten rozměr se dopravci ptají neustále a nejen na něj.
středa, 2. února 2011
 
Anonym
Anonym ...akorát už na ně nebudou zákazníci...
středa, 2. února 2011
 
Tomáš
Tomáš Tak to vypadá že to snad se 195/70 R15C už bude lepší, byli nějake Micheliny, Klebry a ted jsem narazil na raj pneu že mají na tu bídu relativně dost značk v tom rozměru, tak snad už budou dostupné.
středa, 2. února 2011
 
pan J
pan J u www.prejda.cz hezky zpracované stránky- ale mají i tak malé nedostatky zvlášt možnost a zobrazení ceníku pneumatik, který by mohl být lépe udělán společně s obrázky pneumatik- zvlášt pro správce dané stránky to musí být hrozné s ceníkem pneumatik operovat a zadávat položky.
středa, 2. února 2011
 
Anonym
Anonym www.prejda.cz hezké,velké ale chce to nové foto
středa, 2. února 2011
 
Marek
Marek Opravdu hezké a poučné zejména pro pneudíru)),ale opět mě zaráží u Kuthana ta vyvažovačka Schenck s horním upínáním,nedovedu si představit klapat závaží ,nebo čistit po samolepkách.Ono asi prodejci Good yearu mají nějakou lepší cenu))Má je Šafránek i Kuthan.Jinak hezká vizualizace.
středa, 2. února 2011
 
Pavel
Pavel Když se bavíte o těch internetových prezentacích tak jsem se před plánovanou rekonstrukcí nechal inspirovat a prošel jsem stránky větších pneuservisů a zaujali mě tyhle: AutoFiala - hezká velká dílna+prodejna, PneuHajek - hezké obsáhlé stránky, jen mě překvapily zvedáky jen tak pod širým nebem, PneuDufka - zajímavě řešená prodejna, dřevo jsem ještě neviděl, PneuKuthan - studený vzhled ale celkově čisté a prosvětlené. Myslím že dostatek autentických fotek servisu a prodejny je velmi důležité aby zákazník věděl do čeho jde.
středa, 2. února 2011
 
Bořek-Třinec
Bořek-Třinec Chlapi prosím vás, když už nepíšete od kud +-jste, déjte si nějaký Nick. Je to normální. Žádal jsem Vás o to několikrát a přesto píšete anonymně. Uvažte sami, že to není běžné a především vůbec slušné. Díky.
středa, 2. února 2011
 
Anonym
Anonym Jsem rád,že se připojil i "guru" pneuservisu Bořek.ten má taky špičkové vybavení a je to i na webu"pneucentrumprofi".jen k tomu Šafránkovi-nechápu tu vyvažovačku s upínánim z vrchu -chudáci mechanici se musí nadřít a poklepat si prsty
středa, 2. února 2011
 
Anonym
Anonym opět provokatér ,komunikujme o něčem rozumným.Třeba ta kvalita web stránek,co vše by měla obsahovat .Já chci osobně udělat i video prezentaci,aby zákazník věděl,že se jedná opravdu o špičkový servis a ne o nějakého garážníka.Už ted mám několik desítek fotek skladu uložených kol,kde jde vidět ,že každé kolo je umyté a označené.To vše ,aby zákazník měl představu jak se s jeho koly zachází.To samé platí i o servisu,tady se mi zamlouvá web- "pneuservis u kopeckých" ten má velkou spoustu autentických fotek paráda.Chci umístit i prezentaci měření geometrie cca 5 min i s najetím na zvedák-jedná se o 3D.Toto je můj boj oproti garáži ,hangárům a různým příživníkům.Jsem dost drahý,ale každý pozná,že se ty peníze vrací do vybavení a nekončí někde v bordelu,nebo kasínu.
středa, 2. února 2011
 
Bořek-Třinec
Bořek-Třinec Jde vidět, že Pneu Drnec když stavěl dobře uvažoval a má to vše velmi pěkně zpracované. Celková vizualizace, vybavení, rozmístění strojů apod. Snad jen odtoky vody ze sněhu od aut v dílně si mohl při novostavbě udělat. Jinak opravdu pěkná profsionální práce. To naopak nemohu říct o Šafránkovi, kde se mi to jeví velmi chaoticky a nepřehledně rozmístěno. Celkový dojem je pro mne takový, že gigalomanství vyhrálo nad funkčností.
středa, 2. února 2011
 
Pneudíra
Pneudíra Pešíček sice trochu projel zimní sezonu,byl brzo vyprodán,ale jarní to bude jiný kafe ty ceny budou nejlepší kam se velkoobchody hrabou.
středa, 2. února 2011
 
Anonym
Anonym JJ koukni třeba na pneu Drnec -to je krása,nebo pneu Máca,Kalt, a máš představu jestli tady ten dotyčný je a bude i za x .Mrzí mě,že třeba Chára nic takového nemá
středa, 2. února 2011
 
Pneuservis ťelem i duší
Pneuservis ťelem i duší Proč nemá ten Tvůj Pešíček na webu galerii pneuservisu,ať má zákazník představu o kvalitě servisu? Dnes má spousta kvalitních provozoven foto nejen dílny ,prodejny,ale i skladu nových pneu a uložených pneu.Nikdo nechce,aby měl tisíce fotek,ale jen pro představu.On má místo toho jen,"penzion".Naschledanou
středa, 2. února 2011
 
Anonym
Anonym neboj, to příjde, do jarní sezony ještě daleko....a znaš to s tím kdo se směje naposled?
středa, 2. února 2011
 
Mirek
Mirek Mám radost z toho jak Pešíček má na skladě jen pár základních rozměrů a ostatní nic. Je to ubožák a z Michelinu jsou taky, když dělaj s někým kdo si veme na sklad jen 14 a 15tky chacha.
středa, 2. února 2011
 
Autodílna
Autodílna Od Pešíčka beru hodně a jsem velice spokojen. Postupně se zlepšil s přehledem na na skladu. Už beru na léto a vybral jsem si dobře. Autodílna
středa, 2. února 2011
 
 
 

Newsletter

Archiv

 

Reklama

MarketPoint

 
 
 

5. května 1323/9
140 00 Praha 4

Tel.: +420 261 221 953
Tel.: +420 241 409 318

Fax: +420 241 403 333
E-mail: info@pneurevue.cz