Pneurevue.cz » Fórum » Co očekáváte od povolební situace z hlediska Vašeho podnikání či Vaší práce v pneuservisní branži?

Co očekáváte od povolební situace z hlediska Vašeho podnikání či Vaší práce v pneuservisní branži?

 

pátek, 9. dubna 2010

Otázka ze dne 9.4.2010

 
 
 
 
Michal- Praha
Michal- Praha Jenn se smějte..... Před týdnem mi poslal zákazník dokonce seriové číslo od General, že chce pouze s takovým číslem.
čtvrtek, 22. dubna 2010
 
Anubis
Anubis Já se setkal jednou se zákazníkem, který sháněl jednu pneu Continental, kterou prorazil, a protože chtěl mít obě zcela stejné chtěl gumu vyrobenou v Německu, 4 roky starou, prý případně zašle DOT abychom mohli dodat shodné.
středa, 21. dubna 2010
 
Tomáš
Tomáš Aby jsi někdo na nápravu nasadil na každé kolo jiný dezén tak takovou kravinu jsem ještě neslyšel. To se ani moc nepozastavuju nad tím že pán děla u policie!!!!
středa, 21. dubna 2010
 
JiraGuma
JiraGuma Já bych (sice s výhradou)i toleroval každou pneu jinou, kdyby od sebe byly tak max 4roky. Ale ten člověk (mimochodem má nám jít příkladem) trval na svém a jediný argument byl zákon :-) ... Prostě to nevnímal..celej svět řeší bezpečnost a kvalitu jízdy a policajt tohle všechno zahodí do koše..došlo to až tak daleko, že jsem mu nabídl druhou gumu zdarma aby už odjel :-) a pořád nic...
úterý, 20. dubna 2010
 
marty
marty Jasně, je to tak, jinak samozřejmě je to blbost, stejně jako jako byla donedávna blbost min. 1,6 mm vzorek na zimních gumách.
úterý, 20. dubna 2010
 
Radek-Praha
Radek-Praha Záleží na výkladu pojmu. Každopádně co znám policajty tak toto neřeší především proto, že si jsou vědomi placky na prdeli.
úterý, 20. dubna 2010
 
marty
marty Ano, to je pravda, teoreticky musí být na ose jen pneu "stejného typu", tj. nelze kombinovat např. letní a zimní. Ale směrovou a asymetrickou pneumatiku na jednu osu lze namontovat...
úterý, 20. dubna 2010
 
JiraGuma
JiraGuma Děs a hrůzu v očích jsem dnes měl při návštěvě dopravního policisty jako zákazníka,který po mě chtěl nazout na pravo bravuru z roku 98 a na levo brillantisku 08. Po mém upozornění, že není vše košér (naprosto jiný dezén, materiál atd.. ) jsem byl poslán do patřičných mezí, že tomu musí rozumět lépe, a že stačí pouze shodný výrobce.Nebyl jsem shopen mu vysvětlit, že párovat na nápravu gumu 10let starou k nové je kravina. Dle něj dokonce můžete spárovat i nesměrovku se směrovou a vše je v očích zákona v pořádku, takže je to v pořádku i pro provoz.Prostě nepobral argumenty typu, že každá guma pracuje jinak, že materiál stárne a že i když vyhláška rozlišuje pouze zimní a letní dezén je to prostě nesmysl atd... skončilo to hádkou a mého pocitu nějakého testu nebo skryté kamery...znovu jsem se přesvědčil, že tam máme opravdu tupce, které by nikam jinam nevzali..a takový člověk vás potom kontroluje..téma k zamyšlení..zákon resp. dopravní vyhláška vám nepřikazuje mít identické pneu na nápravě...
úterý, 20. dubna 2010
 
morava
morava dobrá provokace ,dělá jen v sezonu a mimo ni má v sobotu zavřeno a ta uroveň katastrofa .pokud někdo podniká jen proto aby přežil ,tak to je špatné.Potom nemá na rozvoj a investice...Jen provokujte..
pondělí, 19. dubna 2010
 
JiVi
JiVi no, ale evidentne ho to uzivi, tak proc by to nedelal?
pondělí, 19. dubna 2010
 
morava
morava jojo akční pneu to je ale darebák prodává s 30,- marží.Znám ho velice dodře.
pondělí, 19. dubna 2010
 
nešikovný darebák?
nešikovný darebák? Je mi vás kluci hodně líto, závist vám kouká z očí. Dělám na čínských strojích. Nikdy jsem nikomu neudělal špatnou práci. Jezdí za mnou i velice drahé vozy. Nikdy s mi nestalo, že by se mnou nebyl někdo spokojený. Co se oprav týče tak defektů jsem dělal opavdu spoustu. Nikdy jsem nepoužil knot opakuji nikdy. Naopak jsem měl už několikrát zákazíci, kteří přišli s údajným defektem a byl to uník vedle knotu, když jsem se zeptal, kdo jim to dělal tak to dělal pneuservis u kterého se dá říci, že je jak vy říkáte opravdový pneuservis. A to nemluvím o ceně oprava hříbkem u mne stála včetně vyvážení to co u opravdového pneuservisu ten knot. Neházejte nás všechny do stejného pytle, průrazy bočnice vozím opradovým pneuservisům na termopress, a pokud přijede auto u kterého mám obavy, že by jsem s ním měl problémy tak ho pošlu ke konkurenci, kde vím, že dělají dobrou práci za solidní peníze. Zákazníci se mi vracejí a chodí jiní, třeba nedosahuji extrémních vydělků jako vy,ale věřte, že mne to solidně uživí. Nechte prosím na zákazníkovi kam přijede utatit své peníze. V sezoně nestíháma beru si brigádníka. Na zimu chystám rozšíření pneuservisu o druhé stání. Kde koupím nějakou lepší zouvačku ještě nemám jasno jakou, podívám se na veletrhu. Vyvažovačku si nechám jsem s ní skutečně spokojen. Pneumatiky beru velice často i z internetu převážně pneunet.cz a akčnipneu.cz. Dobrý den všem. Garážník
neděle, 18. dubna 2010
 
FERDA -MORAVA
FERDA -MORAVA To je tak špatné u Vás s prodejem nových pneu chlapi? Mi to jde docela klasicky, nijak výrazně prodej neubyl. Ale jak to vyhrajou levičáci, tak se asi z toho pose.... taky a půjdu se pást na louku,protože mi zdaní i tu pneu co jsem si ještě ani nekoupil a není ani vyrobena. Možná, že ještě na ni nedozrál kaučovník a už ji budu mít zdaněnou.
sobota, 17. dubna 2010
 
hrouda
hrouda Volby co je to? Solventní zákazníky musím nahánět a nemám čas na zábavu jako jsou volby.Mám kolem sebe spustu "konkurentů" s čínskou technikou a zarohem autokelly co ty stroje chrlí jako všechny ty nekval. víkaly.Ale staraj se nám i o práci musím opravovat pneu co jiní oprav knotem do bočnice.jen tak dál zákazníci to brzy pochopí kam se mají obrátit s defektem.
pátek, 16. dubna 2010
 
hrouda
hrouda souhlasím s eminemem.jinak to nepujde.
pátek, 16. dubna 2010
 
Kikos-Ostrava
Kikos-Ostrava Ale,ale HALFORDS nám tady krachuje.To mají i za to ,že práci dělali zadarmo.Poslední záškuby byly však marné.Dobře jim tak hlupákům.
pátek, 16. dubna 2010
 
Tomáš
Tomáš Jo to souhlasím s tím jarem je to zlé ne že by se neprodávalo to né ale opravdu žádna sláva to není. Jak jste na tom ostatní??
pátek, 16. dubna 2010
 
eminem
eminem Jojo něco na tom bude, ale neboj ono jde do prdele všechno a je to jenom zacatek.A recept je jediny.Navrat k šedé ekonomice, nepriznat nic delat bez papiru a s papirem draze a lidem rict ze je drahej doklad a ne prace.Tem zlodejum nedavat nic!!! Vse co je spjate se statem do posledniho urednika je neuveritelna zumpa. A je treba ji pojmenovat dat jim to najevo. Hrajou si na slechtu a jsou to vyzirkove a nemakacenka!!!
pátek, 16. dubna 2010
 
Franta P
Franta P Volby mě ani v patě neleží, ale vadí mi, jak jde pneuservis do pr...e. Takové hnusné jaro, co do počasí i práce nepamatuji. Jak si zákázníci (ne všichni, ale spoustu) chovají je strašné a ti mladí hajzli, jsou chytří jako rádio a když dojde na placení, ani nemají prachy. Samostatnou kapitolou jsou autidílny, co se serou do pneumatik. Myslím, že volby i jaro bude pro pneuservis jeden velký průser. Běžní lidé nemají prachy a ti, co je mají, se k nám chovají jako pitomcům, protože je neumíme vydělat, ale když ho informujete, že 19" děláte za 1200 sadu, tak vás pošle do prdele a ať se jdeme s takovou cenou vysrat-doslovná citace. Potom se ješte zeptá, proč on má doplácet na staré vyžírky (důchodci), když jim dáme 13" za 600. Mít kupce, okamžitě to prodám.
čtvrtek, 15. dubna 2010
 
Tomáš D
Tomáš D Ferda: Ano to souhlasím
středa, 14. dubna 2010
 
 
 

Newsletter

Archiv

 

Reklama

MarketPoint

 
 
 

5. května 1323/9
140 00 Praha 4

Tel.: +420 261 221 953
Tel.: +420 241 409 318

Fax: +420 241 403 333
E-mail: info@pneurevue.cz