Pneurevue.cz » Fórum » Jste připraveni na nadcházející zimní sezonu?

Jste připraveni na nadcházející zimní sezonu?

 

neděle, 27. září 2009

Otázka ze dne 27.9.2009

 

Co od ní očekáváte?

 
 
 
HOGAN
HOGAN V4C jsi asi velkej makáč když píšeš že plácáme o tom že s pneumatikama je bída a že nejsou.Je jasné že některé rozměry jsou a některé nejsou nebo jinak,nějaká značka je ještě relativně dobře k dodání,některá húř a některá třeba hodně špatně.K těm kteří jsou na tom myslím blbě s dodávkama je Barum.Normálně je neprodávám ale když na nich zákazník trvá tak musím.Tak že jsem potřeboval běžné 14" a víš co neměli potřeboval jsem také jedny 15" a to samé.Tak,že myslím že alespoň co se týká Barumu a částečně i Continentalu jsem měl pravdu s tím,že jsou problémy s dodávkama.
pondělí, 2. listopadu 2009
 
HOGAN
HOGAN Poo od kud jsi?Mě se ten problém s tím Kleberem jak jsi psal nějak nezdá.Internety si kontroluji tak jednou nebo dvakrát v týdnu abych byl v obraze co vyvádí a že bych tam našel nějak moc levné Klebery,to jsem nenašel.Octávky v T od Ihle je nakupuji za 921,- bez daně což je zhruba 51% sleva a ostatní běžné rozměry zhruba se stejnou slevou a na těch internetech jsou od takové ceny dost daleko.Spíš mám v tomto směru problém s Barumem!!Ceny za jaké se Barum prodává na netu koncovým zákazníkum jsou katastrofa a kdybych chtěl takové ceny dodržet tak budu prodávat za nic,tak jsem prostě Barum přestal prodávat,nebo jen když ho někdo opravdu chce a trvá na něm.
pondělí, 2. listopadu 2009
 
Poo
Poo BIB: Ale jen tak, nad prodejema jaký jsi psal jen valím oči tak jsem si říkal že to bude asi Praha nebo Brno.
pondělí, 2. listopadu 2009
 
František S.
František S. Od koho máš ty pistole?
neděle, 1. listopadu 2009
 
matin
matin Pánové,jak řešíte problém s kalibraci pneuměřiču a od koho?Mám 6 nových ne zrovna levných a každý začal ukazovat s odchylkama.Nejde mi jen o kalibrační list,ale o seřízení.Dodavatel umí jen zkontrolovat a dodat protokol .dík
neděle, 1. listopadu 2009
 
BIB
BIB pro Poo: JM, proč tě to zajímá?
neděle, 1. listopadu 2009
 
Poo
Poo pro BIB : můžu se prosím zeptat odkud jsi? (třeba alespoň kraj)
neděle, 1. listopadu 2009
 
BIB
BIB omlouvám se, přehlédl jsem že je to s DPH, no v tom případě je to na stejné úrovni jak ten zmiňovaný Kleber
neděle, 1. listopadu 2009
 
Kikos
Kikos Myslím, že 780kč bez dph za 195/65-15 matador je slušná cena.U nás ji ze základu 1745 vč.dph nekoupíš.Je to 46% sleva a to ti tu nikdo nedá.
neděle, 1. listopadu 2009
 
BIB
BIB no mě to přijde na Matador špatná cena, Kleber HP2 kupuju za výrazně méně než 36e a kvalita se nedá srovnávat, osobní matador už mě na servis nesmí
neděle, 1. listopadu 2009
 
Kikos
Kikos Tak to máš velmi solidní nákup na Matador.Je dobře, že máš alternativy jiných značek.
neděle, 1. listopadu 2009
 
profik
profik Samozrejme, ze zakaznika tlacim k inej znacke, ale smola je, ze znacka Matador je velmi oblubena na nasom trhu a nie vsetci zakaznici daju na nase doporucenia. No a nakup je cca 36eur s dph. Alternativne ponukam Barum, Kleber, Savu ... no a dost casto sa mi stava, ze zakaznici nakoniec zvolia niejaku premiovu znacku Pireli, Goodyear .... :)
neděle, 1. listopadu 2009
 
Buldok
Buldok Jestli je nutně potřebuješ, tak ještě pár kusů mají na www.rajpneu.cz pro servisy má lepší cenu a posílá i na Slovensko. Takže buď v klidu a objednej si je tam.Jinak jdi do jiné značky, když Matador zaspal.
neděle, 1. listopadu 2009
 
Kikos
Kikos Tak se snaž prodat něco jiného, než Matador.To není zrovna značka, která je nějak top a za dobré peníze.Prosímtě za kolik nakupuješ u Vás na Slovensku třeba ty 195/65R15 91T MP58,MP59 v EURECH? Napiš nám to prosím ať máme i my představu.A věřím, že najdem nějakou dobrou alternativu.
neděle, 1. listopadu 2009
 
profik
profik Niektore inak bezne rozmery pneumatik sa zhanaju pomerne tazko. Jedna sa napriklad o Matador. Tato sezona je poznacena krizou, pretoze vsetci odstavovali vyrobu na tyzdne, popripade vyrabali 4 dni v tyzdni a podobne. No a toto je vysledok ... 195/65 r15 zimny Matador uz zhanam tri dni bezvysledne
sobota, 31. října 2009
 
BIB
BIB Ještě bych se podělil o skutečnost že se konečně ve velkém rozjel prodej 16" dodávkových pneu v profilu 65 (tzn. o šířce 195,205,215,225 a 235) prodeje jsou v desítkách sadách a poptávka stále nekončí.
sobota, 31. října 2009
 
Bořek
Bořek Jinak je sezona v plném běhu a je zatím skvělá. Prodej pneu je nadmíru dobrý a vše zatím funguje jak má. Právě jsem udělal uzavírku měsíce říjen a mohu jen říct,že JSEM MAXIMÁLNĚ SPOKOJEN. Kdyby byl takový i listopad vůbec, ale vůbec bych se nezlobil. Na ten si ale musím ještě počkat. Teprve pak se ukáže jaká ta zimní sezona bude v celku vypadat. Zatím je to opravdu na skvělé cestě a dobré vlně,což mne hodně těší. Chci Vám chlapi podějkovat, že jste se zase přidali a komunikujete, protože si myslím že je to jen a jen přínos nejenom pro vás ale i celkově pro nás všechny pneuservisáky. Hezký večer a úspěšný pracovní měsíc listopad vám všem přeju.Bořek.
sobota, 31. října 2009
 
Bořek
Bořek Problém geometrie u větších a dražších vozů je velmi častý. Je to zapříčiněno jak špatnými silnicemi,tak jízdou samotného řidiče, ale domnívám se že i konstrukcí uložení náprav. Nejsem vždy přesvědčen o 100% perfektní práci konstruktérů. Je však jasně vidět, že pokud jsou tam širší pneu a je to auto nepřetěžováno, tak je to kolikrát více sjete krajem, než když je to zatěžováno např 5 osobami permanentně. Je pak důležité když seřizuji některé vozy které mají předepsanou zátěž u řidiče,spolujezdce nebo i v kufru před seřizováním nastavit tuto hodnotu, která odpovídá tomu zatížení daného vozu a ne to co je jen v tabulkách. Tak se nám to osvědčilo a je to u těchto vozu pak poznat, že je to podstatně lepší. Jinak se často setkávám, že i na úplně nových vozech je geometrie od výroby nedostatečně nastavena a pak se lidi hodně hodně diví. Geometrii všem pneuservisákům vřele doporučuji. Je to určitě v počátku větší finanční zátěž, ale ona se vrátí a přnáší nejen kvalitu, ale především další přínos na servisní práce, které jsou velmi důležité pro fungování servisu. Prvořadé je však si vybrat kvalitního dodavatele,jak geometrie tak zvedáku. Nejlepší je to vzít vše od jednoho dodavatele. Mám s tím jen a jen nejlepší zkušenosti, které si můžete přečíst v příštím vydání PNEUREVUE, po mé havárii, která se mi stala a o které jsem již tady psal. Proto je velmi důležité vybrat toho správného dodavatele a neukvapit se levným nákupem. Raději dát o něco více a mít jistotu, že tenhle dodavatel je ten opravdu skvělý,špičkový než mít něco za hubičku a pak brečet nad výdělkem. Dobře je to třeba zvážit.
sobota, 31. října 2009
 
BIB
BIB Třetí týden jedeme naplno, prodeje jsou stále nad očekávání dobré, lidi k mé radosti nejvíc berou střední a top kvalitu, o budget je zájem jen ve 13" a trochu i 14", internetové pneu si lidi stále nevozí a tak máme dostatek času na zákazníky co si kupují pneu.. sklad je v rozumné míře doplněný a čekám i slušný listopad, lidi se objednávají plynule dál..
pátek, 30. října 2009
 
Poo
Poo pro V4C: dneska jsme taky přezouvali jednu poměrně novou X5 a přesně to co píšeš. Stav pneu tak 40-50% a vnitřní okraj běhounu sjetý skoro do nuly. Taky jsem na to docela čučel, i když u takto širokých kol je to fakt k vidění poměrně často, kolikrát taky až do pláten přitom kolo z venku vypadá ještě dobře. Bořek dělá geometrii tak by možná k tomu mohl něco napsat.(my jí neděláme)
pátek, 30. října 2009
 
 
 

Newsletter

Archiv

 

Reklama

MarketPoint

 
 
 

5. května 1323/9
140 00 Praha 4

Tel.: +420 261 221 953
Tel.: +420 241 409 318

Fax: +420 241 403 333
E-mail: info@pneurevue.cz