Pneurevue.cz » Fórum » Co očekáváte od povolební situace z hlediska Vašeho podnikání či Vaší práce v pneuservisní branži?

Co očekáváte od povolební situace z hlediska Vašeho podnikání či Vaší práce v pneuservisní branži?

 

pátek, 9. dubna 2010

Otázka ze dne 9.4.2010

 
 
 
 
JiraGuma
JiraGuma Pan beze jmena H se asi pěkně pomátl. Včera jsem měl v ruce dvě sady a jednoho jsem odmítl, že mu to prostě na Mercedes nedam a basta. Nebudu potom řešit případné problémy se smrtí řidiče. A že se rok neprodávají ti asi Véna písk ne? Je jich všude jako sra.. A Váš příměr s trabantem jenom dokázal jak tomu rozumíte "pane solidní"...
čtvrtek, 6. května 2010
 
Jirka
Jirka Nazdar chlapi, chci se zeptat, jakou máte zkušenost s vyvžovacím práškem u osbních automobilů? Vím, že by se měli používat pouze do určité rychlosti. Někreří zákazníci se, ale na možnost použití prášku ptají. Rozumím tomu je to ideální vyváčení a to v reálném čase, prostě je kolo vyvženo při každém rozjetí znovu. Pouze při rozjetí je kolo nevyváženo, ale to je v rychlostech, kdy to ani není potřeba. Jedinná nevýhoda, která podle mne vede k omezení použití u vyšších rychlostí je to, že při nárazu třeba pri najetí na nerovnost je kolo rozváženo a chilku trvá než se zase "vyváží". Co vy na to? Máte s tím nejaké zkušenosti? Díky
čtvrtek, 6. května 2010
 
beze jména H
beze jména H Neobhajuju pneumatiky Goodride ani jakékoliv jiné čínské pneumatiky, ale pouze poukazuju na to, že testy rádoby seriozních pořadů a rádoby seriozních časopisů provádějící testy nejsou příliš objektivní a to v návaznosti na to, že testovat něco co se již nevyrábí s novinkou mi přijde naprosto neobjektivní. To je jako kdyby jste testovali nový typ auta s trabantem, který se již nevyrábí a také měl své mouchy.
čtvrtek, 6. května 2010
 
Kikos-Ostrava
Kikos-Ostrava Čínu neberu ani nepřezouvám. Nemám čas se zdržovat,jak tu někdo nazval tu černou tmu odněkud, kde ještě většinou dělají za hrst rýže a podle toho to tak na 99,5%vypadá.Jejich doba ,ale bohužel příjde a oni nás obklopí a polapí do svých křídel,pokud se necháme.Čert je vem!
středa, 5. května 2010
 
Tomáš D.
Tomáš D. S Goodride jsem mel uz tu zkusenost 2x a vic krát je nechci ani videt,zakazník na ně najel 5000km a konec!! Čína je prostě Čína a je uplně jedno jestli je to Goodride, Triangle, Zeetex nebo jina slisovaná tma, chtě bych vidět toho kdo obhajuje tyto zmetky jestli by si je sám dal na auto!!!!
středa, 5. května 2010
 
Radek-Praha
Radek-Praha Hodnocení této značky vzniká především na základě zkušeností s těmito produkty. Je úplně jedno o jaký jde dezén, nebot špatné zkušenosti jsou se všemi. Testy černých ovcí nebo ADACU to jen potvrzují. Nicméně oni se to jednou ti kluci šikmooký stejně naučí.
středa, 5. května 2010
 
Michal
Michal Dobrý den, velmi nutně sháním 1ks letní pneu: GOODRIDE radial SP06 205/55 R16 91V M+S Předem moc děkuji za pomoc! Odpověď prosím na e-mail: 2005.michal@seznam.cz S pozdravem a přáním pěkného dne, Michal Kotlík
středa, 5. května 2010
 
beze jména H
beze jména H Všem přispěvovatelům do diskuze ohledně pneumatik Goodride. Pokud si dané a Vámi uváděné černé ovce pustíte znovu a pořádně budete poslouchat a koukat, možná se dozvíte, že černé ovce včetně TEST čehosi dělali a porovnávali pneumatiky Goodride SP06, které se již 1 rok neprodávají a jsou to výběhové modely. O podle mého názoru srovnávat výběhovou pneumatiku s ostatními pneumatikami je víc než ostudné a o ničem nehovořící. Doporučuji raději pořádně sledovat a lépe nad danou věcí přemýšlet než přebírat názory druhých.
středa, 5. května 2010
 
Jirka
Jirka AAa: ze by jsi se podepsal a dal odkaz na tvuj pneuservis, abychom se presvedcili?Prece se za sebe nestydis, ne? :-)
středa, 5. května 2010
 
Anonym
Anonym AAa asi pan Síla osobně hmm.Já se mám skěle práce pořád dost včetně sobot,tak si nestěžuji.jen píšu to co je pravda.Těch oslu co se vydávají za zákazníky a píší jak a kde ,od koho tak dobře nakoupili ja tady dost.Amen
úterý, 4. května 2010
 
Anonym
Anonym Trochu silná slova kolego, asi na tom nebudeš mentálně moc dobře nebo jsi zoufalý a v životě nešťastný.
úterý, 4. května 2010
 
Anonym
Anonym no jo kokot Síla ten prodává všem za stejnou cenu.
úterý, 4. května 2010
 
zákazník
zákazník Třeba nebylo zákazníkem myšleno zákazník pneuservisu, ale zákazník jakožto odběratel pneu. Mám menší dílnu na severní moravě, proto vybírám shopy na severní moravě, kde si je můžu vyzvednout osobně. Třeba Richard Síla nebo Zdeněk Škarka mají mnohdy lepší ceny než když mi pneu nabízí třeba GPD nebo AM PNEU. Neříkám, že vždy, ale často. Třeba je to tím, že jsem pro GPD nebo AM PNEU malý hráč, nejsem si jist. Na jaro jsem nakoupil 80 sad a loni na zimu 120 jinak přůběžně objednávám e-shopů to co je zrovna za zajímavou cenu.
pondělí, 3. května 2010
 
JiraGuma
JiraGuma Kruci...taky by mne zajímalo, kde jsem do teď dělal chybu....
pondělí, 3. května 2010
 
Tomáš
Tomáš Jak může zákazník vědět jake ceny za pneu jsou v předzásobení??? Kde se tedy kupují tak super levné pneumatiky rád se nechám poučit!!
pondělí, 3. května 2010
 
zákazník
zákazník Souhlasím, z internetu beru poměrně hodně pneu a s nejlevnejsichpneu jsem již 4 roky nevzal ani sadu. Jinak lze sehnat skutečně levně velice dobré ceny za pneu, mnohem levnější, než při zásobení před sezonou.
sobota, 1. května 2010
 
zákazník
zákazník nejlevnějšípneu alias nejlevnější-pneu=největšípodvodníci s pneu v ČR. Co garantují:1.nejnižší cena v ČR,2.doprava zdarma, 3.doživotní záruka. Realita:Při nejnižší ceně je doprava 100Kč/ks=nejdražší dopravné v ČR.Pokud je dopravné zdarma, cena ani zdaleka není nejlevnější. Doživotní záruka na pneumatiku je pitomost již od samého počátku a při pohledu na čínský sortiment je to výsměch potencionálním zákazníkům. Tím zároveň ukazují, co si myslí o IQ svých zákazníků.
sobota, 1. května 2010
 
JiraGuma
JiraGuma Polnud. Kdyby sis kupoval sekačku v Moutfieldu ty kedlubno nebo pořádně četl příspěvky zjistil bys, že ti vypadlo slovíčko "šmejdy" :-) ..ale to nevadí. Jinak,když jsem je (Goodride) poprvé viděl na autoteku v Brně ( někdy v 2002) běhoun mi neuvěřitelně připomínal Nokiana a bočnice u letní gumy je podle mne starý BF Goodrich i se zimním označením (M+S)..amen..(můj typ :-))
pátek, 30. dubna 2010
 
já
já, už letos na netu objednal asi 50 sad, když jsem nemel a vždy do dvou dnů byly,
čtvrtek, 29. dubna 2010
 
Tomáš D.
Tomáš D. Jen at hlasají že prodavají odpad, ted jsem mel zakaznika Tomketu ktery si tam objednal pneu cekal 14dnu protože je neměli na sklade a nic, pak tam volal tak že uz jsou na ceste, zase 14dnu a zase nic, tak znovu volal a po mesíci čekáni mu řekli že objednávku musí stornovat protože ty pneumatiky se již nevyrabí :-) Co na to říct??? Takove služby opravdu nenabízí nikdo. Jen jsem se usmal...
čtvrtek, 29. dubna 2010
 
 
 

Newsletter

Archiv

 

Reklama

MarketPoint

 
 
 

5. května 1323/9
140 00 Praha 4

Tel.: +420 261 221 953
Tel.: +420 241 409 318

Fax: +420 241 403 333
E-mail: info@pneurevue.cz