Pneurevue.cz » Fórum » Co očekáváte od povolební situace z hlediska Vašeho podnikání či Vaší práce v pneuservisní branži?

Co očekáváte od povolební situace z hlediska Vašeho podnikání či Vaší práce v pneuservisní branži?

 

pátek, 9. dubna 2010

Otázka ze dne 9.4.2010

 
 
 
 
Hrouda
Hrouda Já to tušíl ale čekal jsem že se budou schovávat za jiné jméno. jsou to parchanti
středa, 19. května 2010
 
LopDun
LopDun Tak ty DDPNEU se nezdaj :-) Asi je pro ně spolupráce s AZ-PNEU důležitější než my pneuservisáci. No, ať se jim daří v podnikání. Dneska jsem o tom pokecal s pár známejma, co mají taky servisy a Dorica u nás skončil.
středa, 19. května 2010
 
Ferda-Ostrava
Ferda-Ostrava To si snad z nás dělají srandu?
středa, 19. května 2010
 
Anonym
Anonym http://pneumatiky.ddpneu.cz/
středa, 19. května 2010
 
Ferda-Ostrava
Ferda-Ostrava Myslím si, že si to za ty peníze skoro nikdo nekoupí a pojede se stéjně zeptat do svého pneuservisu, kde to zakoupí i přezuje a bude klid. Samozřejmně, pokud to přeženou dostanou určitě lekci jako jiní. Jinak letos sleduji velký úbytek co si dovezli své nové gumy a to je dobře.Jen tak dál.
středa, 19. května 2010
 
Hrouda
Hrouda DD-Pneu ten E-Shop jen schovají za něco jiného Je to jako nevěra udělájí to znova. Budu brát jinde.
středa, 19. května 2010
 
Michal Praha
Michal Praha pro Ferda- takže pokud by podle tebe na internetu všichni prodávali za ceny jako AM tak jim ty pneumatiky budeš přezouvat bez příplatku??? To je uplně stejné jako teď.... I tak to můžou všichni kupovat na netu a u nás nekoupí nic..... Když je solidní tak ať to smaže.....
středa, 19. května 2010
 
Marek
Marek Napsal jsem jim teď,ať se omluví tady u nás a hlavně na svých stránkách na první straně.Tak jsem moc zvědav, zda najdou odvahu.Teď se ukáže jací jsou to lidé a jak to myslí ze svým podnikáním v oboru který je tak zdevastován.
středa, 19. května 2010
 
Ferda-Ostrava
Ferda-Ostrava DDPNEU je zatraceno a ztraceno.Tohle si nikdy nikdo už nesmí dovolit.Dát jim to pořádně vyžrat a nechat je vykoupat v té špíně.Je tady na trhu dost solidních dodavatelů BVB,TG,VW a další. Je to třeba taky pročistit a třeba zrovna DDPNEU poslat do háje .Je jich moc a pak vymýšlejí totální hovadiny.
středa, 19. května 2010
 
Ferda-Ostrava
Ferda-Ostrava AM PNEU je solidní firma.Mají nějaký internetový prodej, ale jsou tam jen malé nebo žádné slevy pro lidi z ulice.Pneuservisy mají výhodnější podmínky tak jak by to mnělo vypadat všude.Bohužel to je jen u pár dodavatelů,kteří nepodlehli minulé fanatické internetové době a teď z toho budou těžit.AM klidně doporučím.
středa, 19. května 2010
 
BIB
BIB Já už o praktikách DDpneu informoval pár kolegů pneuservisáků takže by to měli pocítit tito pánové.
středa, 19. května 2010
 
Poo
Poo Jo moc lidí sem nepíše ale naslouchají jich spuosty...
středa, 19. května 2010
 
LopDun
LopDun Co já vím, tak AM-Pneu je shop jen pro pneuservisy. Je to hlavně na Avon. A ten se na netu nenajde. Já od nich nekupuju... Je to fakt, že DDPNEU stáhli nabídku. Ale u mě skončili taky. Jejich obchoďák si u mě už ani neškrtne. I kdyby byli o polovinu levnější než konkurence, tak jen to spojení s AZ PNEU jim neodpustím.
středa, 19. května 2010
 
Marek
Marek Včera večer jsem Zaslal na maila DDPNEU tyto stránky.Tak se toho asi pořádně lekli.A je potřeba se na takové lumpy zaměřit. ČEKÁME MYSLÍM VŠICHNI JEŠTĚ OMLUVU,JAK TADY U NÁS,TAK NA JEJICH STRÁNKÁCH.Jinak doporučuji je tvrdě blokovat a nebrat zboží.
středa, 19. května 2010
 
Tomáš D.
Tomáš D. Jo taky koukam že už to zrušily ale to už jim ted nepomůže!!!!!!
středa, 19. května 2010
 
Michal Praha
Michal Praha No nevím jak s tím AM pneu, ale já tam vidím eshop.....
středa, 19. května 2010
 
John
John Pánové tak DDPNEU právě zrušili nabídku pneu.Na jejich stránkách už to nemůžu najít.Tak že by první pneuservisní úspěch?
středa, 19. května 2010
 
Michal - Brno
Michal - Brno Chlapi já to s tím Ihle nechápu. Tolik z vás ho doporučuje a já už se je dva roky snažím přesvědčit, aby mi dali nějaké dobré ceny. To co mi nabízí je k ničemu. Je to jeden z nejdražších dodavatelů, co znám. Několikrát jsem je upozorňoval, že bych chtěl lepší ceny a můžeme začít pracovat a nic. Takže já radši teď jedu GPD. A nedávno jsem se vysmál nabídce Tirexu, když mi nabídli gumy dráž než je nabízí jejich axa-pneu. Místo Barumu všem doporučuju radši Savu a jeden čas mi docela šel Rotex z Careny.
středa, 19. května 2010
 
LopDun
LopDun Hogane, s e-pneumatiky.cz je to trochu jinak. Za tím netem stojí firma Onio - tedy Schwangmaier, který byl i v Plzni na konferenci a přednášel o budoucnosti prodeje pneumatik na internetu. Má někde v Omicích u Brna nějaký sklad pneu, něco si sám tahá a různě nakupuje. Provozuje více internetových obchodů. Možná že něco z GPD taky kupuje, ale určitě to není taková zástěrka jako axa-pneu.cz pro Tirex nebo 123pneu.cz pro Barum. A jak to myslíš, že Treadtel jsou sami o sobě internetem? Co já vím, tak jsou to nějací skoro Australani z Olomouce co dělají hlavně West Like, Accelera a podobně a občas seženou Dunlop nebo Goodyear za super ceny. Jopeco je menší velkoobchod, dobrej hlavně na nákladní Hankook.
středa, 19. května 2010
 
HOGAN
HOGAN LopDun nemáš uplně pravdu podívej se na e-pneumatiky.cz a když si od nich něco koupíš tak Ti to dojde rovnou ze skladu GPD tak že tím je dost podporují,stav zásob na svých stránkách = stav skladu GPD a to myslím nejsou jediní které GPD takhle podporuje!!Treadtel,vždyť je to sám o sobě internet!!No a Jopeco a AM Pneu neznám,tak nemúžu nic napsat abych nepsal nesmysli.Ale mě z toho vyšlo fakt jediné IHLE které to nedělá a proto s nmimi dělám maximum co jde.
středa, 19. května 2010
 
 
 

Newsletter

Archiv

 

Reklama

MarketPoint

 
 
 

5. května 1323/9
140 00 Praha 4

Tel.: +420 261 221 953
Tel.: +420 241 409 318

Fax: +420 241 403 333
E-mail: info@pneurevue.cz