Pneurevue.cz » Fórum » Máte zkušenosti s rozšiřováním pneuservisu směrem k autoservisním činnostem?

Máte zkušenosti s rozšiřováním pneuservisu směrem k autoservisním činnostem?

 

pátek, 23. září 2011

Otázka ze dne 23.9.2011

 

Myslíte si, že tato orientace vyřeší problémy a výzvy, kterým čelí pneuservisní branže?

 
 
 
BIB
BIB 54% na Klebery, BFG a Micheliny v doobjednávce mam ted u Michelinu takze nechapu cemu se divis a klebery + bfg na felicie me dodali ted bez problemu.. ale jinak toho v dobjednavce moc nedaji, nechapu kde se v tobe bere ta zášť..
úterý, 1. listopadu 2011
 
FERDA
FERDA BIB trochu víc se ti práší teď od huby co? 53% ti teď opakuji teď nikdo nedá,takže tu nepiš kraviny.Nezkoušej tu jen provokovat,ani se blbě vychloubat protože ti je nedá ani Michelin který má úplné hovno a ani nikdo zvenku. Tam tě maximálně osolí.Proto nekecéj.
úterý, 1. listopadu 2011
 
BIB
BIB feliciove klebery ted beru za 650.- bez DPH coz je myslim ok, skoda ze uz nebudou kormorany, to byl hit :-)
úterý, 1. listopadu 2011
 
Bořek-Třinec
Bořek-Třinec Taky jsem teď během týdne nakoupil přes 300 favoritu Klébru pod 900kč vč. dph a jsem za to rád a moc spokojen. Kolem 22 hodiny dorazí kolega pneuservisák z Čech, kterému jsem nechal 100ks, ať může taky prodávat. V létě pomohl on mi, teď zase já jemu. A o tom to je pneuservisáci. Máme si pomáhat, spolupracovat a ne válčit a jen blbě kolikrát vyzvídat. Raději to prodám za téměř nákupku dobrému, kvalitnímu a poctivému pneuservisákovi, než nějakému fušerovi do gum, který pak zkazí nejenom cenu ale i tu práci. U tohoto kamaráda přesně vím kam jdou a za kolik. A protože je kovaný pneuservisák tak vím, že on tu cenu nezkazí, nepodrazí, a nezprzní.
úterý, 1. listopadu 2011
 
gumař
gumař Karasové mají můj odbiv.Pálí to hlava nehlava ,ale prodávají.A o tom to je.Já taky práším kormorána za 1300.
úterý, 1. listopadu 2011
 
Broonl (severní Čechy)
Broonl (severní Čechy) za 950 s DPH nádhera (na tuhle dobu)
úterý, 1. listopadu 2011
 
FERDA
FERDA Dnes jsem koupil 60 ks klébru za 950,-vč dph.Na tuhle dobu super cena.Asi si ještě vezmu,když ja bratři v triku Karasovci pálí za 1500,-kč.Asi upadli na hlavu,nebo je osvítilo atomová záře.
úterý, 1. listopadu 2011
 
Broonl (severní Čechy)
Broonl (severní Čechy) jj 165/70 r13 je letos sranda viz http://www.mediafax.cz/ekonomika/3310402-Nektere-typy-zimnich-pneumatik-jsou-pry-vyprodany-po-cele-Evrope
úterý, 1. listopadu 2011
 
PP
PP Naprosto ale naprosto souhlasím s Morisem...
úterý, 1. listopadu 2011
 
Michal
Michal S tím 165/70 R13 to strašně servisů letos podcenilo. Já si vzpomínám, že jsem v srpnu chodil za servisy, kterým i dodávám léta gumy a ptal jsem se jich, co budou chtít za rozměry. Odpovědi byly veskrze to stejné. 165/70 R13 nechceme, protože už ten rozměr mizí a vždycky ho je všude dost. Když jsem argumentoval, že už loni ho v zimě bylo málo a že to leto nemusí být jiné, tak mi bylo odpovězeno, že to tak žhavé nebude, že jich výrobci udělají víc a Velkoobchody se víc předzásobí....no, co na to máte říct...tak jsem si vzal pro sebe, co jsem potřeboval a nějaké jsem přidal do foroty a teď už 14 dní mám telefony, jestli nemám R13, že by je nutně potřebovali. Jeden jich chtěl jednorázově 36 a to je malinký servis....no ale teď už jim je dát nemůžu. Mám sice ještě dostl polar 3, pár matadorů a Klebery a ty mám pro svůj servis. Já to vidím u některých servisů, že to podcenily a speciálně některé rozměry a je to strašná škoda, protože na tom teď mohli docela vydělat. Spousta lidí s těmi feldami jezdí už jen na zimních a pak to takhle dopadá. Hodně servisů už to taky nebere, protože jsou na tom malé marže. Mě samotného také docela překvapil zájem o malé gumy. Letos tedy opravdu frčí. Ale zase mi přijde, že stagnují trochu R16 a R17. Mám zkušenost, že někteří raději koupily plechy a dali menší kola, než platit o hodně víc.
pondělí, 31. října 2011
 
mikar
mikar K vyváženým kolům klepákama asi jen toto "pracky jim urazit". Nezřídka vidím ještě, jak jsou pěkně rozházené po obvodu kola... To je pak podívaná. A k průběhu zimy asi jen tolik, že zatím se to vyvíjí lépe, než jsem čekal. Škoda těch zádrhelů se zbožím, i když jsem objednával už z jara. Na druhou stranu, odstraní to prolinkovaný shopy a podobný ku*viče cen a práce. Počasí zatím přeje a sníh bude načasovanej tak akorát. Mimochodem, u nás už dneska stála ve městě řada policejních hlídek a dost intenzivně lidem kontrolovali pneumatiky. Jen houšť a větší kapky :-)
pondělí, 31. října 2011
 
Moris
Moris Co se týká zákona o zimních pneu myslím, že nám více do karet náhrát nemohl je potřeba rozlišovat pohled náš a zákazníka, pro zákazníka je to nesrozumitelný, ale pro nás zcela jasný. V celým Česku nejsou pneu a je problém s dodáním. Nevím jak vy, ale já si nedovedu představit, že bych během asi dvou až tří týdnu měl mít všechno přezutí a pro všechny stálí zákazníky na čas pneu na skladě. Je to naprosto to samý jako kdyby napadl sníh byla by to absolutně nezvládnutelná situace to co se děje letos snad lepší už bejt pro nás ani nemůže.
pondělí, 31. října 2011
 
Anonym
Anonym Reakce na používání zimních pneu- Ty zákonodárce bych okamžitě vyhodil z práce a nechal je přemrdat.Jen absolutní idiot muže něco takového pusit do éteru.Co je to jako za nepříznivých podmínek a kdo mi jako řekne že bude tam a tam sníh.Kurva u hnědých košílí to funguje ,ale v tupém česku ne.To je národ,ještě,že jsem to neslavil.
pondělí, 31. října 2011
 
Gumař
Gumař Kleber 1400,- taky dost
pondělí, 31. října 2011
 
BIB
BIB 165/70-13 klebery za 1190.- zatim jich je dost
pondělí, 31. října 2011
 
Pavel K.
Pavel K. Další zajímavost - lidi si začínají nosit k přezutí v nedostatkovém rozměru 165/70R13 jakési čínské gumové odřezky s modrýma nálepkama pořízené nyní v Penny marketu za 899 Kč. No posílám je s tím pryč - není na ně čas, zatím je dost práce s našimi zákazníky a Barumky "rozdáváme" - dokud jsou - za 1190 Kč.
pondělí, 31. října 2011
 
Anonym
Anonym Kámo já se s takovýma HOVADAMA setkávám každý den.AL kola dolepené jako prase,doklepané jako hřebíky na střeše.JJ to jsou .... jen kurví řemeslo
pondělí, 31. října 2011
 
Michal
Michal Vsuvka s dnešního rána. Měl jsem tu paní s Volvem S60 na přezutí. Byla u mě poprvé. Na krásných litých orig. discíh měla na každé kole serii naklepávacích závaží, někde i dvě vedle sebe, různé a jedno zrezlé, protože asi v servisu nedisponovali nalepovacími. To je hyenismus. To mi řekněte, co to dělalo za ho*ado...
pondělí, 31. října 2011
 
Michal
Michal To jo to máš pravdu Bořku. Nejvíc se těším na první sníh, který padne v Praze. To už budou brát co bude a já ty zbytky hodně pročistím. Já nevím, já jsem s tím jarem optimista. Já usuzuji z toho, o čem vím, co mám jisté na jaro a tak jsem spočítal, že to bude pro mě určitě lepší než loni, protože jsem získal tři velké firmy. Ale je fakt, že když to vezmu z globálního pohledu, tak to asi žádná sláva nebude.
pondělí, 31. října 2011
 
 
 

Newsletter

Archiv

 

Reklama

MarketPoint

 
 
 

5. května 1323/9
140 00 Praha 4

Tel.: +420 261 221 953
Tel.: +420 241 409 318

Fax: +420 241 403 333
E-mail: info@pneurevue.cz