Pneurevue.cz » Fórum » Kde dnes nakupují pneuservisy pneumatiky?

Kde dnes nakupují pneuservisy pneumatiky?

 

středa, 5. ledna 2011

Otázka ze dne 5.1.2011

 

Máte stálé dodavatele - jednoho, nebo více? Testujete si často nové dodavatele? Podělte se o své zkušenosti.

 
 
 
Marek
Marek jako jsou velké,nebo malé??
úterý, 1. února 2011
 
Tomáš
Tomáš ten Pěšíček,a ty ceny to je děs.
úterý, 1. února 2011
 
Ondřej K.
Ondřej K. Připadám si tady,že někdy jsou tu postižení trošku na hlavu.Pane bezejmený,neexistující neptéj se když se neumíš ani nazvat.
úterý, 1. února 2011
 
Anonym
Anonym Kolegové jakou máte zkušenost s pneumatikama Lassa snoways era. 215/55R16".Vím,že pocházejí z koncernu Bridgestone a vyrábí se v turecku.Jde mi o reakce zákazníků.děkuji
úterý, 1. února 2011
 
Anonym
Anonym Až to praskne u těch kokotů muslimů,tak se z toho posereme taky.ropa vyletí nahoru a začnou lítat rakety.Konec 2012 aláh s námi ((
úterý, 1. února 2011
 
Radim
Radim Já jsem nakupoval Klebery od Pešíčka, ale teď už je má levnější www.prodej-pneu.cz storex. A neúčtuje mi dopravu.
úterý, 1. února 2011
 
Radek
Radek 6měsíců čekačka je v současné době běžná u více značek aut.
pondělí, 31. ledna 2011
 
Michal
Michal 31.1.2011 15:01 - no nevím. Kamarád právě kvůli tomu čekal na nové Polo půl roku:-)
pondělí, 31. ledna 2011
 
Michal
Michal Přesně, jak to napsali pánové pode mnou, to je přesně ten důvod té nereálnosti. Tady nejde remcat, že nejsou gumy, buďme rádi za to, jak to bylo. Já jsem od takové poloviny řijna neslyšel: To je drahý, ale naopak to brali ani se pomalu na cenu neptali, jak byly rádi, že mají zimní gumy a to jsem fakt byl jeden z mála, kdo měl tak do Vánoc celkem všechno, po Vánocích už jsem byl i já v pytli. Ony se gumy dělali, ale velký vliv na to také mělo německo a povinné pneu od 3.12. Pořád mám pocit, že po 3.12. snad všechno zůstávalo tam a nic sem výrobci nepustili. To byla bída ten prosinec, ale i tak se to pořád dalo nějak udělat.
pondělí, 31. ledna 2011
 
servis jižní morava
servis jižní morava Milí kolegové ikognito. Vy snad ani nemůžete mít servis, když si kladete takové otázky. Naplánovat výrobu 5o-70 mil.pneumatik ve 450 rozměrech, je něco jiného, než si večer upéct bábovku. 1)Zimní pneu se vyrábí jaro,léto a letní podzim, zima(nelze brát strikně), čili je to jiné schema než pečivo, které se peče v noci a prodává ráno. 2) Nedostatek několika rozměrů je sice pro servis nemilé, ale pro vyjmenované výrobce je to kapka v moři. Navíc se domnívám, že pro výrobce i prodejce je to impuls zvýšit cenu. Konkrétně ten 195/70R15C. Jaké si myslíte, že jsou výrobní náklady mezi touto a např. zcela běžnou 225/65R16C? Já myslím že do 10,15ti %. A jaký je rozdíl v ceně? To si prosím domyslete. 3) Nedává smysl hořekovat nad nedostatkem několika rozměrů, měli bychom naopak jásat nad tím, jak to je. Lepší situce těžko nás mohla potkat. Přeji si, aby se ti chytráci, co přijedou po sezoně do servisu a mají blbé kydy, co jsme za servis, když zrovna nemáme to či ono, samozřejmě za ceny na internetu, se na silnici pěkně zapotili. Ti blbečci se kouknou na zboží, seřadí podle ceny a chtějí to po nás a nedají si vysvětlit, že na zboží první 15 v pořadí nemá od října ani kolo, na správu stránek se tudíž vysrali a nechali tam vyset šílené ceny a ještě se culí, jak nám podkuřují. To mám fakticky ověřeno.
pondělí, 31. ledna 2011
 
Michal-Praha
Michal-Praha Tak to pozor, ty tady řešíš maloobchodní prodej. Ale kdyby ti Conti řeklo že jem májí ale za double cenu tak si taky rozmyslíš jestli je koupit respektivě prodáš. Ty značky co píšeš že se mají přestat vyrábět mají nějaké velkoodběratelé zásadní a tím by je Conti pohřbylo, nebo ztratilo významného klienta. když se podíváš na net tak najdeš ještě několik shopu kde jsou dostupné. Ale kup je za ty ceny :o)
pondělí, 31. ledna 2011
 
Anonym
Anonym Nejsou motory pro VW a myslíš,že se nebudou vyrábět auta cca 5 měsíců???
pondělí, 31. ledna 2011
 
Anonym
Anonym proč to není reálný??
pondělí, 31. ledna 2011
 
Anonym
Anonym Ber to tak:např.koncern Conti, dělá Mabor ,Gislawend,Sportiva,matador,Semperit,Uniroyal,Continental,Genaral,Barum a co já vím co ještě.Je předpoklad dlouhodobého nedostateku nějakého rozměru.Vyseru se na nejaké šrot pneu v nějakém rozměru,převezu formu,saze,silicu a udělám Conti v rozměru co nikdo nemá a mít nebude.Proč dělat na půl ve 20 rozměrech po cca 5 výrobcích a mít hovno na skladě a mlet jak kafemlýnek ,co se objednalo ,to se vyrobilo.Serou si do vlastního hnízda,nejlepší by bylo zrušit nějaké značky a nechat po jedné ,premio,střed,eco.I když by stála pneu 195/70 R 15 conti zima 3600 tak se jich prodají tisíce,protože nejsou a jsou potřeba a výr.náklady stejné jako u toho posranýho Maboru,nebo Barumu a zisk 2krát větší.Kdo byl ve fabrice tak to ví.Nazdar
pondělí, 31. ledna 2011
 
Michal
Michal Chápu o co Ti šlo, ale prostě to není reálný.
pondělí, 31. ledna 2011
 
mojžíš
mojžíš přečti si můj příspěvek.Mě šlo o to že se stačí v okamžiku dlouhodobého nedostatku nějaké pneu vysrat na nějakou eco.třídu a naflákat premiové značky a vydělají více,protože to bude kupovat každý..Chápeš o co mi šlo??
pondělí, 31. ledna 2011
 
Michal
Michal Dobře, ale premiové značky prostě nechce každý a každému to prostě nenaložíte. Kdyby nebyly v koncernech zastoupeny všechny cenové kategorie, tak by se najednou rozevřeli nůžky a byly by velké cenové rozdíly mezi premiovou a budgetovou značkou. Je tady obrovský potenciál středního segmentu pneumatik typu Fulda, Sava, Firestone, BF Goodrich, Kleber a i Nokian, který díky nízké ceně a vysoké kvalitě do jisté míry u určité skupiny zákazníků nahrazuje premiové značky. Třeba Fuldy a Savy šli hodně kvalitou nahoru za hodně dobré peníze. Na druhou stranu např. Kormoranama a Tigarama se dojisté míry bojuje proti číně a to je dobře.
pondělí, 31. ledna 2011
 
Mojžíš
Mojžíš OK tak třeba Goodyear,Conti __cokoliv prémiového to byl je příklad chápeš
pondělí, 31. ledna 2011
 
Ondřej K.
Ondřej K. Michelin jak už psal Ferda není zase nějaká výhra.Kvalita už dávno není taková co bývala.Vše je podřizeno množstvím a ne kvalitou.Takže kolikrát guma za 1200kč je lepší než Polská Michelina.A to je smutbné pro Michelin.
pondělí, 31. ledna 2011
 
Anonym
Anonym Jo budu si říkat třeba : Mojžíš
pondělí, 31. ledna 2011
 
 
 

Newsletter

Archiv

 

Reklama

MarketPoint

 
 
 

5. května 1323/9
140 00 Praha 4

Tel.: +420 261 221 953
Tel.: +420 241 409 318

Fax: +420 241 403 333
E-mail: info@pneurevue.cz