Pneurevue.cz » Fórum » Co očekáváte od povolební situace z hlediska Vašeho podnikání či Vaší práce v pneuservisní branži?

Co očekáváte od povolební situace z hlediska Vašeho podnikání či Vaší práce v pneuservisní branži?

 

pátek, 9. dubna 2010

Otázka ze dne 9.4.2010

 
 
 
 
LopDun
LopDun S internetem nespolupracuje více velkoobchodů: Ihle, GPD, Jopeco, Treadtel, AM-Pneu. Je potřeba kupovat hlavně od nich, aby takovi internetari jako Tirex, Carena i Barum skoncili.
středa, 19. května 2010
 
BIB
BIB DDpneu u mě skončilo před hodně lety, je to podrazácká banda, zejména pan Nezbeda jak už samotné příjmení napovídá.. a to co dělají teď? z toho je mě na blití! Jinak tento rok u mě došlo k dalšímu poklesu přinesených kol a prodeje jsou na úrovni loňského roku. Lidi už se netu nabažili co jsem tak vypozoroval..
středa, 19. května 2010
 
HOGAN
HOGAN Nadáváte všichni na internet a já s Váma plně souhlasím!!Ale proč ty hráče a velkoobchody kteří tohle dělají podporujete a berete od nich??Já jsem skončil s Barumem před touto sezonou,protože jsem se podíval na jejich vlastní internetshop 123pneu.cz a zjistil jsem že dávají oni sami jako výrobci do ulice na koncového zákazníka třeba na Continental 50% !!!Fakt ale je,že takovéhle svinstva dělají všechny velkoobchody,buď mají svuj vlastní Internet nenápadně udělanej aby to netlouklo do očí nebo podporují takové jako epneumatiky.cz atd..Jediný kdo s internetem snad nedělá a nikde jsem nenarazil že by měli vlastní maloprodej a nás tím ničili je IHLE.A tu podělanou Barumku jsem nahradil značkou General Grabber - většina rozměru je vyrobena na Slovensku,Německu nebo Francii cena je od nich slušná a lidi na to docela slyší.
středa, 19. května 2010
 
Hrouda
Hrouda Jsem rád že nejsem sám kdo už nepracuje s DD-PNEU. Já jsem snima přestal dělat už dávno. Dělám s W a V a jsem velice spokojen.
středa, 19. května 2010
 
Tom
Tom U DDPneu jsem ročně utratil asi 70.000 Kč. Od dnešního dne pro mě neexistují ať si klidně spolupracujou s AZ Pneu.
středa, 19. května 2010
 
Kikos-Ostrava
Kikos-Ostrava Dvě věci. Za prvé-DDPNEU mi nepřekročí už po tomhle ani můj práh,dokud to neodstraní a veřejně se na svých stránkách neomluví pneuservisům!Neumím si představit, že by třeba TG PNEU,MOTORTEC aj.začali dělat pneumatiky ne pro servisy ale pro lidi z ulice za ceny které podráží právě ty servisy které vybavují zařízením apod.To oni dobře vědí,bylo by to pro ně nebezpečně hloupé rozhodnutí. Za druhé-Ty pane chytráku,který se neumíš ani podepsat, tak si zalez do té své plechové boudy a nevypouštěj z pusy ten zápach, protože kdyby jsi mněl např.zaměstnance,platit vše kolem toho a třeba k tomu platit nájem,tak píšeš ůplně jinak.Takže raději opusť stránky, kde ty určitě svým jednáním pneušrotaře nepatříš.
úterý, 18. května 2010
 
Anonym
Anonym Jen pro info, letos mám na jednom stání přes 200 sa řezuto. To jsem nasal. Copak už je konec roku je 18.5.. Ono je taky tech co maji problém s psaným textem více.
úterý, 18. května 2010
 
Petrlas
Petrlas Nehádej me se s takovými servisy, kteří přezouvají za pivo, nehádejme se s internetovými prodejci pneumatik, ale déjme jim lekci kdo je tu pánem situace.Jsme to my solidní pneuservisy,protože my určujeme politiku a směr našeho oboru.Mnoho servisů se nechalo zlákat do pasti internetu a tedˇ se snaží nějak z toho utéct.Hledají cestu z bludiště.Bude náročná a strastiplná a mnoho z nás i solidních pneuservisů nepřežije, ale to je zcela normální a přirozený jev.Je potřeba skutečně a pořádně vyčistit plevel od zrna.Dříve nebo později by to stéjně přišlo.A že u nás je nepořádek v oboru si nemusíme vůbec namlouvat.Je to teď už jen na násjak se k tomu postavíme.
úterý, 18. května 2010
 
FERDA -MORAVA
FERDA -MORAVA Já už se k panu LOPATOVI dnes nebudu vyjadřovat. je mimo realitu.Žije totíž někde jinde.
úterý, 18. května 2010
 
John
John Tak jak jsi to napsal pane nepodepsaný, tak bych taky pochopil 200sad.Nikde nepíšeš o celém roce, takže neosočuj neprávem. A mimo to když děláš někde jinde a neživí tě to na 100%, tak nemáš absolutně vůbec celkový přehled, protože kdyby jsi dělal celý rok a pořád se zaměstnanci, tak by jsi tady nenapsal opravdu někdy hlouposti a bludy které jsi napsal. To je názor zase můj.
úterý, 18. května 2010
 
John
John Ferdo nehádej se s člověkem, který neví asi co pořádně píše. Jsem rád, že jsi na straně proti takovým jako je DD PNEU, protože se to prostě z profesionálního hlediska nedělá. Taky si můžu na internetu dát super cenu na ventily,závaží apod, ale neudělám to, protože je to nesmysl. A oni si musejí zase uvědomit, že nemůžou prodávat malobchodně pneumatiky do ulice kdekomu za ceny na které např. nějaký malý solidní pneuservisák ani nedosáhne a ještě ve spojení s nějakým internetovým prodejcem. Každý si má dělat to čemu rozumí a umí a ne dělat všechno a na houby, protože to pak vypadá u nás v oboru jak to vypadá a to myslím -špatně.To je zase můj názor.
úterý, 18. května 2010
 
Anonym
Anonym Z toho si nic nedělej, třeba jsi šikovný, když neumíš počítat. Od začátku roku mám asi 200 sad přes leto vždy před letní dovolenou udělá hruba 50 sad a na zimu čekám O neco více než loni, podle mne 250 sad. Jsi hovado, a ještě k tomu tupé. Jak můžeš podnikat, když neumíš číst a pochopit psaný text. Interneťák skutečne nejsem. Hňupe
úterý, 18. května 2010
 
FERDA -MORAVA
FERDA -MORAVA Před chvíli to bylo u tebe 200 sad teď už 500 a za chvíli napíšeš 100000000 a nevím o ještě.Tak to jsi krásný lhář a jsi beztak jen interneťák, který si léči mindráky, že mu to moc nejde. Tak si to dělej ty zoufalče dál a nehlas tady ty tvé nesmysly,protože to z tebe cítím jak to smrdí a to pořádně.A zoufalec jsi teda ty a pořádný.Bnes už neotravuj je hokej tak se hezky dívej a nepiš tady bludy, lži a kraviny. Ahoj Lopato z nějaké prdélky kde se neumí ani podepsat.
úterý, 18. května 2010
 
Anonym
Anonym Kd má jiný názor, a dělá co uzná za vhodné je pro tebe ty typá nulo p..a. Podívej se na svůj svovník ty tupoune. Na to, že pneuservis není to jedinné co mne živí je nějakých 500 sad na jedno stání dobré. Tyto stránky jsou pro mne, dělám na kvalitních strojích, používám kvalitní materiály a dělám kvalitní práci, tak sem patřím. Prostě neprodávám pneu to je vše a pro tebe jsem hned odpad? Tvé okolí musí být zoufalé, že žije vedle takového primitiva.
úterý, 18. května 2010
 
FERDA -MORAVA
FERDA -MORAVA Vypadni ze stránek kde ty lopato nemáš co dělat! Ty internetová trosko a vem si sebou i DDpneu a ostatní internet chudinky a chudáky co melou z posledního.Já budu a ty budeš někde v pr... 200 sad přehozu dělám někdy i za 6dní a ne jak ty za 2-3měsíce ty vyžírko co si hraješ na odborníka.Tak se měj ty LOPATO!
úterý, 18. května 2010
 
Anonym
Anonym inteligence a slušnost jsou pro tebe cizí, ty ubohé hloupé vidlácké hovado
úterý, 18. května 2010
 
FERDA -MORAVA
FERDA -MORAVA A ty chytráku co se neumíš ani podepsat, zavři se v tvé svoji záchodové míse a dělej si ty svoje posrané internety.já jsem taky v pohodě, práce mám dost a to živím i zaměstnance narozdíl od tebe.Takže zavři hubu sucá nepodepsaná smradlava odpadní špíno a jen tiše poslouchej když se staří mazáci baví. A jsem rád, že takoví chudáci jako jsi ty jsou, protože mi absolutně neuškodí a díky Vám mám práce až až.Čau ty pič...
úterý, 18. května 2010
 
FERDA -MORAVA
FERDA -MORAVA Jak mi tu přijede od nich obchoďák Dorica, tak ho nakopu do řiti, že nebude stíhat utíkat. Toto je sviňárna nehorázné velikosti. Aby si prodejce a dodavatel pneuzboží dovolil prodávat pneumatiky např. na maloobchod 195/65R15 91H Barum Bravuris2 za 1150kč vč. dph je prasárna! Je třeba jim to dát jasně najevo a jestli bereme od nich zboží, tak ho raději nebrat,protože za chvíli nám budou prodávat pneumatiky i pekaři,kominíci nebo zdravotní sestry. Je čas vystříkat plevel a vyčistit pneuzahrádku,protože jinak vyroste pořádný plevelový hnus a pak zbude jen vzít totální herbicid, který vše spálí. Je třeba velmi rychle vypráskat internetové gumy a zákazniky ze servisu a internetové hlupáky typu ddpneu, kteří si právě tímto vykopali hrob!
úterý, 18. května 2010
 
Anonym
Anonym Už jsem to tady psal, měli jste mne za blázna, který je odsouzen k zániku. Nemám sklad, objednávám pouze na objednávku, vítam zákazníky co si dovezou pneu z netu, mají obavu, že je odřu, ale mají to jako ostatní za 400 kč. Zákazníci se mi množí nevydělám na pneu ani korunu, ale pořád mám plno a to je 18.5.. Živím sám sebe, dělám ve vlastním prostoru. Mašiny mám evropské. Co jste začali vyhazovat zákazníky s pneu z netu a předražovat jim cenu tak já nevím kam skočit. Navíc mi pořád pochlebují a na vás nadávají. Jen pro info, letos mám na jednom stání přes 200 sa řezuto. Děkuji dál se k lidem co si dovezou pneu z netu chovejte tak jakse k nim chováte.
úterý, 18. května 2010
 
JOHN
JOHN ŽÁDÁM VŠECHNY ROZUMNÉ PNEUSERVISÁKY AŤ ZVÁŽÍ ZDA PŘESTANOU ODEBÍRAT PNEUSERVISNÍ MATERIÁL OD DDPNEU.TOTO JE UŽ VRCHOL,CO SI DOVOLILI A TÍM SE VĚŘÍM I ZNIČÍ.PRODÁVAT NA SVÝCH STRÁNKÁCH PNEUMATIKY INTERNETOVÉHO PRODEJCE AZ PNEU, JE OPRAVDU VRCHOL HNUSU NA PNEUSERVISY. VÍVE NA www.ddpneu.cz
úterý, 18. května 2010
 
 
 

Newsletter

Archiv

 

Reklama

MarketPoint

 
 
 

5. května 1323/9
140 00 Praha 4

Tel.: +420 261 221 953
Tel.: +420 241 409 318

Fax: +420 241 403 333
E-mail: info@pneurevue.cz