Pneurevue.cz » Fórum » Co očekáváte od povolební situace z hlediska Vašeho podnikání či Vaší práce v pneuservisní branži?

Co očekáváte od povolební situace z hlediska Vašeho podnikání či Vaší práce v pneuservisní branži?

 

pátek, 9. dubna 2010

Otázka ze dne 9.4.2010

 
 
 
 
Tom
Tom Stejně všechny barumky, co mi přijdou jsou z Rumunska a nebo Portugalska, tak nemám potřebu zákazníkovi pořád dokola vysvětlovat, že to není žádná druhá jakost, že se nesnažím na nich uspořit. Takže po tomto létu také končím s Barumem. Je to výsměch, co předvádí za obchodní politiku. Barum nahrazuju na zimu Savama z GPD.
pondělí, 17. května 2010
 
Tomáš.D
Tomáš.D Přesně tak jak píše L.I.P.A. uz jsem s Barumkama taky skoncil akorat kecaj ze na net nedavají a od kud to asi berou to si je delají asi sami ne?!!! Navíc to mam potvrzené od jednoho známeho který jeste nedávno dělal ve velkoobchodní sekci v Barumce, na net davaj běžně!!!
pondělí, 17. května 2010
 
L.I.P.A.
L.I.P.A. Já s barumkama na zimu končím. Barum nemá dobrou prodejní politiku. Tlačí mě do velkýho množství, tak to musím překupovat od jiných firem. A pak se podívám na net a vidím to levnějic než za kolik to nakupuju já v předzásobení. Barumka mi tvrdí, že internetovýma obchodama nedělej. Kecaj. Stačí se podívat na www.123pneu.cz - majitelem je přímo barumka. Takže nám tady nedávají dobrý ceny a sami si jdou na net. Kašlat na ně... Budoucnost je v tom obejít netaře a kupovat si samy gumy u velkoobchodníků jako je Deldo, Intersprint a nebo jiní.
pondělí, 17. května 2010
 
Michal Praha
Michal Praha Kupoval jsem tam sadu Tyfoon pro zákazníka který prý na nich jezdí už několi let a na pneumatice bylo MADE IN CZECH REPUBLIC. O těch čínách vím, to taky nechci ale mají tam i jiné. Ta cena tam není někdy špatná. Musiš sedět pořad u kompu a čekat na to až se slevní. Skáče to tam jak v loterii ale někdy se vyplatí. Ještě počkáme jak to bude s dopravou. Michal
pondělí, 17. května 2010
 
T.S.
T.S. Ale kdo tedy jsou ti dodavatele?? At uz je to ze zahranicí nebo u nas nikde jsem nenasel takove ceny abych mohl prodávat se slevou 50% a výš. Intersprint není spatny ale taky to není zadna slava s temi cenami navíc jak rikas Barum nemaji protoze pry konkuruje jejich znackam ale to jsou všechno Číny!!!!! A co se týče Delda mají sem tam dobre ceny na vetsí rozmery ale jinak nic R-tec a jim podobní jsou s cenami uplne mimo nechapu jak od nich muze nekdo nakupovat.
pondělí, 17. května 2010
 
Michal Praha
Michal Praha Je potřeba najít nové dodavatele. Ja zkusím něco na zimní sezonu nakoupit u Interspint. Je tam i česky mluvící obchodní zástupce. Ale Barum nemají, jen nějaký jejich značky o kterých jsem ještě neslyšel.
pondělí, 17. května 2010
 
T.S.
T.S. Myslim ze hur uz byt nemuze, zadny obor není tak dok...eny jak pneumatiky.
pondělí, 17. května 2010
 
Kikos
Kikos To je tak zvaná poslední křeč před smrtí.A je to prostě válka pneuservisů o přežití. Bohužel to je jen začátek a bude mnohem hůř.
pondělí, 17. května 2010
 
Tom S
Tom S Přátele je to opravdu už neunosté, ceny pneu jsou totálně v prdeli viz zde: http://www.pneumatiky.eu/pneumatiky/znacka-barum-dezen-bravuris-2-rozmer-195-65-R15-produkt-13181 jak muze nekdo prodavat tuto pneu za -50% a jeste s dopravou zdarma kdyz franchis Barumu ma 48-51%??? Obavam se ze tato sezona je v mem pneuservisu poslední.
pondělí, 17. května 2010
 
hrouda
hrouda asi máš pravdu s tím rychloservisem.Ale říkám "bohužel" musím podporovat autokelly ve svém vlastním zájmu protože jsem nějakou dobu nepracoval s náhr dílama a elit na to konto snížil muj rabat (oduvodnil to tak že nemám obrat)tím gestem ho určitě nemohu zvednout a kelyně je to fuk že zrovna nedělám auta ale gumy a po sezoně se zase trochu přeorientuju na díly (starline neprodávám mají i jiný sortiment).PŘEZE VŠE SE SNAŽÍM DĚLAT HLAVNĚ PNEU!!!!!
neděle, 16. května 2010
 
MT
MT Pánové musíte dělat i službu rychloservisu .Na dílech máme kolem 40% a ani korunku dolu.A to nepodporuji Autokelly,ale Elit.Na olejích zpětný bonus při 700L za rok 60000Kč od Castrolu. V tom je budoucnost..a to je pozitivní.Ne jenom prodávat pneu s 5-10% marží a to si ještě nechat diktovat cenu za práci a zboží v porovnání s netem.Já za 2 měsíce dostal na dílech od Elitu diagnostiku BOSCH a 1 dílenský vozík a to za obrat 200000Kč.Co vám dají gumaři????? odpověď "hovno" jen další předobjednávku na zimu.Na pneumatikách při obratu 1 milion za léto to neudělám,ale každé 5 auto má špatné brzdy a potřebuje olej.Teď jsem dal asi radu i mojí konkurenci,která o tom určitě taky uvažuje,ale je jen otázka česu,než i na dílech bude minimum rabatu .
neděle, 16. května 2010
 
Hrouda
Hrouda Není možné konkurovat montáži za 300kč. Pokaždé co se sem připojím se dostávám do depresí a nemám chuť dál žít !!!!!!! prosím o jednu pozitivní zprávu. Řekněte někdo že bude líp.
neděle, 16. května 2010
 
FERDA-Ostrava
FERDA-Ostrava Čemu se divíš.Vždyť takhle to dělá už většina malých servisáků.Nevidím v tom žádný problém.Každý má svoje cený a každý si hrabe na svém písečku.Tenhle zrovna např.podle mne dělá jen na to,aby se najedl a vypil večer v hospodě.Nějaký budoucí rozvoj je u něho nemyslitelný.
neděle, 16. května 2010
 
Anonym
Anonym řekněte mi jak mám těmto cenám konkurovat, to prostě nejde http://www.adroja.cz/?text=sl-015&flag=cz
neděle, 16. května 2010
 
Hrouda
Hrouda Mužu se tu zeptat na skušenosti s firmou Kalt a jejich prodejní politikou???? někteří zákazníci z mého okolí u nich nakupují za stejné ceny jako já do pneuservisu. A nejedná se o velké firmy ale o jednorázové zákazníky.připadá my že podráží ceny!!!!!
sobota, 15. května 2010
 
MT
MT Jen mi ten nový Alpin něco moc připomímá....Ta jízda s auty nic moc jen ta na tom okruhu byla perfektí ,až na to že se to málem uvařilo )))
čtvrtek, 13. května 2010
 
BIB
BIB nj, holt to byl maďarský umělec :-) ale zábava to byla fakt kvalitní a to hlavně díky přispění českých pneuservisáků na závěr, mě to jejich pivo nechutnalo takže mě to finančně zas tak nepotrápilo :) zaujalo mě hlavně to že nám ukázali již s předstihem alpin 4, na ni jsem osobně moc zvědavý..
středa, 12. května 2010
 
MT
MT Jooo to bylo dost dobrý ,ale ten chudák to špatně rozcházel.. .Jinak celkem dobrá akce jen to pivko na baru se mi trochu prodražilo 6 malých kousku a litr v trapu )).Ale ten večer byl super takový osobní bonus ne??
středa, 12. května 2010
 
BIB
BIB MT, myslíš akci Vídeň alias kde jsou moje kruhy? :-)
středa, 12. května 2010
 
 
 

Newsletter

Archiv

 

Reklama

MarketPoint

 
 
 

5. května 1323/9
140 00 Praha 4

Tel.: +420 261 221 953
Tel.: +420 241 409 318

Fax: +420 241 403 333
E-mail: info@pneurevue.cz