Pneurevue.cz » Fórum » Máte zkušenosti s rozšiřováním pneuservisu směrem k autoservisním činnostem?

Máte zkušenosti s rozšiřováním pneuservisu směrem k autoservisním činnostem?

 

pátek, 23. září 2011

Otázka ze dne 23.9.2011

 

Myslíte si, že tato orientace vyřeší problémy a výzvy, kterým čelí pneuservisní branže?

 
 
 
Anonym
Anonym Nemá někdo 165/80R13 ZIMU??
čtvrtek, 10. listopadu 2011
 
Bořek-Třinec
Bořek-Třinec P.ČASTKA NA SERVISE TO TAKHLE OPRAVDU FUNGUJE. NA PNEUSERVISE JEN PODOTÝKAM JEN POKUD MAJÍ SALONY USKLADNĚNÉ PNEU ZÁKAZNIKU, JINAK TO NENÍ SKORO PRAVDA. NA TOHLE PŘEZOUVÁNI ZÁRUKU NIKDO NEUHRAJE.
čtvrtek, 10. listopadu 2011
 
Anonym
Anonym A co bloková vyjímka??? Ta funguje skvěle.
čtvrtek, 10. listopadu 2011
 
V.Částka
V.Částka Pane Bořku, nemluvím pouze o následující sezóně, ale o následujích několika letech. Prodloužené záruky na nové vozy 5-7 let, není nic jiného než připoutání kupujícího na daného prodejce. Chcete dlouhou záruku??? Potom musíte po dobu záruky jezdit pouze k nám. Je to pomalý ale dlouhodobý přesun zákazníků. Jinak gratuluji, že jste dobře zásoben na léto. Podle mě se ale tradiční rozměry moc prodávat nebudou.
čtvrtek, 10. listopadu 2011
 
Bořek-Třinec
Bořek-Třinec Podle mne velmi špatná orientace p. Částka. Auta moc nepůjdou což se docela brzy přesvědčíme a značkový servis je jak víme dost drahý, takže budou muset opět přijít. Toho se já osobně opravdu nebojím. Na příští jaro to mám už vcelku velmi solidně pořešené, kdy se budou trápit vloženě a jen oni, protože sklady dodavatelů zůstali po minulém roce hodně plné letních pneu, takže nikdo z nich nebude riskovat předobjednávku jako nějaký blázen, čímž dostane výhradní do velmi špatné pozice. Zima 2012 se bude odehrávat v cela jiném obchodním duchu. Kdo si počká ten se dočká a věřte, že budou plakat především oni. My solidní, kvalitní, střední, pneuservisy budeme mít několik možností na výběr, které si sami můžeme a dnes už i musíme nastavit. Je hodně na nás kterou si vybereme. Všechny budou konečně ale přínosem pro nás, o tom jsem přesvědčen.
čtvrtek, 10. listopadu 2011
 
V.Částka
V.Částka Poo: Stačí zajít do Renaulta, Citroena, VW a optat se. Nikdo z nich neskladuje tisíce zimních pneumatik od léta do zimní sezony. Přesto prodávají opravdu hodně. Ani centrály jim pneumatiky neskladují. Taky proč? na výfuku, světle, brzdách vydělají 50% na gumách 15-20%. Proto chce-li tam michelin, barum či kdokoliv jiný prodávat, musí jim pneumatiky dodávat "just in time". Skladování a rozvoz je velmi drahý, proto výrobci chtějí po tradičních odběratelích aby jim pneumatiky skladovali, ale prioritou v zimní sezoně bude prodejce aut.
čtvrtek, 10. listopadu 2011
 
radek
radek Je to ok. Musí mít označení M+S nebo vyobrazenu sněhovou vločku nebo symbol horského štítu.
středa, 9. listopadu 2011
 
SSSR
SSSR što ty gavariť )))) eto sajuznija mašina ))) mělo by to být OK
středa, 9. listopadu 2011
 
petr
petr Obracím se na Vás fundované s dotazem, mám celoroční pneu Kama 232 na nové Nivě a není tam M+S, je tam ale zimní vločka, já myslím že symbol vločky je nadřazený než m+s ale nevím jak je to v praxi a co na to řekne při případné kontrole policajt? díky
středa, 9. listopadu 2011
 
Tire
Tire tak první vlna je za námi uvidíme kdy přijde snížek a druhá vlna i když tady u nás na vysočině je z 80% přezuto takže to bude taková menší vlka :-) no radost mi zatím dělaj zemědělci začínají před koncem roku utrácet objednávky se jen hrnou
středa, 9. listopadu 2011
 
FERDA
FERDA Poo jak obchoďák za nic nemůže?To víš,že za hodně můžou právě obchoďáci.Jsou to figurky,ale řízené rukou lumpů tam nahoře.A proto ty Skunky musíme začít dusit.
úterý, 8. listopadu 2011
 
JJJ
JJJ Poo- máš pravdu,dnes se každej snaží dodávat na přímo do kdejaké šopy.Jde jen o kontrolu trhu,na osobní kontakt se sere -bejvávala to dobrá doba.
úterý, 8. listopadu 2011
 
Poo
Poo Obchoďák je jen figurka, dnes modrá zítra třeba červená, kdo je tam je úplně jedno... Na nějaké vztahy tak jak tu někteří popisují už dávno nevěřím. Ano, kdysi to tak bylo a byla to hezká doba ale dnes už dávno ne.
úterý, 8. listopadu 2011
 
FERDA
FERDA Petřík to je pěkně úlisný skunk jako celéj Michelin.Teď tam je nějaký nový skoro Polák a to je to samé.
úterý, 8. listopadu 2011
 
Anonym
Anonym Vím,že bývalý obchodní zástupce pan Petřík povýšil právě na managera přes autosalony.Je to svinstvo ,co si dovolují a to všichni.
úterý, 8. listopadu 2011
 
radek
radek Především Renault má u Michelinu extra podmínky i ceny. Osobně vím že dostali na zavolání céčková kola, které neměli objednané (ten konkrétní autosalon). Já je nemám vykryté ani v předobjednávce. Možná má import Renaultu předobjednaná kola a Michelin jim je drží a vydává podle potřeby.
úterý, 8. listopadu 2011
 
Poo
Poo Tak pokud by to s tím Michelinem a skladem pro autosalony byla pravda tak myslím že už by to byla asi opravdu poslední kapka. Máte k tomu někdo nějaké info? (Třeba p.Částka) Děkuji.
úterý, 8. listopadu 2011
 
FERDA
FERDA To jim brzy skončí.Auta se nebudou prodávat a nikdo nebude držet gumy jen pro zaprášení.Rádi ještě přilezou a polezou do řitního otvoru.Aspoň teď vímě,že jsou to dávno pěkni strupi.
úterý, 8. listopadu 2011
 
Roman
Roman Souhlasím s p. Částkou, tam skončilo mnoho pneu, které nám chyběli. Zejména Michelin se z autosalonů může pokakat. Drží jim zvláštní sklad aby si mohli dokupovat, a nemuseli se moc naskladňovat.
úterý, 8. listopadu 2011
 
Bořek-Třinec
Bořek-Třinec Julek-taky dokupuji stále a vím, že je to potřeba. Druhé kolo příjde se sněhem a pak bude dost lidí potřebovat pneu na svátky a ti co je měli už teď na hraně použitelnosti. V lednu budou nepoužitelné ve sněhu a rádi příjdou. Těch vidím taky dostatek. A u mne pak ještě chodí okolní servisy a autosalony na rychlý dokup.
úterý, 8. listopadu 2011
 
 
 

Newsletter

Archiv

 

Reklama

MarketPoint

 
 
 

5. května 1323/9
140 00 Praha 4

Tel.: +420 261 221 953
Tel.: +420 241 409 318

Fax: +420 241 403 333
E-mail: info@pneurevue.cz