Pneurevue.cz » Fórum » Co očekáváte od povolební situace z hlediska Vašeho podnikání či Vaší práce v pneuservisní branži?

Co očekáváte od povolební situace z hlediska Vašeho podnikání či Vaší práce v pneuservisní branži?

 

pátek, 9. dubna 2010

Otázka ze dne 9.4.2010

 
 
 
 
Moris
Moris Docela dobrá akce asi rozhodně lepší než pořadače na cd nebo konvička. Hlavně teď kdy je nafta drahá.
středa, 12. května 2010
 
JiraGuma
JiraGuma Taky souhlasím s Jendou a Tomem. Češi prostě na tohle ještě nejsou. Slyší akorád na slevu a akce :-). S toho našeho balíku zákazníků je cca 100vka co si pravidelně jezdí pro myšáky a těm je zase nějakej benefit úplně putna. Jinak jen ať se snaží. Sice neznám nikoho kdo by na myšácích zbohatl ale jsou prostě nej..
středa, 12. května 2010
 
MT
MT Akce Michelinu je dost dobrá je to i poznat na prodejnosti.Samozřejmě není to pro každého..Kdo z vás byl ve Vídni??
středa, 12. května 2010
 
praha
praha Ale takovej tady snad ani žádný není.
středa, 12. května 2010
 
Anonym
Anonym Samo tyka se to jen vetsich hracu, kdyz ma E-shop vic pobocek (servisu) staci objednat pres e-shop a je jedno na ktere pobocce si je vyzvedne a prezuje.
středa, 12. května 2010
 
BIB
BIB podmínkou je montáž v místě nákupu, e-shopy zatím neumí namontovat pneu on-line :-) a pochybuji že s tím budou nějak čachrovat a zasílat fiktivní poukázky..
středa, 12. května 2010
 
T
T Stačí když ma E-shop i pneuservis a efekt je uplne stejny. Nic mene souhlasím že lide spiš slýší na nižší cenu než na benefity.
středa, 12. května 2010
 
Jenda
Jenda Tome, který e-shop s tím má tu výhodu? Já do toho šel právě protože mi tvrdili, že žádný e-shop takovou výhodu nedostane. Ale ve finále efekt nic moc. Lidi spíš slyší na nízkou cenu než na benefit.
středa, 12. května 2010
 
Tom
Tom Tuto výhodu mají E-shopy taky!!!
středa, 12. května 2010
 
BIB
BIB náklady s tím mají velké, ale tento benefit nemají eshopy, pokud by slevnili plošně tak pneuservisy prijdou o tuto "výhodu"
středa, 12. května 2010
 
praha
praha Myslím že kdyby zlevnili o hodnotu těch poukázek ty pneumatiky, tak se jich prodalo více. Nemluvě o ostatních nákladech, které s tím Michelin má.
středa, 12. května 2010
 
BIB
BIB Nehodlám se zapojovat do debaty o goodridech, ty si nezaslouží ani zmínku, ale zajímá mě jestli někdo z Vás je v akci Michelinu s poukázky na PHM OMV, jak se Vám tato akce osvědčila?
středa, 12. května 2010
 
Michal Praha
Michal Praha Právě že to ty časopisy řeší... Hodnotí pouze nové modely(normálně ). Třeba P6000 tam už dlouho nebyla a prodává se pořád velice dobře
úterý, 11. května 2010
 
bezejména H
bezejména H to JIRKAGUMA: Váš příspěvěk je již pouhým výštěkem do tmy. :-)
úterý, 11. května 2010
 
JiraGuma
JiraGuma Prosím Vás, když nějaký „seriózní pořad nebo časopis“ jak píše pan „beze jména H“ provádí testy, tak testuje pneu, které jsou momentálně na trhu, bezproblémově dostupné a nabízeny koncovým zákazníkům a vůbec ho nezajímá jestli se ta guma přestala loni vyrábět nebo ne. A pokud mi někdo napíše, že srovnání gumy vyrobené v roce 09 s gumou z roku 10 je „neseriózní“ a přirovná to ke srovnávání Trabantu s novým autem, tak to je u mne vrchol zoufalství..tečka. Pneu Goodride a jim podobné jsou destrukce. Destrukce všeho co kdy znamenal seriózní pneuprůmysl, bezpečnost jízdy a ochranu životního prostředí nevyjímaje..tečka podruhé. A jsou jich tu tisíce a budou jich tu milióny pane „H“ :-) ..tečka potřetí
úterý, 11. května 2010
 
Jirka
Jirka Ví, že to není doporučované, to jsem psal, jen nevím proč? Pokud jde o třeba menší dodávku, která jezdí mimoměstský provoz a nepřesahuje 120 km/hod. Jaké můžou být špatné vlivy? Zákazník má nákladní vozy, kde prášek roky používá a je spokojen, nejen on se mne ptal na možnost použití i u třeba dodávek ( Berlingo, Master....)
neděle, 9. května 2010
 
profik
profik to Jirka: to s tym praskom nemyslis dufam vazne, je to absolutne nevhodne do osobnych pneumatik a to ak sa venujes profesionalne pneuservisu by si uz mal mat nastudovane ...
sobota, 8. května 2010
 
beze jména H
beze jména H Prodávají? Spíše nějací umělci tyto pneumatiky pouze doprodávají, jelikož pokud by jste alespon okrajově znali sortiment- "vidte pane JirkoGumo" , tuto informaci by jste věděli, že dané pneumatiky Goodride SP06 jsou výběhovým modelem, který už nevyrábí a začali místo nich dělat jiné dezény. Nic to nemění na faktu, že čínské pneumatiky patří mezi slabý sortiment, ovšem i tak jsou součástí trhu, a když je nebude prodávat jiná firma, tak to bude za ní dělat jiná, takový už je systém trhu.
pátek, 7. května 2010
 
Michal Prha
Michal Prha Však on psal že se nevyrábí a né že se neprodávaj. Zas tady někdo neumí číst.....a umí jen b.......t
pátek, 7. května 2010
 
Tom D.
Tom D. JirkaGuma: Plně souhlasím a lidi jsou ještě tak blbí žeje kupujou i když slyší ze všech stran jaké to jsou šroty!!
pátek, 7. května 2010
 
 
 

Newsletter

Archiv

 

Reklama

MarketPoint

 
 
 

5. května 1323/9
140 00 Praha 4

Tel.: +420 261 221 953
Tel.: +420 241 409 318

Fax: +420 241 403 333
E-mail: info@pneurevue.cz